HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12932
1687

Online 14048 užívateľov

Hry > Emergency 3: Mission Life > hodnotenie


Emergency 3: Mission Life
80%

Moje hodnotenie - Emergency 3: Mission Life





Recenzie - Emergency 3: Mission Life

Je lepší Fire Captain nebo Emergency 3? Odpověď je dosti problematická. Pokud bych to bral podle sebe, více jsem se bavil u druhého jmenovaného titulu a to díky nápaditějším misím, které mě více zaujaly svou variabilitou. Na druhou stranu pokud někdo preferuje čistě jen hasičské zásahy, najde určitě větší uspokojení ve Fire Captain. Emergency 3 je zkrátka o širším záběru.
Emergency 3: Mission Life je skutočne prepracovaná simulácia záchranárskych služieb. Prezentuje sa vydarenou grafikou, ale v prvom rade výbornou atmosférou a hrateľnosťou. V súvislosti s danou hrou som si spomenul na odporcov počítačovej zábavy, ktorí tvrdia, že PC hry iba podnecujú násilie. Možno keby sa im do rúk dostal tento titul, pozerali by sa na vec úplne inak. Emergency 3 nenásilne pobaví a pritom vierohodne vypovedá o ušľachtilých hodnotách a ťažkej práci záchranárov. Jedná sa o pozoruhodný titul, ktorý vrelo odporúčam do vašej pozornosti.


Užívateľské hodnotenia - Emergency 3: Mission Life

je to super strategia vazne perfektne zachranarske misie zabavy urcite nejedneho na niekoplko hodin ja som u nej vzdy stratil pojem o case heh :) super hra velmi sa mi paci

0 Dobré Zlé
Výborná hra so skvelou grafikou a misiami s dlhými hraním. Staršie tituly som nehral, preto ma potešila voĺná hra, s ktorou môžete hrať do nekonečna. Ako nováčik som mal problém s misiami ale čas všetko napravil.
Chýba my tu hasičská cisterna.

0 Dobré Zlé



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |