HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 45639 užívateľov

Hry > Need for Speed: Underground 2 > hodnotenie


Need for Speed: Underground 2
85%

Moje hodnotenie - Need for Speed: Underground 2





Recenzie - Need for Speed: Underground 2

Nejlepší díl Need for Speed od dob Porsche Unleashed.
Je možné, že recenzia nakoniec vyznela negatívne, ale v skutočnosti tomu tak nie je. Niektorá ta chybka môže byť otravná, ale keďže človek je tvor nedokonalý, zákonite nemôžu touto vlastnosťou oplývať produkty jeho činnosti. Tento postulát platí aj pre tento titul avšak NFS Underground 2 ponúka opäť hodiny a hodiny čistokrvnej zábavy a aj keď neponúka žiadne prevratné novinky, stále je dostatočne atraktívnym na to, aby si ho väčšina fanúšikov tuningu a ungergroundových závodov zadovážila. 3..2..1…Go!


Užívateľské hodnotenia - Need for Speed: Underground 2

Tak v skratke, zaznelo mnoho ohodnotení tejto hry, zaznelo veľa porovnávaní s inými dielmi NFS ako napr Carbon, či MW, a mnoho aj po dlhšej dobe vzniku hry... Moj názor je, že na vtedajšiu dobu a všetko okolo toho je táto hra super. Dobrý tuning áut, výber áut, veľkosť mesta tak akurát, rôzne shopy a vylepšenia, klasika NFS... ja dávam 85% myslím že zaslúžene. Viac komentáru asi netreba, je ho tu hodne a kto chce, vyskúša :-)

+9 Dobré Zlé
Dost ma to zaujalo hra je napriklad lepsi oproti carbonu alebo inim nfs v tuningu a to je na tom to najlepsie ,zavody a mnoho dalsich .. doporucujem si zahrat

+8 Dobré Zlé
Stará dobra NEED FOR SPEED-ka....kks si pamätám ako som to v kuse hrával prešiel som to asi 3 krát ale fakt super....super tuning,veľké mesto,dej bol v pohode,na tu dobu bola grafika super....proste fakt super hra nie ako teraz tie undercoveri a pod. hovadiny...toto je klasika

+7 Dobré Zlé
Underground 2 patrí medzi najlepšie NFS. Je tu veľa závodov, veľká mapa, rozsiahly tuning, množstvo áut, výborná grafika a mnoho ďalšieho. Doporučujem vyskúšať, oplatí sa.

+6 Dobré Zlé
Skvelá hra,Najnižšie detaily zvládne aj slabí PC, ale na najvyšších detailoch sa je na čo pozerať! Avšak hra je dosť jednotvárna, mnohých to prestane baviť už v polovici hry. Napriek tomu odporúčam.

+5 Dobré Zlé
vyborna hratelnost, maximalne moznosti tuningu, grafika mohla byt aj lepsia na to ze to vyslo v roku 2004. ale podla mna je to najlepsi need for speed

+4 Dobré Zlé
100%SSokYY
je to genialna hra pri ktorej som zazil super zazitky :D :D a underground1,2 su podla mna najlepsie nfs co boli vyrobene.Je to klasika.To bolo vtedy super ze to kazdy hral stale bola rec iba o tom atd.

+4 Dobré Zlé
SUPER HRA :)...hlavne tuning je tam dobry...grafika celkom dobrá ...a hratelnosť SUPER...nemám čo dodať :) 95 %

+4 Dobré Zlé
niekedy mam pocit ze to ma lepsiu grafiku ako NFS Carbon a ako NFS Most Wanted...toto bolo prve NFS co som hral. A bolo to aj dlhsie ako NFS Carbon.
Davam 90%

+4 Dobré Zlé
super skvela hra len skoda ze ked som mal prejdenych nejakych 70 percent tak uz som mal uplne vsetko prejdene.

+3 Dobré Zlé
40%eaer
NEJE TO DOBRE ...asi preto ,že ej to z 2004 a niesu tam fízly tak tu :
+závody
+príbeh
+úpravy aut
+opravy
+veľkosť
+náročnosť
-grafika
-vymoženosti
-autá
-policajti
-okolie
-mesto
-nastavenia



+3 Dobré Zlé
underground 2 je podla mna lepsia ako carbon ma lepsie pesnicky aj auta v carbone boli vedsinou tie americke kraksne a to sa mi nepacilo

+2 Dobré Zlé
najlesia hra zo serie NFS.
na tu dobu obravsky trhak ,ktory hrali hraci po celom svete a aj teraz sa najdu co zapnu tuo perfektnu hru.
Na tu dobu perfektne AI a good gradika a dobry vyber aut...
Ak si lamete hlavu preco som nedal 100% po takejto chvale tak vam to tajomstvo oznamim: pretoze ked pidete hodnotenie tak hore pisu ze si ziadna hra nezasluzi100% :D :D :D

0 Dobré Zlé
Tak tomu hovorím NFS... EA sa vytiahla a vydala pecku, na ktorú sa len tak nezabudne... všemožný tuning, široký autopark a hlavne hrateľnosť na jednotku... arkádové ovládanie je na obstojnej úrovni, ktoré nikoho neurazí, ale niekomu môže vadiť... grafika na vysokej úrovni a zvuky sa podarili naozaj dobre... od čias NFS5 druhé najlepšie NFS...93%...

0 Dobré Zlé
-: slabý model poškodenia, málo využiteľné skratky
+: grafika, audio, soundtrack, počet aut, hracia doba, veľkosť mesta, tunning, voľný pohyb po meste, voľné preteky, mody, intro, animácie, atmosféra, znovuhrateľnosť, multiplayer, menu, garáž, magazíny, možnosti foto, zábava, trate, pocit z jazdy, krabica, efekty, UI, príbeh, Peugeot 206
Verdikt: Najlepší diel celej série NFS!! Obrovské možnosti úpravy vášho tátoša, grafika, soundtrack a to mesto no krása. Multiplayer znásobuje hraciu dobu a zábavu. Volný pohyb po meste je krok vpred oproti U1. Túto hru môžem len doporučiť.

0 Dobré Zlé
Bezpochyby najlepšia racingovka akú som kedy hral. Zabavíte sa na závodoch, s autom si môžete robiť naozaj hocičo a ak vás už omrzí singl, môžete sa ďalej baviť na podarenom multiplayery (žiadne obmedzenia). Jediná vec, ktorá mi vadí, je trocha čudná fyzika aut a absencia policajtov, ale ak by tam mala byť AI fízlov ako v HP2, tak bože chráň, žeby ju ta dali.

0 Dobré Zlé
Mozem povedat ze NFS Underground 2 je moj najoblubenejsi diel NFS a to bez debat.
+hratelnost
+tunning aut (VELKE PLUS!!)
+zavody
+trate
+mapa
+vyber aut
+grafika

-policajti
-destrukcia
-pribeh


0 Dobré Zlé
Hra ked vyšla bola velmi dobra. Ale kedze je rok 2011 tak tato hra us je starsia ale inac je staronova pretoze je celkom dobra na pobavenie mojej 5 rocnej segry.

0 Dobré Zlé
100% preto, lebo to je JEDINÁ dobrá hra čo sa zo série NFS podarila.. Veľmi detailný tuning, s ktorým som sa ešte v žiadnej hre zatiaľ nestretol (hovorím o farbe motora, výmena spätných zrkadiel, reproduktory v kufri, hydraulika, odfuk nitra či čo to je :D ďalej spôsob otvárania dverí a prednej kapoty, výmena a farba svetlometov, farba brzdného obloženia, výmena prístrojových budíkov a mnoho ďalšieho čo neponúka žiadna iná hra NFS, výnimkou je Underground 1). Riadenie auta je tiež výborné. Príbeh síce trocha stručný, ale to nič nemení na mojom hodnotení. A ešte musím spomenúť perfektný zvuk motora, ktorý sa mení keď vymeníte koncovku výfuku, spravíte úpravu motora alebo nainštalujete turbo (na tú dobu v ktorej hra vyšla klobúk dolu)

+ hrateľnosť
+ veľmi detailný tuning
+ viac druhov závodov
+ voľná jazda mestom
+ hudba a zvuk

- stručný príbeh
- málo áut typu muscle

0 Dobré Zlé
100%krr
Need For Speed UNDERGROUND 2.Tato hra čo sa týka závodného žánru je pre mňa najlepšia. Na tejto hre sa mi najviac páči Tuning,ktorý nebude mat asi až tak skoro konkurenciu ked ju ešte nenašiel po 7.rokoch.
Plusy:+tuning,hlavne vizualne upravy,dino test
+závody
+autá,ktoré sa daju tuningovat+SUV
+prostredie
+dlžka hry
Mínusy:-chýba polícia,čo mne neprekážalo
Zhrnutie:super racingovka najlepšia 100% .Keby tak vyšlo UNDERGROUND 3

0 Dobré Zlé
Na môj vkus príliš ľahké a krátke i keď sa tu dalo jazdiť po meste a takisto tuning bol na lepšej úrovni ale aj tak je pre mňa ak porovnávam Underground 1 a 2 lepší práve prvý diel.

0 Dobré Zlé
nfs strili a ... boduje skvely dil ktery je u me po mw nejlepsi ze vsech je to skvela tuning hra ale toho tuningu je tam prehnane polovinu dilu by si ani postizenej nedal na auto protoze by vvypadalo fakt strasne ale to neni minus je to vase vec jestli si je tam dame 85%

0 Dobré Zlé
Naozaj perfektná Racingovka,pokračovanie kultového Underground.V Underground 2 je oproti Underground mnoho vylepšení.Krajšia grafika,oveľa väčšie možnosti tuningu,nove auta a Jeepy ale hlavne možnosť voľne jazdy po meste.Je tam aj istý nábeh dejovej línie.Oproti Underground ma výhody v lepšej hrateľnosti a zábavnosti.

Výhody: Perfektné možnosti tuningu,voľná jazda po meste,veľmi dobre hrateľné a zábavné,dobry multiplayer.

Nevýhody: Trasy už niesu také prepracované ako v Underground,veľmi podobné prvému dielu,trochu stereotypné.

Dávam 90%



0 Dobré Zlé
Velmi podarena hra! Dobre auta tuning nitro proste vsetko! Skvela je volnost v meste ale aj zavody no chcelo by to trosku lepsiu grafiku.

0 Dobré Zlé
Je to príjemná zmena oproti prvému Undergroundu, vylepšený tuning, viac vozidiel, free roam, ktorý mi v U1 dosť chýbal. Škoda len že sú tam neni policajti.

0 Dobré Zlé
Moc jednoducho zapametateľné mesto a slabé prostredie, aby si človek závody vychutnal. Tuning je celkom dobrý, zbitočné behanie od obchodu do obchodu je nanič, ničenie nulové, efekty nulové atď. Nič moc.


0 Dobré Zlé
+ zatiaľ najlepšie možnosti tuningu v hre na PC
+rozsiahla mapa
+ SUV (celkom dobrý nápad)
+príbeh
+ slušná grafika
-/-policajti (ako v predchádzajúcej sérii)
Zhrnutie:
zatiaľ najlepší diel NFS čo som hral dobré vylepšenie oproti underground 1 a jedna z najlepších racingoviek na PC ale celkovo v sérii NFS mi chýba reálny fyzikálny model kto hral Gran Turismo 4 na PS2 tak vie o čom hovorím

0 Dobré Zlé
Je to pecka hra až na to, že tam nie sú fízly (bez nich to pre mňa nie je ono) a ako s tam dajú písať cheaty (odpoveť mi napíšte)? Inak je to naj NFS!! :D

0 Dobré Zlé
Veľmi dobrá hra. Veľa áut,dobrá grafika,voľnosť. Chýbajú mi tam nahánačky s policajtmi ako sú v Most wanted ale inak fakt dobrá hra.

0 Dobré Zlé
niet čo dodať. Hra, ktorá sa dala hrať ľahko aj po sieti. Tuning bol rozmanitý aj keď, u niektorých autách sa mi ani jedna súčiastka nehodila. Príbeh nebol veľmi zaujímavý, ale vykompenzovala to rozmanitosť áut a možností úpravy... Underground I nasadila laťku vysoko ale Underground II ju určite porazila, na škole som bol v tejto hre neprekonateľný... a strašne sa mi páčilo, že každé auto bolo lepšie na niečo iné a preto vás nútilo si kupovať aj iné... Skryté preteky ma trochu potrápili, Mapu bola ľahká a prehľadná a vyznať sa v meste bolo ľahké.. Bolo tam veľa záchytných bodov, podľa ktorých ste sa rýchlo v mape našli. Niet čo dodať milujem ju a stále ju mám v PC nainštalovanú. Čo ma ale mrzí bolo, že v kariére sa nedali rozšíriť blatníky... :(

0 Dobré Zlé
Především možnost jezdit po městě některé lidi hodně zaujme, pro mě ale slabší díl, než jeho předchůdce.

0 Dobré Zlé
trocha lepšia grafika mohla byť, ale zachraňujú to automódy, ktoré sa tam dajú dať.
keby sa dalo vstúpiť do viac budov ...


0 Dobré Zlé
Podla mna velmi vydarena hra. Autorom davam velky +. Dobry tunning, mnozstvo aut, skvela hudba. Proste na ten rok je to vymakane.

0 Dobré Zlé
Aaach staré dobre need for speed pri ktorom som strávil hodiny keď som bol malý . Tie nové nfs (napr. the run , most wanted 2) sú už vážne blbosti nejlepšie sú tieto staré dobré . Electronic Arts ide dolu vodou úplne to posrali . Ludia zahrajte si toto need for speed a nie tie nové blbosti !!

0 Dobré Zlé
Podle me nejlepsi NFS vsech dob. Mnoho moznosti nastaveni auta. (když vam nesedi da se doladit v ramci minut nekdy kdyz si s tim hrajete aby to bylo opravdu perfektni muze to zabrat i 2 hodinky :) )
Spousta ruznych dilu a nekonecne mnoho kombinaci.
Je to skoro 10 let a podle me tuto hru stale nikdo neprekonal. Pokud by dostala novy kabatek byla by NEPREKONATELNA.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
100%FoXiK
Mojá prvá PC hra mal som ju hneď ako vyšla jednoznačne je to pre mňa najlepšie NFS zo všetkých. Premakaný tuning a hra pri ktorej sa nenudim prešiel som ju dohromady asi 10 krát behom pár rokov. Najlepšie NFS vôbec

0 Dobré Zlé
100%cirike
Najlepšia hra spomedzi všetkých NFS.
Tu sa dalo ešte fakt tuningovať ako človek chcel...
V novších je fakt lepšia grafika a autá sa správajú realistickejšie, ale stráca sa z nich tuningovateľnosť jednotlivých častí...

-1 Dobré Zlé
Mnoooo celkom good hra je to uz ovela lepsie ako napriklad underground 1 ci hot pursuit a take iste ovladanie skoro grafika tiey good a ......

-1 Dobré Zlé
Takže hru zhrniem sem:
Plusi hry :
+tuning
+hrateľnosť
+vozový park
+herné módy
+grafika
+veľký a rozmanitý svet

Mínusy hry:
-žiadny deštrukčný model
-občas grafika

Zhodnotenie: Hra je slušná čo sa týka tuningu a otvoreného svetu.
Grafika neni nádherná ale rozhodne nieje zlá.

100% (žiadny deštrukčný model)-7% (občasné grafické chyby) -1% = 92%

-1 Dobré Zlé
parada myslim ze najlepsie zo vsetkych ale ale samozrejme na plenj grafike ale vzdy je co zlepsit tak preto 97%

-1 Dobré Zlé
NFS Underground 2 sa mi veľmi páčil po stránke hrateľnosti a tunningovania áut... Z čoho som bol trošku sklamaný bol dej ( žiadne videá týkajúce sa dejovej línie, namiesto nich boli akési ,,komiksy" ), takisto ma sklamali dlhé a únavné URL-závody pri konci hry a nakoniec ma zarazilo, že hráč môže mať len 5 áut. Naopak vynikajúce na hre je množstvo detailov ( spôsob akým sa otvárajú dvere alebo kapota, hydraulika a NO2 plyny spod kapoty ) a súčiastok, ktorými môžete vylepšiť Váš ,,bourák" . Celkovo na mňa pôsobí NFSU2 veľmi pozitívne a užil som si pri ňom veľa zábavy.

-1 Dobré Zlé
Je to super hra vsetko sa tam da tuningovat a su ta perfektne auta.Podla mna je to najlepsia cast z serii NFS.

-1 Dobré Zlé
fajna hra najlepsia s need for speed druha je most wanted a tretia undercrower neradim vam carbon mam to je to hovadina need for speed 2 je lepsie a hot prustit je este lepsie.


-1 Dobré Zlé
99%1MC1
NFS Underground 2 je veľmi vynikajúca hra je to asi najlepší NFS spolu s Most Wantedom v histórií NFS su tam najlepšie tuningi tam sa dajú aj tie najmenšie detaili vytuniť napr. spätné zrkadlá atď...je to proste veľmi dobra hra a to som do teraz nepochopil prečo nedali taký tuning do Carbonu alebo do Undercoveru

-1 Dobré Zlé
Som milovnik aut a tuningu a tato hra na mna urobila velmi velky dojem a jednoznacne najlepsia zo vsetkych serii NFS.

-1 Dobré Zlé
Perfektné ovládanie, rozšírene možnosti tuningu, kvalitný engine. Spolu s Most Wanted najlepšie z NFS séri.

-1 Dobré Zlé
super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super

-1 Dobré Zlé
Podla mojho nazoru najlepsia NFS co sa tyka hratelnosti... po internete s kamosmi je to este vecsia haluz..

-2 Dobré Zlé
tato hra sa mi celkom paci:
- po dlhsom case stereotyp
- velmi lahke
-neni su tam policajti
+ az priliz dobry tuning
+je tam vela vymozenosti
+dobry multiplayer
ja si proste myslim ze viac ako 70% si hra nezasluuuuuuuuuuzi

-2 Dobré Zlé
je to pecka hra....tuning je najlepsi zo vsetkych nfs.nehovorim ze nesu dobre v ostatnych nfs tuning, ale tu sa da podrobnejsie...napr. spatne zrkadla a podsvietenie nie je v ziadnych nfs ostatnych..vzdy si to velmi rad zahram :-)

-2 Dobré Zlé
Myslím, že je zde zbytečně psát to co už napsali ostatní, toto je snad nejlepší hra NFS z celé série .

-2 Dobré Zlé
Niektore racingovky sa tejto hre nevyrovnaju ani v roku 2010 vam poviem:) fakt vidarena hra, tuning a vsetko... je to klasika ktoru len tak nepochovate... tusim ze ju este mam nainstalovanu=)

-2 Dobré Zlé
Veľa áut i tuningu, veľký svet nie najhoršia grafika.Underground 2 sa tvorcom hry vydarila.HW nároky sú veľmi nízke takže hra pôjde aj na slabších PC.

-2 Dobré Zlé
velmi dobra hra z dobrou hratelnostou a skvelych aut, a tunigu, uz vyslo NFS shift a stale ma neprestala bavit ,na tu dobu to bola skvlea hra a este aj JE!!!
Koho nebavia nove NFS tak toto DOPORUCUJEM!!!!


-2 Dobré Zlé
Táto hra je pre mna ako vyšitá.. Super hrateľnosť, parádny tuning..Naj hra zo série NFS !! Čo si môže fanúšik need for speed viac priat:)

-2 Dobré Zlé
kuba992 To čo si napísal vôbec nemá zmysel...Koľko hráš NFS??? Most wanted je okopírované od Underground 2
Ale ku hre :Hra je na tú dobu perfektne spracovaná (Myslím grafiku, zvuky, efekty..) Autá vôbec niesu zlé, tuning je perfektný a dá sa dobre využiť (nemyslím len motor, prevodovku atd..) ale aj Neony, Vynili (Nálepky) Svetlá
Jediné čo sa mi nepáči je že sú na to cheaty!!! Cheaty by na takéto hry byť nemali....

-2 Dobré Zlé
100%Ryo98
Je to super hra. Grafika sa dá akceptovať hrateľnosť je tiež výborná ale najviac ma zaujalo vylepšovanie auta (Tuning). A takisto sú Pekné autá. Jednym slovom povedané že je to super hra!!!

-2 Dobré Zlé
Jednoznačne najlepší diel série. Perfektná grafika (na tú dobu), ovládanie, výber áut a možnosti z neho robia (podľa mňa stále aj robia) jeden z najlepších arkádových závodov.

-2 Dobré Zlé
tak toto je naj NFS aké som hral,odporúčam,najmä pre "TUNEROV"Či už malých alebo veľkých,a aj grafika ujde

-2 Dobré Zlé
Asi najlepšie nfs vobec.
+tuning
+meniace sa vlastnosti auta s povrchom a počasim
+vozidla
+mesto

-chýba pokračovanie
-carbon ma lepší príbeh

-2 Dobré Zlé
NFS pod tymto dojmom si hned predstavim AUTA TUNING ZAVODY !! velke + ma tato hra ze mozte behat po meste len tak vela MODOV v singlu tam je vela toho same preteky drift na cas s a do bodu B atd. a aj volnu jazdu hratelnost je dobra inteligencia AI je pekelna :D super .. drift preteky to je perfektne a TUNING no coment super ... ! ! ! a auta vynikajuce ... takže NFS:U2 davam 95% zo 100%

-2 Dobré Zlé
Super hra, aj keď som hral už veľa hier, a veľa NFS, vždy sa vraciam k Underground 2. Je to asi najlepšia NFS, čo sa EA vydarila..

-2 Dobré Zlé
DOBRÁ ZÁVODNÍ HRA - jelikož je tunění auta velice moc rozsáhlé a hratelnost taktéž chtěl bych tuto hri ohodnitit v velice dobrých 98 procentech. Nejspíš jeden zh nelepších ze série Need For Speed firmy Electronic Arts neboli jinak nzývané EA Games

-2 Dobré Zlé
Teraz sa ako tak zachránili pred úpadkom, no opäť si nezobrali ponaučenie. Grafika nejako upadla a fyzika aut..haha. Keď ich mám ešte viac dobiť tak tu sú mínusy :
-Žiadne nové autá ,len rozmanité úpravy
-Engine je zhodný s tým z UG1 a to je chyba "FATAL ERROR".
-Kopec iných...


-2 Dobré Zlé
Pre celkom dobrá hra ale velmi lahké a nie sú tu policajti ale aj tak podla mna druha najlepsia z NFS.Dávam 89.

-2 Dobré Zlé
Vyborna hra...skvely tuning je velke plus...
+
-na dobu vydania hry skvela grafika
-hratelnost
-moznosti upravi auta
-moznost zistit pomocou Dyna presne parametre vozidla(vykon,krutiaci moment,akceleraciu 0-60mph(0-96km/h) a 0-100mph(0-161km/h) tiez maximalnu rychlost )
_
-asi len to ze mi trochu chybaju "vykonnejsie" vozidla ale to je nepodstatne

-2 Dobré Zlé
100%2nech1
Druhe najlepsie nfs .. perfektna ovladatelnost , auta sa tam pekne daju zladit , vyladit no proste ma moje velke +

hra dokaze stale zabavit .)

-2 Dobré Zlé
Veľa zmien oproti prvému Undergroundu nečakajte. Stále je to o tom istom, len v krajšom grafickom prevedení. Obohraná pesnička.

-2 Dobré Zlé
dobra hra tuningi a auta lepsi tuning ako v most wanted su tu dvere neony a tak haluz pri konci tazke ale za to nebudem uberat percenta lebo to tak ma byt .jedina skoda dotvarajuce dvere sa hore sa otvoria az pri konci takze sa nemoze s nimi fotit a to iste pri kapote 99% som za to DAL.

-2 Dobré Zlé
90%Kasi
Skvela hra. Vyborne sa daju tuningovat auta. jedina vec co mi tu chyba su policajti... s nimi je zabava

-2 Dobré Zlé
Plusy hry: +skoro nekonecny tuning
+vela aut na tu dobu (2004)
+grafika (2004)
+engine
Minusy hry: -dej (-9%)
-občas grafika (-2%)
-niekedy az prislis dlhe preteky (-2%)
-iba 5 aut v garazi (-1%)

Doslov:
Je to jedna z najlepsich raceingovych hier. Urcite je to lepsie ako napr. MW, Carbon ale Undercover. Krásny tuning. Ved si zoberte: kde mate olko tuningovych moznosti??? Ani v MW ani v Carbon ani v Undercover atd. Jedine co mi tak viac vadilo bol DEJ. Komiks? Nie je to pre mna to orechove. Nevadi. Pekna praca EA.

-3 Dobré Zlé
NAJ hra źo série nfs. O tom značí aj to že Underground je zatiaľ jediná NFS-ka ktorá má dve pokračovania. Uchvátil ma tuning kde môžete upraviť každú somarinku. Grafika.......na 2004 super. Je to fascinujúce keď jazdíte po vysvietenom meste plnom neónov (aj keď na ceste mohli viac popracovať ale to je nič).

+tuning
+grafika

-menšia kvalita povrchu

-3 Dobré Zlé
Nič nové v pomere s jednotkou, akurát tá grafika (+10%) a úpravy aut (+10%), potom ešte pár odstránených vecí...Inač nič nové v tom nie je, teda aspoň podľa mňa...

-3 Dobré Zlé
Myslím, že je to skvelá hra.Mňa to strašne baví až na to že už nemám žiadne preteky.Ale je to v pohode.Je to super hra ale pre takých ktorých zaujímajú len vojenské hry alebo 3D tak je to pre nich blbosť. Inak super!

-3 Dobré Zlé
Táto hra ma dojala graficky je na tom veľlmi dobre myslým si.Pekne take pouličné prostredie pekné auta a strasne pekne a bolo ich tam veľa tuningove diely spojlery,narazniky,kapoty,elektrony, atd.Hudobne tuningácie neony hidraulika para s poza kapoty pretek ako napriklad drifty,fotenie do časopisov ssponzory no bolo toho tam dosť pochvalujem.

-3 Dobré Zlé
podla mna najlepsi diel NFS co sa tyka tuningu bo v ziadnom inom diele nieje tuning audio sustavy alebo hydraulika alebo svetla atd... co sa tyka grafiky je to na terajsiu domu dost veliky hnus ale koho bavy len tunovat auta a nezavodis nima tak toto velice odporucam sam som tuto hru presiel asi tak 4 krat. sice po prvy krat som to isiel od rana do vecera ale po case ma to prestavalo bavy a dokonca ma to uspavalo cize to bolo dobre hrat vecer v nedelu :D bolo bi dobre kedy spravia remake s dobrou grafikou abi to bolo na tuto hru hratelne inac je to celkom good hra

-3 Dobré Zlé
Pecka pre mna naj hra od EA a ako vydim nfs: z novich i starich vidaní najlepsia graficky mozno nie ale zato hratelnost skvela.

-3 Dobré Zlé
100%twwiti
takze tato hra sa zamera hlavne na zavody a to mna velmy ale velmy bavi:D :D.jedina chiba co tam vidim je ze tam niesu polisi ako aj v dalsich pokracujucich castiac napr.-most wanted,carbon.undercrover atd. tato hra je dobra zabava.

-3 Dobré Zlé
100%Xan
Super hra, od zaciatku je najlepsie si kupit Nissan 240 SX, budete ho pouzivat casto, tak si nekupujte take auta, co su len o nieco lepsie, inac dopadnete ako ja, ked som ju hral prvy krat. Tuning na o nieco lepsie auta je o dost drahsi a ked si ho kupite a vrazite do neho vsetky peniaze, tak vam potom to auto bude k nicomu.

-3 Dobré Zlé
Super hra pri ktorej sme sa s kamosom zasmiali..,vyskoky neuveritelne drifty super..,Najlepsi diel od tvorcom,dakujem za nfs U2.. nove diely sa mi tak nepacia ako tento i predchodca NFS U1 ma velmi bavil

-3 Dobré Zlé
Tak tato NFS sa mi paci dost....pekne mesto,tuning, auta,zavodi atd.....Len jedna vec je na tejto hre zla....dokola dokola a dokola

-3 Dobré Zlé
namakanne nfs grafika dostacujuca je to dokonca lepsia hra ako nfs undercorver Underground 2 je jedinym dielom nfs kde je velka moznost uprav na aute

-3 Dobré Zlé
super hra skoda ze aj teraz take nfs niesu :( jednoducho asi najlepsie nfs celej serie super tuning auta vsetko :)

-3 Dobré Zlé
Tato hra je najlepsia zo vsetkych serii NFS pretoze tu mozem prerobit vsetko kufor skla podsvietenia atd. toto mohlo ostat aj u tych dalsich ale co uz ked to dam nedali preto tejto hre davam 100% SUPER. A undercove HROZA a prostreet nic moc.

-3 Dobré Zlé
proste super hra!!zatial najlepsia z celej serii NFS,keby ze este o trochu lepsia grafika ale je to inac v pohode:D:D (-:

-3 Dobré Zlé
100%maco54
paradna hra som presiel az do konca a bolo to skvele dalo sa tam perfektne vitunit auto vratane neonov a reprakov v kufri je to isto jedna z najlepsich hier NFS a dobre je tez undercover

-3 Dobré Zlé
Je to najlepšie NFS do roku 2004. Je mi jasné, že teraz nové MW1 to určite predbehne, no keď si túto hru zoberiem z každej strany...asi ho už predbehlo, lebo nie je to dobrá hra.

-3 Dobré Zlé
No.....prvy tyzden budete cely happy z grafiky a z paradneho tunovania aut ale potom vas to nahle prejde...nocne jazdenie bez policie nie to prave orechove pre NFS....takze len 50 percent...

-4 Dobré Zlé
hral som aj lepsie na tejto hre sa mi paci len prostredie nic viac nic menej aj superi su slaby a uz po starte mam 10 sec. naskok

-4 Dobré Zlé
DOCELA SPATNE GRAFIKA A TUNING AUT,CARBON JE LEPSI ALE JE DOBRE ZE JE TU ALESPOD DOST AUT ALE JE SPATNE ZE JE TO OKOPIROVANE OD MOST WANTEDU.

-16 Dobré Zlé









100%Paci








100%DrFox













100%753

74%Lyra


















100%WEGETa



100%Tomy77










95%me2


100%misor2















| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |