Rainbow Six: Vegas | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 33939 užívateľov

Rainbow Six: Vegas


Žáner:Akčná
Dátum vydania:12. December 2006
Stránky hry:rainbowsixgame.uk.ubi.com/vegas/
Výrobca:Ubisoft
Kúpiť hru Rainbow Six: Vegas
Kúpiť hru

Pokračovanie veľúspešnej taktickej akcie, v ktorej stvárnite úlohu člena špeciálnej R6 jednotky, ktorá vás tento krát zavedie do ulíc amerického centra hriechu Las Vegas. Mesto je plné domorodcov, hviezd zábavného priemyslu a hlavne turistov ktorý čelia hrozbe teroristov, a treba ich bezpodmienečne a čo najrýchlejšie zastaviť.

Vývoja sa tento krát ujali aj členovia posledného skutočne kvalitného R6 titul Rainbow Six 3: Rogue spear. To samo o sebe znamená, že by ste sa mali pripraviť na menej bezhlavé akcie, ale skôr pomalú taktickú hru, ktorej sa zúčastníte ako veliteľ trojčlenného R6 týmu Logana Kellera, ktorý bude rozdávať príkazy svojim dvom spolubojovníkom Michaelu Waltrovi a Jung Parkovi. Každý z členov zásahového týmu je pritom expert na niečo iného. Hráč síce ako správny veliteľ musí ovládať viac menej všetko, ale Michael Walter je odborník na ťažké zbrane a výbušniny a Jung Park zase na elektroniku a zbrane dlhého dostrelu.

S novými postavami prichádza i nový herný štýl. Dôležitú úlohu hraje taktika a spolupráca členov týmu, ktorý si navzájom poskytujú in-game rady ohľadne ďalšieho postupu. Môžete tak napríklad očakávať, že vás Park upozorní na možnosť hacku počítača, zatiaľ čo Walter sa pripomenie trebárs v chvíli, kedy bude k dispozícií možnosť urobiť si s pomocou výbušniny alternatívni vchod. Beh hry nenarušujú žiadne štatistické briefingy, všetky rozhodnutia sa prevádzajú v reálnom čase, kde sa treba na základe dostupných informácii rozhodnúť kam váš tým na teroristov zaútočí a akú taktiku a zbrane si pritom zvolí.

Tvorcovia vychvaľujú i umelú inteligenciu, vďaka ktorej teroristi spolupracujú, zdieľajú si informácie, kryjú sa, skratka robia všetko, aby vás a váš tým zneškodnili. Čo sa technickej stránky hry týka, hra ponúka nový next-gen enginme, ale i motion capture animácie s pomocou predošlých hollywoodskych kaskadérov. Novou technológiou je poháňaná i multiplayer časť, v ktorej si môžete stvoriť svoju vlastnú postavu a postupne si skrz úspechov v on-line súbojoch odomykať napríklad nové vybavenia.




Alternatívne názvy
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas

Ďalšie videá »


Rainbow Six: Vegas - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
90%

Recenzie
Sector.sk94%
Keď si to spočítame, Vegas ponúklo presne to, čo fanúšikovia taktických akcií čakajú. Strach z toho vkročiť do ďalšej miestnosti bez jej preskúmania a dobitia zásobníka, ukrývanie sa za rohmi a nenápadné nakúkanie, simultánne útoky spolu s vašimi kolegami a hlavne presná streľba bez polmetrového roztylu ala Gears of War. Je pozivítom, že hra na rozdiel od poslednej časti Rainbow Six: Lockdown, alebo aj posledného Ghost Reconu vyšla v rovnakej podobe, ako na Xbox360, tak aj na PC. Len je trochu škoda, že PC verziu autori nezoptimalizovali (čistý port z Xbox360 verzie, podobne ako pri Splinter Cell) a nepofixovali ešte pred vydaním.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
michal41590%
Vynikajúca taktická strieľačka ... dobre som sa pri nej pobavil ... hra má peknú grafiiku a jednoduchú ovladateľnosť !
strasiak75%
Skvelá hra, ponúka všetko čo sme chceli. Mne to však pripadalo ako keby to nebolo úplne ono, neviem čo mi tam chýbalo... A ešte som nahnevaný z ostatných dieloch, ktoré boli otrasné.
SlaX37%
zatial ja to ohodnotim takto: dej onicom, grafika na hovno,malo zbrani,
jedine co je tu dobre je nic. cakal som odtohto viac nez toto
tarasovic81%
Veľmy dobra hra ale je to dosť ťažké niektoré časti som musel opakovať aj 30krát nepriatelia vás ľahko zabijú niekedy nepomôže ani kritie.
player-Veteran80%
klady:
-grafika
-atmosféra
-hratelnosť
-je to viac taktickejšie ako lockdown(ale v mínusu spomeniem že nejde aj tak o klasiku v R6 sérii)
-fyzika
-cover systém
-multiplayer
-výbava
-kampaň je zábavná

negatíva
-ale je krátka no...
-ako som písal že je to sice viac taktickejšie ale i tak s R6 to nemá fakt nič extra spoločné kedže v podstate ide o cover shooter hru...čo je smutné
-AI všetkých...
-prostredie hlavne kasína sú neprehľadné
-otvorený koniec

Neviem podľa môjho názoru nejde vôbec o zlú hru. Je taktickejšia a celkovo lepšia jak Lockdown ale i tak R6 hra to moc nie je no. Takže neviem ale bavil som sa nie že nie.
Palmer1050%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
davids0598%
musim povedat velmi som sa prekvapil. Nikdy som nebol fanusikom stylu rozmyslaj a taktizuj a strielaj. Ale hra je vyborna, grafika ma uchvatyla,hratelnost dobra. Nieco nove aspon pre mna. Ked bude 2 kupim si ju :D
LuKy731100%
Je to super hra nevidim tu žiadnu chybu akurat chyba tu sprint oproti Vegas 2 ale inak aj multiplayer je super mam krasne spomienky online :)
buxo88880%
Rainbow Six:Vegas je urcite ako jej predchodca Lockdown,hlavne kôli lepsej grafike a AI.
Pribech tu sice zase nieje velmi dobry aj ked toto je takticka hra.
Zmena kulis urcite priviedla velke plus,pretoze sa ocitate vo Vegas,meste "hazardu".
Urcite odporucam!! a tesim sa na dvojku!
80%
khaach10199%
peckovy pribeh, peckova hratelnost, peckove zbrane a super system krytia. a to jedno percento je dole za grafiku ktora je slaba. inac je to totalna pecka!!
avensIs85%
Táto hra ma veľmi prekvapila. Hlavne preto, že to nieje iba o bezhlavom strieľaní ale hráč musí aj taktizovať a rozmýšľať. Prekvapila ma aj vynikajúca hrateľnosť a ovládanie. Grafika je tiež na dobrej úrovni. Odporúčam to hlavne fanúšikom vojenských FPS-iek.
Jack26697%
Podľa mna je to výborná akčná hra s taktickými prvkami je tam nádherná grafika aj príbeh je v celku pútavý je to dobrá voľba pre hráčo akčných hier s trochou taktiky.


všetky (30) »

Súvisiace hry Rainbow Six Extraction
Rainbow Six: Siege
Rainbow Six: Vegas 2
Rainbow Six: Lockdown
Rainbow Six 3: Iron Wrath
Rainbow Six 3: Raven Shield Gold Edition
Rainbow Six 3: Athena Sword
Rainbow Six 3: Raven Shield
Rainbow Six: Rogue Spear Black Thorn
Rainbow Six: Take-Down Missions in Korea
Rainbow Six: Rogue Spear Urban Operations
Rainbow Six: Rogue Spear Platinum Pack Edition
Rainbow Six: Covert Ops Essentials
Rainbow Six: Rogue Spear
Rainbow Six: Gold Edition
Rainbow Six: Eagle Watch
Rainbow Six
Rainbow Six (2012)

Diskusia o hre Rainbow Six: Vegas Pridať príspevok
26.07.2012 13:31 - prosím vás kde odkial si môžem stiahnut rainbow six: vegas...
02.05.2012 10:24 - cawte v tej misii dantes kasino v poslednej casti co som v tej opere a mam hac...
16.01.2012 08:25 - lebo je to stara hra a volakedy take rozlisenia neboli
16.01.2012 08:24 - iba v multiplayeri sa to da
25.08.2011 21:43 - ne nejde, jde to ve druhým díle
...
Zobraziť všetky príspevky (74) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |