Driver: Parallel Lines | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 70491 užívateľov

Driver: Parallel Lines


Žáner:Akčná, Racingovka
Dátum vydania:26. Jún 2007
Výrobca:Ubisoft, Atari, Reflections
Kúpiť hru Driver: Parallel Lines
Kúpiť hru

Už štvrtý diel série z prostredia New Yorku 70. rokov, s otvorenou štruktúrou misií ala GTA. Hlavný hrdina pritom zostáva. Len je v prvej polovine mladý a hlúpy a v tej druhej zastaralý a riadne naštvaný. Kto bol alebo nebol po 20 rokoch strávených v base, kam sa navyše dostal z väčšej časti celkom neoprávnene. To nemôže hlavnému hrdinovi nikto zazlievať, že si chce teraz vybaviť účty.

Dramatický príbeh je rozdelený do 35 misií s prevažne odlišnou náplňou, ktoré sú navyše preložené nepovinnými mini hrami v podobe účasti v deštrukčnej derby, alebo naháňačkách s policajtmi. Prerobený je navyše aj systém hry po vystúpení z vozidla, ktorý u predchádzajúceho dielu, nebol zrovna najšťastnejším.




Alternatívne názvy
Driver 4

Ďalšie videá »


Driver: Parallel Lines - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
63%

Recenzie
Tiscali Games55%
V paralelní linii pro PC naleznete sice druhý nejlepší díl celé série, ale na dnešní poměry je to jen průměr, který PS2 originál v ničem nepřekoná. Jestli pro vás je poměrně svázaná hra s pouze standardním zpracováním a bez jakékoli přidané hodnoty (žádný nový obsah, funkce atd.), to se musíte rozhodnout jenom sami.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Rabbid11100%
velmi suprová hra.mám ju aj doma a velmi sa podobá hre true crime new york city preto si zaslúži určite 100 percent. sú tam zábavné misie napríklad dať c4 na policajtov stôl. jednoducho je to super hra. všetým vám ju odporúčam.
kamikaze100%
No konečne! Virobcovom konečne zapalilo v hlave a vyrobili lepši diel Driver 4 Tento diel sa fakt poderil takže vam gratulujem!
Enrike141100%
naj hara ktoru som kedy hral tento diel sa im vazne podaril gratulujem atari za tyki dobri vikon v driver prallen lines za grafiku peknu a ta pekne poskodenie ata este lepsi
main100%
na prvi pohlad to bola blbost ale na druhy este lepsie.oproti 3 ma viac zbrani ale chyba tam to plavanie.no na druhej strane mozem vyrobcom len zatlieskat
truckm100%
Takze driver parallel lines je velmi dobra hra. Vynikajuca priam excelentna grafika (prekonava aj nove GTA IV) autori neskusaju hru skreslovat ale realnost grafiky priblizit skutocnej. Pribehovo je hra velmi dobra ale bohuzial velmi kratka. Mate tam 76 vynikajucich vozidiel a pokial ste klasik ci ste clovek co ma rad nove kary tak to je pre vas. Taktiez je excelentny damage level vozidla ze vazne to vypada ako pri skutocnej kolizii. Dalsim + je ze hra je na hw naroky mierna takze by ste ju mohly v pohode spustit pokial mate primerny pc... Podla mna je dalsim + hry ze si v garazi kde byva vas hlavny hrdina vybrat vozidlo s ktorym chete hrat, samozrejme si ho do garaze musite najprv dostat.Tiez plusom hry je ze si auto vo vasej garazi mozte vylepsovat v niekolkych urovniach samozrejme vas to nieco stoji niekedy az moc.. Mozte vylepsit vozidla nasledovne: 1. si mozte na vozidle zmenit karoseriu (napr. zo skolskeho autobusu si mozte spravit vojensky autobus a podobne.) 2. si mozte kupit vykonnostne suciastky ktore vasmu vozidlu zmenia vykon na vyssi 3. doplnky tu su ako ze si mozte kupit tonovane skla to sa hodi ked vas nahanaju policajti tak skoro vas neuvidia, nepriestrelne skla a nepriestrelne pneumatiky.
Dalsim plusom hry je ze model new yorku je neuveritelne hodny realnemu (samozrejme v zmensenej verzii). Velkym + je rozmanitost dopravnych prostiedkov mozte tu najist dodavky,autobysy rozne druhy ako je skolsky vezensky ci verejnej dopravy, kamiony,kabriolety,motorky,limuzinu,vela dvojdverovych a stvordverovych sedanov a mnoh dalsich zaujimavosti aj tank...Rozmanitost zbrani je pekna ale nijak moc velka... Co sa tice vody v hre tiez neni perfektna ale tato hra neni o blbej vode ale o autonahanackach a samozrejme vsetkom co sa tyka aut. Tiez musim podotknut minus hry ale zase bezvysznamny ze tu nemozte lietat sice vas tu nahanaju policajti z vrtulnikom ale nikde v hre nieje.
Chyby v hre: chyby v hre som moc nenasiel iba zatial 1 ale to je asi jedina a to: nieje tr
dude781%
+pestrá grafika
široký výber vozidiel
vysoká reálnosť a zážitok z jazdy na všetkých vozidlách
strielanie za jazdy
možnosť výberu hry v roku 1979 a 2006
pekne spravené videá
fajn hudba
zábava pri hlavných i vedľajších misiách

-rýchli spád deja
misie v období 2006 všetky podobné
málo nápadov
hru prejdete pri priemernom hraní do týždňa
liberty65%
+grafika
+rozloha new yorku
+moznost vyberu medzi rokmi 1978 a 2006
+mnozstvo vozidiel
-hlavny hrdina
-pribeh
-ludia na uliciach
cardriverman70%
Takze, je to lepsie ako napr. GTA SA.Velmi putavy ale na moj vkus kratky pribeh.Graficky je hra na dnesnu dobu odcenujuca.Moze vas tu ohromit velke mnozstvo dopravnych prostriedkov ktore su zaradene do tried a ked si ich po jednom ulozite do garaze mozete si ich kedykolvek vybrat vozovy park tu funguje na systeme z mafie ulozite si auto a neskor mate vozovy park z ktoreho si mozte vyberat.Mnozstvo zbrani tu nenajdete iba okolo 15 ich tam tusim je , ale to je uplne postacujuce.Mapa mesta je velmi velka a dobre spravena.Minusmi hry je asi to ze pribeh je privelmi kratky,postava nemoze skakat, ale to je asi tak vsetko. Tuto hru urcite doporucujem kupit.
ZHRNUTIE:
+ mnozstvo dopravnych prostriedkov
+ putavy pribeh
+ rozlahla mapa
+ graficke spracovanie hry
+ system vyberania auta je podobny z mafia city of lost heaven

- kratkost pribehu
- mensi pocet zbrani
- neschopnost skakat
- extra otravna policia
Jarda007cz100%
Perfektní hudba v první části hry, příběh taky je dobrý dobrá grafika , trochu otravní policajti, jinak jsou přitroublí, jen je škoda, že nejde nastoupit do metra. Jarda
firemartin32%
ta hra je nudna mohlo to by t lepisie skoro 2 bola lepsia ale to neva ale za sa ste dojebali dalsiu hru na ktrou vela ludi cakalo takze hnsuna grafika to je ina kravina bohu zial palec dole zbytocne stahovanie a mpoc lahke presiel som to za tri dny takze nestahujte to dobre vam radim
:( :D :@
C3llario89%
Pre mna jedna z naj gamesiek akú som hral....strašne "gut" príbeh dobre nahánačky aj strielačky, začiatok v 70 konec v no "novoveku" parádne auťáky velmio pekné medzi animácie naj driver uvidíme čo bude dalej :)
Carbon191182%
pomerne tazka hra. ale aj tak...som fanusik driverov, takze tato hra nemohla minut moj repertoar. ti tiscali maju pravdu. je to take odrhovacka,a el skvela arkadovka pre striedanie hracov
Stanleyyyy95%
Super hra, čekal jsem to horší, ale mě se to líbí víc než předchozí díly, grafia dobrá, dobrý auta, rozhodně nejsem zklamaný :-D
SilverPlayer60%
Už je to lepšie než predošlá trojka, ale aj tak potrebuje zmeny. Grafika pekná, celkom nízka, ovládanie mohlo byť lepšie a je tam mál.o možností.
DuDu90%
Je vidět, že Atari a Ubisoft dali hlavy dohromady a stvořili velmi podařenou hru. Podle mě asi nejlepší díl své série. Zábava i hratelnost je na jedničku.


všetky (33) »

Súvisiace hry Driver: San Francisco
Driver 3
Driver 2
Driver

Diskusia o hre Driver: Parallel Lines Pridať príspevok
06.01.2014 11:19 - pošleš mi prosím ten crack
07.12.2013 14:17 - Prostřel mu pneumatiky a pak ho odbouchni 8-)
25.12.2012 11:12 - Fakt pecková hra,má to dej,výborná voľnosť,skvel...
20.12.2012 18:35 - Ludia chcem sa spytať tí ktory tuto hru prešli viete mi napisa&...
05.08.2012 20:46 - a este sa chcem spytat ci tam na to nieje multiplayer:-D:-D
...
Zobraziť všetky príspevky (164) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |