HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 27179 užívateľov

Hry > Sifu > hodnotenie


Sifu
60%

Moje hodnotenie - Sifu





Recenzie - Sifu

Nesmírně stylová óda na kung-fu, náročná, kvalitní a zábavná. Škoda menšího rozsahu a divoké křivky obtížnosti, ale hra i přesto rozhodně stojí za pořízení.
Sifu je extrémne návykový zážitok, ktorý stimuluje hráča, aby jeho mozog komunikoval s prstami veľmi efektívne. Rougelike prvky vás donútia peniť, závratne vám zvýšia tep a ovládač vám bude zo spotených rúk odlietať. Avšak ten uspokojujúci pocit, ktorý sa konečne po prvom úspešnom pokuse z desiatich zruinovaných opakovaní dostaví, je na nezaplatenie. Gamepad dokonale spolupracuje s tým, čo sa deje na obrazovke a haptická odozva je perfektným prehĺbením zážitku z Kung Fu bitiek. Hudba skvele ladí s minimalistickým, maľbu-pripomínajúcim vizuálom, rozmanité prostredia pôsobia veľmi živo a zmysel pre detail z tohto projektu plného vášne priam srší. Takmer neexistujúce technické problémy sú len čerešničkou na autentickej Kung Fu torte, ktorá spĺňa takmer všetky požiadavky na výbornú. Okrem ojedinelého blikania obrazovky a kvôli extrémne náročnej krivke učenia aj rozbitého ovládača sa teda takmer nie je na čo sťažovať.


Užívateľské hodnotenia - Sifu

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé

100%Sandy9









| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |