HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 43710 užívateľov

Hry > Kingdom Come: Deliverance - Band of Bastards > hodnotenie


Kingdom Come: Deliverance - Band of Bastards
63%

Moje hodnotenie - Kingdom Come: Deliverance - Band of Bastards





Recenzie - Kingdom Come: Deliverance - Band of Bastards

Band of Bastards neškodí ani tak to, že je zaměřené na souboje, které v základní hře nesedly každému, jako spíš jeho nedostatečná délka. Slibně se rozvíjející příběh skončí příliš brzy a nenechá vyniknout zajímavě napsané postavy.


Užívateľské hodnotenia - Kingdom Come: Deliverance - Band of Bastards

-: bugy, herná doba, stereotyp, UI
+: grafika, hudba, príbeh, atmosféra, humor, postavy, boj, obtiažnosť, finále
Verdikt: DLC Band of Bastards pre hru Kingdom Come: Deliverance rozširuje hru o dve akčné hodiny. Henry sa tentokrát pripojí na rozkaz Racka Kobyly k skupine žoldnierov, pretože v krajine sa objavili noví nepriatelia a občania hlásia viacero prepadnutí a vrážd. Tie má na svedomí rival zo šľachty. Postavy žoldnierov pôsobia vierohodne a zaujímavo. Každý člen skupiny žoldnierov má nejaký ten vtipný alebo tragický príbeh. Je však na škodu,že nedostanú veľa príležitosti sa ukázať v rýchlo odsýpajúcom príbehu, pretože toto DLC sa dá dohrať pomerne rýchlo, čo samozrejme súvisí so šikovnosťou hráča. Herná náplň Band of Bastards sa sústreďuje výhradne a teda aj stereotypne na boj. Komu sa nepáčil štýl boja v pôvodnej hre, ten by sa mal tomuto DLC vyhnúť. Naopak fanúšik akčných scén si príde na svoje. Henry sa taktiež na tú chvíľu vžije do role detektíva pri hľadaní stôp v rámci vyšetrovania strojcu vypálenia jednej usadlosti. Presne to je hlavný problém tohto DLC. Nevyužitý potenciál a síce kvalitná akcia, ktorá je však natlačená do dvoch hodín. Hráč si teda kupuje lístok do kina na film, ktorého je sám aktérom?

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé






| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |