HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 11274 užívateľov

Hry > Resident Evil 3 > hodnotenie


Resident Evil 3
79%

Moje hodnotenie - Resident Evil 3





Recenzie - Resident Evil 3

Jako hororový survival remake Resident Evil 3 pokulhává, jako příběhová zombie střílečka ulicemi Raccoon City rozšafně tančí. Silná ženská hrdinka má nad slabším hlavním záporákem možná až příliš navrch a oproti dvojce je tu jistý kvalitativní sešup, výprava do Raccoon City má ale pořád co nabídnout.
Resident Evil 3 pokračuje v modernizácii, ktorú začal zrekonštruovaný Resident Evil 2, a to schvaľujeme. Ak vás hra nezaujme tak ako predošlý diel, nie je to chyba remakeu, i keď obsahuje menšie zmeny, ale predovšetkým originálu, ktorý sa vydal trochu inou cestou ako prvé hry v sérii. Trojka nebola a ani teraz nie je zlá, ale určite iná. Samozrejme, že by sme nenamietali, keby bol príbeh dlhší, ale je pútavý a dynamický. A nejaké hodiny navyše môžete stráviť s multiplayerovým prídavkom Resistance, ktorý však potrebuje vyladiť a zrejme čoskoro omrzí. Nie každého fanúšika série teší, že je RE3 akčnejší, potláča „adventúrenie" a neobsahuje takmer žiadne puzzle. Ale je to stále pozoruhodný survival horor, hoci už má bližšie k priamočiarym prestrelkám. A tento remake s pripojeným multiplayerom splnil svoju úlohu naozaj dobre.


Užívateľské hodnotenia - Resident Evil 3

vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

-1 Dobré Zlé

100%Paco17









83%3PO

100%Walt10




85%Najt




100%Brad10




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |