Spider-Man 3 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 35623 užívateľov

Spider-Man 3


Žáner:Akčná
Dátum vydania:4. Máj 2007
Výrobca:Activision, Treyarch
Kúpiť hru Spider-Man 3
Kúpiť hru

Spider-Man 3 je videoherná adaptácia filmu, v ktorej preberáte úlohu populárneho pavúčieho muža brániaceho New York nielen pred bandou super podvodníkov, ale aj pred gangmi a možno aj sami pred sebou. Po prvý raz sa totiž Spider-Man bude môcť prevliecť zo svojho červeno-modrého obleku do čierneho, ktorý mu síce prepožičia nové schopnosti a zvýši jeho silu, pohyblivosť a odolnosť, ale to si žiada aj väčšiu pozornosť a starostlivosť. Spider-Man v čiernom totiž bude stále namáhavejšie ovládateľný aj zvládnuteľný a ak si nedáte pozor, veľmi ľahko sa stane z hrdinu super lotor, ktorého budú obyvatelia New Yorku nenávidieť.

Pripravte sa na relatívnu voľnosť, jednanie, kde si budete môcť sami vybrať, či budete pokračovať v plnení príbehových misií, alebo sa rozhodnete zraziť rastúcu zločinnosť v jednej z niekoľkých štvrtí New Yorku, ktoré sužujú nielen Spider-Manovi nepriatelia, ale aj trojica zločineckých gangov.

Únosy, krádeže, vraždy, s tím všetkým sa budete musieť vyrovnať a rozhodne to nebude ľahké. Gangsteri sa totiž nevzdajú ľahko a navyše budú v početnej presile. To samé však platí aj o súbojoch s tradičnými super lotrami, ktoré sa budú odohrávať na priestore celého mesta. Budete tak nútený využívať všetky možnosti, ktoré ponúka prepracovaný súbojový systém, ktorý počíta nielen s dokončovacími a kombo údermi, ale aj s využitím špeciálnych útokov, ktoré môžu viesť k deštrukcii interaktívnych lokácií.




Ďalšie videá »


Spider-Man 3 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
68%

Recenzie
Tiscali Games63%
Velký skok pro marketingové oddělení, malý krok pro hráče. Místo podprůměrného portu jsme se dočkali mírně nadprůměrné hry. Je co oslavovat? Spidey vypadá lépe, hýbe se rychleji a snaží se být zábavnější. Ale stejně to pořád nestačí. Opět jenom pro skalní fanoušky. Ostatní mohou čekat dál.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
gabo91%
dobra hra podobne ako smwos az na tie obleky inac 90 percent super ked je finale haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa super
S2Knight95%
Super hra vrelo doporucujem! neobmedzena volnost,hratelnost,pripomina mi to GTA SA....ked chcete robite misie ked nie robite si co chcete...mesto je velmi velke,grafika je dobra ale mohla byt lepsia,a tie bitky su az neskutocne.dobre je ze mozte byt aj cierny spider.tych 5%je kvoli zlej kamere ktora sa stale blazni a myka napr.ked rychlo skacete alebo ked lozite po domoch...inak super :)
SALERTY100%
JE TO SKVELA HRA LEN SA TAžKO OVLADA ALE Už SOM SI ZVIKOL JE TAM SUPER GRAFIKA AJ TIE MISIE SU SKVELE VRELO DOPORUčUJEM!
xmxmxm80%
hra ma celkom zaujala grafikou a obrovskou volnostou ako v gta ale to neni ziadna novynka pretoze volnost bola aj v spiderman 2 a ultimate ale trosku som cakal viacej misie su v podsate vsetky skoro o tom istomm a su smiesne lahkejedina misia s ktorou som mal trolinku problem bola ta posledna ale inak som tuto hru mal hotovu za necely den
speto100%
svela hra najlepsi aku som hral, celkom dobra grafika dobra hratelnost, trochu zlozite ovladani ale zviknete si
38400793%
Perfektna hra len KRAATKA KRAAtka pochvily dost stereotypna ale inac vast to na tych 5 dni minimalne pobavi cierny oblek cerveny oblek no ked hru prejdete nemate co robit a vtedy pride nuda a to my nechceme takze preto 7 bodov dole
krityk100%
fakt goot hra. goot grafika setko ovladaie zvikol som som si ale cool.hral som to 1 tizdn a este ma to bavi doterz je tam vela taktickych moznosti proste fajn hra doporucujem kazdemu
lamerko100%
Video-herná adaptácia filmu, v ktorej preberáte úlohu populárneho pavúčieho muža brániaceho New York nielen pred bandou super podvodníkov, ale i pred gangmi a možno i sami pred sebou. Po prvý raz sa totiž Spider-Man bude môcť prevliecť zo svojho červeno-modrého obleku do čierneho, ktorý mu síce prepožičia nové schopnosti a zvýši jeho silu, pohyblivosť a odolnosť, ale to si žiada aj väčšiu pozornosť a starostlivosť. Spider-Man v čiernom totiž bude stále namáhavejšie ovládateľný i zvládnuteľný a ak si nedáte pozor, veľmi ľahko sa stane z hrdiny super lotor, ktorého budú obyvatelia New Yorku nenávidieť.

Pripravte sa na relatívnu voľnosť, jednanie, kde si budete môcť sami vybrať, či budete pokračovať v plnení príbehových misií, alebo sa rozhodnete zraziť zločinectvo v jednej z niekoľkých štvrtí New Yorku, ktoré sužujú nielen Spider-Manovi nepriatelia, ale i trojica zločineckých gangov.

Únosy, krádeže, vraždy, s tím všetkým sa budete musieť vyrovnať a rozhodne to nebude ľahké. Gangsteri sa totiž nevzdajú ľahko a navyše budú v početnej presile. To samé však platí i o súbojoch s tradičnými super lotrami, ktoré sa budú odohrávať na priestore celého mesta. Budete tak nútený využívať všetky možnosti, ktoré ponúka prepracovaný súbojový systém, ktorý počíta nielen s dokončovacími a kombo údermi, ale i s využitím špeciálnych útokov, ktoré
arturko70%
Plusy:
hrateľnosť, dobré spracovanie New-Yorku, skvelá virtuálna zábava

Mínusy:
kostrbaté ovládanie, neprehľadné boje, kamera

Grafika: 6/10
Ovládanie: 6/10
Hrateľnosť: 8/10
Zvuky: 8/10
Hudba: 8/10
Náročnosť: 6/10
ASUS75%
Super hra!!Oveľa lepšia ako spider-man 1 a 2.Nevýhody sú asi také , že som bol trochu zmätený z tých combo útokov.Je ich veľa a ťažko som si ich pamätal.Inak je to super hra.
alexiko65%
Ta hra sa mi paci,je dobra ale ktomu koncu bolo uz dost tazke.

+grfika %90
+dobre bolo to ze sa dalo ist do metra

alexiko
Ades80%
Tato hra tě akorát na 1 týden ohromí a pak si řekneš co je na tom tak užasného. Myslím si že se hra pomalu stává stejnou a opakující. Nic moc. 80%
majkl200040%
Úplně blba hrá ma to hezkou grafiku a nejhorsi na tom je ze se to nedá ukládat jako já už jsem přeba v polovině hry a nejde to uložit.


všetky (20) »

Súvisiace hry Marvel's Spider-Man 2
Marvel's Spider-Man: Miles Morales
Marvel's Spider-Man Remastered
The Amazing Spider-Man 2
The Amazing Spider-Man
Spider-Man: Edge of Time
Spider-Man: Shattered Dimensions
Spider-Man: Web of Shadows
Spider-Man: Friend or Foe
Ultimate Spider-Man
Spider-Man 2: The Game
Spider-Man: The Movie
Spider-Man
Venom / Spider-Man: Separation Anxiety

Diskusia o hre Spider-Man 3 Pridať príspevok
09.02.2015 15:56 - a grafika ati x12000
09.02.2015 15:52 - mam tayk problem te ked zapnem hru assasin tak blika. a ostatne idu normalne ...
24.06.2014 15:52 - aljte ha by som potreboval pomoc mam spiderman 3 na pc neviete dakto ako aktiv...
30.10.2013 07:58 - Cawte mne sa tam nechce zjavit misia sandman a nemám tam žiadne miss...
14.09.2013 19:52 - tak zostavu môžeš mať akú chceš kedže hra j...
...
Zobraziť všetky príspevky (611) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |