HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 54880 užívateľov

Hry > Farming Simulator 15 > hodnotenie


Farming Simulator 15
62%

Moje hodnotenie - Farming Simulator 15





Recenzie - Farming Simulator 15

Hodnotiť Farming Simulator 15 je náročná vec. Celé by sa to dalo odpískať, hodiť do hodnotenia dva body so smutným konštatovaním o nude vkrádajúcej sa do všetkých herných prvkov. Lenže cieľové publikum si zrejme presne toto žiada a očakáva hodiny a hodiny jazdenia s traktorom po poli. Áno, má to svojské čaro, aj keď trochu podivné. Ale presne toto sme tu už robili roky predtým a progres nevidieť žiadny. Nový fyzikálny model už síce nedovolí robiť psie kusy ako kedysi, ale plot po náraze nezničíte, len sa zaseknete. Kam sa teda hra posunula? Iste, vyzerá krajšie, ale jej jadro je, žiaľ, už mierne prehnité a zachraňuje ju jedine činná komunita.


Užívateľské hodnotenia - Farming Simulator 15

No tak pred tým ako mala hra vísť bolo viac diskusií, pozitívne aj negatívne ale keď chcete zistiť skutočnú pravdu tak si hru musíte zahrať :D a to odporúčam každému, milo ma to prekvapilo aj napriek tomu že ešte by sa dali niektoré veci vylepšiť, tak tých pokrokov oproti 13 je tam dosť a hra hneď oveľa viac baví, plusov je neskutočne veľa, všetky sa vypísať ani nedajú, jeden z tých hlavných je fyzika, konečne sme sa dočkali aspoň akej takej reálnosti, vozidlo má už svoju váhu, je konečne na zemi a "nelieta" ako v 13-ke, odporúčam vyskúšať.

0 Dobré Zlé
Táto verzia im poriadne vyšla.Neskutočne lepšie oproti svojmu predchodcu.
+ Vylepšená grafika
+ Pridaný kamión,auto
+ Oveľa realistickejšie to je
+ Smerovky aj na vlečke
+ Do mapy je pridana aj váha
+ V aute ide dokonca aj ručička na tahaku(ale iba v aute) v ostatných je to digitalne.
+ Vozidlá sa môžu aj zašpiniť! a následne aj umyť Karcher-kou

- 97% preto lebo auta maju nerealne zrýchlenie(aj traktor a kombajn)
- Podla mna by mohla stajna pre ovce byť bližšie pri farme

97 percent som mal po 20 minutach hrania

Odstupom času jak to už hrám dlhšie už mám aj viac polia tak už to stráca na kvalite.To auto sa doslova nedá ovládať. Ak niečo ku nemu pripojíte tak to je hruza des.

Čakal som,že pôda bude už o niečo lepšia spravena po grafickej stránke,ale nedočkal som sa.

0 Dobré Zlé
FS 15 v mojom vnímaní neprekvapila, avšak ani nesklamala. Posun v grafike oproti verzii 2013 nie je až taký výrazný, avšak mohlo by to byť aj horšie. Fyzika sa vylepšila výraznejšie, no aj tu vidím priestor na zlepšenie. Obchod zo strojmi mi príde trošku neprehľadný, ale zase na druhú stranu, stroje sú roztriedené do prehľadných celkov. V sumáre, pre fanúšikov simulátorov je hra dobrá, no odporcov asi ani táto verzia nepresvedčí. Za mňa však super a už viem kde budem tráviť dlhé nudné zimné večery.

0 Dobré Zlé
Hra má vylepšenia ako kamióny ale aj grafické vylepšenia napr. ukazuje za mnou stopu že kam som išiel atď. Dá sa tam píliť drevo zo špecialnými strojmi a podobne. Preto dávam hre 100% lebo nevidim na nej žiadne chyby.

-2 Dobré Zlé

90%BooM










| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |