HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 1025 užívateľov

Hry > Persona 5 Strikers > hodnotenie


Persona 5 Strikers
68%

Moje hodnotenie - Persona 5 Strikers





Recenzie - Persona 5 Strikers

Persona Strikers jsou velmi povědomou hrou, která ale jde na některé zažité pořádky jinak a po svém. Právě proto si ji někteří oblíbí, jiní naopak zavrhnou. Přesto v tom hlavním, ve vykreslení postav a příběhu, hra exceluje.
Persona 5 Strikers je opäť raz unikát v sérii, žánri i japonskej produkcii. Kto čakal ďalšie prezliekanie grafiky a využitie Warriors bojového štýlu do ďalšej hry, bude prekvapený. Tu je rýdze pokračovanie pre Personu 5, skvostnú RPG posledných rokov. Obľúbení hrdinovia dostávajú nové mesiace a kus leta na prieskum, dostanete sa mimo Tokia a čakajú vás nové herné mechanizmy. Áno, bojový štýl je tá pravá mela z Warriors série, ale je využitá presne tam, kde ju Persona potrebuje na obmenu, inak si ponecháva správne črty. Phantom Thieves sú späť v parádnej hre! Lenže má „iba“ polovičnú dĺžku, namiesto majestátnej 100+ hodinovej hry si užijete len cca 60-70. Opäť tu necháte svoje srdce a za to sa netreba hanbiť.


Užívateľské hodnotenia - Persona 5 Strikers

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |