Stronghold 2 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 3286 užívateľov

Stronghold 2


Žáner:Strategická
Dátum vydania:18. Apríl 2005
Stránky hry:fireflyworlds.com/games/stronghold2/
Výrobca:Global Star Software, Firefly Studios
Kúpiť hru Stronghold 2
Kúpiť hru

Stronghold 2 je hra kombinujúca simuláciu hradu a pevnostnej vojny. Hráč môže stavať niekoľko typov hradov a obrany a dohliadať na svojich poddaných pri každodennom živote. Hráč uvidí stredoveký život vo všetkých jeho formách, vrátane slávností a hostín a bude mať väčšiu kontrolu nad strategickým aspektom hry.




Alternatívne názvy
Stronghold II

Ďalšie videá »


Stronghold 2 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
77%

Recenzie
Tiscali Games83%
Stronghold 2 rozhodně stojí za pozornost a kdyby nebylo výše popsaných nedostatků, dostal by devítkové skóre za fascinující strategický zážitek, který se jen tak neomrzí. Je to dáno také tím, že tento typ RTS nemá zatím žádnou přímou konkurenci. Možnosti hry jsou navíc velmi slušné a proto si na své přijdou jak ekonomicky, tak válečně založení hráči.
Sector.sk72%
Stronghold 2 je pre mňa osobne veľkým sklamaním. Nemyslím si, že je to zlá hra, ale chýbajú mi tu nejaké výrazné inovácie a osobité prvky. V podstate sme sa dočkali len oprášenej verzie pôvodnej hry, ktorú autori obliekli do nového kabáta. Možnosti pre jedného hráča sú na prvý pohľad široké, ale v skutočnosti zodpovedajú ponuke bežných stratégií. Ak máte doma v šuplíku starý dobrý Stronghold a nepotrpíte si na technické spracovanie, zabaví vás rovnako, možno aj lepšie ako toto nepresvedčivé pokračovanie.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Skovran88%
kazde stronghold ma nieco do seba na 2 sa mi paci obtiaznost v neskorsich misiach a aj moznost hrania za dobro aj zlo bohuzial tam je ale dost chyb
Fanky83%
Ak ste hrali stronghold 1 tak to je len slaby odvar obtiaznosti ako stronghold 2 !tato hra neni pre zaciatocnikov a je velmi zlozita!
ale ak ju pochopite tak je super!
123456789rg100%
Super hra najlepsia.Pekne boje a grafika.100%.hratelnost:50%,grafika AI:50%..Hral som ju a mal som zážitok lebo ina hra sa tejto nevyrovná!!
kubo474775%
Ďalší vydarený diel! Ale musím povedať že sa my viac páči ako Stronghold 1. Viac ma to chytilo hlavne rozdiel v grafike. Kto hral jednotku a baví ho všetko o hradoch tak to musí mať.
NapoleonBonaparte66%
Je to dosť sklamanie oproti skvelej jednotke, nemá to takú dobrú kampaň, úvod, pribudli len nové veže a vynovili sa tri budovy. Grafika sa pohla o pár percent, pár obľúbených vecí a herných režimov ubudlo tiež.
Suppka70%
No takže začneme trocha zle. Musím vytknúť presne to isté ako Sector.sk ponuka sa zdá byť široká ale rýchlo si všimnete že není. Proste tejto hre chýba nejaká šťava čo v jednotke bola a to tvorí pomerne dosť veľký percentuálny rozdiel no ale začnime aj niečo dobre no tak grafika je podľa mňa fajn a dej obidvoch kampaní asi sa mi najviac páčila ekonomická to bola pre mňa bomba ale zaskočila ma pomerne ťažká obtiažnosť vo vojenskej kampani kde asi problematicky dobijete Olafov hrad s armádou 50 kopíjníkov 20 mníšskych šermiarov asi 20-30 lukostrelcov kráľ 2 katapulty a 3 balisty proti 50 bezekerom 125 vrhačom sekier a to zopár balíst no proste tí vrchači sekier vás doslova zložia tú misiu som prešiel na konci len s kráľom 1 katapultom a 2 balistami nič inšie. Inač dal by som 60-65 % keby nebolo skvelého herného deja z ktorého sa dá kľudne napísať aj kniha. No tak rekapitulácia.

Plusy:
+Grafika
+Dej
+Široký výber jednotiek
+Rôzne vylepšenia oproti jednotke

Mínusy:
-Hlavná ponuka (to čo som vytkol na začiatku)
-Hra je nejaká nemastná neslaná

Známka: 2-
Doporučenie: Stiahnuť nie kúpiť
Akela50%
Je to celkom dobrá hra len pár chýb.Vyhraničené miesto na budovanie a iné.Je to fajn grafika celkom dobrý vojaci ,výroba:sviečok,látky.Potom je tu aj lord kitchen,víno,prasiatka,ovečky,kravičky,rybyčky.
Daveolf90%
Veru Strongholdom 2 som nebol až tak prekvapený. Nová grafika mi nejak nesadla. Nie je to zlá hra, avšak stará klasika je pre mňa stále TOP.

Páčia sa mi však nové jednotky, bojaschopnosť všetkých (aj poddaných) a celkom aj kampaň bola fajn (aj keď miestami dosť ťažká)

*rok 2022
Odstupom času sa mi Stronghold 2 páči. A pridávam nejaké %
Avard70%
Je to dobra hra ale pripada mi nedokončená alebo tak,napr:žiadne slnko,kvetí...Proste detaily niesu.

Ale musím povedať že hrady a vojaci hradby sa vydarili.Takže to není mega super ale ani hrozne.
killershadow100%
v tej dobe ako to vyslo by som dal 140percent !! lenze doba sla dalej a u mna je strongold stale k TOP10 hier ktore zboznujem a nedam na ne dopustit lenze terza su premakanejsie, lepsie a s omnoho premakanejsiou grafikou... ale co mam k tomu dodat ;) STRONGHOLD je STRONGHOLD naj hra svojej doby... ODPORUCAM KAZDEMU kto ma rad strategie
Bazgy35%
Tento diel strongholda ma moc nenatchol grafika bysa dala strávit ale celkovo je to velmy zle z pracované. mne nvise blbly textury obcas to vypinalo
tomikzlesa90%
Skvělá strategie, nejde sice tolik o boje, ale o pořádně vypěstování města a obstarávání surovin, hra mi hodně připomíná skvělý Nichts n Merchants. Joo tenkrát byla hra tak skvělá že se mi na PC i sekala :-)
Firewall83%
je to rozdielne od crusadera a mne sa to tak aj paci avsak tvorcovia zaspali a hru nedokoncili...12 kapitol mi pride malo obzvlast ak v prvej len poslem jazdcov k clnu no pri niektorych je dost dobra obtiaznost a samozrejme grafika je o dost lepsia len tak pos*ata dlzka to kazi
Petop.98100%
Super hra. Zo sérií Stronghold asi najlepsia ktoru som hral. Dobrá grafika, hrateľnosť , misie a to naj - prepracovaný príbeh. Veľmi sa mi páči že si môžete vybrať svoju cestu buď s Králom alebo Lordom Barclayom. Preto tejto hre dávam 100%
Champion9100%
Najlepšia hra ak chcete cheaty tak mi napíšte na mimasny@gmail.com su to naj cheaty na svete ale bobnus je že ich tam je ešte viac tých cheatov teda sú to TRAINERY!!!


všetky (39) »

Súvisiace hry Stronghold: Definitive Edition
Stronghold: Warlords
Stronghold Crusader 2: The Jackal and The Khan
Stronghold Crusader 2: The Templar and The Duke
Stronghold Crusader 2: The Emperor and The Hermit
Stronghold Crusader 2: The Princess and The Pig
Stronghold Crusader 2
Stronghold HD
Stronghold Crusader HD
Stronghold Kingdoms
Stronghold 3: Gold Edition
Stronghold 3
The Stronghold Collection
Stronghold: Crusader Extreme
Stronghold Legends
Stronghold 2: Deluxe
Stronghold: Warchest
Stronghold: Crusader
Stronghold: Deluxe
Stronghold

Diskusia o hre Stronghold 2 Pridať príspevok
13.04.2015 21:45 - Rada: Ak myslis tu misiu kde mas prerobit teb most tak postav kamenolomy a dre...
13.04.2015 21:38 - Rada: Su 2 druhy zlodejov. Ten ktoreho nechces ti kradne jedlo zo sypky. Musis...
13.04.2015 21:32 - Rada: je v kategorii vojenske budovy( tam kde je kasaren a tabor zoldnierov)
13.04.2015 21:30 - Rada: postav obliehaci tabor, potom spolok technikov, klikni na tabor a tam ma...
13.04.2015 21:27 - Rada: v kategoriach budov klikni na tu ikonku uplne naspodku. Postav súd,...
...
Zobraziť všetky príspevky (163) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |