HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 51686 užívateľov

Hry > Half-Life 2 > hodnotenie


Half-Life 2
95%

Moje hodnotenie - Half-Life 2





Recenzie - Half-Life 2

Half-Life 2 chybí k dokonalosti velmi, velmi málo. I tak ale je po stránce hratelnosti, originality, technického zpracování a uměleckého dojmu jednou z nejlepších her všech dob a dost možná nejlepší first-person akcí vůbec.

Half-Life 2 je opravdu strhující a zábavný počin, který by bylo hříchem minout. Zbývá dodat jediné: Valve, děkujeme!
Celkovo je HL2 oveľa lepší, ako sa čakalo, ponúka jedinečnú zábavu a neuveriteľnú rozmanitosť levelov, nesnaží sa redefinovať fps žáner, nepridáva veľa inovácií, ale podobne ako jednotka ho kvalitou posúva o trochu vyššie. Antigrav a aplikovaná fyzika je jedinečná a prináša hre trochu logický nádych, kde budete musieť miestami aj porozmýšľať, čo ďalej a ako prekážku prekonať. Jediná škoda je toho multiplayeru v hre, kde externé pridanie CSka nie je žiadna výhra a radšej by som uvítal nejaký naozajstný HL2 mód. Nakoniec mi ešte nesedel príbeh, ten totiž veľa nevysvetlil a informácie získavate len priebežne a ani tých nie je dostatok. Pripadalo mi to také nevýrazné bez nejakého väčšieho ohrozenia a viac-menej to vyvoláva dojem len krátkej epizódy zo sveta HL2. Teda nič, čo by pôvodný príbeh výraznejšie posúvalo niekam ďalej, len ukazuje, ako sa svet za 10 rokov zmenil. Možno autori naschvál nechcú uzatvárať dej a posúvať hru ďalej.


Užívateľské hodnotenia - Half-Life 2

100%Donny4
Tých 100% hovorí za všetko. Keď som túto hru začal hrať doslova som bol ňou unesený. Som proste toho názoru, že čo je Valve nemôže byť horšie než výborné :)

+4 Dobré Zlé
je to super super ... hra pametam sa ked som ju hral prvy krat
nevedel som prejt jednu cast ak to teraz prejdem budeto
asi po dvadsiaty krat

+3 Dobré Zlé
100%halto
tak tato hra ma ocarovala half life som vzdy mal rad ale toto je daco uzasne dej hratelnost vsetko dokopy i dlha som v poslednej misii a inak v poho hra super kazdemu odporucam

+2 Dobré Zlé
Je to hra z rôznymi bríšerkami a čudnymi zbranami . Najlepšia časť je tá v meste . Tá grafika je pecka sú tam malé flašky vecičky ktoré viete zobrať a hodiť po niekom . Ten dej dokonale nadvezuje z ostatnymi častami . Tá hra je pecka.

+2 Dobré Zlé
Je to super hra. Podla mna tomu nič nechýba.
Aj keď je to v niakych častiach strašidelne a
trochu ťažké je to super hra.
Preto dávam 100%

+2 Dobré Zlé
Najlepšia hra ktorá kedy vyšla. Ja ignorujem tieto deti čo ju hodnotia pod 90% ja nepotrebujem k životu COD. Atmosféra ponurého sveta je neopísateľná a po 15 minútach hrania s ňou doslava vžijete. A nehovorím o hrateľnosti a rozmanitosti levelov. Aj grafika dokonca aj na dnešnú dobu je stále dobrá (prakticky 8 rokov vylepšovania Source enginu a aj tak vyzerá ako Portal 2) O tomto by sa dalo rozprávať celý deň.
Je pravda že HL2 mohol byť omnoho lepší. Verza ktorá bola ukradnutá podla mnohých by niekoľko násobne prevýšila jednotku ale čo aj tak tu je hra ale iba o niečo lepšia ako HL1

+2 Dobré Zlé
HL2,EP1,EP2...su bombove hry odporučam zahrat si grafika je tieš dobra a dej ešte lepši ...Half-Life 2 nieje len tak običajna strielačka aku pozname všetci ale tam ide oto že ked sa do nej zahrate tak vas to nepusti chcete si zahrat dalšiu a dalšiu misiu :D ...preto davam 100... prešiel som ich všetky try okrem HL1

+1 Dobré Zlé
super hra na svoj rok výborná grafika nemám jej čo vytknúť parádna atmosféra pekné modely všetko. dávam 99% pretože si myslím že žiadna hra nie je na 100% takže tak
(inak som tu čítal hodnotenie od blinkac14 čo sa sťažuje že tu nie sú NATO jednotky: ak neviete tak Combine jednotky ho zničili)

+1 Dobré Zlé
Podle mně je to nejlepší FPS, co kdy mohl vidět svět, ale nebudu to hodnotit takhle, tady jsou -
KLADY
-grafika
-příběh
-zbraně
-obtížnost
-logické hádanky
-fyzika
Zápory
-bugy
-absence multiplayeru (nutnost mít HL2 Deathmatch)
Verdikt:Jak jsem řekl-snad nejlepší FPS na světě-má velmi málo záporů a dá se to hrát pořád dokola. Já jsem na Half lifu vyrůstal, ale tohle mě uchvátilo na dva roky. Ale rád se k ní vždycky rád vrátím.

+1 Dobré Zlé
Výrazne lepšie ako prvý diel, grafika je úplne fantastická na svoju dobu a stále vyzerá výborne, príbeh je tiež zaujímavejší a gameplay je obohatený nielen o lepšie zbrane ale hlavne gravity gun, s ktorým robíte množstvo physics puzzles. Len ma zaujímajú 2 veci: 1. ktp sakra je G-man, prečo sa všade náhodne objavuse so svojím kufrom a 2. Prečo Gordon Freeman nepovie počas celej hry ani hlásku?

+1 Dobré Zlé
Skvelý príbeh aj keď osobne si myslím, že kľudne mohol byť spojený s HL E1. Omnoho lepšia grafika a celkový engine hre mimoriadne pristane. Hra je už podstatne ľahšia ako jej predchodcovia ale omnoho zábavnejšia. Proste kultovka ktorú musí každý zahrať. Povinne.

+1 Dobré Zlé
Jedna z najlepsich hier ktore som hral je half life 2 je to bobma dobra grafika a rozmanitost bojujes proti vojakom,zombikom a inych nepriatelov je to hra storocia.

+1 Dobré Zlé
Half Life 2 a Gordon Freeman, Black Mesa, gravitačný manipulátor, "Pes", úchvatný akčný koktail, ktorý svojou hrateľnosťou a zábavnosťou dosahuje obrovských rozmerov.
Half Life - Full Game. Half Life - Full Quality.

+1 Dobré Zlé
-pribeh je mega husty
-grafika sa da
-velmi super spracovane prostredie
-ovladanie je huste hlavne ten engine
-super hra

+1 Dobré Zlé
100%neo953
Tato hra je naj naj naj lepsia hra naj lepsie ovladanie proste vsetky casty si podla mna za sluzi 100 som zveda vi co bide v half lide 3 a episode 3 dufam ze tam bude lepsia grafika ale takci tak suj vsetky cas ty naj lepsie to iba idiot bi dal 70 alebo 60 percen . ¤_× ÷) naj hra

+1 Dobré Zlé
100%Groon
Tak tohle je nejlepší hra co jsem skoro hrál, společnost Valve opravdu umí udělat hru u které musíte přemejšlet, zastřílet si a trochu pracovat s časem. Opravdu se mi tento příběh líbí a na to že zase jak je hra stará (rok na to vyšlo CoD2), tak má špičkovou grafiku (ohebnost jednotek atd.), CoD2 zatim bylo ve stálích pozicích když jste někoho zabili. Opravdu atoří hry jsou ti nejlepší.

+1 Dobré Zlé
100%Vlkoo
Tieho hry Half-life nemaju konkurenciu, Medal of Honor alebo Call of Duty sa mozu kovat. Premna je na prvom mieste Half-life. Ten dej je uzasny, spracovanie vetko ako to nadvezuje tato 2 na 1 je to super na nic nezabudli.

+1 Dobré Zlé
100%Andyno
Jedno z najlepších pokračovaní všetkých čias. Bez debaty. Síce mám osobitnejší vzťah k prvej hre, tiež si ma získala natoľko, že som po nej siahol viac než tri krát. :)

+1 Dobré Zlé
100%geco99
niekedy tažka ale aj lahka velmi dobry pribeh a tak akurat dlhy. este som zatial nehral hru ktora by ma takto nechitila za srdce. odporučam zahrat si ju

+1 Dobré Zlé
+grafika
+zvuk
+hratelnosť
+príbeh
+herná doba
+atmosféra
+fyzika, logické hádanky
+nenáročné
+Alyx, Dog
+bugina, vznášadlo

-občas AI

+1 Dobré Zlé
Pokud se napíše, že HL 2 je dokonalá hra, tak i přesto je HL ukřivděný. Jedná se o nejlepší FPS akci všech dob, už první díl ukázal že to není jen tak nejaka hra, která zapadne. HL 2 je po stránce hratelnosti, grafiky a hlavně příběhu naprostou špičkou.

+ Grafika
+ Příbeh
+ Klasické zbraně
+ Objasnění příběhu a zapojení G-mana

+1 Dobré Zlé
Je to jedna z najlepších hier aké som hral. Grafika,hrateľnosť,príbeh aj atmosféra sú výborne spravené. Je to hra ktorú si môžem prejsť aj 10x a nikdy ma neomrzí.

+1 Dobré Zlé
podla mna je toto hra ktoru by si mal vyskusat kazdy co nepohrdne poriadne dobrou hrou .Je to vyborne spravena hra je tam dobra fyzika a su tam aj vozidla. Co sa tyka zbrani tak podla mna by si mali brat priklad vsetky ostatne akcne hry lebo v tejto hre su zbrane ktore sa absolutne hodia a tiez maju paradne funkcie a este keby sa niekto bal ze taka hra musi mat chyby tak tato nema pretoze je este aj celkom dlha takze sa urcite nebudete nudit naozej suuuuuuuuuuuuper hra.

+1 Dobré Zlé
Výborná hra, na tú dobu vynikajúca grafika, výborny dej, realisticky vezrajúca voda to je všetko na tejto skvelej hre skvele, vlastne nevidím nič čo by bolo na tejto hre zlé

+1 Dobré Zlé
hl2 je ma srdecni zalezitost. skvely pribeh, husta atmosfera, hral sem to nekolikrat a urco to jeste zaparim. par musek se najde vsude ale u teto serie davam stovku. AT ZIJE BLACK MESA!

+1 Dobré Zlé
100%arlog
Dokonala hra na ten rok grafika je super premakanost je super proste moc moc moc dobra hra. Poniektore veci su super urobene. Proste super hra a ta voda :D vyzera super proste fakt intergalakticka hra


+1 Dobré Zlé
Grafikou přesahuje většinu her od roku 2004 po současnost.Oproti her ze serie halo je Half-Life 2 nej.I ostatním hrám třeba i ze součastnosti je Half-Life 2 velkým konkurentem.Half-Life 2 je velkým konkurentem i pro GTA SA a to je GTA SA novější.

+ PŘÍBĚH (obzvlášť mě zaujal)
Hratelnost
Grafika
Ovládání
PŘÍBEH
Zbraně
Easter eggy
PŘÍBĚH

- Bugy (pro některé plus)

HRU SI KUPTE BEZ OHLEDU NA CENU !! :-D


+1 Dobré Zlé
Half life 2 patří k mým nejoblíbenějším hrám .Grafika je excelentní nato že je to z roku 2004 v té době bych řekl že to byla nejspracovanější hra na světě .Strašně hodně možností .Half-Life 2 je výborná střílečka z dobrou inteligencí nepřátel a trošku i na prěmýšlení já mám half life 2
od doby co vyšel a ještě pořád mě baví znovu a znovu.

+1 Dobré Zlé
HL2 je výborná akčná hra ktorá si nielen trúfa byť,ale aj je hrou roka a myslím že aj hrou desaťročia.Výborný príbeh ktorý skvelo zapadá do hry a keď sa k tomu pridá tá temná Half-lifeová atmosféra tak potom sa stáva magnetom pre vaše oči.

+1 Dobré Zlé
HL2 je určite najlepšia FPS všetkých čias, super príbeh, akcia, GGun, a ta rozmanitosť levelov je neuveritelná. Valve len tak ďalej.

+1 Dobré Zlé
takze co k tejto hre dodat...najlepsi half-life ktory kedy vysiel...skvela grafika, akvely pribeh, skvele zbrane...poste na tej hre je vsetko super...a Ravenholm (ktory vytvaral dost skvelu situaciu) bol uzasny :D

+1 Dobré Zlé
Pre mna jednoznačne najlepšia FPS vôbec nádherná grafika. A fyzika ktorú nemajú ani dnešné hry. vynikajúca hracia doba. vyvážená obtiažnosť. V hre vás uchváti apokalyptická atmosféra v krajine bývalého sovietského svezu a rôznorodé levely odohrávajúde sa napr. vo vezení, v zničenom meste, na pobreží, v kanáloch či vo futuristickej citadele. Príbeh priamo nadvezuje na jednotku a tak sa môžete stretnút zo starými známimy z black mesy ale spoznáte aj nové postavy ktoré vám určite padnú do oka. Mínus mohlo tam byť viac zbraní ale to nieje až take podstatné.

0 Dobré Zlé
99%Ix9
Je to dobrá hra až na ten príbeh nikdy sa nič nepodarí a každú cestu si predlžite.A ešte ja nenavídim zombie.Ale inač dobre.

0 Dobré Zlé
-: bugy, chýbajúce textúry, občas pohyb po rebríkoch
+: príbeh, atmosféra, zábava, engine, grafika, efekty, audio, hudba, nepriatelia, umelá inteligencia, humor, Dog, prostredie, dizajn, jazda na vozidlách, Gravity gun, odkazy na HL1, logické hádanky, Ravenholm, dabing, originalita, hratelnosť, finále, postavy, hracia doba, zbrane, menu, mimika postáv, textúry
Verdikt: Half-Life 2 je gigantický titán, ktorý prekonáva všetky očakávania hráčov a fanúšikov. Hra začína príchodom do City 17, ktorého dizajn pripomína európsku architektúru. Celkovo po stránke dizajnu je hra dokonalá. Silná atmosféra sa nesie v duchu totalitného režimu. Príbeh dokáže hráča pohltiť natoľko, že Half-Life 2 vypne až po jeho prejdení. Hracia doba hry je v porovnaní s dnešnými FPS slušná. Slovo stereotyp HL2 nepozná, pretože lokácie sa primerane striedajú a charakterovo sa od seba navzájom odlišujú. Dôležitou súčasťou hry sú postavy, ktoré pôsobia reálne a cítiť z nich emócie. Čo sa týka technickej stránky hry je HL2 klenotom. Efekty počasia sú jednoducho prekrásne. Zbrane v podstate boli prenesené z prvého dielu, ale ako novinka poteší experimentálny Gravity gun. Kladom hry je taktiež umelá inteligencia, ktorá vie miestami prekvapiť a poriadne potrápiť. O kladoch HL2 by sa dalo písať donekonečna, ale toľko priestoru na to nie je. Jednoducho Half-Life 2 je najlepšia FPS a jedna z najlepších hier v hernej histórii.

0 Dobré Zlé
100%Tray
Strašne dobrá hra jedna z najlepších strielačiek ale som aj smutny pretože mi nejde ale nech si myslyte všeličo,táto hra sa oplatí kúpiť...a preto dávam 100%...:o )

0 Dobré Zlé
99%Ades
Této hře 99% kvůli častému opakování jednotlivých částí, děj je na 100% super a právě proto jsem tuto hru hrál.

0 Dobré Zlé
po mafii jedna z najsamlepsich hier, ktore som presiel, ci po dejovej stranke alebo preracovanosti detailov na dane obdobie. jedna z fajn veci bola aj ta, ze danu hru pri takej grafike ako HL2 mal, mohli hrat aj ti, ktori nemali nanovsie vybavy pc, bez akych kolvek problemov...

0 Dobré Zlé
Jednoznacne najlepsia hra co som do teraz hral.Na tu dobu skvela grafika,dobra ovladatelnost,dlzka,dej... u mna proste NO 1

0 Dobré Zlé
99%Daxi
Velmi vidareni diel presne nadvazuje na hf1 a velmi dobri engine.dobra atmosfera,zvuky,deja plno skvelej niekedi aj strasidelnej zabavi.proste na takuto hru sa len tak nezabuda.

0 Dobré Zlé
Genialne... Valve su proste pani. Super grafika, dokonala atmosfera, zaujimava kampan, zaujimave postavy, tajomnost... Vytknut ale musim prekomplikovany epizodicky pribeh a slaby arzenal. A miestami je to trochu hluche, na moj vkus prilis rozsiehle useky kde sa obcas nic nedeje, napriklad misia Water Hazard. Ale tak ci tak sa jedna o jednu z najlepsich strielaciek pod slnkom

0 Dobré Zlé
Pre mňa najlepšia FPS strieľačka, aká kedy vyšla! Výborný dej, skvelá grafika, excelentná hrateľnosť. Hra je absolútne nelineárna, prekvapili ma rôzne vozidlá, alebo skrotenie veľkých zelených chrobákov. Jedno percento som dal dole pre pomerne malý počet nepriateľov (ľudia z Družby, zombie a to je všetko), ale to je len detail. Enjoy!

0 Dobré Zlé
Dost dobra hra perfektna grafika siroky vyber zbrani a este lepsi pribech ale s trochu divnym koncom:D

0 Dobré Zlé
97%Tomi
Half life 2 je krásny výsledok Valve, ktorý urobil dieru do herného sveta. Hra vyniká všetkým načo si len spomeniete pri akčných FPS hrách...
+ Postavy
+ Príbeh, dej
+ Grafika (Strašne mi pripomenula Mafiu 1, tým nechcem povedať, že je to jej kópia)
+ Gravity Gun, Páčidlo :)
+ Fyzika
+ Akčnosť
+ Dlhá herná doba
- Občas môže spôsobiť epileptický šok, keď idete v tme a zrazu na vás vybehnú zombie a headscraby :-D

0 Dobré Zlé
100%HERDA
Séria Half-Life je jednoducho neprekonateľná a tento diel má navyše dlhú hernú dobu(41 hodín).Tento diel si ma získal ako príbehom tak aj skvelou a adrenalínovou akciou a v neposlednej rade aj špičkovou grafikou.Jednoducho povedané Half-Life je každým dielom lepší a lepší.

0 Dobré Zlé
Tak vzdy som tvrdil ze neexistuje hra co si zasluzi 100%. No Halfik 2 je jasnou vynimkou. Hocijak rozmýšlam neviem prist na ani len jednu vec čo by sa tejto hre dalo vytknúť. Po každej stranke hry si vývojári od Valve dali záležať a naservírovali nám asi prvu a poslednú dokonalú hru od čias Dooma 2 :-)

0 Dobré Zlé
O této hře už toho bylo napsáno tolik, že cokoliv dalšího by bylo nošením uhlí do pekla.
P.S. Nenávidím ty Beanovské krocany, co se vám přisají na hlavu!

0 Dobré Zlé
K této hře néní co říci tohle si musíte zahrát. Důležitý milník herních dějin tak jako první díl a doufejme ze další díl bude stejně dobrý ne-li lepší pokud to ještě jde

0 Dobré Zlé
Half-Life 2 je strhující akce, kvalitní nástupce prvního dílu. Od začátku do konce nemáte pocit bezmoci, protože se díváte očima Gordona Freemana, chlapíka s páčidlem, který si nenechá nic líbit. Oproti prvnímu dílu tady prohledáváte všechny možné lokace (města, budovy, tunely, mosty, pláže, nebo Citadelu). Soundtrack je opět perfektní jako v prvním díle a nádherně vykresluje akci. Zbraní sice trochu ubylo, ale nahrazuje to novinka - Gravity gun, se kterým se dají opravdu dělat psí kusy. Do hry navíc přibyly prostředky na transport - buggy, loďky. Na rok 2004 je herní engine (Source) perfektně graficky zpracovaný a používá se dodnes. A nejlepší je snad příběh, který navazuje částečně na první díl a jeho zápletky vás nenechají oddechnout si (jste přece vyvolený). Postavy ani nebudu popisovat, jejich kouzlo poznáte sami. Atmosféra je jedinečná - nechci spoilerovat, ale některé lokace svým nádechem překonávají o rok starší F.E.A.R. Tahle série si prostě zasloužila takové veledílo, krásně se totiž hraje i dnes. Na HL 2 navazují další dvě pokračování...a snad se někdy dočkáme i třetího dílu ;)

0 Dobré Zlé
100%BixS
+ Příběh a příběh
+ Nové zbraně a nepřátelé
+ Atmosféra
+ Prostředí (Zničená města, kanály, hřbitov, Citadela)
+ Délka herní doby
----
- Nevím o nich

VERDIKT: Navazuje na první díl této úžasné hry. Přináší další inovace, každá mise je úplně něco jiného a je to hlavně pořád napínavé a úžasně zpracované (Ravenholm). Příběh se rozjíždí do úplně jiných sfér a hráče dokáže připoutat k židli až do konce. Jedna z nejlepších FPS!

0 Dobré Zlé
super hra ..:)

skúste ten mod je tam veľa nových zábrany
https://www.moddb.com/mods/smod/downloads

SMOD Elite

len na staem ked mate original inak som to neskusal


0 Dobré Zlé
tato hra je majstrovske dielo. valve to jednoducho vie. tak ako krstny otec je viac nez kniha half-life je viac nez hra. krasna grafika, (ani hry z 2006 taku nemaju) hratelnost, atmosfera, pribeh
clovek ktory dava menej ako 90 % musi byt asi sfetovany odpuste tu hrubost ale tak to je ;-)


0 Dobré Zlé
Sprisahanie, rebeli, postapokalyptický svet, temná hudba, hlavný hrdina, ktorý za celú hru neprehovorí jediné slovo. Veď načo sa namáhať, keď stačí strieľať. Nebol problém vžiť sa do jeho postavy.

0 Dobré Zlé
ked sa to tak vezme tak je to asi lepsie nez prva cast ale asi len svojou grafikou a fyzikou :D ale inac je to to iste teda velmy prepracovane a zazivne :D

-1 Dobré Zlé
tak to je suuper hra uz dlho som si tak skvele nezahral , klobuk dole pred skvelym dejom a tiez dobrou grafikou , hra ma vsetko co ma mat,, :D

-1 Dobré Zlé
Myslim ze pravom je tato hra oznacovana za najlepsiu strielacku historie. Ma vsetko co ma spravna hra mat. Je neskutocne ako dlho tuto hru dokazete hrat vdaka jej neuvertitelne dlhej hracej dobe ktorej sa vyrovna len GTA San Andreas. Jej pokracovania ako epizoda 1 a 2 vobec nesklamali a drzia latku na tej istej najvyssej urovni spomedzi strielaciek.

-1 Dobré Zlé
sOM MILOVNÍK Half-life a mam všetky časti.Podla mna neviniká grafikou ale neopakovatelnou atmosférou. a este zvukove efekty davam 98%.

-1 Dobré Zlé
veľkolepý návrat legendy FPS, obzvlášť v 6. kapitole v dedine ravenholme

-1 Dobré Zlé
Dobra hra ani nieje taka narocna na tu grafiku proste goood kupte si ju.

-2 Dobré Zlé
Veľmi dobrá hra s dobrým príbehom,
zábava ju hrať, ale vniektorých
momentoch bola aj ťažká (Nova Prospekt...).
Odporúčam zahrať si...


-2 Dobré Zlé
Tato hra patri k jednej z najlepsim jake poznam, a tych hier teda pozam dost vela:D. Mam ju milion krat prejdenu ale stale ma to bavi ked to znovu nainstaluje. Proste hned jak som tu hru prvy krat spustil, vystupil som z vlaku a zbadal combine vojaka ako mlati obuskom cloveka, potom ludi, ako sa chudaci snazia zo vsetkych sil bojovat za slobodu a za pravdu, hned som vedel ze to nie je len obycajna hra... Je to taktiez ukazka toho, ako sa to moze na svete zvrtnut a potom su uz ludia odkazani na pomoc druhych, a ak to nechaju sami na sebe, dlho nevydrzia... no ale co uz, v kazdej hre musi byt jeden hlavny hrdina, ktory sa lisi od ostatnych a vie si poradit aj s nemoznym. Jednoducho - hra so super realistickou grafikou, skvelou hratelnostou, uzasnym pribehom, a vzrusujucou akciou je takmer uz stelesnenie dokonalosti. Pretoze su hry, ktore maju uzasnu grafiku, su hry ktore maju super hratelnost, su hry, ktore maju putavy pribeh, lenze tato hra ma toto vsetko v jednom - a pre to ju neberem len ako obycajnu hru. A podla mna v buducnosti sa tvorcovia budu musiet velmi, velmi snazit, aby vytvorili hru, ktora by sa co i len priblizila k Half-Life2. Jedine, co tejto hre vytknem su iba malicke detaily ako napriklad ucinok niektorych zbrani, pre to davam 98%. Este na zaver dodam - KAZDY, KTO SI TUTO HRU NEZAHRAL(NECH MA AKYKOLVEK DOVOD) MOZE TRPKO LUTOVAT.

-2 Dobré Zlé
Strhujúci príbeh, skvelá grafika (v pohode ide aj na starších PC), naozaj výborná hrateľnosť, hra vás dokonale vedie... čo viac si môžeme priať ? :)

-2 Dobré Zlé
Skvelý nástupca jednotky... HL2 je to najlepšie čo kedy vzniklo... TAký silný príbeh, akciou nabytá atmosféra plná nepriateľov... Proste... Nemám slov:)... Nie je to ako väčšina FPS, kde iba bezhlavo strieľate a utekáte dopredu... Tu ste naozaj museli rozmýšlať... Nikdy nezabudnem na Ravenhole... Podľa mňa najlepšia pasáž celej hry... Čo sa týka enginu, bola to paráda... Takmer realita... Hra ponúkala veľa a mnoho hier si berie z nej príklad... Pecka ako má byť...

-2 Dobré Zlé
Hry je skvělá , je nenáročná a přesto má skvělou grafiku postavenou na kvalitním enginu. Hra by mohla být delší ale i Episody jsou fajn :)

-2 Dobré Zlé
Toto nieje len hra toto je zabava a talent mat na hry ktory dobre vyuziva vyrobca hier valve....trosku som to napisal cudne :D ale nechajme to tak... Ked som spustil tuto hru nevedel som skoncit tak ma to chytilo ze som skoro ani nejedol a nepil pri pc...niesom nijaky gembler ale tota hra ma tak bavila a napinala ze som to nemohol odlozit na dalsi den. Je to najlepsia hra aku som kedy hral a som si isty ze aj ostane lebo nijaka hra nebude mat na tuto hru. Half-Life 1 sa mi tiez strasne paci aj ked je to stara hra z roku 1997 nejak tak aspon myslim a nijaka hra z roku 2008 napr crysis warhead ju nemoze nahradit nie je to len grafikou ale je to proste dejom,hranim a mnohymi vecami. Najlepsie FPS su vsetky HL a tesim sa na Half-Life episode three v roku 2009 a hl 3 v roku 2010 aspon myslim ze vtedy vyjdu..tak prijemne cakanie prajem vsetkym :D Ved je to hra roka no nie?

-2 Dobré Zlé
Veĺmi dobra sci-fi akčná hra,ktorá bola vo svojej dobe jednou z najlepších svojho druhu.+grafika (2004)
+zbrane
+zaujímavý príbeh
+dĺžka príbehu
-viac nudných obťiažných pasáži!!

-2 Dobré Zlé
Na hru som dlho čakal, a dosť od nej očakával. Možno aj preto ma trochu sklamala. Príbeh bol, nijak zvlášť silný, ubudlo niekoľko dobrých zbraní, AI súperov nebola najlepšia, a väčšina pasáží bola v štýle: Choď z bodu A do bodu C, medzitým sa prestrielaj, ubráň alebo niečo sprav niečo, občas aj logické, a moc sa tým netráp lebo aj tak koniec hry nebude nijak zvlášt dobrý. Sice niektoré pasáže boli dobré, najviac sa mi páčili na vznášadle a potom na bugine a sekanie zombie kotúčom od karbobrúsky bolo tiež super, no to mi nestačilo. Páčila sa mi grafika ktorú si užijú aj hráči na slabších PC. Daľšie plusy boli: zvuk, hratelnosť, herná doba, atmosféra v noci, celkom aj fyzika, logické hádanky a postavy. Normálne by som dal len 70%, ale vďaka tomuto dám aj 80%, predsalen nebolo to zlé. Doporučujem (ale neslubujte si akčný, alebo filmový príbeh)

-2 Dobré Zlé
super hra pametam sa ako ked som bol maly a pozeral sa na starsieho brachu ako to drti hl1 od vtedy som zavislak na half-life ale nie moc tesim sa ked vide half life 3 a black mesa :D

-2 Dobré Zlé
Najlepšia strielačka tohto duhu ako som hral.Hra zaujme pútavým príbehom a perfektnou hrateľnostou. Keď so dohromady spojí pútavý dej,perfektná hratelnosť,super grafika a parádna akcia vznikne s toho Half-Life 2. Hry podobného druhu nemám príliš v láske ale Half Life 2 je výnimka a výborne som sa pri nej zabavil.

Výhody: Pútavý príbeh,pekná grafika a prostredia,zaujímavé lelvely,výber zbraní,hracia doba.

Nevýhody: Nič podstatné som nenašiel až na to že hry podobného druhu moc nemusím.(Half-Life 2 je ale výnimkou)

Dávm 93%.



-2 Dobré Zlé
urcite si zasluzi titul hra roku 2004, revolucna grafika, misie, jazda na aute, nepriatelia a mnoho dalsieho, proste super hra...
+grafika
+nepriatelia
+dej
+misie
+hratelnost
+dlzka hry je naozaj slusna
+gravity gun
+je toho hodne este...
-steam ochrana
-zbrani mohlo byt vacej

-2 Dobré Zlé
toto je best hra...hral som vsetky epizody a bolo to super treba uznat ze Valve odviedla dobru pracu...tie efekty tie prestrelky s NPC a tak...sranda len by som este o kusok ale vazne len o kusok zvisil AI nepriatelov niezeby bola nanic to nie ale dakedy sa spravaju cudne aj levely su dobre velke mapy...niekedy treba zapojit aj mozog...to bolo pre mna najhorsie :D treba si to zahrat a posudit

-2 Dobré Zlé
k tejto hre som sa konečne dostal po dlhej dobe a musím povedať že dávno som nehral takú dobrú hru ako je half life 2.pútavý príbeh vela nových inováci a možností grafika skvelé spracovanie umelá inteligencia proste všetko čo by mala hra roku mať.


-2 Dobré Zlé
Tato hra zaujme kazdeho na tu dobu je tam dost dobra grafika a aj dej celkom dobry vseliake piseri treba si ju zahrat :D

-2 Dobré Zlé
moja 1 graficky lepšia hra v živote.. je rok 2011 a stále o Half-Life 2 hovorím s úctou a že je naj hrou môjho života síce graficky už nieje naj ..ale veľmi som sa bavil tých pár hodín čo som ju hral..ostane v mojom srdci do konca života :* HL2 je proste Naj ..a zabudol som dodať že ak mate aspoň kúsok srdce pre hry tak na HL2 budete myslieť cele dni..ja som to nevypol kím som to neprešiel.. za celí čas som zjedol 1 jogurt :D najedol,napil a išiel som na WC som až vtedy ako mi ukázalo to veľké Half-Life 2 a titulky :D

-3 Dobré Zlé
čo ja viem... mne táto hra príde overratnutá.. nehovorím že je zlá, ale mna to dajak extra nebavilo, príde mi to stále o tom istom... aspon že sú tam tie logickejšie sekvencie...

-3 Dobré Zlé
Po dohrani tejto hry som nebol nejak nadseny... cakal som ovela viac,proste trosku ma sklamala dvojka,ked si spomeniem na jednotku,ved to bol doslova trhak,ved som sa nevedel od nej odputat,ale o tom to nemozem povedat... po tychto slovach ma mozno budete nenavidiet,ale je to moj nazor a hotovo:-) dufam ze trojka bude ovela lepsia...

-3 Dobré Zlé
Úplne tupá nedomyslená a stará hra... Ten úvod bol pekný to je tak všetko... 5% pretože táto chujová hra si to zaslúži.

-3 Dobré Zlé
Umela inteligencia v tejto hre je na velmi nizkej urovni,hlavne ked sa zaseknete vo vytahu so zenou a nemozte s nou ani nic robit :), inak je to priemerna hra,max payne je lepsi...

-4 Dobré Zlé
je to jedna z najlepsich SP a MP hier nikdy sa nenudite od 1 casti je to zmena hlavne tim ze to obsahuje Source Engin a ten vilepsil hlavne Fiziku a Grafiku hry

-4 Dobré Zlé
Najlepšia hra akú Valve kedy urobil síce má viac ako 5 rokov a zaberá 1 GB vašej pamete je to modna hra.

Začo je tích -5 ?
Zato že ked to spústím a dám Single-Player , načíta sa to na predposlednú čiarku a reštartne my to počítač.
RAM : 0.99
Grafika : 1.27 GHz


-5 Dobré Zlé
dufam ze tie vase "vysoke hodnotenia" su este z roku 2005 pretoze hf urcite nie je naj fps historie to je kravina je to postavene na velmi jednoduchom engine ktory je len z desatiny dokonaly ako cryengin, za to ze to rozbehate aj na kalkulacke to nemusi byt eso

-15 Dobré Zlé


100%curin


100%mathes



100%Lyra

100%Gobbos



100%WEGETa




100%hujo



100%m3lwin




100%misor2


100%Kosot

100%simak

100%schizo



100%Tomy77





95%Mr.T






100%Bejo






100%Reacon
















100%Gruul

100%Bramir


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |