HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6035
12908
1687

Online 21609 užívateľov

Hry > Star Wars: Knights of the Old Republic > hodnotenie


Star Wars: Knights of the Old Republic
95%

Moje hodnotenie - Star Wars: Knights of the Old Republic





Recenzie - Star Wars: Knights of the Old Republic

Jedno z nejlepších RPG, co kdy na PC vzniklo. Propracované, fantasticky rozlehlé, vtipné, poutavé, plné dějových zvratů a především zábavné. Nelze než doporučit nejen fanouškům tohoto žánru, ale rovněž samozřejmě všem příznivcům Hvězdných válek, kteří role-playing hry třeba nikdy předtím ani nezkusili anebo je neměli dosud příliš v lásce.
Svet Star Wars sa znovu rozšíril o ďalší jedinečný titul, KOTOR je pre každého, začiatočník sa nestratí a hardcore hráči isto ocenia vysokú kvalitu rozhovorov, možností riešenia a počtu úloh, vývoja postavy, vysokej replayability a celkovej hracej doby (40-50 hodín). Čo dodať na záver? Snáď len toľko, že KOTOR je v poslednej dobe najlepšie RPG, ktoré si môžete zahrať! Tak načo ešte čakať?


Užívateľské hodnotenia - Star Wars: Knights of the Old Republic

100%Dindo
Perfektne rpg, spolu aj s dvojkou, jedna z najlepsich hier vobec... Vyborny takticky system subojov, prepracovany pribeh...
<script>alert('omg');</script>

+2 Dobré Zlé
Hneď na začiatok,,, som vášnivý fanúšik sveta Star Wars, ale K.O.T.O.R. je pre mňa predovšetkým neskutočne prepracovaným RPG až potom ďalším príbehom z univerza hviezdnych vojen. Túto hru som začal hrať až po vydaní pokračovania a je to naozaj klenot, je to kvalitné RPG so všetkým čo k nemu patrí počnúc strhujúcim príbehom, detailne repracovanými rozhovormi, hracou dobou, znovuhrateľnosťou, voľnosťou riešenia questov, takisto je potrebné zdôrazniť, že každé rozhodnutie, každý rozhovor vedie k dôsledku, k zmene správania vašich NPC... no a všetky tieto vlastnosti robia z K.O.T.O.R. jedinečnú hru, ktorú každému odporúčam bez ohľadu na to či sa jedná o fanúšika SW alebo nie :)

+2 Dobré Zlé
100%Tulo
Toto je asi najlepšia hra akú som kedy hral. Proste GENIALITA. Veľká škoda, že nie je tretie pokračovanie, ale za to teším sa na MMORPG The Old Republic.

+2 Dobré Zlé
100%Andyno
Nie som ani najmenším fanúšikom filmovej ságy, ale to, čo sa podarilo autorom tejto hry, je neskutočné. Dokázali totiž vytvoriť výborné sci-fi RPG, ktoré oslovuje aj širšie publikum, nielen obľúbencov filmu. Výborná grafika, úctyhodná dĺžka, hrateľnosť, znovuhrateľnosť. Na mínusy si nespomínam, preto dávam rovných 100%. Ale možno by som na nejaké už po tých šiestich rokoch natrafil...

+2 Dobré Zlé
Dokonalá hra, s perfektní atmosférou a perfektním dějem. Můžete se podle jednání přiklonit k světlé nebo temné straně, dokonce jsou možné dva konce. Také dobrý nápad se soubojemi na Tarisu.

+2 Dobré Zlé
Vynikajúce RPG zo sveta SW fakt som si ho vychutnal:
+dlhá hracia doba (20-40 hodin
podľa toho či plníte aj nepovinné úlohy)
+veľmi veľa úloh
+fakt premakaný príbeh
+strana svetla/temna -> 2
spôsoby prejsť hru a 2 konce
+ svet Star Wars
+slušná volnosť pohybu a rozhodovanie

-občas sa zasekávajú parťáci a blbne AI
-chaotický inventár

+2 Dobré Zlé
Bola dobrá dlhá a tak, ale viac ma bavila Kotor2 tá mala taký originál star wars vzhlad. No KOTOR1 bola dosť dobrá na to aby zabila vela hodín dala hráčovy príležitosť vychutnať si príbeh star wrasu a pobaviť hráča.

+2 Dobré Zlé
Táto hra je niečo čo k edicií Star War dlho chýbalo. Má prepracovaný dej, čo sa mi ľubí a dobre plnulé prechádzanie planét, ak niečo na niektorej zabudnete môžte sa vrátiť, nie ako v niektorých hrách, že prejdete planetu alebo úsek a už nie je krok späť. Dávam 100%

+1 Dobré Zlé
Tato hra je drahokam v truhlici herneho sveta a kdo ju nehral absolutne neviem o com je rec. Ked ju clovek hra ma pocit, ze je vazne ritierom radu Jedi. A ten pribeh sa vyrovna bezproblemov filmovej sage.

+1 Dobré Zlé
Moja prvá vstupenka do brány komixov, kníh a hier starej republiky. Keď som ju začal hrať, bol som natoľko očarený (v tej dobe) na príbehovosť, možnosti a vôbec RPG štýl hrania, že som sa jej nevedel zbaviť, hral som ju milion krát a stále som sa dozvedel niečo iné. Bol som natoľko nadšený z tej hry, že ju doteraz považujem z ajednu z najlepších hier vôbec. Ave Darth Revan

+1 Dobré Zlé
Na to, že hra už vyšla před nějakým tím pátkem je pořád super. Nic jsem od KOTOR nečekal a o to příjemnější překvapení pro mně. Na ovládání všech voleb jsem si sice musel chvíli zvykat, ale pak mě příběh pohltil a hrál jsem to skoro na jeden zátah.

0 Dobré Zlé
-: inventár, bugy, opakujúci sa dabing mimozemských rás, slabý začiatok hry, miestami umelá inteligencia, absencia multiplayeru
+: grafika, audio, hudba, atmosféra, postavy, príbeh, zábava, herná doba, hlavné a vedľajšie úlohy, planéty, tvorba svetelného meča, boj, možnosti v rámci rozhovorov, schopnosti svetlej a tmavej strany, zbrane a zbroj, efekty, dizajn, rozvoj postavy, nepriatelia, úprava spolubojovníkov, dejové zvraty
Verdikt: Kedysi dávno, dávnejšie ako dávno vo veľmi vzdialenej galaxii kde už ani taxík nechodí, zviedla boj svetlá stránka sily s tou temnou. Príbeh hráča stavia do centra konfliktu a ten sa postupne na základe svojich činov sa prikláňa buď na svetlú alebo naopak temnú stranu. Od toho závisia aj schopnosti postavy. V tomto aspekte hry autori kvalitne využili licenciu značky a tak strom rozvoja postavy je veľmi pestrý. O hernú dobu sa hráč nemusí obávať. Hra vydrží naozaj dlho a nenudí vďaka stovkám rôznych úloh alebo questov, ktoré hráča zavedú na viaceré planéty. Pri ich riešení musí čeliť rôznorodým nepriateľom a samozrejme aj vábeniu temnej stránky sily, za ktorú je hra podstatne ľahšia a kratšia. Na potulkách galaxiou možno spoznať viacero zaujímavých postáv, následne ich naverbovať do družiny a využiť v boji. Hra Knights of the Old Republic má taktiež nedostatky alebo chybičky krásy, no nemožno jej uprieť fakt, že je epickým RPG zo sveta Star Wars. Takže vybrať svetelné meče z nabíjačiek a vpred!

0 Dobré Zlé
Takmer bezchybná hra. Konečne som ju prešiel až v r. 2015, čo je dôkazom, že KOTOR nestarne, ale zreje. Od začiatku veľmi chytľavé (je to prirodzene aj Star Wars univerzom), príbeh sa vykryštalizuje do absolútnej dokonalosti, najmä keď berieme do úvahy dátum vzniku hry. Keby KOTOR dostal remake, je to absolútny best-seller. Mínusom je niekedy zdĺhavé prechádzanie lokalít, ale to správny fanúšik dokáže oželieť, hlavne je to vo veľmi malom množstve. Ďalšia nevýhoda (aj výhoda) je, že sa od nej nedá odtrhnúť. Keď to spravíte (napríklad na týždeň), tak Vám je ľúto pokračovať a nebyť v príbehovom švungu. Takže si dajte 4 dni voľno a do toho! May the force be with you.

0 Dobré Zlé











100%msior2

100%misor





100%simak


100%misor2


100%Kosot



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |