HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 7165 užívateľov

Hry > TT Isle of Man: Ride on the Edge 2 > hodnotenie


TT Isle of Man: Ride on the Edge 2
60%

Moje hodnotenie - TT Isle of Man: Ride on the Edge 2





Recenzie - TT Isle of Man: Ride on the Edge 2

Druhý díl unikátních motocyklových závodů má značně vylepšený jízdní model, fantastický pocit z rychlosti a na svůj žánr zajímavý otevřený svět. Škodí mu ale prapodivný systém nerealistických perků a v prvních hodinách vás pěkně potrápí svou nemilosrdností. I tak stojí za to překousnout první hodiny útrap a objevit něco, co na trhu nemá obdoby.
Klamal by som, keby som povedal, že som nemal chuť x-krát to s hrou vzdať a na pár dní ju odinštalovať, aby som na tú ikonu nemusel na ploche monitora pozerať. Lenže nakoniec som to nevzdal a spustil ďalšie preteky, okúsil inú trať, vyrazil som na smrtonosný výlet vo free ride režime, zajazdil na Snaefell Mountain dlhú, predlhú jazdu. Desiatky ráz som sa vyrýpal, ale časom to bolo stále menej a menej a to ma pri hre držalo a motivovalo. Nie nálepky, nie lepšie motorky, nie nové súčiastky, reputácia, peniaze, moc, sláva, ženy. Len moja vlastná schopnosť vychutnávať si neuveriteľne dobre spracovaný pocit z rýchlosti a jazdy o trochu dlhšie a lepšie. Ten pocit, že jazdím na hrane svojich možností a stále sa mi darí ich posúvať.


Užívateľské hodnotenia - TT Isle of Man: Ride on the Edge 2

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |