HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 26907 užívateľov

Hry > LEGO Batman 3: Beyond Gotham > hodnotenie


LEGO Batman 3: Beyond Gotham
60%

Moje hodnotenie - LEGO Batman 3: Beyond Gotham





Recenzie - LEGO Batman 3: Beyond Gotham

Pořád zábavná, ale již notně ohraná pohádka o komiksových hrdinech, kteří si musí pomáhat, aby zdolali největší zlo. Novinek hra nabízí minimum, navíc často působí zmatečně a prožitek z hraní kazí i nepříjemné bugy.
Lego Batman 3: Beyond Gotham sa snaží získať si mladých aj starých, čo sa mu darí. Ak vášmu malému dieťaťu chcete kúpiť vekovo vhodnú hru pod stromček, Lego Batman je dobrá voľba. No nálepka s vekovým odporúčaním nemusí nič znamenať. Je dosť možné, že začnete hrať Lego Batmana s vašim drobcom a potom po večeroch už aj sami. Hra totiž na dlhší čas zabaví aj dospelých, a dokonca ocenia jej kvality viac ako deti.


Užívateľské hodnotenia - LEGO Batman 3: Beyond Gotham

-: bugy, otrasná kamera, príbeh, len lokálny multiplayer, frustrácia, stereotyp, nič nové, zbytočne veľa postáv
+: grafika, audio, hudba, humor, dabing, voľná hra, menu, postavy, lokality, bonusy, hlavolamy, herná doba, podpora gamepadov, mesto, mini hry, ovládanie
Verdikt: Mesto Gotham a svet ako taký zložený z Lego kociek je zase v ohrození. Táto téma tu už bola mnohokrát, no ak sa nájde kreatívny kolektív, môže vzniknúť zaujímavé dielo. Tretí Lego Batman však nepatrí do tejto kategórie. Hra nadväzuje na svojich predchodcov, čo sa týka bugov a rôznych negatív, ktoré boli jasne kritizované. Otrasnú kameru si tvorcovia asi už patentovali. Multiplayer je naďalej bez online podpory a herná náplň rýchlo upadá do stereotypu. To platí predovšetkým v prípade, ak ste hrali predchádzajúce diely. Jednoducho v hre nemožno nájsť výraznejšiu inováciu. Autori zbytočne do hry natlačili približne 150 postáv, pričom drvivá väčšina z nich zostane nevyužitá. Na druhú stanu treba pochváliť grafiku a konečne zjednodušenie ovládania. Hra dokáže pobaviť, no jedná sa o veci, ktoré obsahujú prvé dva diely a preto sa v podstate jedná o ich recyklát. LEGO Batman 3: Beyond Gotham pôsobí skôr ako datadisk, než plnohodnotné pokračovanie série.

0 Dobré Zlé
100%misor2





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |