Overlord | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21097
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 18929 užívateľov

Overlord


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:26. Jún 2007
Stránky hry:www.codemasters.co.uk/overlord/main.php
Výrobca:Codemasters, Triumph Studios
Kúpiť hru Overlord
Kúpiť hru

Third-person fantasy akcia od tvorcov nedocenenej strategickej série Age of Wonders, na ich počiatku sa na pokraji smrti vyplazíte zo zvyšku Temnej veže, ktorá patrila silnému a zlému Overlordovi.

Všetci svedkovia tejto udalosti hlavnú postavu logicky považujú za Overloda, alebo aspoň jeho reinkarnáciu. Pravda je však taká, že je len na vás či vás bude nástupca Overlorda a budete páchať strašné zlo kam sa len pozriete, alebo sa z vás stane niekto iný, nie taký zlý a silný.

Ide o titul plný čierneho humoru, irónie a sarkazmu, behom ktorého na vás čaká poriadna dávka akcie v detailne spracovanom fantasy svete, pri jeho prieskumu vám budú pomáhať oddaní služobníci. Tí vás budú uctievať ako svojho pána - Overlorda a prijímať vaše rozkazy bez ohľadu na to, aké sú či šialené a nebezpečné. Týchto oddaných malých príšer budete mať k dispozícií celú radu a budete ich môcť využívať k predvádzaniu množstva nebezpečných i triviálnych akcií.




Ďalšie videá »


Overlord - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Tiscali Games80%
Svěží závan originality a po dlouhé době hra, ze které doslova čiší, s jakou láskou byla vypiplána. S chutí bych dal devadesátku, kdyby mi opojení z výborné hratelnosti a zpracování nekazilo pár technických pahýlů v ovládání skřetů a drobné berličky v návrhu levelů (např. obnovující se nepřátelé).
Sector.sk90%
Overlord je atraktívnym počinom, ktorý ponúka nie len výbornú zábavu a humor, ale aj originalitu, čo je v dnešnej dobe vec takmer nevídaná. Drobné chyby sa strácajú v kvalitnom obsahu, snáď len ten vlažný multiplayer trochu zamrzí. Hru neodporúčame jedine milovníkom hobitov a trpaslíkov, (iba ak pečených), pretože budete ťažko niesť ich straty. Overlord je lahôdka, po ktorej si budete prsty oblizovať a dokazuje, že je naozaj dobré, dokonca veľmi dobré byť zlým. Aspoň v tomto prípade určite.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
buxo88890%
Velmi slusna hra od neznamych vyvojarov "Triumph Studios" ale zato znamych distributorov "Codemasters".
Hra overlord je zalozena na vtipnom namete,kde sa v roli overlorda ujimate velenia nad malimy trpaslikmy,minionmy,ktory vam pomozu aj v najhorsom.
Mate hned 4 druhy pomocnikov a to zelenych,zltych,cervenych a modrych a kazdy znich disponuje inou schopnostou.
Dej v hre je celkom slusny ale hlavne slusna je dlska kampane,ktora vas uplne pohlti do deja hry.
Overlrod je urcite dobrou volbou pre kazdeho hraca ci uz ma rad akcne adventury alebo nie.
90%
lekvis100%
tato hra ma aj celkom bavý je to hra o kúzlach a pachania zla so škriatkami
ktorý poslúchajú svojho pána a robia to čo im prikáže sú tam kúzla ktoré ničia nepriatela
truhlik66685%
Originálna fantasy hra s prvkami stratégie. Slušná grafika, hratelnosti dávam 70%. Na príbehu sa mi nepáčilo, že všetko sa vyjasnilo až na konci.
Vtipné dialógy dodávajú hre príjemnú atmosféru. Najväčším plusom je voľnosť čo sa týka úloh (nemusíte ich plniť v predurčenom poradí).
Najväčší mínus je jednoduchosť...
Andyno100%
Originálna a chytľavá záležitosť, ktorá stavia na čierny humor a nadhľad. Grafika je skvelá, často humorná, optimalizácia je tiež na vysokej úrovni. Na žiadne bugy ani iné neduhy som nenarazil, aj keď chovanie minionov bolo občas zadrhávajúce. Tiež by som do hry pridal mapu, pretože v niektorých rozľahlejších lokáciách možno veľmi ľahko zablúdiť. To sú ale príliš malé mínusy na to, aby som tomuto dielu ubral čo len jedno percento. Varovanie: Nepozerajte trailer - nepovie vám o tejto hre to podstatné.
George9100%
je to hra pri ktorej sa človek určite nebude nudiť a to hovorím svetú pravdu ked poviem že táto hra ma očarila naplnej čiare určite sa pri nej nudiť nebudete
reksharks92%
„Mysli zle , pestuj zlo , ovládni svet!"
Presne táto veta ma upútala pri výbere spomedzi množstva hier a nakoniec som nebol vôbec sklamaný , ba priam milo prekvapený. Je vidieť že štúdio pristupovalo k tomuto titulu s láskou a vyladilo ho takmer do dokonalosti. Byť zlým je v tejto hre skutočne pôžitok hoci sa môžte vybrať i na cestu dobra aj keď náplň kampane to ovplivný naozaj minimálne. Hra má prekrásny engine ktorý dodáva svetu potrebnú štipku čierneho humoru a ukazuje hráčovi ako milo neraz vyzerá skutočné zlo. Svet v ktorom hráte neobsahuje takmer žiadne bugy a ak na nejaký narazíte počas hrania, nezabráni vám hru dohrať. Dopredu vás bude hnať séria niekoľkých menších príbehov ktoré tvoria spolu pekný celok pričom vždy na konci zabijete nejakú zápornú postavu. Obtiažnosť je vyladená tak aby ste pri hre strávili dostatok volného času beztoho aby ste sa nudili. Strategické prvky za pomoci jednotiek rozdelených do štyroch frakcií sú obrovským plusom rovnako ako aj výborne vyladené ovládanie. Rovnako bodnú aj jednoduché rpg prvky ktoré sa prejavujú pri hraní hry vskutku výrazným spôsobom. Častokrát detaily robia hru hrou a preto som bol prekvapený že na vás neraz útočia i obyčajné zvieratá alebo riešite "amatérske" adventúrové úlohy čo je príjemným a mnou výtaním spestrením. Po konečnom zhrnutí tvorí hra overlord skvelý pomer medzi rpg a stratégiou a preto si odomňa odnáša 92%
palli95%
+ grafika
+ poskokovia
+ zbrane / schopnosti
+pribeh
+ vela nepriatelov
******************
- tazky nepriatelia
Sintarandir85%
Je dobré byť zlý...

Toto je motto hry. A sedí presne. Hneď na začiatku hry vás z rozvalín vyhrabe malí škaredí minion a povie vám, že je treba narobiť chaos. Už tutoriál naznačí, že hra bude plná čierneho humoru. Zabíjanie trpazlíkov, jednorožcov, hobbitov (Frodo is dead... I'm sorry Mr. Tolkien), a iné psie kusy.

Najlepší na hre sú ale minioni. Dokonalá miniarmáda chaosu. Idú bezhlavo do boja, berú čo vidia, zničia všetko, čo sa dá. A keď ich opijete, super im svietia oči.

Celá hra je super, ale boss Khan sa mi zdá trochu moc drsný. Ledva som ho udolal a dovtedy mi zrušil kwantum minionov.

Na hre je asi najlepší dungeon... Ale malo by sa to volať Masakeraréna...
minuteman100%
+ grafika
+ ruznorodost prostredi
+ ovladani minionu a kravina, ktere delaji
+ vtipnost

- sam overlord moc damage neudela...
Neuer20%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..
Furmi86%
Epicka hra zo starej skolicky. Krasne prerozpravana ne jedna rozpravocka v pomerne dost dlhej hraciej dobe v hre Overlord. Zaujimavy pocin od nie velmi znamych vyvojarov, ktorych ale Overlord urcite preslavi. Dal by som kludne za pribeh a hratelnost aj 95% ale strasne my vadila technicka stranka hry. Umela inteligencia a bugy to su proste veci ktore si clovek vsimne a velmi pocas hrania vadia a su citelne. Pohral by som sa aj na grafickej stranke hry a celkovu hru by som trosku zjednodusil pretoze pre casual playerov je tak tazka ze s nou skoncia este skor ako zacali. Ale aj tak sa jedna o velke prekvapenie. 86%


všetky (38) »

Súvisiace hry Overlord: Fellowship of Evil
Overlord II
Overlord: Raising Hell

Diskusia o hre Overlord Pridať príspevok
16.10.2013 22:25 - vytvara si okolo seba stit vzdy inej farby nie? vtedy nanho posielaj len minio...
06.10.2013 20:26 - neviete niekto ako mám poraziť čarodeja prvého overlorda
02.03.2012 10:43 - Neváhaj a navštív novú vysoko kvalitnú a špi...
01.10.2011 11:46 - ces utorent :)
23.06.2011 13:33 - nevite nekdo kde bych si mohl zdarma stahnout tuto hru?? jestli jo tyk mi pros...
...
Zobraziť všetky príspevky (95) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |