World in Conflict | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21097
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 11248 užívateľov

World in Conflict


Žáner:Strategická
Dátum vydania:18. September 2007
Stránky hry:www.worldinconflict.com
Výrobca:Sierra, Massive Entertainment
Kúpiť hru World in Conflict
Kúpiť hru

World in Conflict skrýva intenzívnu akciu a koordinovanú tímovú hru vo vojne, ktorej sa svet najviac obáva – apokalyptické stretnutie medzi Sovietskym zväzom a Spojenými štátmi. Táto hra z dielne Massive Entertainment predstavuje novú generáciu strategických hier s 3D bojiskom, kde môžete ničiť všetky okolité objekty, agresívne tímové multiplayerové akcie zamerané na rýchle a útočné bitky.

World in Conflict prináša mrazivé autentické scenáre toho, ako by sa vyvíjala studená vojna, keby berlínska stena nikdy nepadla. Ich tvorcom nie je nikto iný ako Larry Bond, odborník na studenú vojnu, jeho dielo sa riadi do kategórie bestsellerov. Príbeh začína v roku 1989, kedy Soviety v strachu z istého zrútenia odvážne vtiahnu do Európy. NATO odpovie silou, čo rozpúta boj na ďalšej fronte – začne letecká invázia do Ameriky. Hráči sa stanú poľnými veliteľmi, keď vtiahnu do vojny s najsilnejšou vojenskou technikou, aby dobyli späť americké mestá a predmestie.




Ďalšie videá »


World in Conflict - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
90%

Recenzie
Tiscali Games90%
I přes poměrně krátký, ale velmi emotivní singleplayer se jedná o prvotřídní RTS, která v mých očích aspiruje na strategii roku. Doslova unešen jsem byl rozhledem na bitevní mapě a vyzdvihnout musím i správný důraz na úzkou vazbu mezi pozemními jednotkami a podpůrnými silami včetně letectva. Takhle si zkrátka představuji moderní válečnou hru.
Sector.sk95%
World in Conflict je elitná vojnová stratégia, ktorá ponúka skvelú kampaň aj vysoko návykový multiplayer, čo nie je u všetkých RTS samozrejmosťou. Navyše tu ide naozaj o taktický postup a nie bezhlavé ničenie, takže pojem stratégia v tomto prípade platí do slova a do písmena. Skrátka a dobre, je to naozajstná lahôdka.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
kukla.EVOLUTION88%
Krása,Krása,Krása,Krása...no proste super hra pri ktorej som sa veľmi bavil.Skvelé jednotky a hlavne tie efekty.Úžasná akcia a krásna kampaň
George82899%
World in Conflict je veľmi dobrá hra so skvelou grafikou a parádnym príbehom ktorý dopĺňajú strhujúce ukážky. V hre máte k dizpozicii tanky, džípy, vrtuľníky, obojživelné vozidlá, veľa bombardovania a aj samozrejme vojakov. Jediný mínus tejto hry je krátkosť a že tam nemôžete stavať (môžete iba zákopy) ale je to perfektná hra a odporúčam milovníkom stratégii.
Ares10180%
Úžasná hra, proste skvelá pekné jednotky aj efekty, ale najviac sami páči sa tam da privolať jadrová strela. Kampaň má pekný príbeh, ale hra je ako to nazvať jedno razovka mňa to osobne prestalo baviť po 1 dni.
Paveck97%
Bravo, TATO hra se stala moji NEJOBLÍBENĚJŠÍ A NEJORIGINÁLNĚJŠÍ STRATEGIÍ, PŘEKONALA Medieval 2: Total War, Company of heroes, prostě bomba, jde vidět že se v tom švédové vyznají:). Netrpělivě očekávám World in Conflict: Soviet Assault... Tak začneme:)- Grafika je nádherná, není co dodat, hratelnost výborná, MIMOŘÁDNĚ skvělý ANGLICKÝ DABING!......JEDINÝ MÍNUS je, že kampaň je KRÁTKÁ, cpž mě sklamalo, ale hra nabídne opravdu skvělý obsah, multiplayer je taky skvělý, tato hra je _dar z nebes_
hoverito95%
Toto je jedna z najlepších RTS.Výborná grafika, dobrý príbeh, vyladená obtiažnosť. Samozrejme nájdu sa aj chyby, no nie sú podstatné a nie je ich
veľa. Jednoznačne odporúčam každému.
mart1ni90%
Každý koho baví takýto herný žáner by túto hru vo svojom repertoári určite nemal vynechať. Veľmi pekná strategická hra s peknou grafikou. Za tactical aid points ktoré získavate počas bojov a opravovania vozidiel si môže privolať rôzne útoky na svojho nepriateľa ako napr. airstrike, artilery barrage, leserovo navázdanú raketu a dokonca nuklear. bombu, ktorá ma vysoko devastačné účinky. Kampaň som prešiel cca za 5 dní a hodnotím ju kladne, žiadny stereotyp :-) "videá" zo životov vojakov, ktorí telefonujú svojim blízkym, ingame videá, ktoré zvýšia váš herná zážitok.
kladne hodnotím aj multiplayer.
záver 90 %
tomikzlesa100%
Perfektní akční strategie, nádherná grafika, slušný arzenál a na strategii hodně silný příběh, i když koho by nedojalo že rusové napadnou ameriku :-)

+ Gragika
+ Příběh
+ Hratelnost

- Hrací doba
xxx-10100%
Pecka aj po grafickej stránke aj po hratelnej :-D celkovo je to užasná hra odporúčam každému kto má rád kvalitné stratégie :-)
Robin00390%
Uzasna hra s neuveritelne dobre spravenim multiplayerom, no jej zasadna chyba je massgate, ktory mnohokrat blbne:(


všetky (25) »

Súvisiace hry World in Conflict: Soviet Assault
World in Conflict: Complete Edition

Diskusia o hre World in Conflict Pridať príspevok
06.01.2014 18:18 - no to bych neřek tam na sebe střílej na tři metry ale kulk...
12.02.2013 09:08 - Kto povedal, že nie?
09.11.2012 01:10 - Cawte, mam rad tuto hru, ale chcel by som nainstalovat NO HOPE MOD. Problem je...
29.09.2012 11:06 - To už pred par rokmi vyšlo.
23.09.2012 16:55 - Klasika. Rusia napadnu lameriku lamericania ako vzdy vyhraju a tak dalej. No a...
...
Zobraziť všetky príspevky (68) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |