HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 2411 užívateľov

Hry > Hitman 2: Silent Assassin > hodnotenie


Hitman 2: Silent Assassin
90%

Moje hodnotenie - Hitman 2: Silent Assassin





Recenzie - Hitman 2: Silent Assassin

Relativně krátká hrací doba, některé nedomyšlenosti v umělé inteligenci a pár drobných chybek - to je tak vše, co můžeme Hitmanovi 2 vytknout. Po všech dalších stránkách jde o špičkovou hru, která chvílemi připomíná spíše velmi dobrý akční thriller. Dovede vás do sebe vtáhnout a nepustí, dokud jej nedohrajete.
Celkovo je to kvalitná záležitosť ktorá ešte zdokonaľuje to čo v jednotke začala a vynáša stealth taktiku na samý vrchol. Teoreticky z hrou budeme môcť čoskoro porovnávať Splinter Cell, alebo Metal Gear Solid 2 Substance keď nám vyjde na PC. Ale aj tak má Hitman svoj jedinečný štýl a aktosféru ktorá vás chytí a nepustí pokým hru neprejdete.


Užívateľské hodnotenia - Hitman 2: Silent Assassin

Hitman 2 Silent Assassin ponúka až 21 misií, ktoré tvorcovia spravili bravúrne. Soundtrack opäť veľkým plusom hry. Hra ponúka rôžne prostredia. Či už Rusko, zasnežené Himaláje, púšť a ďalšie. Všetky ponúkajú skvelé dobrodružstvo. Mne osobne sa všetky misie, okrem Shogun Showdown podarilo prejsť na hodnotenie Silent Assassin.

+4 Dobré Zlé
90%Ash.
Velmy dobre premyslena stealth hra ako ma byt.
Ako velke plus povazujem rozmanitost misii. Kazda.... objednavka sa da prejst mnohymi cestami bez toho aby ste boli odhaleny.
Ako dalsie plus povazujem moznost sustredit sa iba na vas ciel a nemusite sa k nemu prestrielat ale pekne sa mozete priplizit ako slusny najomny vrah a nie ako nejaky barbar.

+2 Dobré Zlé
Hneď po Hitman 4 - Blood money sa mi táto časť páčila najviac. Je tam zrejme aj najviac misií a veľmi dobrá hrateľnosť ako aj v ostatných Hitmanovkách. Proste bomba hra odporúčam všetkým!

+1 Dobré Zlé
Hitman Sillent Assassin sa poučilo zo svojich chýb z Hitman Codename 47.
-V hre sa objavili savy a loaldy
-Misie sú aj s ohodnotením.
-Za tichého vraha (silent assassin) dostanete dualky s tlmičom a shaw off shotgun 47.
-Hra sa jednoznačne zlepšila grafikou.
a iné.

+1 Dobré Zlé
Znova a znova je to super hra,ktora nema konkurenciu medzi Stealth akciou a porazi mozno aj slaavneho Splinter Cella.
Grafika znovu uzasna a pokracovanie jednotky dopadlo na jednotku.
zaciatok u knaza bol dost prekvapujuci (kto by cakal,ze zabijak skonci ako pomocnik knaza v kostole),ale dej bol zase perfektny v ktorom zachranujete uz spominaneho knaza,ktore uniesli hned na zaciatku hry!
90%

+1 Dobré Zlé
Super hra podla mňa. Mohlo by to isť aj na lepších počítačoch, ale veď je to stará hra ktorá ma štýl.

+1 Dobré Zlé
Hitman 2 - Silent Assassin je fantastická hra, v ktorej sa rozrástol počet misií na 21. Misie ponúkajú nielen mimoriadne dobre prepracované možnosti dosiahnutia cieľov a rozsiahle mapy, ale aj krásne prostredia, či už zasnežené Himaláje, púšť, alebo studený St. Peterburg. Grafika je na veľmi dobrej úrovni, opäť nám hra ponúka parádnu hudbu a aj výborný dej hry. Veľkým plusom je možnosť ukladania hry, čo v niektorých prípadoch príde mimoriadne vhodne. Celkovo hru hodnotím veľmi vysoko.

+1 Dobré Zlé
Ja neviem po jednotke mi dvojka prišla ako sklamanie

+atmosféra je super
+agent 47
+zaujímavé lokácie
+možnosti riešenia a voľba postupu
+missie v petrohrade
+dabing
+hlavný záporák(i keď zabiť ho kvôli tomu aby sme zachránili kňaza mi príde na hlavu)
+ciele
+soundtrack

-niektoré misie sa neuveriteľne príšerne ale hlavne zbytočne sa ťahajú(japonsko, afganistan)
-misia hidden valley je debilná
-grafická stránka hry bola sklamanie
-glitche
-krátke
-pri skrčení je hitman zúfalo pomalý pohybovo
-AI je príšerná
-bugy
-príbeh okolo zachraňovania kňaza je smiešny
-finále

Proste je to sklamanie. Bolo to krátke, misie miestami nudili kvôli zbytočnému predlžovaniu misií. AI bola horšia jak v Codename 47. Glitche ani vtipné neboli,príbeh takisto...Proste o ničom.


0 Dobré Zlé
Neuveriteľne bizarne neprekonateľne. Snáď najväčšia srdcovka môjho detstva a jediná hrá, ktorú si pamätám celú naspamäť. Genialita a delikatesa pre každého.

0 Dobré Zlé
+ Velky arzenal zbraní
Přibeh
Lokace
Mise
Grafika
Hratelnost

- Bugy

Z hry sem byl cela ohromen,mise,zbrane,ukoly,lokace,Grafika na tu dobu skvela,Vlastní zbrojirna v kostele docela dlouhe tohle ma mýt spravna hra ktera vas ma bavit,určite si tenhle titul nepřehledne te velmy kvalitny prace !!

0 Dobré Zlé
super hra s trosku slabsou grafikou ale dobrymi misiami ktore vas vtiahnu do hry...ma svoje chyby ale nikto nie je dokonalyy

0 Dobré Zlé
-: občas umelá inteligencia, bugy
+: grafika, príbeh, audio, soundtrack, rozmanitosť misií, atmosféra, Hitman, možnosť voľby postupu, zbrane, nepriatelia, mapa, lokácie, zábava, menu, misie v Rusku, humor, hracia doba, modely postáv
Verdikt: Nájomný vrah s označením 47 sa vracia na herné monitory s podtitulom Silent Assassin. Tentokrát má 47 v úmysle zabudnúť na svoju minulosť a ísť do dôchodku. Jeho úmysel však naruší ruská mafia a kolobeh vrážd sa opäť rozbieha. Oproti prvému dielu sa toho zmenilo naozaj veľa. Audiovizuálna stránka hry je prekrásna. Atmosféru hry podporuje hutný soundtrack, ktorý je dokonalým majstrovským dielom. Misie samotné sú rôznorodé a jednotlivé lokácie sú po stránke dizajnu herným skvostom. Obtiažnosť sa oproti prvému dielu zmiernila aj vďaka možnosti ukladať hru počas misie. Umelá inteligencia nepriateľov je vcelku schopná, ale občas má svoje slabšie chvíľky. K likvidácii cieľov slúži široký arzenál zbraní. V niektorých misiách pri ich čistom prejdení možno získať aj špeciálne kúsky ako napríklad hardballers s tlmičom. Autori hry sa rozhodli upustiť od špecifikovaného ladenia pôvodného dielu a druhý diel je viac určený pre široké masy. Zmeny, ktoré nastali sú jednoznačne krokom vpred a pomôžu rozšíriť komunitnú základňu Hitmana.

0 Dobré Zlé
Vynikajúci diel z fantastickou grafikou dobrým ovládaním ale niektoré misie sa veľmi ťažko prechádzali na silent assassina ale môžem len odporučiť:D

0 Dobré Zlé
Zase sa vrátil zabiják menom 47. Ak ste hrali jednotku tak Hitman 2 vám nemôže chýbať. Obrovská škála noviniek, nová grafika a hudba, výborný hrací čas, výborný príbeh, výborná obtiažnosť a Ai, nové zbrane spolu s jedinečným systémom hry robí z tejto hry perfektnú a povinnú skúšku. Krásne a výborne prepracované stealth akcie si vás chytia okolo pása a len tak nepustia. Základný systém ostal neporušený a spolu s veľkým množstvom noviniek a možností robí z tejto hry jedinečnú. Môžete hru prejsť ako stealth akcia alebo už inými rôznymi spôsobmi, to je len na vás, tak ako v prvom diely. Pre fanúšikov Hitmana nutnosť a tiež aj pre nováčikov.

0 Dobré Zlé
Tejto hre nemam čo vytknuť. Vela zbrani... misie sa mi velmi pačily a celkom dobry bol aj príbeh. Skvela grafika a vela dalších veci. Lepšie ako jednotka je tam viac uloh a su dlhšie... Dvojka je len oto horšia za to je brutalne prehnane hoci pravda je že keby v každej ulohe trebalo zabit jednoho cloveka tak by to malo koho bavilo a ludia by to až tak nekupovaly.

0 Dobré Zlé
Hitman 2: Silent Assassin je naozaj veľmi podarená akčná-strielačka s pohľadu tretej osoby pri ktorej treba aj porozmýšlať.Veľmi slušne grafický spracovaná,zaujímavá dejova línia,detailné spracovaný každý jeden level,možnosť improvizácie v misiách,veľké množstvo perfektných zbraní.Aj keď bola hra dosť náročná veľmi som sa na nej bavil.
Nevýhodou: Sem tam nejaký ten bug,ale nič podstatné.Pre začiatočníkov dosť náročné.
Dávam jej 90%.



0 Dobré Zlé
100%Mr.47
Hitman 2 Silent Assassin je najleší hitman.
+Až 21 Misií
+Soundtrack
+Grafika
+Príbeh
+Možnosti tichej likvidácie nepriateľov
+Sloboda rozhodovania zabitia cieľa
+Rozsiahle mapy
-Zopár chýb

0 Dobré Zlé
Hitman 2 Silent Assassin bola v roku svojej výroby naozaj nadčasovou hrou. Grafiku tak prepracovanú som v tej dobe nevidel na žiadnej z hier a príbeh bol naozaj výborný. Hitman 2 bola moja prvá hitmanovka ktorú som hral a naozaj ma bavila. Nedalo mi to pokoj kým som všetky misie neprešiel s najlepším hodnotením. Je naozaj veľa spôsobov ako sa v jednotlivých misiách môžete zbaviť svojich cieľov a to všetko za dobrovodu grandióznaj hudby. Vďaka môžnosti rôzneho postupu misiami má hitman pre každého hráča inú atmosféru. Pre mňa výnimočná hra.

0 Dobré Zlé
Výborná stealth akcia, grafika, zbrane, príbeh, atmosféra dáva dokopy túto výbornú hru. Môžete sa rozhodnúť či byť agresívny a všetkých zabíjať,( len týmto spôsobom to mate hneď prejdené a hru si neužijete takmer vôbec) alebo sa len nenapadne prikradnúť zabiť svoj ciel a nenápadne zmiznúť.

-1 Dobré Zlé
podla mna najlepsia zo serii,vinikajuci pribech,ale garficki to neni najlepsia hra ale radim si ju kazdemu viskusat,je to dost narocne a bez navodu to az tak lahko neprejde kazdy,ale to len dava +body tejto hre,ja osm ju preiel a koniec bol velmi obri,radim kazdemu viskusat...

-1 Dobré Zlé
hitman 2 ma asi najviac missii zo vsetkych hitmanou (1234) len ta grafikataka akoby mastna obrazovka a ak si chcete adne zastrielat tak vas sklamem lebo tato heni o nerealnych obstrelkach ako CoD ale o premyslenom postupe nv poslednej missii si zastrielate

-1 Dobré Zlé
100%Andyno
Podstatne lepšie než prvý diel a zároveň asi najlepší z celej série. Zábava zaručená, znovuhrateľnosť taktiež. Odkaz pre všetkých, ktorí hrajú Hitmana ako terminátori: pustite si radšej Doom. ;)

-1 Dobré Zlé
Séria s názvom Hitman patrí medzi moje srdcovky, takže čokoľvek, čo má na začiatku "Hitman" okamžite kupujem. Dynamický príbeh, ktorý naberá na obrátkach, veľmi zaujímavé stealth akcie, prepracovaná výbava a práca zabijaka, tichého assassína, a všetko to, čo do toho patrí. Pre milovníkov Hitmana vravím: "Okamžite to ber!". A pre ostatných hráčov vravím: "Skús to, a určite si to zamiluješ aj ty!"

80% zo 100% (škoda bugov a občas slabej UI)

-1 Dobré Zlé
nema dokonalu grafiku ,ale je to krvak dokonale vyrobeny pre pravych pc hracov aje to hra na svojom mieste

-1 Dobré Zlé
90%Ash
Velmy dobre premyslena stealth hra ako ma byt.
Ako velke plus povazujem rozmanitost misii. Kazda.... objednavka sa da prejst mnohymi cestami bez toho aby ste boli odhaleny.
Ako dalsie plus povazujem moznost sustredit sa iba na vas ciel a nemusite sa k nemu prestrielat ale pekne sa mozete priplizit ako slusny najomny vrah a nie ako nejaky barbar.

-1 Dobré Zlé
Hitman:Silent Assassin je podla mna naj hitman seria.
Ovela lepsi nez codename 47
+grafika (na dobu)
+dlzka (21misií)
+zbrane
na co som dal -2% to zato ze niekedy treba pouzit moc logiky ale to vobec nevadi.
:D :D :D

-1 Dobré Zlé
Hr je strašne zle spracovaná, dvere sa sami zatvárajú, náboje idú iným smerom než mierim a ako keby plachtia, nepriatelia majú životy dlhšie ako...proste nekonečne veľa blbostí.

-2 Dobré Zlé
2 dil hitmena je lepší než sem sy myslel protože se my 1 dil hitmena moc libil ale nejlepší je 4 dil

-2 Dobré Zlé
Hitman 2: Silent Assassin ma naozaj pekne prekvapil. V hre si užijete slušnú grafiku, super zvuky, dobré prostredie, mnoho zbraní, prepracované levely... Vytknúť treba nikedy až prehnanú obtiažnosť ale inak patrí hra medzi moje TOP. Nech sa páči 94%.

-2 Dobré Zlé
+vela zahad
+styl
+STEALTH prvky
+grafika
+HW naroky
+krv
+zbrane
+misie

-AI nepriatelov
-niekedy prevlada stereotyp


-3 Dobré Zlé
Podla mna tato hra je fakt delo... ako klobuk dole na to ze rok 2002 a ja by som si to dokazal zahrat aj teraz:)...
__________________________________
(+)
*Prespekulovane misie
*Hra na môj vkus v roku 2002 predbehla dobu...
*Skvelý dej
*Paráda intrigy
*No ak si Fajnšmeker tak túto hru si určite zahraj;)
___________________________________________
(-)
*Zdá sa mi to krátke
*Menšie bugy
*Nedostatok Fyzickeho kontaktu(myslim Struna a dosť)

90%

-3 Dobré Zlé
skvela hra so slabšou grafikou ale su tam dobre misia najlepšia misia je znovu do akce ale pre mna najtaksia vykoupeni ve svetym gontraano

-4 Dobré Zlé
grafika-85%
zivot 4sedmicky-100%
zbrane-90%
misie-98%
podla mna to je pribehovo lepsie ako hitman3 aj lepsie misie su tu tazske su zimne

-5 Dobré Zlé
je to celkom dobre.
ale mohlo to bit lepsie.
inak fain.
preto hodnotim 51percent.
tak to bolo vsetko

-10 Dobré Zlé









100%WEGETa








100%DrFox

100%BAX

89%colo





90%J0ZQ














| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |