HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 19490 užívateľov

Hry > Hobo: Tough Life > hodnotenie


Hobo: Tough Life
63%

Moje hodnotenie - Hobo: Tough Life





Recenzie - Hobo: Tough Life

Hobo vyniká zejména svým výborně zpracovaným tématem a jeho provázáním s lidsky napsanými příběhy, ale zaujme i velkou hloubkou a zábavností mnoha systémů, humorem a servisem pro české hráče. Hře by slušel modernější kabátek a chtělo by to doladit několik chybiček, ale nic z toho nezkazí celkový zážitek, který je prostě a jednoduše skvělý i proto, že je tak neotřelý.
Nápad hrať za bezdomovca v Hobo: Tough Life je príjemné osvieženie tohto žánru a tak skoro na hru nezabudnem. Boli to zvláštne a vcelku smutné prvé pocity po tom, ako som vyšiel z jamy a okolo mňa nebola žiadna zombie apokalypsa ani svet zničený po atómovej vojne, všetko žilo a fungovalo ako normálne, len nie pre bezdomovca. Hra na vás dokáže dobre preniesť pocity depresívnosti aj vďaka náročnosti, ktorá je ale niekedy až zbytočne frustrujúca. Snaží sa to však kompenzovať zábavnými postavami aj dialógmi. Hra vám vydrží aj desiatky hodín a užiť si ju môžete aj v kooperácii s tromi ďalšími hráčmi.


Užívateľské hodnotenia - Hobo: Tough Life

10%Pens
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |