Transformers: The Game | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 15372 užívateľov

Transformers: The Game


Žáner:Akčná
Dátum vydania:20. Jún 2007
Stránky hry:www.transformersgame.com
Výrobca:Activision, Traveller's Tales
Kúpiť hru Transformers: The Game
Kúpiť hru

Transformers: The Game je akční titul vychádzajúci z rovnakého filmu, ktorý vychádza pre zmenu z kresleného seriálu. V hre môžete prebrať úlohu Autobotov, ako aj zlých Deceptionov, ktorí dorazili k nám na Zem a pokračujú tu vo svojej nezmyselnej vojne.

V závislosti na voľbe strany sa buď zhostíte obrany našej planéty, alebo naopak jej devastácie. Tak či onak budete nútený využívať unikátne vlastností každej hrateľnej postavy, respektíve transformera, ale hlavne sa budete môcť okamžite a podľa potreby prepínať medzi dvoma podobami. V jednej budete primárne dopravným prostriedkom (a to či už vozidlom, alebo trebárs lietadlom) a v druhom obrneným bojovým kolosom. Hra ponúka kompletne zničiteľné prostredie, v ktorom každý objekt slúži ako zbraň.




Ďalšie videá »


Transformers: The Game - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
63%

Recenzie
Tiscali Games60%
Chcete-li se doopravdy vyblbnout (lepší slovo na to neexistuje) a líbil se vám film či alespoň jste fandou hraček, v nákupu rozhodně bránit nebudeme. Pokud jste spíš pro serióznější zábavu a příběh je pro vás důležitou součástí kvalitní hry, volte radši něco jiného.
Sector.sk60%
Transformers patrí medzi klasické akčné hry ničím neprevyšujúc ostatné a tak môžeme očakávať, že zapadne medzi ostatné priemerné akčné tituly. Hlavnou devízou malo byť menenie robota na nejaký dopravný prostriedok, no zmeny v hrateľnosti medzi jedným a druhým sú minimálne, skôr kozmetické. Najhoršie dopadli roboti meniaci sa na autá, pretože ich ovládanie je nepresné a príliš citlivé v zákrutách, nehovoriac o tragédii s HUD-om. Celkovo ma teda nijako hra a ani jej koncept neprekvapili a vlastne som niečo podobné aj očakával. Ak ste vy nedajbože čakali pecku, tak vás sklamem a DVD s hrou odporúčam na také domáce žuvanie pre vášho maznáčika, veď to poznáte.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
strasiak60%
Transformers: The Game sa jednoznačne na film nechytá, teda aspoň v tých kladných stránkach. Technicky je to hotová katastrofa a určite mi dáte za pravdu, že Activision majú naviac. Hra kombinuje len malé množstvo zbraní a manévrov, nedá sa veľmi porovnávať s inými keďže tohoto štýlu sa hry až tak často nechytajú, každopádne Transformers nevyšiel podľa predstáv...
S2Knight85%
Vraj to nie je prilis dobra hra ale ja si myslim nieco ine.Grafika je na rok 2007 podpriemerna,ale keby zase bola prilis dobra boli by na nu ovela vacsie HW naroky.Kazdopadne chyba hry je jedine ta podpriemerna grafika a zle ovladanie aut,ale na to sa da zvyknut.Mne sa vsak tato hra velmi paci a hoci som ju vyhral za 4 hodiny ,je to vyborna akcna hra.Pripomina mi to nieco v style GTA(jazdite si po meste,misie robite len ked chcete a mozte nicit vsetko.Od domov cez vozidla az po domy.Mozte takmer vsetko zdvyhnut zo zeme a hodit to alebo sa s tym rozhanat.Ked robite prilis zle, nahanaju vas policajti a neskor aj vrtulniky alebo buginy, velka rozsiahlost mapy a volnost.kazdopadne mi to trochu pripomina GTA)A ta grafika je ako v San Andreas myslim.Je to vsak super hra ked si chcete pripadat ako polobohovia co mozu vsetko znicit.Vrelo odporucam aj ked je dost draha vzhladom na to aka je kratka.
honish92%
Bavila me vic nez druhy dil a to je co ríct
jelikoz prvni dil nebyl tak propracovany ale druhy dil uplna blbost takze zustava ze jednicka je lepsi jak ve hre tak ve filmu



Brass65%
Celkom obstojná grafika ale nič extra, nechutná stereotypnosť a trápna hack&sllash akcia. Ale v dosť veľkom veľno svete ktorý môžete ľubovoľne ničiť, plus možnosť hrať ako za Autobotov tak za Deceptikonov, ale s dosť zlým ovládaním vozidiel a lietadiel robia z tejto hry slušné béčko a ak sa vám aspoň trochu páčil film tak si hru stiahnite :) !
link9100%
tahle hra mela na svuj rok docela dobrý nedrželo se to filmu ale grafika super hra docela dobrá je super.
Jazz2900100%
Velmi dobra hra.Strasne sa mi paci je tam kampan na zaciatku ci chcete bojovat za autobotov alebo deceptikonov a je tam dobijatelne nitro ktore sa richlo zase dobije.
nokik60%
+možnosť meniť sa na auto
+dajú sa hádzať veci
+dá sa loziť po budovách
-po čase opakujúce sa veci
-nepriatelia sú pomerne ľahký
-keď zapnete nitro, auto je neovládateľné
-veľmi sa hra nedrží príbehu

celkom dobra hra, možno keby sa viac prepracovala bola by perfektná.
Mafioso84%
Je to celkom dobrá hra má veľa výhod ale zopár základných nedostatkov.
1.Príšerné ovládanie áut
2.Nedá sa hrať za niektorých Decepticonov
3.Mieritko používané k streľbe je fakt divné

Ale inač celkom dobrá hra,doporučujem si zahrať.
Revyn90%
Výborná hra skvělá grafika a ješte k tomu dobrá hratelnost.Ale nenavazuje to na původní film a to je docela mínus.Dávám 85% zvuk je taky docela dobrý a to je zase plus nějakých 5%.Ale jinak docela fajn.
Patres1151100%
SUPER AKCNA hra.... dobra hudba a grafika..... proste ako film... llen skoda ze sa nedajú vrazdit ludia.... a aj tak nevadi.... transformeri sú kllasika................. 100% zasluženych...

projectXY68%
myslim ze tato hra nemohla dopadnut horsie je sice moznost hrat za obidve strany ale neobstoji oproti minusom ktorych omnoho viac ako plusov napr asi najvacsi nedostatok je obrovsky stereotyp a mnoho dalsieho
rasto_sk12%
tato hra sa mi pacila ale je fakt ze ju preidete za 4 hod.
+ premena na dopravne prostriedki
da sa rozbit vsetko aj semafor je celkom dobra zbran
- riblba kamera
blaba ovladatelnost aut
slaba grafika
zasekavate sa na kazdes somarine na zemi
BBoyHard68%
no takze transformers ma troska sklamal myslel som ze to tu budem chvalit zo vseckych stran ale hra je velmi kratka a ma dost slabu grafiku a po case je dost stereotypna v hre ma celkom bavila neomedzena volnost a destrukcia celeho prostredia a su tam slusne suboje....hra tak medzi 60 az 70 percent



+destrukcia prostredia
+suboje
+volnost


-po case stereotyp
-slabsia grafika
-kratke
mart1ni50%
Fúúha, tak čakal som od tejto hry niečo oveľa lepšie.
(podľa mňa:)
- strašný stereotyp v misiách
- veľmi zlé ovládanie (v mode auto)

+ asi žiadne odomňa

Nehovorím že táto hra je katastrofa, to nie, je to len moj názor na hru. Je to pomerne hrateľné , no mne sa to nepáčilo. toť vše :-)
xmxmxm28%
tato hra ma ale fakt sklamala otrasne ovladanie aut a otrasnyy engine grafika priemerna az podpriemerna jedine co sa mi paci je volnost pri rieseni misii ale inak bieda :(


všetky (34) »

Súvisiace hry Transformers: EarthSpark - Expedition
Transformers: Battlegrounds
Transformers: Devastation
Transformers: Rise of the Dark Spark
Transformers: Fall of Cybertron
Transformers: War for Cybertron
Transformers: Revenge of the Fallen
Beast Wars: Transformers
Transformers Universe

Diskusia o hre Transformers: The Game Pridať príspevok
11.02.2015 19:54 - Hrám takú hru volá sa transformers a chcel by som od vás v...
26.06.2014 00:48 - Hoď do neho predmet, prestane sa brániť a potom tlačidlom ...
09.02.2014 01:38 - Prosím vás, neviete mi povedať ako mám poraziť Barric...
07.02.2014 17:06 - Mám pocit, že kolieskom na myši, ale nepamätám si to ...
24.08.2013 20:42 - ako mam prejsť tam gde je napísane že maš niekam ís&#...
...
Zobraziť všetky príspevky (150) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |