HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 11655 užívateľov

Hry > Xpand Rally > hodnotenie


Xpand Rally
79%

Moje hodnotenie - Xpand Rally





Recenzie - Xpand Rally

Zhodnotit a hlavně oznámkovat Xpand Rally není vůbec jednoduché. Jisté je pouze to, že svým pojetím i zpracováním naprosto vybočuje z kolejí, na které jsme byli doposud u rallye her zvyklí. Dovedu si proto představit nadšené recenze s vysokým skóre, stejně jako články plné zklamání. Záleží opravdu jen na tom, co si kdo vybere, co bude tolerovat a přes co se naopak nepřenese. Osobně mi nejvíc vadí místy podivná fyzika a chování aut, na které si člověk musí zvyknout. A samozřejmě nepovedená kariéra, která spoustu hráčů odradí hned v samotném začátku. Naopak výhodou jsou tratě, grafika, nízké HW nároky, lokalizace, poloviční cena oproti standardu a různé bonusy jako například editor či replay.
Osobne si myslím, že väčšina ľudí dá prednosť osvedčenej značke ako McRae alebo Burns. Techland sa síce snažil vložiť tak trochu iný pohľad na rally, ale s jazdným modelom to nedotiahli do konca. Tiež niekomu môže chýbať licencia a vadiť vysoká AI iných jazdcov. Zvuky vysávačov miesto poriadneho motora tiež nepotešia. Na druhej strane ponúka nezvyčajný mód šampionátu so zarábaním peňazí obrovské možnosti pri výmene súčiastok a trate s veľkou voľnosťou pohybu na nezvyklých miestach, ako Grand Canyon a možnosti súťažiť s inými pretekármi o nové autá. Napriek spomenutým mínusom si Xpnad Rally svojich priaznivcov iste nájde aj v silnej konkurencii.


Užívateľské hodnotenia - Xpand Rally

Je to dobre hra len to ovladanie ma trosku stve ale da sa na to zvyknut a potom uz sa to da hrat bez problemu :) Grafika je tam v pohode ako na tu dobu :) ved je to uz 5 rokov stare ale stale dobre :)

0 Dobré Zlé
Výborná závodná hra.Veľké množstvo áut.Grafike by som dal tak 60% (mohlo by to byť lepšie),hratelnosti dávam 90%,efektom a tratiam 80%.Proste geniálna hra.

0 Dobré Zlé





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |