HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 7754 užívateľov

Hry > The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone > hodnotenie


The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone
87%

Moje hodnotenie - The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone





Recenzie - The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone

Hearts of Stone pridáva viac toho, čo nás bavilo v pôvodnej hre Witcher III. Nepokúša sa o zmeny systému, rozširovanie Geraltových možností ani herného prostredia. Snaží sa do perfektne navrhnutého sveta pridať nové osudy, zápletky a ďalší dobre napísaný príbeh, ktorý aj v tomto prípade obsahuje jedinečné, ale aj všedne nevšedné momenty zo života. Nevyrovná sa tomu s Ciri, ale je pôsobivý. Je to akoby ste do knižnice so Sapkowského Zaklínačom pridali novú knihu, ktorá sa nesie v duchu tých predošlých a dúfate, že bude rovnako zaujímavá. A aj je. A cena za pridané dobrodružstvo v rozsahu štandardnej hry je smiešne nízka. Nie je dôvod váhať.
Jestliže Zaklínač 3 byl skvělý román, Srdce z kamene je neméně skvělá povídka. Odehrává se v univerzu původní hry, ale vypráví svůj vlastní příběh, který do univerza skvěle pasuje a patří mezi to nejlepší, co kdy tvůrci z CD Projektu vymysleli. Je to dojemné, srandovní, rozsáhlé… A také je to naprostá povinnost pro všechny, kterým se Zaklínač 3 aspoň trochu líbil.


Video recenzie - The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone

Videorecenzia - Sector.sk




Užívateľské hodnotenia - The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone

100%Rejdy
Keď sa povie slovo datadisk tak si predstavím Zaklínač 3 : Srdce z kamene. 10 hodinový gameplay, dobrý príbeh, nová časť mapy, questy. Keď vlastníte Zaklínača 3 určite si kúpte aj tento datadisk :)

+2 Dobré Zlé
player-Veteran, nula ktoru tak casto pouzivas ta vystihuje, ak si hovoris veteran tak precenena sracka si jedine ty, veteran je akurat tak tvoj jednojadrovy pocitac a presexualizovane su tvoje sny panica, , nemotaj sa tu popod nohy na taketo komentare si zaloz dennicek, nikto nieje zvedavy na tvoje psychopaticke vylevy , si len smrad ktory treba vyvetrat

+1 Dobré Zlé
100%Gamus
Perfektný datadisk, ktorý ponúka ďalšie hodiny hrania. Pridáva nové veci - runewright, čo je iný spôsob vylepšovania vecí. Pre mňa výborné pokračovanie príbehu.

+1 Dobré Zlé
Hra 100 %
edit. :Seriál od Netflixu odpad. Hnusná propaganda, pol. korektnosť... ak náhodou niektorých z Vás priviedol seriál k hre... mali by ste argentne vyhľadať odbornú pomoc.


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Prva platena expanzia je uz k dispozicii, rozsiruje prostredie na mape, predstavuje nove postavy, novych nepriatelov, novy zaklinacsky set, proste vsetko co k spravnej adventure patri. Klady:
+Geraltova ludska stranka
+Shani! <3
+Zaujimave nove postavy
+Glyphy
+Novy zaklinacsky set
+Zaujimavy dej
+Pomerne dlha herna doba
Zapory:
-par mensich bugov
-predsa len nie je zadarmo

0 Dobré Zlé
+grafika a audio
+atmosféra
+výborný open world(i keď mi nepríde že zaklínač je naňho ultra vhodný a potenciál mi prišiel miestami nevyužitý)
+parádny príbeh
+cutscény
+postavy
+najmenej 200 hodín zábavy
+rozšírenia
+prostredie
+minihra gwent
+vedľajšie a hlavné missie sú proste super zábavné
+po dohraní si to máte chuť dať znovu
+dabing + voice acting
+jazda na koni
+inventár

-objektívne tá kamera je proste nedobrá(hlavne v interiéroch)
-ako som hovoril nevyužitý potenciál toho open worldu a evidentne je jasné že...hra nie je extra ultra naň vhodná a že lepší nápad by bol keby hra ostala lineárnym RPG jak minulé diely(ktoré mi prišli lepšie...sorry no)
-počiatočné bugy,chyby a glitche

Po dohraní mi ostala pachuť v ústach a otázky v hlave. Či minulé diely neboli lepšie...alebo či by ako lineárne RPG nebol Witcher 3 lepší...a prečo je tá kamera tak na hovno...ale i tak si tých 200 hodín i napriek výčitkám fakt na plno užijete a v tom obrovskom i keď potenciálne nevyužitom svete máte fakt čo robiť a je toho veľa. I keď je treba si uvedomiť fakt že witcher 3 najlepšie RPG pod slnkom nie je proste(Gothic 1 + 2 a aj skyrim či oblivion). Ale je výborné len nie najlepšie.


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
Skvelý prídavok, ktorý poteší hlavne svojimi originálnymi (a zábavnými) úlohami. Nevýhoda je však v tom, že skončí skôr, než sa stihnete nazdať.

-1 Dobré Zlé
100%Norman





100%misor2

100%Samjo






100%Kishi






100%Januel




100%Brad10



100%Sn4rk

95%puck

100%sareth





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |