Dawn of Magic | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 43078 užívateľov

Dawn of Magic


Žáner:Akčná, RPG
Dátum vydania:27. Apríl 2007
Výrobca:1C, Deep Silver, SkyFallen Entertainment
Kúpiť hru Dawn of Magic
Kúpiť hru

Za svoje zločiny v posmrtnom živote bol Modo potrestaný stratou nadprirodzených síl a vyhnanstvom na Zemi. Teraz sa Modo snaží získať svoje schopnosti späť a pomstiť sa tak, že Zem zničí. Hráč sa musí rozhodnúť či sa v tom Modovi pokúsi zabrániť, alebo mu naopak pomôže. Môže si k tomu zvoliť postavu pekárovej ženy, divokého cigána, tlstého mnícha, alebo nemotorného učenca.

Blood Magic je fantasy RPG s hojným využitím mágie. Hra je posadená do prepracovaného pseudostredovekého rámca a umožňuje hráčovi širokú škálu možností vývoja postavy a výberu úloh. Najväčšou inováciou na poli RPG hier dosahuje systém mágie, máte na výber zo 60 základných kúzel, ktoré je ale možné kombinovať. V hre je tiež cez 100 druhov zbraní.

Blood Magic obsahuje multiplayerové kampane a tiež možnosť duelov alebo hromadné bitky v rozľahlej aréne.




Alternatívne názvy
Blood Magic

Ďalšie videá »


Dawn of Magic - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
69%

Recenzie
Tiscali Games66%
Na první pohled klasické akční RPG, které překvapí několika zajímavými nápady. Ani postupná vizuální proměna hrdiny, bohatý repertoár kouzel a další příjemné momenty však nemohou zcela potlačit poněkud nudné boje, nepříliš nápaditý příběh a stagnující hratelnost.
Sector.sk80%
Nie je ľahké písať pravdu o preceňovaných hrách, ktoré často nezaslúžene dostávajú vysoké známky, nie za svoje kvality, ale kvôli zvučnému menu či reklame. Nie je jednoduché obhajovať podceňované tituly, ktorým sa venuje malá pozornosť a často sú odbité nízkym hodnotením, pretože sa na ne recenzenti pozerajú príliš zbežne a povrchne. Ísť proti prúdu sa totiž nevypláca a za úprimnosť môžete byť aj zlynčovaní (našťastie v dnešnej dobe obvykle len slovami). Dawn of Magic patrí do druhej kategórie, je to hra s chybami, ale aj naozaj originálnymi nápadmi, ktorá si nezaslúži byť odbitá prízemnými známkami. Vďaka tejto hre je totiž jasné, že aj v prostoduchých „mlátičkách“ je miesto pre nové nápady a že nie každá hack and slash akcia musí byť len tuctovou kópiou titulu Diablo.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Andyno60%
Na RPG tituloch milujem predovšetkým možnosť voľby, akým štýlom bojovať. Keďže ja väčšinou siaham po meči alebo luku, a názov tejto hry jasne napovedá, že do popredia sa stavia výhradne mágia, neoslovila ma tak ako iné hry svojej kategórie. Navyše hrateľnosť mi pripadala dosť ťažkopádna, zrejme práve kvôli tomu spomínanému bojovému systému.
qwer58%
Dawn of Magic je asi najslabšia "diablovka", akú som kedy hral. Ako už názov hovorí, budete v nej používať hlavne mágiu. Kúziel je obrovský počet a niektoré naozaj stoja zato. Kladný verdikt bohužiaľ nemôže dostať príbeh, spracovanie, grafika a hlavne zábavnosť. Odporúčam len naozaj skalným fanúšikom "diabloviek"


všetky (5) »

Súvisiace hry Dawn of Magic 2
Time of Shadows
Blood Magic

Diskusia o hre Dawn of Magic Pridať príspevok
19.02.2011 19:47 - ale netrep tu world of warcraf nato mas ine stranky aj tak je to na*** aspon p...
25.01.2011 09:05 - WORLD OF WARCRAFT8-)8-)8-)
02.12.2010 16:12 - nevite nekdo kde sehnat cestinu nebo slovenstinu
26.05.2010 15:08 - jestli to nevíš tak si pěknej kripl protože je to úpl...
23.05.2010 16:48 - ked chcete nové kúzla chodte do kláštora a kňazi v...
...
Zobraziť všetky príspevky (29) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |