HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12932
1687

Online 5430 užívateľov

Hry > Shadow Warrior 3 > hodnotenie


Shadow Warrior 3
61%

Moje hodnotenie - Shadow Warrior 3





Recenzie - Shadow Warrior 3

Návrat Lo Wanga je velkolepý navzdory tomu, že jde o obecně kratší a oproti předchůdci zjednodušenou hru. Ale právě díky minimalistickým systémům nic nebrání bleskurychlé, brutální a humorem nasáklé akci v nezvykle přímočarém sprintu k cíli, který mezi všemi těmi hrami s otevřeným světem působí jako zjevení. Famózní zjevení.
Shadow Warrior 3 má bližšie k prvému dielu, počtom zbraní, nepriateľov, lineárnejším postupom aj menším počtom upgradov a úprav. Pre mnohých hráčov otravné RPG prvky z druhej časti tu nenájdete, ale zmizli aj skvelé veci, ako variabilita boja s mečom, Chi schopnosti, prieskum prostredí a hľadanie cestičiek, rôznych tajomstiev, alebo easter-eggov. Dopadlo to teda tak, že sa autori tak veľmi chceli priblížiť jednoduchšej prvej hre, až latku kvality podliezli a osekali finálnu hru na kosť. A najlepšie o tom vypovedá fakt, že po dohraní posledného Wangovho dobrodružstva som okamžite dostal chuť radšej sa vrátiť k starším Shadow Warrior hrám.


Užívateľské hodnotenia - Shadow Warrior 3

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |