Global Agenda | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 4928 užívateľov

Global Agenda


Žáner:MMORPG
Dátum vydania:1. Február 2010
Stránky hry:www.globalagendagame.com
Výrobca:Hi-Rez Studios
Kúpiť hru Global Agenda
Kúpiť hru

Akčné MMORPG, ktoré sa odohráva na Zemi v blízkej budúcnosti. Svet, ako ho poznáme, sa zmenil po veľkej globálnej katastrofe. Hráči sa združujú do frakcií, ktoré proti sebe bojujú o moc. Len klasické vojny vystriedali boje pomocou skrytých agentúr. Budúcnosť ľudstva je ich bojisko, kde znalosť je sila, technológia je pretek, a každý má agendu.

Hra síce obsahuje tradičné RPG prvky v podobe vylepšovania rôznych vlastností. Základom hry sú však akčné súboje, ktoré môžete podstupovať buď sami, alebo v kooperácii, či ako člen veľkého tímu. Bojuje sa pritom proti NPC postavám i živým protihráčom. Na začiatku hry si vytvoríte svojho avatara, s ktorým sa necháte naverbovať do jednej z mnohých tajných organizácií a špeciálnych agentúr. Následne budete plniť misie rôzneho charakteru (sólové, pre malý tím, pre veľký tím), ktorých cieľom je získať nové zbrane, technológie, alebo dôležité osoby. Bojuje sa totiž o technologickú nadvládu.




HW požiadavky Global Agenda
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP2 / Vista SP1
  • 2.4+ GHZ Dual Core Processor
  • 2 GB RAM
  • 256 MB NVIDIA 7800GT+ / ATI Radeon 9800 SE
  • 20 GB miesta na HDD
  • Internet
Odporúčané požiadavky
  • Windows XP SP2 / Vista SP1
  • 2.4+ GHZ Dual Core Processor
  • 3 GB RAM
  • NVIDIA GeForce 8800GT+ / ATI x1950 PRO+
  • 20 GB HDD
  • Internet

Ďalšie videá »


Global Agenda - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
francees94%
Global Agenda ma zaujala hneď po prvý krát čo som ju videl. Môžte si vytvoriť svoju postavu, zvoliť svoje schopnosti, vyberať zbrane, vylepšovať si atď. Čo sa mi na tom najviac páčilo je že máte už od začiatku jackpack (džekpek). S ním ste voľný ako vták. A pritom môžte hrať s viac ako 10 hráčmi, pomáhať si, ošetrovať sa a mnoho ďalšie. Ja som s toutou hrou veľmi spokojný ale keď som dostal level 20 tak som musel robiť tie isté úkoly dookola...

Ale máto aj veľké chyby a tie sú že napríklad keď strielate a lietate tak sa Vám míňa energia. Teraz mám level 30 a už je nová mapka čo je super. Urobil som ju ale zase je to to isté.. musíte robiť stále tie úkoly dookola. Čo mám teraz robiť? Niekedy túto hru hrám s kamarátmi. Vždy si pomáhame a aj oni majú problémi s tými úkolmi. Takže je toto super hra ale radšej dávam 94%.
deapa90%
Global Agenda je malo z RPGčiek ktoré ma bavia.Vilepšujem si sili (podla to ho akú postavu si vyberete),urobíte si postavu,dávate si lepšie a lepšie zbrane,hráte z inymi hráčmi a čo je na tom najlepšie MATE JACKPEK!! TAKÚTO VOLNOSŤ SOM NEZAŽIL Už DáVNO!Ale samozrejme hra je zadarmo.A pritom pribudla nová mapka v ktorej si užijete veľa srandy.Veľmi sa to podarilo je to niečo ako Borderlands.Nebojte sa ťažko sa to neovláda.A ako hovorí Francees chválim vytvorcov.Len ako sa dostať na lv. 50.
HRABATOR75%
Gameplay tejto hry je naozaj perfektný. Volba medzi 4 classami,uprava postavy,zbrane,nepriatelia,animacie,achivementy,grafika a hlavne IDEA hry. Perfekny shooter zkombinovany s buducnostou a...jetpackmi,ktore z tejto hry spravili jedinecnu. Hra vam ponukne rozne levely,zakazdym sa mapa inak upravi,nepriatelia sa spawnuju nahodne,mozete si vybierat PvE obtiaznost [Medium security...az po Ultra-max-security].
Dostupne su aj mody Raid [10-player PvE]. Alebo PvP [8v8 (byvalo 10v10,ale tolko ludi GA nehralo,tak to dali na 8v8 :D)]. A najlepsia vec: AvA (Agency vs Ageny,takticka strategia s formou PvP,maximalne 10v10,kde hraci bojuju o uzemia,dokonca su povolene aj vozidla [konkretne 2,Vandal a Vindicator] a ine veci,ako napr. nuky,EMP,specialne veze,stity atď.,jednoduchu Clan Wary). Pokial si chece zahrat dobru hru,tak si zahrajte GA,ale je tu jedna mala nepodstatna vecicka (extremne velka,myslel som to ironicky)...a to je ta,ze GA,hra sama o sebe,je vytvorena a Developnuta (Indie) jednou a tou istou firmou,ktorou je (bohuzial) Hi Rez Studios (aka Fail Rez/Low rez studios). Uplne sa na hru vykaslali a neupdatli ju uz cez 3 roky. A zadny update uz nikdy ani nebude! Hra to priemerne 150+-(naraz online) ludi...takze si to zahrajte...kym este nevypnu servery,aj ked k tomu asi nedojde...ale aj tak. Perfekna hra...vyrobena najhorsiou moznou firmou.


všetky (3) »


Diskusia o hre Global Agenda Pridať príspevok
10.09.2011 20:10 - Super onlinofka :D úplne pecka som technik lv. 21 a je to super síce...
08.08.2011 21:58 - stiahol som si to zadarmo zo steamu a hram to
08.08.2011 18:45 - xD ttaketo hry sa cracknut nedalu a ak sa ti to nejako podary :D:D tak uricte ...
25.04.2011 09:53 - da sa to niak kupit zadarmo? ze to stiahnem dam tam crack spustim a hram
28.11.2010 14:49 - Je to jednoduché: 1. prídete na tento link https://account.globalage...
...
Zobraziť všetky príspevky (13) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |