HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 4040 užívateľov

Hry > Deus Ex: Human Revolution > hodnotenie


Deus Ex: Human Revolution
90%

Moje hodnotenie - Deus Ex: Human Revolution





Recenzie - Deus Ex: Human Revolution

Tak jako lidé v jejím světě touží být lepšími lidmi, Human Revolution touží čnít nad zbytkem herní produkce a skutečně se jí to na mnoha místech suverénně daří. Snad jen kdyby tolik nelpěla na příběhových šablonách původního Deus Ex - ale tahle výtka padá ve chvíli, kdy je třetí díl vaším prvním.
Herný svet má konečne novodobého Blade Runnera. Spojením jedinečného výtvarného štýlu nazvaného kyber-renesancia, ktorý dodáva celému svetu desivú uveriteľnosť a zvláštne ostré črty, a skvelého soundtracku, ktorý sa dá popísať ako skĺbenie Mass Effectu s elektronickým Tronom, vytvoril Eidos jedinečný titul, ktorý pôsobí sviežo, no súčasne stojí jednou nohou v minulosti a ako rhodský kolos spája dva takmer nezlúčiteľné svety - hard core a skupinu nepoznačených kultom klasiky.


Užívateľské hodnotenia - Deus Ex: Human Revolution

Perfektná hra niet čo dodať.
Grafika,hratelnost,fyzika,geometria,engine,textury a aj filtrovanie textur 100%
Perfektne prostredie ktore hrača zaujme.





+8 Dobré Zlé
100%Luso
Deus Ex 3 je najlepsia hra z tejto serie.Grafika je perfektna a niektore zabery vyzeraju realisticky.Hratelnost je na neskutocnej urovni ked si mozte vybrat akym stylom urobite misiu,hned v prvej mate na vyber aj typ zbrani.Arzenal je tiez velky a zalezi len na vas resp. na vasej kapacite inventaru ktoru si ponechate a ktoru si nezoberiete, lubia sa mi aj pridavky na zbrane ako laser tlmic etc.Schopnosti su tiez fajne akurat energie nie je vela takze si vzdy treba premysliet kroky dopredu.Dlzka hry je tiez plusom hlavne pri moznosti znovuhratelnosti.Este lokacie su nadherne a ked som prvykrat prisiel do ciny tak mi doslova spadla celust.Minusy su len tie ze je to dost tazke aj na strednej obtiaznosti,velmi lahko vas zabiju takze treba davat pozor ale zhruba po 3 hodinach som si zvykol.Este som zabudol dat medzi plusy melee kills ktore mozte dat bud potichu alebo tak agresivne.100% Je to naozaj zazitok a oplati sa to za kazdy jeden cent ktory to stoji.

+7 Dobré Zlé
100%HAGOS
Ked som hral deus ex 1 napadla ma otázka aký rozluch musela hra spraviť pred 8. rokmi .
Nechce sa mi písať aku ma skvelu hratelnost a tak dalej ... to si precitajne v infe hry alebo v inom komentary.

Pri hraní hry vás napadne otázka dokedy sme vlastne ľudia a budeme aj ľudmi dovtedy keď nebude na našom tele ani jednina čast ludskeho mäsa ? Je to mraziva myšlienka ktorá pomocou deus ex prinaša uplne iny pohlad na danu tematiku. A zavrhnut ju do hry a riešit ju pomocou silných emociálnych situácii bol skvelý napad. pretých ktory nerozumie tejto vete, prestavte si poslednu misiu z mass effectu a zaspominajte si na to ako ste zízali na monitor s vypulenymi očami, a tento zvlaštný jav sa objavy po par minut .

+7 Dobré Zlé
osobne sa mi prve dva diely moc nepacili, ale tato trojka, je skoro dokonala. Recenzia od tiscali games je viac menej vystihla vsetko. dej, soundtrack, ... celkovo hra nema chybu.

+6 Dobré Zlé
Prekvapenie roku. Musim sa priznat ze taku atmosfericku, v dnesnej dobe vinimocnu hru som nehral naozaj davno, a tazko ju s niecim porovnavat. Rozhodne sa zabavia ludia ktori sa nehrnu do masivneho zabijania ( i ked aj to je jedna z moznosti ), ale preferuju skor stealth, hacking, spoznavanie ciest a hladanie zaujimavejsich moznosti plnenia misii ako prejst z bodu A do B najkratsou cestou pricom likvidujete co vidite. Co sa tyka pribehu, riesi vizionarsky technologicky pokrok a s tym suvisiace moralne otazky, ktore sa mozu a myslim aj budu v buducnosti tykat nas osobne. Dava nam moznost vidiet mozny scenar nasej buducnosti a nuti nas sa nad tym zamysliet, co je velke plus, ktore sa nevidi v kazdej hre.

plusy:
+ pribeh
+ atmosfera
+ zaujimavy svet a zaujimave graficke spracovanie
+ hudba uzastne doplna atmosferu
+ spojenie RPG, stealth prvkov, mnozstvo moznosti plnenia misii do jedneho dokonale fungujuceho celku.
+ dlzka hry a velka znovuhratelnost

minusy: ( minusov je naozaj malo a vzdy ide o malickosti, ktore nijako neovplyvnili vysledny efekt )

- suboje s bosmi sa daju riesit len jednym sposobom
- malickosti tykajuce sa vyladenia hry ( poriesene patchom )

+4 Dobré Zlé
je to super hra jedine co by som vytkol je trocha slabsia grafika chybalo mi trocha viac modifikacii zbrani co sa tika zameriavacov ale inak bez vyhrad.

+3 Dobré Zlé
Táto hra je úžasná, príbeh je výborný, grafika a úplne všetko. Je to najlepšia hra aku som hral. A viac nemám čo dodať.

+3 Dobré Zlé
+príbeh
+viacero koncov
+možnosti
+gameplay
-bossovia (nereálne silný)
-+ťažké (pre niekoho + a iného -)

+3 Dobré Zlé
100%Markey
No co k tomu poviem? :)
... Nikdy som nehral starsie casti ale toto, TOTO sa mi velmi pacilo. Hned hlavny soundtrack v menu mi vyvolal husiu kozu, taky bol silny a cela hra, proste... asi v ziadnej hre som sa necitil lepsie ked bola noc a bol som v meste. Normalne jak keby som citil na sebe jak fuka taky mierny, trosku chladny vietor (to robila ta atmosfericka, pokojna a hlboka hudba co do toho hrala) a tie herne farby, v noci rozne odtiene hnedej tomu davali taky pocit akoby som tam naozaj stal na tej ulici a pozeral sa na mesto. Styl hry je hlavne robeny na tichost, ale ja som nasiel aj svoj sposob prechadzania a zda sa mi ze na ten bola hra este lepsie robena. Proste, ulozil som si to, rychlo som vbehol do sektoru kde to bolo prisne strazene, pokukal co kde je a vymyslel som si taktiku. Potom ma bud zabili alebo som si to loadol a takto podla taktiky to spravil a presiel som to aj na najtazsom takto ale dost som sa pri tom zapotil lebo ty nepriatelia na tom s AI niesu az tak zle ako v inych hrach. No Eidos to vymakli, toto sa fakt podarilo a tato hra uz okamzite padla medzi moje oblubene hry.

+2 Dobré Zlé
Najväčšie prekvapenie roka! Úžasné audio-vizuálno-herné prevedenie kyberpunkovej reality, miestami atmosférou pripomínajúce legendárne dielo Neuromancer. Parádnym spôsobom je vyriešená možnosť ktorúkoľvek misiu ukončiť viacerými spôsobmi, DOKONCA BEZ JEDINÉHO VÝSTRELU! Malilinké mínus je NPC UI, ktorá občas poriadne zblbne. Najsilnejšou stránkou hry je samotná hrateľnosť (v dnešnej dobe už poriadna vzácnosť), v tesnom závese za celkovou atmosférou a vynikajúcim audiovizuálnym spracovaním. Niektoré scény hry mi doslova pripomínali film a hudba má silný Daft Punk-ovský nádych (skutočne silne pripomína film Tron-Evolution). Uchvátila ma skutočnosť, že jednu a tú istú misiu som dokázal prejsť hneď niekoľkými spôsobmi. Všetkych vyvraždiť, či iba omráčiť, nevystreliť ani jediný výstrel, byť nevidený, proste Deus Ex-H.R. sa dá hrať agresívne, takticky, defenzívne, strategicky, alebo akokoľvek kombinovane. Arzenál pomôcok a zbraní je neuveriteľne rozsiahly a geniálne je vyriešená možnosť "tuningovať" takmer všetko vybavenie. Parádne je aj to, že podľa toho, ako hráte, získavate aj náležité praxis body potrebné k vylepšovaniu augmentácií. Čím zložitejším a taktickejším spôsobom hráte, tým rýchlejšie levelujete. Napríklad za uspatie nepriateľa body navyše. Za hacknutie takisto. Proste za akúkoľvek akciu navyše je viac praxis. Čistý kyberpunk!

+2 Dobré Zlé
+Grafika
+Velka kampan
+Vlastne volby
+Schopnosti
+Efekty
+Pribeh
+Inteligentný inventár
+Realistická Fyzika



+2 Dobré Zlé
Ak ste fanúšikom série Deus Ex, určite si tento titul nenechajte ujsť. Ak nie, tak odoberte aspoň 5%, no tiež si ho nenechajte ujsť. :)

+2 Dobré Zlé
Futuristická paráda. To čo sa podarilo výrobcom je priam neuveriteľné. Výber, či misiu spravíte masakrom a necháte za sebou pár mŕtvol alebo to dotiahnete do dokonalého stealth módu, je len a len na vás. Hackovanie je tiež super, len niekedy je to ťažšie ako to vyzerá a Augmentácia, no bomba. Príbeh dokáže tak poriadne pohltiť hráča, že odporúčam všetkým, aby si túto hru zahrali. Hádam sa niekto v budúcnosti odhodlá aj na spracovanie filmu, to by som rád uvítal.

+2 Dobré Zlé
Pre mňa jednoznačne kandidát na hru roka. Nie je ani čo dodať, proste hra stojaca na veľkých silných základoch, slušnej grafike, veľkolepom príbehu, dialógoch, boji, špionáži, a absolútnom bezchybnom ovládaní. Ako veľký fanúšik prvého dielu Deus ex však musím uznať že na svojho predchodcu predca len nemá... preto 95%

+2 Dobré Zlé
Suprová hra odporúčam všetkým. Grafika, príbeh, hrateľnosť. Všetko to tvorí nádhernú hru. A pre mna suprové stealth akcie !!

+2 Dobré Zlé
100%dodush
Som sa bal ze ako to dopadne lebo vsetky nove hry resp tak poviem... ked je neaka stara hra cca 5-10 rokov dozadu a chcu na to spravit pokracovanie stale to ***... a som bal ze co mi spravia s deus exom... no som bol prekvapeny ale velmi velmi milo:) je to stary deus ex v novom sate:) paci sa mi to velmi:)

+2 Dobré Zlé
Až na tie Hardwerove požiadavky nemam čo vytknuť, je to pecka!! Ta hra predčí všetky moje očakavania, a tie detaily a textury pri spustenom direktX 11, Proste nema to chybu :)

+2 Dobré Zlé
Podľa môjho názoru hra roku 2011 (a to aj napriek tomu že vyšli hity ako Skyrim či Portal 2).
Jedná sa o perfektnú adrenalinovu akciu ktorá nieje len o bohapustom zabíjaní protivníkov.Hra ponúka široké možnosti ako plniť dejovú líniu,môžte sa pustiť do veľkých prestreliek,utočiť zo zálohy alebo nepriateľov proste obísť cez vetracie šachty a poniektorých omámiť,proste spôsoby realizácie misie sú rôzne.Hra ponúka taktiež extrémne pútavý príbeh z neďalekej budúcnosti s istým Filozofickým podtextom ohľadom ľudskej rasy.(jeden z najlepších príbehov aké som v hre videl)Nesmiem zabudnúť na RPG prvky v hre,svoju postavu môžte vylepšovať pomocou najnovších technológii jej pridávať rôzne užitočné schopnosti ktoré využijete v misiách.Neviem čo bi som ešte dodal asi iba ešte raz z opakujem že sa podľa mňa jedná o hru roku 2011.

Výhody: Extrémne pútavý príbeh s filozofickou myšlienkou, perfektná dejová línia a spracované misie,super grafiké prevedenie,možnosť improvizácie v misiách,široka paletá zbraní a agumentovaných schopností.

Nevýhody: Bodlo by viacero vedľajších úkolov (2 úkoly na jednu kapitolu je dosť málo),Viac RPG prvkov bi tiež bodlo (aj keď bi boli v hre asi zbytočné).

Dávam 99%

+2 Dobré Zlé
V tomto roku zatial jednoznačne najlepšia hra aká vyšla :)
+ grafika
možnosti
soundtrack
ovládanie(akurát to menenie zbraní koliečkom na myši mi prekážalo)
príbeh

druhá vec čo mi prekážala bolo ukladanie..musel som si to aj sám, lebo mi to kopukrát uložilo na nemožnej pozícii..
Celkovo je ale najlepšia
100% som nedal, lebo každá hra nie je na 100%.


+2 Dobré Zlé
Grafika je mierne nad štandard, príbeh zaujímavý a hrateľnosť prijateľná. Zápory vidím hlavne v malom množstve zbraní na výber a upgradov augmentov je taktiež nedostatok, pričom polovica z nich je nezaujímavá. Trochu viac kreativity by som očakával aj pri jednotlivých miestnostiach, ale ináč vrelo odporúčam. Eidos odviedlo celkom slušnú prácu.

+vcelku obstojný príbeh
+nápaditosť
+náročnosť

-málo zbraní a augmentov
-mierne stereotypná

+2 Dobré Zlé
Táto hra je skvelá síce grafika nieje najnovšia ale stále krásna a hraťeľnosť máte tam toľko rozhodnutí aj to ako hrať či stealth alebo akčne.

+2 Dobré Zlé
Nehral sem ani deus ex 1 ani 2 a ani ine. Hral sem toto a ríkam fakt kultová hra. Nevim jak nekdo moze povidat ze grafika je spatna ked mne to ide na najmenších a je parádná. Hratelnost též unikát. príbeh ani nehovorím. Proste fakt parádna hra kerá stojí za to si ju zahrát. A s češtinu ešte lepší :D:D:D

+2 Dobré Zlé
100%sealth
prostě super pařba tahle hra Eidos ví jak má dělat hry. A akční RPG jse mu fakt povedlo klobouk dolů jen škoda že to nemá českou lokalizaci ale snad se jí dočkáme v nejbližší dobe


+2 Dobré Zlé
strašne perfektná hra aj grafika pribeh..mne sa to moc páči...už dlho taká hra nevyšla čo sa mi až tak velmi páčila..musím uznať že zatial najlepšia hra tohto roku..a tiež vy debilkovia čo dávate pod 80 ste to podla mňa ani nehrali..alebo neviete čo je dobre..detičky maličké keď neviete čo je poriadna hra tak sem nelozte:)tolko z mojej strany

+2 Dobré Zlé
100%rekhyt
tato hra je skvela ma vnikajúcu hratelnost,pribeh,prostredie a grafiku ale podla mna je trochu kratka a ma malo bocnich uloh co je jediny minus ale kedže takuto dobru hru som predtým ešte nehral davam 100%

+2 Dobré Zlé
Perfektná hra, príbeh, ktorý zapadá do série a nijak nenarušuje atmosféru. Všetky konce sú spravené tak aby do toho zapadali udalosti jednotky. Jednoducho plnohodnotný prídavok do série. Ale podla mňa na jednotku nemá :) Preto "len" 99%

+2 Dobré Zlé
Deus EX je prachobyčajná sci-fi akčná hra.Ale tento diel Deus EX 3 alebo human revolution je prepracovaná akčná hra.Máto aj svoje výhody ale aj nevýhody.Nuž ale pre mna je to zatial hra roka 2011.Natchlo ma to viacej ako PORTAL 2.Hra vyžaduje 8,5GB MB čo nieje až tak vela na tudo dobu.Priznám sa že sa mi to trošku podobá na Half-life.

+2 Dobré Zlé
Nemám čo vytknúť som velký fanúšik deus ex série. Ale toto čo dokázali vývojári že preniesť deus ex do modernej doby zachovaním starého dobrého zážitku z hrania to len málo štúdií dokáže :-).
EIDOS a Square Enix klobúk dole. Teraz už len dočkať na hitman 5 :D

+1 Dobré Zlé
Je to jednoducho hra roka 2011 :) Nemám čo tejto hre vytknúť, vidno že tvorcovia si dali veľkú námahu pri jej tvorbe a vytvorili majstrovské dielo.

+1 Dobré Zlé
+++ silný a dobrý príbeh, dobré situácie
++ grafika
++ vylepšovanie postavy
++ presvedčovanie
++ prostredia
++ koniec
++ dĺžka hry
+ zbrane

- ak hráč hraje ,,kladného,, často bude čeliť stealth taktike
- niekedy málo miesta v inventári
- niekedy moc čítania


+1 Dobré Zlé
Jedna z nejlepších her, které jsem kdy v životě hrál. Naprosto strhující příběh, který člověka nechá v napětí po celou dobu hraní.

+1 Dobré Zlé
Human Revolution bolo moje prve Deus Ex takze nebudem porovnavat. Hra ma hlavne skvely pribeh, grafika je trochu starsia ale aj tak vyborna fizyka je v pohode dalej hratelnost je bezchybna. K hre:augmentacie su celkom zabavne ,mate na vyber moznosti ako prejst misiu RPG system je dobry. Uplne neodporucam ludom co hraju len CoD lebo hra nie je taka akcna ako by mohla byt, pre ostatnych jasna volba. Hre v podstate nie je co vytknut, takze zapnite augmentaciu prefajceneho hlasu a hor sa zase raz zachranit svet. 98% A este musim pochvalit epicky soudtrack.

+1 Dobré Zlé
Mňa Deus Ex na 100% nepresvedčil, ale musím uznať, že čo sa týka hrateľnosti je to naozaj prepracovaná akčná RPG. Najviac ma oslovila možnosť prejdenia hry spôsobom aký vám vyhovuje, čiže buď stealth alebo proste všetko živé surovo vystrieľate. Čo ma ale nezaujalo bol príbeh, ktorý ma proste akosi do hry nevtiahol. Tiež grafické spracovanie nie je nič extra, chýbali mi tam trochu detailnejšie textúry, ale vďaka tej skvelej hrateľnosti sa dá tento nedostatok prehliadnuť. Čo sa týka RPG prvkov, tak tu len môžem prikývnuť že je to RPG ako má byť. Ešte by som vytkol tu mimiku a pohyby postáv pri dialógoch, ktoré mohli byť prepracovanejšie. No takže Deus Ex ma ani nesklamal, ani veľmi nenadchol, ale určite vám ho odporúčam.

+1 Dobré Zlé
Deus Ex som poznal uz pri jeho zrode ale nikdy som tuto hru nehral. Postupom casu koli velmi zastaralej grafike ani hrat nechcel. Ale ked som zistil ze sa ide robit pokracovanie a kazdym jednym novym trailerom sa mi to pacilo cim dalej tym viac, musel som si Human Revolution zahrat. Hra je este lepsia ako som si ju predstavoval. Zaciatok je sice dost dlhy, linearny a mna aj dost zhecnutil a inych moze aj odradit od dalsieho progresu v hre ale nenechajte sa. Tato hra ma co ponuknut. Moznosti plneni misii je najvecsie +, vazne si tu najde svoju cesticku kazdy, nutne rozhodnutia su uz v modernych RPG samozrejmostou, pekna grafika, augmentacie, sci-fi svet ako ho nepozname atd. atd. S pociatku sa mi velmi nepacil pribeh ktory ale na konci hry (teda aspon pri mojom konci) vyvrcholil do prekrasneho ekologickeho posolstva a to zdvihlo moje dosavadne hodnotenie o dost. Dufam ze sa este dockame pokracovania. 88%

0 Dobré Zlé
Deus Ex Human Revolution, mi pripomína Half-Life len iní príbeh.hra, je stereotyp na tú, grafiku velké požiadavky.75%!

0 Dobré Zlé
95%Dado
Musím priznať, že nepatrím medzi fanúšikov RPG hier a takmer žiadna z nich ma nedokázala pritlačiť ku kreslu pred počítačom na dlhšiu dobu. Deus Ex: Human Revolution je však výnimkou. Ide totiž o vynikajúci herný titul po takmer každej stránke prepracovaný až do najmenšieho detailu. Príbeh je bravúrny, atmosféra blízkej budúcnosti hráča okamžite pohltí, hrateľnosť perfektná. Výčitky smerujem len ku grafickej stránke, ktorá aj napriek nesporným kvalitám nedokáže konkurovať tomu najlepšiemu na trhu a aj umelej inteligencii, ktorá je občas nevyspytateľná v horšom slova zmysle. Nie sú to však mínusy, ktoré by rapídne kazili dojem z hry, navyše kladov sa dá bez problémov nájsť niekoľkonásobne viac a ja tak môžem s čistým svedomím do svojej malej skupinky kandidátov na hru roka 2011 zaradiť aj tento titul.

0 Dobré Zlé
fakt neviem co ta hra moze mať ze kazdy dava 100 % ...ten engine ako keby bol z roku 2009 ...A.I nič moc ..:/ ...textury hovorim stoja za 70 percent a občas za 10 % ... priibech 80 % ...prostredie 75 % ...ja davam max 80 %

0 Dobré Zlé
Velmi dobra hra grafika,súboje na blízko,RPG prvky,príbeh... Jedine čo mi tam chýba je že po dohraní sa neda spustit hra zo vštkými vecami a schopnostami z predošlej hry

0 Dobré Zlé
Jedine co mozem k tejto hre napisat je, jedna z najlepsich hier aku som hral a naozaj ju kazdemu odporucam. Najlepsie na nej je ze si mozete vyberat ako co spravite a oplati sa tu aj trochu rozmyslat.

0 Dobré Zlé
kdyz sem tuhle hru hral poprvy stahlou v anglictine a moc sem tomu nerozumel tk bych tomu dal tak 50ku ale kdyz sem si to nainstaloval ze steamu v cestine , hned je to lepsi herni zazitek (hlavne kdyz vim co si vylepsuji).

+pribeh
+hw naroky
+vylepsovani zbrani
+subquesty
+rozhodovani v rozhovoru...
-sem tam umela inteligence (ale je docele dobra)

0 Dobré Zlé
+Hrateľnosť
+Stealth prvky
+Možnosti
+Príbeh
+RPG prvky
+Soundtrack

-Grafika
-Mimika tváre
-AI

Táto hra mi vrátila spomienky na starý dobrý Deus Ex. Hru je možné prejsť agresívnym spôsobom, ale taktiež aj bez toho že by ste niekoho zabili (ak sa nerátajú bosovia). Samozrejme že k dokonalosti to má ďaleko ale moje očakávania naplnila.

0 Dobré Zlé
Vynikajuco spracovany pribeh, perfektne misie, skvela atmosfera, tajomnost, konspiracie, perfektna hratelnost, moznost taktizovania, skvely hlavny hrdina a vyborne vedlajsie postavy, perpracovany svet, mnozstvo nepovinnych uloh, alternativne konce a aj alternativne riesenia uloh, mnozstvo skvelych zbrani, skvely dabing a dialogy...

0 Dobré Zlé
Hra s širokou možností výběru, to v dnešní době plné akčních her, kde je snad úplně vše nascriptované se jen tak nevidí.

0 Dobré Zlé
Veľmi zaujímavý príbeh, a celkom kvalitné prevedenie, možno trochu slabšia optimalizácia, ale hrateľnosť bola výborná. Len mi trochu vadila AI nepriateľov, mohli by byť trochu viac ostražitejší alebo viac rozmýšľať že kde dopekla sa stratili všetci ostatní vojaci a stojím tu len ja a ten ostreľovač?! ... a pri tom sme tu mali 3 krát alarm, ale nech, it must be my imagination ... ok, nebyť tohto tak tomu dám aj viac %, a trochu mi vadilo prostredie v ktorom sa nestratiť je umenie :)) Ale ináč, príbeh super, kopec zbraní, výborné možnosti pre stealth alebo čistý fight.

0 Dobré Zlé
Něco tak dokonalého snad ani nemohlo vzniknout, ALE VZNIKLO!! Po fiasku s druhým dílem TOTO předčilo mé očekávání snad tím nejlepším možným způsobem.Maximální zážitek z příběhu a realně propracované hratelnosti.Děkuju!!


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
-: bugy, súboje proti bossom, miestami umelá inteligencia, chybná mapa
+: grafika, audio, hudba, rozvoj postavy, augmentacie - vylepšenia, hacking, prestrelky, atmosféra, príbeh, dizajn, video-sekvencie, lokácie, dialógy, spôsoby postupu, systém krytia, zbrane a ich úpravy, čierny trh, postavy, dabing, herná doba, efekty, zábava, viacero koncov
Verdikt: Dej hry Deus Ex sa odohráva v nie až tak vzdialenej budúcnosti, presnejšie v roku 2027, kedy ľudskú myseľ pobláznili extrémne úpravy tela, čo už napovedá podtitul Human Revolution. Ľudská spoločnosť sa nachádza v kríze a vzhľadom na telesné úpravy sa rozdelila na dva protipóly. Hlavnou postavou je bezpečnostný konzultant Adam Jensen, ktorý po jednom z útokov ostáva zmrzačený a tak v podstate nedobrovoľne príjme augmentacie. Po svojom znovuzrodení pátra po organizátoroch útokov. Postup hrou závisí od zvoleného štýlu hry a aktivovaných vylepšení. Príbeh je plný zvratov a zaujímavých odhalení, čiže hráč sa nenudí. Nepriatelia sú rôznorodí, ale ich rozumová stránka je na tom miestami biedne. Napriek tomu dokážu poriadne zavariť. Celkový dizajn vďaka technickému spracovaniu dokonale vynikne a to dokážu oceniť hlavne priaznivci futurizmu. Kladmi sú aj upraviteľné zbrane a hudba, ktorá dokonale dokresľuje atmosféru tajomnej budúcnosti. Celkovo ľudská revolúcia ako prequel sa v roly Adama Jensena hrá skvele a možno jej odpustiť aj chybičky, ktoré obsahuje.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Da sa to zahrat,ale nechytilo ma to,som v polke,pokusim sa to dohrat,po dohrati vymazem,dalsie dieli uz radsej nestiahnem,je ovela lepsich hier ako toto,nezazivne,stale tam len vykecavaju,slaby odvar dobrich hier.

-1 Dobré Zlé
Rozhodovanie je dolezite
+grafika
+pribeh
+rozhodovanie
+zbrane
+bossovia
+RPG system

-dlhe nacitavanie hry
-hlas hlavneho hrdinu Jensena ako keby ho za pohlavny úd drzali cely cas

Ale inak super hra & pribeh

-1 Dobré Zlé
Grafika skareda (full hd 1920x1080 je to fakt skaredy), boje jsou nudny, BLECH. Takovej frajer a sunda ho 3metrovej pad? Dal bych vice, ale na to ze je to nova hra, vypada to jak 5 let stara. Hrajete za ducha, kdyz se podivate pod sebe, ani nohy nevidite, kdyz popadnete mrtvolu, mrtvola lita, nic ju nedrzi, wtf...fyzika strasna, vypada to jako timeshift, ale timeshift je skvela hra tak ju nechci urazet tim ze ju prirovnavam k takovymu bobku jako deus ex. 20% za pekne vypadajici animace a rpg prvky.

-1 Dobré Zlé
CElkem nechápu ten orgasmus co tu někteří prožívají. Bohužel jsem nehrál předchozí díly, ale na HR to nemá stejně vliv. Pro někoho fakt od věci ale co ta grafika ? rok 2011 a engine bežící (snad) na DX11 a vypadáme takhle ? Druhým obrovským mínusem je délka hry, nevim jestli jsem někde něco přeskočil, ale úkolů bylo jen pár a ejhle konec hry ! Na druhou stranu je Deus Ex HR hra která má jednu z nejlepší atmosfér, resp. její vykreslení a vliv nečeho na lidstvo, což navíc nemusí bejt ani takové scifi. Další opakem minusu sou fajty, paráda, jedna do hlavy a konec - perfekt. Musíte pěkně používat augumentace, rozum, strategii...

+ Atmosféra, už traileru bylo vidět že bude skvělá
+ Upgrade zbraní, augumentace
+ Fajty, resp. přestřellky, žádný náběh a vykosit co se hejbe !

- Grafika na dnešní požadavky a standart trošku zastaralý vzhled
- Hrací doba
- LOADING !! i když s patchem se to trošku zlepšilo


-2 Dobré Zlé
Najhoršia hra aka kedy mohla spatrit svetlo svetla minusy davam na všetko a hlavne tie bugy nechapem to ked BF 3 mi šla vpohode na High Detail a toto ked dam aj na minimum tak stale su tam bugy a o grafike ani nehovorim proste shit game.
Moje hodnotenie je maximum -1.

-6 Dobré Zlé
Nechapem ako moze dat niekto tejto hre 100% hodnotenie

-Grafika
-Ovladanie
-Pribeh
-Skiny zbrani

+Som nepostrehol

-7 Dobré Zlé
Nechapem preco vsetci davaju 100%, sak grafika je zastarala az miestami skareda a to hram na fullhd a full detail , postavy , objekty nic moc , strelba a celko akcia nezazivna.Ked som zastrelil policajta bez toho aby do mna co len strelil a padne sneho zbran s jednym nabojom :) , Vystrielam celu poliacajnu stanicu,vydem von z budovy a policajt co stoji vonku ma uplne nasaleme ,ako keby nic ,sorry a 100% ani len nahodou

-9 Dobré Zlé




80%puck

100%Lio10


100%WEGETa



100%Kosot







95%Ben




100%hujo



100%Sn4rk






100%misor

100%msior2

100%simak


83%Lyra



100%misor2


95%colo



100%ICE_DJ










100%nadal1


100%Gunter



100%puking

100%jjggff

100%ERAKON

100%chujo

100%ssx

100%mrte

100%netczt








100%DrFox






95%dvC






100%sareth

100%joey


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |