Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 59629 užívateľov

Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII


Žáner:Simulátor
Dátum vydania:18. September 2007
Stránky hry:blazing-angels.uk.ubi.com/secretmissions/
Výrobca:Ubisoft
Kúpiť hru Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII
Kúpiť hru

Akčná letecká simulácia, ktorá ponúka pohľad na 2. svetovú vojnu z trošku odlišnej perspektívy. Stanete sa jedným z pilotov špeciálneho tajného týmu, ktorý je nasadený na tie najtajnejšie misie v rade exotických miest po celom svete. Úlohou špeciálnej jednotky je pritom zabránenie ďalšieho budovania špeciálnych nacistických zbraní a dopravných prostriedkov, hlavne tých experimentálnych – supermoderných.

Hra je postavená na novej grafickej technológií (na pôvodnom render enginme), ktorá prináša ešte živší herný svet v podobe detailne spracovanej zeme i oblohy plnej mrakov, ktoré sa budú len hemžiť nepriateľskými lietadlami. Jednotlivé misie vás zavedú do celej rady miest po celom svete vrátane Moskvy, Ríma, Paríža, Rangonov i Káhiry, kde budete ovládať nielen dobre známe lietadlá, ale i celú radu experimentálnych lietadiel.

Vedľa singleplayer kampane hra podporuje i multiplayer v niekoľkých módoch vrátane kooperácie, Deathmatche a Capture the Flag alebo tímového Epic Battles.







Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
74%

Recenzie
Tiscali Games70%
Druhý díl překonává svého předchůdce v několika ohledech, ať už jde o vylepšený letecký model, experimentální výzbroj a ještě zajímavější mise. Dokázal se zbavit i některých společníků, kteří ve vzduchu až příliš ulehčovali práci, ale k lepšímu skóre má ještě daleko.
Sector.sk85%
Zdá sa vám výsledné hodnotenie príliš vysoké? Poradím vám, vyskúšajte si aspoň demo a určite budete príjemne prekvapení. Jednoduchá (v tom dobrom slova zmysle) akčná zábava v skvelom štýle, s geniálnym dizajnom misií a možnosťami upgradovania lietadiel určite osloví aj tých, ktorí sa bežne takýmto hrám snažia vyhnúť kilometrovým oblúkom. Vy, čo máte podobné hry radi, nestrácajte ani sekundu, okamžite vyberte zaprášené kožené rukavice, kukloidné čiapky, letecké okuliare a hurá do boja!


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
MarkusWorten42%
Mňa osobne táto hra dosť sklamala. Ak ju porovnám z IL-2 Sturmovik z roku 2001 tak aj tak stráca vo všetkých ohľadoch. Hra je síce dinamická ale skôr by som ju zaradil iba ako konzolové hry kde by možno uspela. Ale v hre nieje nič prevratné a chýbajú tam základné ukazatele ako: výškomer, stav paliva, munície, otáčkomer a všetky takéto srandy ktoré by mal každý simulátor mať. Málo realistický let lietadiel. No ak yb som v skutočnosti lietal tak ako tam tak pri každom druhom zatočením sa zrútim. No bieda.... Radšej dačo iné
bertram00185%
Príjemná hra v štýle arkadovky, netreba očakávať žiadny super letecký simulátor, ale na pobavenie, akčnosť , grafiku, prevedenie stojí za to vyskúšať, chytila ma až prekvapivo moc, nakoľko nehrám tento druh hier a nie som špecialista na letecké simulátory, ale rad si zahrám dobrú hru a môj pohľad na tento počin autorov je, že ma teda pobavili.


všetky (4) »

Súvisiace hry Blazing Angels: Squadrons of WWII

Diskusia o hre Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII Pridať príspevok
04.08.2015 09:14 - páNI IDE MI O TOM ZE NEVIEM SKADE SI MAM STIAHNUT TUTO HRU. STIAHOL Z JED...
06.01.2011 22:33 - môžete mi dať nejaký crack alebo čo?? Spustím hr...
27.10.2010 16:56 - idú na to aj joysticky ??
04.09.2009 18:21 - prosim vas neviete preco sa mi to neda ovladat misou ale iba sipkami v jednotk...
20.07.2009 09:09 - Chtěl bych skusit on-line mod ale nikdy tam nikdo neni kdyby měl n&#...
...
Zobraziť všetky príspevky (21) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |