Clive Barker's Jericho | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 35405 užívateľov

Clive Barker's Jericho


Žáner:Akčná
Dátum vydania:7. November 2007
Stránky hry:www.codemasters.co.uk/jericho/
Výrobca:Codemasters, MercurySteam (MSE)
Kúpiť hru Clive Barker's Jericho
Kúpiť hru

Akcia s námetom známeho hororového spisovateľa Cliva Barkera plná výjavov a špeciálnych efektov. Príbeh hry sa zaoberá s znovuobjavením strateného mesta Jericho v severoafrickej púšti, kde sa skrýva bližšie neurčená forma zla, ktorá je stará ako naša Zem.

Do mesta je preto vyslaná špeciálna jednotka trénovaná v rôznych formách boja vrátane mágie, jej úlohou je zlo v meste nájsť a zneškodniť a tím zachrániť ľudstvo. Hrá sa ako za člena špeciálnej jednotky. Samotná hra pred vás bude neustále stavať nové prekážky a viesť vás do nových miest, kde číha nebezpečenstvo na každom kroku. Čeliť nástrahám budete len a len na vlastnej koži.







Clive Barker's Jericho - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
69%

Recenzie
Tiscali Games70%
Čistá a brutální akce. Lineární a krátká, ale zato extrémně zábavná. O sedmičku s hvězdičkou se zasloužila i bezva grafika a především šestice unikátních postav, díky nimž se nebudete nudit ani minutu.
Sector.sk70%
Veľmi pekná, ale veľmi krátka záležitosť na jedno popoludnie je akcia Clive Barker's Jericho. Grafické orgie sú zhodené dizajnom väčšiny úrovní, čo sa snažili autori dohnať minihrami v štýle God Of War, kedy treba stláčať v určitom poradí smerové klávesy a počtom nepriateľov, až to občas prehnali. Posledné dva svety síce majú grády, ale hru to nezachráni. Multiplayer na predĺženie hernej doby absentuje a príbeh, aj keď originálny, nie je sám o sebe dôvodom k opakovanému hraniu.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Filthly90%
Super hra ktora pobavi a da sa prinej perfektne odreagovat...Ma excelentnu grafiku a bozsku hratelnost...Urcite odporucam zadrvit aj koli hustej atmosfere a 6 postavam so super zbranami a schopnostami....Velice dobre dielo 9/10...
fekino94%
+
pribeh
grafika
hranetelnost
demony
premiesnovanie do vasho vojaka
mno nenasiel som ziadne minus zatial ale ked mam povedat prawdu je to velmi dobra hra aj to bude velmi dobra hra maa velmi dobry pribeh taktiez grafiku oplati sa to hrat aj teraz v roku 2009 JA SOM to asi tak zacal hrat tak niako alee podla jeto fakt super ale cudujem ze to ma len 76 percent mno neva premna to je velmi dobra nie najlepsia alee patri medzi moje oblubene hry mno odporucam stahujte kupujte jericho
Mitisko100%
Hra je po grafickej stránke pekná, prostredie strašidelné, nepriatelia hnusní. V hre máte k dispozicii viac členov tímu a môžte medzi nimi prepínať každý má iné schopnosti ... Nič viac od doomovky nečakám ako poskytla Clive Barker Jericho !! Tituly ako FEAR alebo stalker schová do vrecka
francees97%
Blaa blaa blaaaa. Kecal by som stále ale keď už hodnotím túto hru tak ju ohodnotím. Po prvý krát keď som to videl tak som si myslel že je to nejaký horor ale nebolo to až tak strašné. Nepriatelia sú ako zombíci čo sa mi veľmi páči, grafika na rok 2007 je pekná a neskôr si môžete vymieňať postavy. A ako som si všimol tak sa mi na obrazovke ukázali šípky ktoré mám stláčať aby ma nezabili. Proste mne sa táto hra veľmi páči a bol by som rád keď by bolo aj pokračovanie... K tejto hre dávam 97%. (Táto hra nieje pre každého takže radšej si to pozrite až potom zahrajte.)
NgeNious90%
Plusy:
Super grafika nenarocna na komp
Clive Barker
Pribeh je super
Monstra
Akcia
Cela hra je neuveritelne atmosfericka
Kazdy z clenov tymu je skvely (Delgadove vtipky na Sexualnu orientaciu Blackovej su haluzne :D)

Minusy:
Sem tam stereotyp
Niekedy brutalne tazke kde chyba znamena opakovat znova ten dlhy nudny tazky usek

9/10

Hru som 2 krat presiel a neprestava bavit,cela hra je neskutocne atmosfericka.
Mostra musel navrhovat niekto chory pretoze takto vyzerajuce monstra niekto normalny navrhnut nemohol.
Hra ma u mna v srdci svoje miestecko ktore ma pravom.
deapa90%
Clive Barker's Jericho je hra na ktorú sa nezabúda.Začínate v meste ktorý nebol nikdy objavený.Stretnete aj nepriateľov ale nie obyčajných.Ako som začínal mal som pocit že hrám nejaký horor ale neskôr som sa mýlil hra má dobrý humor a grafika je na rok 2007 super.Neskôr si môžete vymieňať postavy,stláčať zadané tlačítka (v pravo,v ľavo,dole a hore) a ešte nepriatelia sú OK.A keď som odpálil tie bunkre tak mŕtvola na zemi haha to bola sranda.Odporúčam si to okamžite zahrať lebo je to zážitok na veľmi dlhý čas.Super hru som vyhral najprv som nevedel ako toho rtpaslíka zabiť ale ako som si všimol omámil niektorých s týmu tak som ich schopnosti použil a bolo po ňom.Veľmi sa teším na pokračovanie ak to bude len nech to je skoro lebo táto hra sa mi veľmi páči.
tomikzlesa90%
Výborná hra, s hutnou atmosféro a slušnou grafikou, Efekt kazí občasné video sekvence a savepointy. Výborným aktem je tám a možnost s emezi jednotlivými postavami přepínat, tudíž vás hra moc neunudí stejným stylem hraní.

+ prostředí a atmosféra
+ tým a přepínání postav

- občas ovládání
buxo88880%
Je to super hra aj ked je po case dost stereotypna.
Ale vsetko napravi krasna grafika,a moznost sa po par leveloch presunut do jedneho s vasich kolegov,pretoze vas po case zabiju.
Dost velkym plusom je , ze lazdy z vasich kolegov ma dake schopnosti napr. vy ste mali schopnost liecit a ked sa presuniete do inej postavi tak vam nastastie tato schopnost zostane,iny napriklad maju to,ze jeden je telepatik,druha je odsrelovacka a moze mat daku "super strelu" atd.
Za zmienku stoji aj perfektny dej v peknom prostredi aj ked po case je to prostredie stereotypne. 80%
keno100%
je to cool hra vsetko pekne pekne obrazky v tom extras a dufam ze bude pokracovanie bo v poslednom lvli ten vtak zobral to dieta ci co je to a my sme isli nad hladinu :D :D
FiFty_2280%
Dobrá hra, ale očakával som, že bude strašidelnejšia. Vy ste vyslaný spolu s partičkou ďalších vojakov do starého mesta Jericho, aby ste tu bojovali s temnými silami pomocou mágie. Jednoduché. Hra ma výbornú grafiku, ale ani tá nepomôže zatieniť ten stereotyp, ktorý sa postupom hry zväčšuje. Hra by nebola ničím extra výnimočná, keby ste neskôr nezískali možnosť prevteľovať sa do členov vášho týmu. No ak to vydržíte až do konca, hra sa vám zato odmení fakt kvalitným zážitkom najmä z finálneho súboja.
FrantisekN50%
Lepší je CB-Undying ako toto. Jasné je tu lepšia grafika ako v jeho predchodcovi, ale inak asi nič nového nepriniesol. Undying ma bavil oveľa viac. Mal lepšiu atmosféru, to aj Serious Sam 2 je lepší ako toto.
axonn100%
Proste najlepsia hra ktoru som kedy hral a najlepsou aj ostane.Grafika je priam bozska,postavy ktore maju skvele schopnosti,mozete si ich lubovolne menit .Skvela hra uz som ju 2x presiel a presiel by som ju este raz pretoze je to najlepsia hra na svete,nemam slov.Ten kto ju nehral prisiel o skvely zazitok.
malycauner10%
Gigantické zklamání.Já čekal propracované pokračování legendárního Undyingu, a dočkám se suchého hovna seškrábaného z rok nemyté prdele. Sice je to 2007, ale Undying je 2000, je oproti téhle břečce na technologické urovni o 100 pater výš.Příběh je určitě dokonalej, ale herní zpracování, rozhraní a COOP z toho udělal fiasko.Stejně jako u Mafie 3 ...
SHooGY60%
Tato hra me potěšila ale i sklamala hratelnost dobrá , grafika dobrá vše v pohodě jen 2 veci sou blbý - 1) Málo a Slabé Efekty 2) Dohráno moc rychle sem to dohral za 1den a hral sem to asi 11hodin
Furmi76%
Clive Barkers Jericho malo velky potencial. Koho bavia nerozmyslajuce FPSky tak ten sa tu najde. Ja som si hru zahral po 4 RPGckach (po FPS som tuzil ako mucha po hovne). Clive Barkers Jericho sa mi celkom pozdavalo, malo nejake tie muchy v podobe stereotypu, a frustrujucej nudy (a niekedy aj narocnosti). Ale aj celkom originalny pribeh a prvky. Zabava to bola dobra i ked dost kratka. 76%


všetky (36) »

Súvisiace hry Clive Barker's Undying

Diskusia o hre Clive Barker's Jericho Pridať príspevok
05.04.2013 19:56 - http://chossepe.webgarden.cz/rubriky/cestiny-do-her
05.04.2013 19:55 - Z tejto stranky som si stiahol cestinu,ale nejde mi to...robim to aj podla nav...
09.07.2012 09:45 - 9 hodín páni :D 9 :D
08.07.2012 23:57 - tak lebo si manták :D:D:D
22.01.2012 10:27 - Neuveriteľne chaotická, najmä vo vyšších úr...
...
Zobraziť všetky príspevky (150) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |