SimCity Societies | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21097
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 16809 užívateľov

SimCity Societies


Žáner:Management
Dátum vydania:15. November 2007
Stránky hry:simcitysocieties.ea.com
Výrobca:Electronic Arts, Tilted Mill
Kúpiť hru SimCity Societies
Kúpiť hru

Budovateľsko-ekonomická stratégia, ktorá ponúka možnosť budovať nielen mesto, ale spolu s ním i spoločenstva, kultúru sociálnej skupiny a ich chovanie. Inak povedané, už sa nebudete starať len o domčeky a baráčky, ale hlavne o ľudí, ktorí v nich bývajú a v ich okolí žijú.

Dostanete možnosť vytvoriť mesto vegetariánov, kultúrne rozvinuté mesto, policajné mesto, ale aj mesto duchov. Základná ponuka budov je zhruba 350 kúskov, ktoré je možno v rámci svojho mesta spojovať a aranžovať podľa svojej chuti a nálady. Budovy sa delia podľa rady kritérií, pričom jedným z tých veľmi dôležitých je aj architektonický sloh. K dispozícii sú budovy industriálneho vzhľadu, honosné historické budovy a tak ďalej.

Jedna z najdôležitejších noviniek sú tzv. sociálne energie, ktoré produkujú a zároveň spotrebovávajú vaše postavené budovy. Medzi sociálne energie patria – priemysel, bohatstvo, poslušnosť, vedenie, starostlivosť a kreativita. Na tom, ako budete v rámci svojho mesta riadiť spotrebu a produkciu týchto sociálnych energií, bude závisieť nálada a chovanie obyvateľov, ale i vzhľad miest.

Najnovejší diel SimCity je naviac dosť menej komplexný než jeho predchodcovia a nevyžaduje tak po vás starosť o poslednú korunu v pokladnici. Odpadá teda budovanie energetických sietí alebo konzultácie s poradcami - na vzhľadu mesta a chovanie obyvateľov uvidíte sami, čo komu chýba a čoho je naopak veľa.




Alternatívne názvy
SimCity: Společnost

Ďalšie videá »


SimCity Societies - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
56%

Recenzie
Tiscali Games50%
V mnohém překvapilo a to jak příjemně, tak negativně. Pochválit se dá bezesporu snaha přinést něco nového, ale zároveň nelze nevidět určité zápory. Patří k nim příliš jednoduché pojetí správy města s nenáročným finančním modelem, nedotažená variabilita městských typů, diskutabilní hratelnost pro náročnější hráče a v neposlední řadě příliš vysoká cena, která podle mého názoru neodpovídá tomu, co za své peníze dostanete.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
mihi61%
Sim city bola vždy super stavitelska hra až doteraz Sim city sociates už neni take skvele vlastne je to asi najhorší diel!GRAFIKA v pohode ovladanie super hra vyzera pekne no je primitivne lahka,nudna mna bavila asi 2hodiny no a tie vysoke hw tie su brutalne.Mozno je to preto zle lebo to nerobil maxis ale Tilted Mill ty priamo pokazilo dobre meno tejto hre jedyna utecha je ze si mozete stiahnut pridavny obsah ale inak nuda nuda.
xcorionxc65%
Nevidel by som to až tak zle. Zo začiatku sa mi to páčilo ale potom... Motivácia v podobe achievmentov je pre mňa nepostačujúca. Mať za úlohu znovuobnoviť krachujúce mesto, to by bola výzva. Ešte aj menu vyzerá ako z nízkorozpočtovej hry. Som sa veľmi čudoval po zistení, že to má na svedomí Electronic Arts. Po čase to bolo veľmi nudné, neprehľadné a vyčerpávajúce hranie. Možno sa dočkáme lepšieho spracovania v ich ďalšom titule - SimCity 5. :)

Pobaví, nie nadlho ale predsa.


všetky (9) »

Súvisiace hry SimCity: Cities of Tomorrow
SimCity 5
SimCity Societies: Deluxe
SimCity Societies: Destinations
SimCity 4: Rush Hour
SimCity 4: Deluxe Edition
SimCity 4
SimCity 3000: Unlimited
SimCity 3000: World Edition
SimCity 3000
SimCity 2000: Special Edition
SimCity 2000: Network Edition
SimCity Classic: Deluxe Edition
SimCity Enhanced CD-ROM
SimCity 2000: CD Collection
SimCity 2000
SimCity
SimCity Urban Renewal Kit
SimCity 3000: Holiday Theme Edition
SimCity 3000: Deutschland

Diskusia o hre SimCity Societies Pridať príspevok
27.11.2016 13:38 - Nevieš aký kod k hre
02.02.2014 21:45 - Máte někdo simcity societies(pootřebuji ho)
21.08.2013 18:06 - neuweritelne kdybys ho sem nedal, hledal bych to dosmrti
18.07.2013 23:33 - nejako ma dnes chytila taka cimcitovska horucka a zahral som si 4 a society, m...
15.04.2013 14:14 - TY JSI BŮH !!§ 8-)
...
Zobraziť všetky príspevky (84) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |