HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 28223 užívateľov

Hry > Icewind Dale > hodnotenie


Icewind Dale
76%

Moje hodnotenie - Icewind Dale





Recenzie - Icewind Dale

Kvalitní RPG, která tu už tak trochu několikrát byla.


Užívateľské hodnotenia - Icewind Dale

-: menšie bugy, niektoré hádanky, finálový boss, umelá inteligencia
+: grafika, soundtrack, efekty, dizajn, tvorba a rozvoj postáv, zbrane a zbroj, nepriatelia, atmosféra, zábava, herná doba, príbeh, lokácie, svet, multiplayer, knihy
Verdikt: Icewind Dale je epické izometrické RPG zo severných pustín, ktoré sa postupne prepadajú do temnoty, čomu má zabrániť šesťčlenná skupina, ktorej zloženie určuje hráč, respektíve hráči. Práve tvorba postáv je veľmi pestrá a je z čoho vyberať. Od hodnotového presvedčenia, cez bojovú špecializáciu a povolanie, ako bojovník, mág, zlodej, kňaz a aj hybridné povolania. Od zloženia skupiny sa následne odvíja taktika na likvidáciu nepriateľov. Počas boja je možné hru pozastaviť a rozdať príkazy, čo robí boj, ktorý je skutočne ťažký, oveľa prehľadnejším. Jednotlivé lokácie a svet ako taký, sú krásne vykreslené a skvele ladená hudba dotvárajú silnú atmosféru, ktorá jednoducho dokáže pohltiť hráča. Občas dokáže nahnevať umelá inteligencia tým, že sa všade možne zasekne. Do boja si možno prizvať aj ďalších hráčov a zdieľať s nimi toto epické dobrodružstvo, ktorého herná doba je obrovská. Icewind Dale je pre fanúšikov žánru výzvou a taktiež povinnosťou!

0 Dobré Zlé
Úžasný príbeh zo série Forgotten Realms od R. A. Salvatore-ho z trilógie Icewind Dale v zemi zvanej Faerun, ktorý ocení každý skutočný znalec čistokrvných D&D hier. Infinity engine, ktorý hru poháňa bezchybne ovláda kompletné pravidlá D&D generácie 2.0 a hra na nich beží svižne a plne využíva rozsiahle možnosti celého systému D&D, ktoré boli dokonca oficiálne schválené a licencované spoločtnosťou Wizards of the Coast. Skutočný a čistý PC pôžitok pre každého, kto hral aj akúkoľvek stolovú verziu Dungeons and Dragons. Na svoj vek je to naprosto perfektná hra, ktorá atmosférou a príbehom môže súperiť aj dnešným RPG hrám. Čo je ale oproti dnešným RPG hrám jej najväčšou výhodou je to, že hru môžete začať až s šiestimi vlastnými vytvorenými a kompletne naeditovanými postavami!

0 Dobré Zlé
90%JaMe
Je to už nejakých 14 rokov, no naďalej jedna z klasík ktoré hráčov, ktorý netrpia netrpezlivosťou, dokáže stále zaujať.

0 Dobré Zlé


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |