Harry Potter and the Order of the Phoenix | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21097
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 45758 užívateľov

Harry Potter and the Order of the Phoenix


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:25. Jún 2007
Stránky hry:harrypotter.ea.com
Výrobca:Electronic Arts, EA UK
Kúpiť hru Harry Potter and the Order of the Phoenix
Kúpiť hru

Úzky vzťah medzi knihou, filmom a videohrou je v hre Harry Potter and the Order of the Phoenix. Hráči budú môcť detailne preskúmať veľa kľúčových miest v Rokforte i mimo neho, ktoré budú zrovnateľné s filmom, zatiaľ čo budú celkom ponorený do napínavého dobrodružstva korešpondujúceho s bohatým príbehom knižnej predlohy.

Harry nastupuje do piateho ročníku v Rokforte a zisťuje, že rada čarodejníkov odmieta stretnutie študentov s diabolským Lordom Voldemorom. Skôr praktikujú taktiku „slepoty“ k správe, že sa Voldemor vrátil. Minister kúziel Kornelius Fudge sa domnieva, že ctihodný riaditeľ školy Albus Dumbledore klame ohľadne Voldemorovho návratu, aby podkopal jeho silu. Preto minister povýšil nového učiteľa Obrany proti čiernej mágii a to svoju blízku spolu pracovnicu Dolores Umbridgeovú, ktorej hlavnou úlohou bude pozorovať a strážiť Dumbledora, Harryho a ostatných študentov. Profesorka Umbridgeová sa ani nesnaží pripraviť študentov na boj s čiernou mágiou, práve naopak usiluje sa o to, aby sa proti čiernej mágii nemohol nikto brániť a ani ju nevedel používať. Preto vezme Harry so svojimi kamarátmi Hermionou a Ronom situáciu do svojich rúk. V tajnom spolku niekoľkých študentov, ktorý si hovoria Dumbledorova armáda, ich Harry učí, ako sa brániť proti čiernej mágii, a pripravuje odvážnych mladých čarodejníkov na neobyčajnú bitku, ktorá na nich čaká.

Vďaka možnosti hrania za rozmanité postavy, vrátane Harryho Pottera, Brumbála alebo Siriusa Blacka, ponúka hra Harry Potter and the Order of the Phoenix fanúšikom príležitosť k získaniu kúzelnej paličky, preskúmaniu všetkého okolo Bradavíc a prežitia tak jedného roku, ktorý je pre Toho, ktorý prežil, jedným z najviac vzrušujúcich a nebezpečných rokov v živote.




Alternatívne názvy
Harry Potter a Fénixův řád

Ďalšie videá »


Harry Potter and the Order of the Phoenix - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
67%

Recenzie
Tiscali Games60%
Spíte-li s magickým klackem pod polštářem a v noci vás místo plného měchýře budí palčivá bolest na čele, určitě si tuhle virtuální procházku po Bradavicích užijete. Ale pro všechny ostatní, co světem Harryho Pottera nežijí, to je spíše zabitý čas. Krok směrem k otevřené hratelnosti však chválíme.
Sector.sk65%
Hoci hra Harry Potter and The Order of the Phoenix má veľmi dobrú atmosféru, dizajn a ozvučenie, chýba jej vygradovaný a dobre naservírovaný príbeh, čo by udržiaval vašu pozornosť. Zábavu prudko ubíja aj otrasná práca kamery a neustále behanie po tých istých lokalitách. Titul dobrovoľne vydržia hrať do konca len fanatickí vyznávači Harry Pottera, ale aj tým by som odporúčal, nech si radšej pozrú film, alebo ešte lepšie, (znovu) prečítajú knihu, čo vo vás zanechá hlbší dojem, ako silne komerčná hra.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
nick95%
VEĽMI vydarená hra. Všetko super duper :). Veľká voľnosť,zaujímavé kúzla :)))))). Všetko super duper extra super :)))). Jediné dva malé mínusy ktorým pripisujem dolu 5 percent sú:1. Nie veľmi vydarená kamera
2. Neni tam metlobal
pali62589%
výborne preto lebo je tam dobrá grafika lepšia ako u predošlých,môžeme volne chodit po celom hracom svete
Altar99%
Dobra hra presiel som ju celu na izi no na hard je to tachsie ale je to sranda no najlepsie je to s slovenskim alebo ceskim dabingom.
Milan500360%
Hra je celkom dobrá.Vadí mi to že Ron a Hermiona vkuse za mnou behaju a dakedy dost zavadzajú ale aj ostatní dosť zavadzaju.Je tam málo súbojov a veľa takých blbosti napr. že začaruj takú záclonu,začaruj koberec.Sranda je keď začarujem učitelov oni sa obránia a mne dajú trest.Už sa teším na 7 aj keď len teraz 30.júna vyjde 6.Lebo som zvedavý jak vymyslia 7 keď v 1-6 chodíme po Rokforte a také blbosti ale v 7 z Rokfortu odídu tak som zvedavý že jak to vymyslia.
Migel90%
neviem cim to je ale potterovky ma vzdy dostanu...je tam velmi skvela atmosfera...taka ze vas to neprestane bavit ..opät skvely rokfort uz je velmi prepacovany a skvely..bavil som sa velmi dobre ...ulohy sa mi pacili,miestnosti, chodby ,klubovna,areal, studenti behajuci po skole a zakazdym ked som na nich uvalil nejake kuzlo tak zacali behat alebo mali blbe komentare :D a obrazy mali dobre hlasky :D...cely hrad bol skvelo zrobeny a vzdy zil studentami a ucitelmi a vselijakymi obrazmi atd... len ten dej isiel trosku rychlo a mohlo byt viacej uloch no nevadi som happy ze sa hra podarila ...a nemam rad takych co hovria ze harry potter je pre male deti ja si to nemyslim...som rad ze tato potterovka sa podarila a dufam ze dalsia bude este lepsia..uz sa na nu velmi tesim...hodnotenie davam 90 percent...
Alkozy78%
+
Rozhodne vynikajuca grafika, uvodne filmecky ju maju trochu horsiu.
Pribeh nadvezuje na film aj na knihu.
Rozsiahli dej
Volny pohyb po hrade atd.
-
horsie ovladanie (da sa ale zmenit)
obcas blby zaber kamery
matis55490%
+ a -:
+veľký hrad, do ktorého he voľný prístup asi všade
+má dlhý dej
+super grafika
+veľa postáv
+kúzlenie
-chýba klasika z 1,2,3
-veľký hrad, ale niekedy v ňom poriadny chaos
-hra len za harryho

pepezacik2100%
tato hra je super,davam 100%.najlepsie je ist do slizolinskej klubovne pod neviditelnym plastom a davat na vsetkych okolo mna levicorpus
Brass70%
Nový Harry potešil, voľnosť pohybu, skvelý systém kúzlenia a atmosféra Rokfortu sa veľmi podarili a poriadne pridávajú na hrateľnosti ktorú však na druhú stranu zabíja nevýrazný príbeh a nehorázna stereotypnosť. Hudba sa tiež podarila, vloženie skladieb z prvých hier sa tu náramne hodí, grafika je tiež vydarená a HW nároky sú veľmi prijateľné. Hra zabaví, síce nie na dlho ale pre fanúšikov Potteroviek je to jasná voľba.
rikko9690%
Je to super hra, pekné levely, boje študentov, hra je super prepracovaná... Ale niečo mi na nej vadí a to kamera, niektoré veľmi dlhé levely a stáva sa že je veľmi obtiažne manipulovať z predmetmi pomocou kúziel... Ale inak super hra.
filip29669%
Som rád že som si zahral túto hru aj keď sa mi zdala najslabšia so všetkých Potteroviek. Bola taká nejaká chvílu hráš to a potom si úplne na druhom konci hry a koniec. Prešiel som ju asi za 3 hodiny ak rátame len príbeh a teraz čo?? Deň bez konca dobrá blbosť ja som čakal že osídeš vo vlaku, alebo niečo také a nič len chodíš po Rokforte robíš slizolinčanom zle a o 5 min. ťa to omrzí. Preto veľké mínus, ale zase musím uznať, že napr. šach je spraveny bohovo to ma neomrzelo do dnes. Tak takto by som asi zhrnul HP5 chvíľková zábavka ktorú na prvý krát aj malé detsko prejde na najťažšej úrovni.
dawyd1378%
Tato hra je podla mna v celku fajn,trosku...trosku dost mi prekazala ta pohybliva kamera...vdaka ktorej hrate tuto hru asi o hodinu dlhsie nez je skutocna doba hratelnosti :D V tejto hre je celkom dobry putavy pribeh,no carovanie trosku na nevyvazenej urovni.Inak dojem:dobry.Tuto hru som presiel asi za 5 hodin.
projectXY68%
velky pokrok od minuleho dielu ale stale to nie je ono suboovy system je dobry ale potreboval by este doladit ako cela chyba velmi vela lokalit co sa tyka rokfortu a pobehovanie po rovnakych lokalitach sa premeni na obrovsky stereotyp ale hra ako celok dokaze zaujmut
ZVERO45%
Zle ovladanie hry , a pri nejakych častia zle pohlady videa nič dobre som v tej hre nenašiel . Takže tato hra ma uplne sklamala :(
xmxmxm75%
takze hp 5 je oproti predchodcovy rozhodne lepsi ma celkom slusnu grafiku aj ed miestami zubkovanu je tam vydarena atmosfera skoda ze je tam malo carodejnickych duelovv blbe ovladanie a kamera a stale nudne behanie po rovnakych miestach a shodochh ale paci sa mi to ze mozete edkolvek si dat duel z hocikim podla mna tak na 75


všetky (56) »

Súvisiace hry Hogwarts Legacy
LEGO Harry Potter: Years 5-7
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
LEGO Harry Potter: Years 1-4
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Harry Potter and the Goblet of Fire
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Harry Potter: Quidditch World Cup
Harry Potter and the Chamber of Secrets
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
Harry Potter and the Philosopher's Stone
Harry Potter: Creative CD

Diskusia o hre Harry Potter and the Order of the Phoenix Pridať príspevok
21.11.2021 12:46 - Zdravíčko Je tu niekto kto má HP5+Český dabing H...
27.05.2015 10:42 - nevite co mam delat v 5 až 7 dile v e mistnostni kde zabijim 5 umelich sm...
19.08.2013 15:55 - preco to nejde bez cd ?? neviete ? :(
04.07.2013 22:57 - už som prešla väčšinu z hry ale neviem sa pohnú&...
12.06.2013 19:57 - Môžete mi poradiť kde by som mohol stiahnuť HP Order of th...
...
Zobraziť všetky príspevky (886) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |