BlackSite: Area 51 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 72503 užívateľov

BlackSite: Area 51


Žáner:Akčná
Dátum vydania:12. November 2007
Stránky hry:www.blacksitegame.com
Výrobca:Midway Games
Kúpiť hru BlackSite: Area 51
Kúpiť hru

FPS s tímovými prvkami, ktorá sa odohráva v dobe, kde sa rozhoduje o ďalšie smerovanie vývoja ľudskej civilizácie. V úlohe veliteľa špeciálneho týmu budete zodpovedný za chovanie svojich spolubojovníkov, ktorým budete nielen zadávať príkazy, ale budete pre nich zároveň i vzorom. Práve na vašom rozhodnutí bude záležať ďalší vývoj situácie a často to nebudú ľahké rozhodnutia. Budete sa musieť rozhodnúť, či budete presne plniť rozkazy, alebo jednať na základe svojich morálnych hodnôt a vlastných etických štandardov.

V rámci jedno tlačidlového príkazového systému budete svoj tým komandovať v rade situácií, medzi nimi nebude chýbať obkľúčenie nepriateľov, položenie trhaviny, využitie krycích bodov, ochrana budovy..... Členovia týmu budú plniť príkazy čo najpresnejšie a nebudú ich spochybňovať, čo však na vaše bedrá kladie ďalšiu dôležitú úlohu. Musíte sa rozhodovať rýchle a presne. Niekoľko zlých rozhodnutí, či zaváhaní totiž môže vážne narušiť morálku spolubojovníkov a samozrejme i ich bojové schopnosti vrátane výdrže, či presnosti streľby.

Bojovať sa bude nielen na vlastných nohách, ale i v rade ovládateľných dopravných a bojových prostriedkoch vrátane helikoptéry. Vedľa hlavnej príbehovej kampane, ktorá je zložená z úrovní, ktoré môžete prechádzať niekoľkými rôznymi spôsobmi, hra ponúka i multiplayer v niekoľkých módoch. Konkrétne sú to klasické módy Deathmatch, Team Deathmatch alebo Capture the Flag a nechýbajú ani nové módy, ako je napríklad Human vs. Reborn a Siege mód, v ktorom spolu tímy bojujú o teritóriá.




Alternatívne názvy
Area 52

Ďalšie videá »


BlackSite: Area 51 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
66%

Recenzie
Sector.sk65%
Absolútne priemerná a ničím nezaujímavá FPS-ka, na ktorú svet veľmi rýchlo zabudne – tak sa dá v krátkosti BlackSite opísať. Po pár dňoch od dohrania som si nevidel spomenúť takmer na žiadny zaujímavý alebo výnimočný moment, ktorý mi hra ponúkla, a to je myslím dosť smutné konštatovanie. BlackSite nezachráni ani Unreal Engine 3, ktorý si dal v tomto prípade, keď už nie celkom dovolenku, tak malé neplatené voľno určite. No a keď si k tomu pripočítate gameplay prvky, ktoré ste videli použité už viackrát a podstatne lepšie, neostáva nič iné, len sa kvôli tomuto titulu pre vlastné dobro vyhnúť.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
buxo88870%
Takye blacksite: area 51 je dobre aj ked nie prieme pokracovanie na areu 51, ktora sa mi strasne pacila.
Blacksite ma dobru grafiku ale ked v crsise je lepsia a na vzber zbrani je tam fakt malo. Dobre na tom je ze je to fakt dlhe a po case nudne aj ked zabijanie mymozemstanou (E.T.-ho som nevidel :D) je celkom sranda. Jazdenie v autach tak ako aj v inych hrach je dost zaujimave a je to sranda.
Dej je celkom dobry aj ked mozno pre daktorych tasky na pochopenie.
kornik55251%
tak tato hra je priemerna ale asi popriemerna nastavenia grafiky su nulove efekty v hre nic moc a bugy som tam nasiel dost a sem tam dost nudne prostredia a slaba al ta tak
Andyno50%
Arkádová záležitosť, krátka hracia doba. To boli mínusy. Plusy okrem grafiky ma nenapadajú žiadne. Ruky preč!
FiFty_2270%
Blacksite je celkom slušná FPS. Má fakt výbornú grafiku a engine. Hra ničím veľmi nevyniká, ale občas narazíte na zaujímavé momenty, resp. efekty. Počas celej hry vás sprevádza vaša vojenská jednotka, ktorej môžete dávať príkazy. Taktiež si tu zajazdíte na vojenských vozidlách. Zbraní je tu veľmi málo, taká M4 vám bude stačiť od začiatku po koniec. Samozrejme nemôžem zabudnúť na hlavný znak tejto hry: mimozemšťanov. Tí v tejto hre vynikajú najviac a tie väčšie kúsky fakt nemajú chybu. Hracia doba je bohužiaľ dosť krátka a je tu množstvo bugov. Bolo by potrebné na Blacksite ešte viac popracovať.
tomikzlesa80%
Trošku podceněný titul, ačkoliv grafika na dnešní dobu nic moc, ale v roce 2007 bych měl určitě jinej názor. Zajímavé prostředí a hlavně mimozemský život, jak to mám rád.

+ prostředí
+ tým

- hrací doba
- antialiasing
- nemožnost zapnout titulky
sodok85%
Jeden z lepších titulov kvôli hrateľnosti... Zstrieľať si môžte do vojakov kedykoľvek... ale zastrieľať si na tlupu mimíkov sa len tak nevidí. Hral som to hneď ako to vyšlo a nemal som absolútne žiadne predsudky. Dnes už grafika zaostáva a nie je originálna... ale nemôžete hru z roku 2007 hodnotiť oproti novým titulom...

+grafika
+hrateľnosť
+originalita
-hracia doba


všetky (13) »

Súvisiace hry Area 51

Diskusia o hre BlackSite: Area 51 Pridať príspevok
11.10.2017 10:40 - prosím vedel by mi niekto pomôcť? stiahla som si opäť...
12.04.2013 18:24 - Nevidíte že to je PC King? to je decko ktoré si furt vymý&...
29.07.2011 22:55 - Hej buzeranti čo sa tu chvalite kompami, ktory z Vas si ho kupil sam? Va&...
05.02.2011 19:15 - prepac ale podla mna je jedno ci to na plne detaily prejdes s dvoma hdd alebo ...
13.07.2010 08:07 - pojde co by neislo sak mne isla cod 6 ked som mal 1 jadrovy procak ale ati rad...
...
Zobraziť všetky príspevky (57) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |