Empire Earth 3 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 74517 užívateľov

Empire Earth 3


Žáner:Strategická
Dátum vydania:6. November 2007
Stránky hry:www.empireearth3.com
Výrobca:Mad Doc Software, Vivendi Games
Kúpiť hru Empire Earth 3
Kúpiť hru

Pokračovanie real-time stratégie, ktorá prináša opäť vojnové konflikty trvajúce celé storočia. Znepriatelenými frakciami sú tentokrát Západ, Východ, Blízky Východ. Každá z týchto troch frakcií je celkom odlišná od ostatných dvoch a ponúka tak nielen odlišné jednotky a budovy, ale i iné bojové návyky, iné stratégie, iné cesty technologického výskumu a tak ďalej.

Hra sa odohráva na Zemi, ktorá je rozdelená na celkom 60 území, respektíve špeciálne mapy, kde na vás čaká nielen tradiční boj, ale i množstvo nepovinných úloh rôzneho charakteru.

Nechýbajú ani náhodne generované kampane, kde si zadáte len štartovné podmienky (dobu, počiatočné miesta) a ostatné sa vám už náhodne vygeneruje. Pre mnohých je však najdôležitejším prvkom je neustále rastúci herný svet. Na začiatku novej éry sa nebude svet akoby resetovať, ale všetko sa bude v rámci danej kampane vyvíjať od prvej do poslednej sekundy. Z dediniek budú vznikať mestá, ktoré budú rásť a samozrejme aj zanikať, potom zase kvitnúť (ako huby po daždi) a tak ďalej. Táto vlastnosť sa však netýka len budov, ale i všetkých jednotiek. V zásade tak platí, že vám po celú dobu hry zostane všetko čo ste stvorili, pokiaľ vám to súper nepreberie, alebo nezničí.




Alternatívne názvy
Empire Earth III




Empire Earth 3 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
51%

Recenzie
Tiscali Games40%
Cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly a přesně podle tohoto pořekadla dopadl EE3. Přílišná změna herního konceptu a neschopnost konkurovat současným RTS ho dovedla téměř na dno. Čtyřku si odnáší kvůli nostalgickým vzpomínkám na první díl, jehož otisk je i ve třetím pokračování trochu patrný.
Sector.sk60%
Od Empire Earth III sme nečakali veľa, ale tak málo, ako napokon hra ponúka, sme tiež nečakali. Prečo sa tvorcovia tretíkrát rozhodli spracovať úplne totožný námet, je záhadou. Možno komerčný ťah, ktorý ale zúfalo nevyšiel, pretože hra nemá takmer nič spoločné s jej honosnejšími predkami. V prípade série Empire Earth by sa mal uplatniť zákon trikrát a dosť, pretože by bolo škoda, keby sa dehonestovala ďalšími nepodarkami, ako je tento.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Brisingr27%
Je to vlastne to iste ako dvojka ale pokazili tam vela veci napr. je tam malo dob na postup.
turek199350%
Tato hra ma veľmi sklamala.Dúfal som že to bude podobne ako empire eart 2 ale vôbec nebolo,hlavne jednotky boli úplne odvedzi,zato aspon grafika bola slušná.
PJA45%
Empire Earth 3 je šokom pre každého fanúšika Empire Earth série. Od pomaly ubúdajúcej kvality, ktorá sa ukázala v 2-ke, sa to dostalo až ku katastrofe. Tretí diel úspešnej série úplne sklamal a zahanbil. Všetko, na čom 1 a 2 stavali, bolo v poslednom diely zmenené, prerobené, okresané. Nezostalo žiadne čaro, žiadna zábava, jednoducho žiaden herný zážitok. Autori až radikálne zmenili (znížili) počet epoch v hre, ako aj počet jednotiek, budov, technológii. Výsledkom bola nesúrodá hra, ktorá okrem grafiky nepriniesla nič nové a staré pokazila. Z nostalgie dávam 45%.


všetky (10) »

Súvisiace hry Empire Earth 2: The Art of Supremacy
Empire Earth 2
Empire Earth: Collection
Empires: Dawn of the Modern World
Empire Earth: Gold Edition
Empire Earth: The Art of Conquest
Empire Earth

Diskusia o hre Empire Earth 3 Pridať príspevok
26.05.2015 20:17 - http://www.stiahnito.sk/empire-earth-3-cz-full-pc-game-part1-rar/30866056
19.10.2013 11:08 - Jsem velkým milovníkem celé ságy Empire Earth. Jen bohu...
04.07.2013 15:46 - Takze, som si zahral 6 rokov staru strategiu... Oproti 2 ke velke plus, ze jed...
03.05.2013 15:33 - da sa tam stavat hrad/pevnost? PS: hladam podobnu hru ako castle strike, ak v...
22.07.2012 13:57 - aky maš pc?
...
Zobraziť všetky príspevky (45) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |