HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 4484 užívateľov

Hry > Darkest Dungeon II > hodnotenie


Darkest Dungeon II
60%

Moje hodnotenie - Darkest Dungeon II





Recenzie - Darkest Dungeon II

Najtemnejšie miesta tejto hry nenájdete tentokrát niekde hlboko v kobke, ale v emotívnych príbehoch hrdinov a pútavom svete, ktorý je vďaka zmenám v grafickom kabáte extrémne oku lichotiaci a s radosťou sa k nemu budete vracať. Darkest Dungeons 2 je hra, ktorá vám jednoznačne dá nielen pocit, ale aj skutočnú kontrolu nad tým, ako vaše putovanie skončí. Na každom drobnom kroku totižto záleží a každé rozhodnutie môže byť nečakane vaše posledné. Ak ste hrali jednotku príliš idealizovane, asi vás dvojka trochu sklame. Ak však mierite do hry buď ako nováčik, vlastník EA verzie, alebo žánrový fanúšik gotiky a občasného mimozemského chápadla, nemáte kúpou čo stratiť. A teraz už musím bežať, lebo zase sa mi zbláznila celá partia...
Darkest Dungeon 2 je jiná hra než jednička. V jádru je to čistokrevný roguelike, jehož největší slabinou je neschopnost tvůrců vysvětlovat mechaniky, které občas nepochopíte ani po přečtení popisků, a některé informace vám radši nesdělí vůbec. Věci zbytečně protahuje a má na svou herní dobu málo obsahu. Na druhé straně ale stojí skvělý soubojový systém, vynikající grafický styl a podmanivý hlas vypravěče. Celá hra je vyčerpávající cesta, na níž budete mít blízko ke zhroucení jako vaši hrdinové. A bude vám to za to stát.


Užívateľské hodnotenia - Darkest Dungeon II

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |