HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21181
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12925
1687

Online 20686 užívateľov

Hry > Total War: Warhammer II > hodnotenie


Total War: Warhammer II
86%

Moje hodnotenie - Total War: Warhammer II





Recenzie - Total War: Warhammer II

Total War: Warhammer II je pôsobivý a prináša určité vylepšenia, ale nemusel vyjsť ako plnohodnotná nová hra. Pridáva nejaké rasy a sympatické úpravy na novej mape ťaženia, ale to by sa pekne dalo vydať vo forme expanzie s prijateľnejšou cenou. Tomu nahráva aj fakt, že do hry má byť pridaná ešte jedna kampaň, ktorá majiteľom oboch Total War: Warhammer hier dodatočne sprístupní jednu kolosálnu mapu so starým aj novým svetom. A dúfajme, že to znamená aj všetky rasy z oboch častí. Každopádne Total War: Warhammer má byť trilógiou, takže Creative Assembly bude s rozširovaním obľúbeného univerza ešte pokračovať. Skalní fanúšikovia tohto fantasy sveta teda budú spokojní a výsledné hodnotenie dvojky si môžu zvýšiť. Rovnako aj hráči, ktorí nehrali predchádzajúci diel.
Creative Assembly dokázali zahnat obavy z toho, že druhý Warhammer bude jen nová mapa a nové jednotky. Celá řada vylepšení, novinek a chytrých nápadů, kterým vévodí kampaňový středobod v podobě Vortexu, dělají ze hry jeden velký napínavý příběh, u nějž není až do konce jasné, jak dopadne.


Užívateľské hodnotenia - Total War: Warhammer II

Rozhodne nevidím dôvod na hru nadávať keď ste mali radi jednotku dvojka je fakt povinnosť a zábava na desiatky až stovky hodín. Škoda že tu AI z minula moc neupravili no...Ale odporučiť hru sa nebojím. Jednoznačne berte ak máte radi TW, Warhammer, RTS a špeciálne TW Warhammer 1.

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
osohrane cca 30 minut ... je to taka strategicka rospravka ale letajici cestmir a saxana dokopy.. trocu moc carodejov kuziel .. hrat sa to da ale ... podmwe ku korenom zober pusku a hura na nepriatela napr 1 svetova vojna by bola fajna aj druha ...

0 Dobré Zlé

75%Lyra







| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |