Diablo II | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 9972 užívateľov

Diablo II


Žáner:RPG, Akčná
Dátum vydania:29. Jún 2000
Stránky hry:www.blizzard.com/games/d2/
Výrobca:Blizzard Entertainment
Kúpiť hru Diablo II
Kúpiť hru

Diablo 2 s viac než miliónom celosvetovo predaných kusov, ponúka rýchlu, dynamickú, príťažlivú akciu, ktorá si už posledne vyslúžila množstvo cien, vrátane Hry Roka, teraz s množstvom vylepšení a noviniek. Hráč sa vracia do temného sveta plundrovaného silami zla. Ako jeden z piatich hrdinov musí hráč splniť úlohy, aby zbavil svet Diabla a jeho diabolských služobníkov.




Alternatívne názvy
Diablo 2; D2

HW požiadavky Diablo II
Minimálne požiadavky
  • Windows 2000 / 95 / 98 /NT 4.0 SP5
  • 233 MHz CPU
  • 32 MB RAM
  • 650 MB miesta na disku
  • DirectX kompatibilná grafická karta
  • 4x CD-ROM
Odporúčané požiadavky
  • 64 MB RAM
  • 950 MB miesta na disku

Ďalšie videá »


Diablo II - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
87%

Recenzie
Tiscali Games90%
Diablo II je tedy i přes všechnu nastavovanou kaši a slabší grafiku velmi dobrou (byť trochu krátkou) zábavou a podle všech očekávání se stane největším hitem letošních prázdnin, takže pořízení této hry můžeme jen doporučit.
Sector.sk85%

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
IGO2010100%
Táto hra je pecka na svoj vek . Grafika je nei velmi naj ale v tych rokoch to stačilo. Je dosť dobre ,že je tam veľa vecí ktore môžete kupovať,hladať,vylepšovať,predávať.Ten dej nieje zlý ale že je to tak premakané tak to stačí.Nevihoda je ,že po sejfnuti tie potvorky ktore ste zlikvidovali sa tam znova ziavia ale výhoda je v tom ,že keť ich znova zlikvidujete tak mate nové skúsenosti.
nightwolf100%
najlepsia hra tohto typu co som hral ak neratame trojku...dokazete to hrat dlho cas pritom leti...a je to aj dost dlha hra pretoze napr goldenl and bol podla mna oproti tomuto dost kratky...super 100%
Andyno100%
O tomto titule som počul viac pred jeho vydaním než po ňom. Istotne je to popularitou prvého dielu, ktorý si získal srdcia mnohých hráčov a ktorí netrpezlivo čakali a rátali dni, kým vyjde jeho pokračovanie. Medzi týchto hráčov som samozrejme patril aj ja a nedokážem povedať, že by moje očakávania nesplnil. Diablo 2 je dlhšie a ešte o niečo hrateľnejšie než jeho starší braček, no na druhej strane sa mi zdalo, že má oproti nemu nie až takú vyspelú grafiku. Prvý Diablo ju mal totiž o čosi ostrejšiu aj napriek tomu, že nepodporoval vyššie rozlíšenie než 640x480. To však moje hodnotenie nezníži, pretože je to stále jedna z najlepších hier čo kedy vyšli a aj napriek veľkému časovému odstupu je hrávaná a populárna dodnes. A odvážim sa tvrdiť, že tomu bude tak aj po vydaní tretieho dielu, ktoré čoskoro spatrí svetlo sveta... a modlím sa za to, aby to nedopadlo tak ako s väčšinou herných pokračovaní... držím palce...
nogi100%
Neskutočne úžasná hra ktorá spestrila moje detstvo. Nemám čo vytknúť. Grafika na ten rok je skvelá možnosť hrať za viac postáv je tiež veľké +.
azeroak100%
Legenda jednoznacne pre mna preto davam 100 a snad si ju este niekedy zahram kedze je d3 a ho hravam
Sintarandir100%
LEGENDA!! Ešte aj teraz v roku 2012 sa hrá po celom svete ON-LINE. Blizzard jednoznačne touto hrou úplne presne nastavil smer pre celkom nový typ akčných RPG. V podstate mnohonásobne vylepšený Diablo. Na svoju dobu naprosto originálny koncept (už Diablo 1), ktorý prebrala spústa ďalších titulov. Súbežná séria Fallout sa vydala smerom do apokalyptickej postnukleárnej budúcnosti.
Parm190%
Desítky tisíc clicků myší za hodinu, co víc si přát:) Kvůli této hře jsem si to počítadlo clicků skutečně pořídil. Hra bez pořádného příběhu, ale s neomezeným množstvím stále nových a nových generovaných předmětů. Až datadisk Lords of Destruction s přidaným pátým aktem hru dotáhl na 100%.
macgyver666100%
Užasná hra.neveril som že ma budu hry typu rpg bavit.silný zážitok na celý život.fantastický dej.hudba gráduje každym levelom.datadisk Lord of Destruction to bola čerešnička na torte.bomba.najlepšia rpg hra ktora je stále pútavá aj po tolkych rokoch.vrelo odporúčam
Dzony02100%
super hra len škoda že mala malo misie :D ale vďaka datadisku to bol lepšie
iked som to presie za par dni
RedDOG95%
Oproti jedničce je dvojka obrovský posun a dá se říci i revoluční hra. Hra od které ve svém žánru dodnes a asi už navěky budou okoukávat ostatní hry její hratelnost a zpracování. Malou chybu na kráse bych asi viděl ve zbytečné obtížnosti skládání takzvaných buildů u postav. Jinak nemám ke hře výtku.
SneakingThief97%
Nebýt až na podle mě zbytečně těžké a složité takzvané skill buildy u postav, tak by se dalo říci, že ve svém žánru dokonalá hra.
akto99%
U mna je to hra c.1. Fakt dosial neprekonana, velmi zabavna hra a hlavne nekonecna znovuhratelnost, vdaka nahodnemu generovaniu map a veci ktore sa daju najst prip. kupit u obchodnikov. Uz sa neviem dockat kedy vyjde Diablo III
KAIN86%
je to rpg v pravom slova zmysle. urcite bola inspiraciou na tvorbu mnohych inych, ktore hrame dnes. ked prihliadnem na jej vek a prizmurim oko nad slabsou grafikou, je to hra, ktoru si mozem zahrat aj v roku 2009. v case ked vyslôa by som jej dal asi 99%hodnotenie.
machy904293%
Kultovní hra kterou hrál snad každý kdo zkusil RPG. Na svou dobu revoluční hra s dlouhým příběhem která chytla nejednoho hráče obohacená a multiplayer
despi100%
Diablo 2 je legenda...pri tejto hre som strávil viac času ako pri ktorejkoľvek inej...žiadne mínusy u mňa má len plusy a stopercent...a režím Hardcore bol najsamlepší nápad pri Diable :)práve kôli tomu som to hrával donekonečna :)


všetky (50) »

Súvisiace hry Diablo IV: Vessel of Hatred
Diablo IV
Diablo Immortal
Diablo II: Resurrected
Diablo III: Reaper of Souls
Diablo III
Diablo II: Gold
Diablo II: Lord of Destruction
Diablo: Hellfire
Diablo

Diskusia o hre Diablo II Pridať príspevok
22.02.2015 17:25 - na fastshare cz
01.01.2014 11:25 - prosim vas kde sa da stiahnut diablo 2 aby to fungovalo. dakujem
30.12.2013 14:03 - Caute vie mi niekto poradit ked si nainstalujem diablo 2 tak mi to nejde spust...
22.08.2012 09:29 - Nazdar diablo 2 ako take mi ide len mam problem ze mi grafika nedokaze prijat ...
18.07.2012 00:22 - Není možné, aby niekto hral diablo2 bez originálu. Kaž...
...
Zobraziť všetky príspevky (86) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |