HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 26429 užívateľov

Hry > Commandos: Beyond the Call of Duty > hodnotenie


Commandos: Beyond the Call of Duty

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - Commandos: Beyond the Call of Duty





Užívateľské hodnotenia - Commandos: Beyond the Call of Duty

100%kubine
je to viborna hra.na prvi pohlat sa vam možno zda že nič moc pre mňa.ale ket si ju zahrate budete na nej zavisli.ja ju hram každý deň.som zatial len v 4 misii.a tiež vas varujem nenito take lachke ako sa zda, v 1 misii sa vam možno bude darit ale v 2 a 3 misii to už nebude take hachke.jeto super hra a ja jej davam 100% hodnotenie.

+1 Dobré Zlé
-: obtiažnosť, ovládanie vozidiel, divná umelá inteligencia, vodičák má skutočne iba vodič
+: grafika, audio, atmosféra, zábava, komando, herná doba, historické fakty, interface, multiplayer, dizajn, lokácie, úlohy
Verdikt: Partia v zložení zelný baret, sniper, špión, vodič a potápač sa opäť zbehla a vo 8 misiách má za úlohu sabotovať rôzne nacistické projekty a miesta, prípadne zachrániť dôležité väznené osoby. Náplňou sú tak operácie za nepriateľskou líniou počas Druhej svetovej vojny. Nejedná sa však o plnohodnotné pokračovanie, ale o balíček misií. Herná doba tak ako aj v pôvodnej hre závisí od šikovnosti hráča. Obtiažnosť je naďalej na vysokej úrovni. Hra si však na tej istej úrovni udržiava aj negatíva, ktoré sa vyskytli už v pôvodnej hre. Commandos: Beyond the Call of Duty je celkovo kvalitný a atraktívny balíček pre fanúšikov ako pôvodnej hry, tak aj prívržencov daného herného žánru.

0 Dobré Zlé
Táto hra ma u mňa taktiež dosť prvenstiev.Bolo to prvá hra ktorú som si sám nainštaloval do PC a prvá hra ktorú som mal napálenu na CD.Bola to super strategicko akčná hra pri ktorej sme sa s partiou čosi na taktizovali.Ale keďže sme mali tak asi 10 rokov tak to k ničomu neviedlo,no za pomoci cheatov sa nám spoločne podarilo Commandos prejsť.
Dávam nostalgických 90%.

-1 Dobré Zlé
100%Mr.47


100%Tomy77


100%Nardo




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |