HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 21950 užívateľov

Hry > Assassin's Creed: Unity > hodnotenie


Assassin's Creed: Unity
69%

Moje hodnotenie - Assassin's Creed: Unity





Recenzie - Assassin's Creed: Unity

Assassin’s Creed Unity se sice odehrává v revoluční Paříži, ale sám o sobě má do revoluce daleko. Navíc trpí technickými problémy, chytá free-to-play manýry a postrádá šmrnc něčeho svěžího. Hra je to každopádně překrásná.
Dokonale spracovaný Paríž, kvalitný koncept misií, slušný príbeh, kooperácia a veľa ďalšieho obsahu sa bije s nevyladenými súčasťami a chybami. Ubisoft síce slovom Unity naznačoval spojenie assassinov a templárov a aj spojenie hráčov v kooperácii, no v tomto prípade to hlavne znamená spojenie kvalitnej náplne s nedotiahnutými prvkami.


Užívateľské hodnotenia - Assassin's Creed: Unity

Nový Assassin's Creed opět přináší spoustu zábavy, možností apod.. Prostě starý dobrý Assassin's Creed..

+23 Dobré Zlé
Keď som si hru nainštaloval bol som veľmi sklamaný... z bugov a optimalizácie... ale po update na verziu 1.2.0 sa moje očakávania naplnili... spokojnosť maximálna :D
+ grafika
+ hrateľnosť
+ ovládanie
+ za keď chceš niečo vedieť musíš sa učit ako v AC2
+ dej

jediný - ktorý ubral 10% je to sklamanie z prvej verzie :)
inak parada :)


+11 Dobré Zlé
Velka skoda ten optimalizacie,inak by to bol nadherny diel konecne od cias Ezia.Dufam,ze to napravia

+9 Dobré Zlé
75%Ifco
Myslím, že AC: Unity nezostal nič dĺžny svojej povesti, no stále mi tam niečo oživujúce chýba. Neponúka nové bomba novinky ako cestovanie na lodi v minulých dieloch. Grafika a prostredie je ako vždy úžasné, no hra sa mi zdá stagnujúca. Hral som hru 6 hodín a príbeh má zatiaľ slabé grády. Optimalizácia je však najväčším sklamaním hry...

+4 Dobré Zlé
hram to sice kratku dobu :) ale stale to ma caro Assassin vzdy bude hra uplne najlepsia v style hry ktoru ma :) aj to ako si clovek moze vylepsovat postavu cez utoky, alebo zbrane je velmi dobre :) proste sice to hram na ps4 ale nelutujem :) odporucam kupit original :)

+4 Dobré Zlé
Jeden z nejlepších dílů co Ubisoft vydal od Revelation. Skvělá kombinace příběhu,stealth,akce a hlavně skvěle ztvárněného hlavního hrdiny Arna. Jediné mínus jsou mikrotransakce které po celou dobu hry neskutečně otravují a znepříjemňují tím výsledný efekt hry.Co stojí za zmínění je hlavně úžasná architektura a obrovské otevřené a poprvé dosti zalidněné město.Dalším plus je rozhodně návrat k prvkům z prvních dílů které tak hodně chyběly ve třetím a čtvrtém díle. Ve hře nyní můžeme nalézt RPG prvky,tudíž si můžeme postavu vylepšovat od oblečení až po samotné zbraně.
Hodně mě překvapila nová zbraň která je známá v Unity pod pojmem tajemná čepel.

Celkově Unity hodnotím velice pozitivně a těším se na další díl.

+2 Dobré Zlé
takze hra dohrana a navzdory vsetkym bugom hodnotim:
- pribeh 50%
- Grafika 90%
- hratelnost 20% - to kvoli tym bugom...
moje celkove hodnotenie je 50%

hru som hral na hernom notebooku ASUS
procesor : Intel Core i7 4710HQ 4-jadrovy
operac.Pamat: 8GB RAM
graficka: Nvidia GeForce GTX 860M 4GB

hra mi sla plynulo bez padov FPS mal som update 1.4

+2 Dobré Zlé
Hra má potenciál. predsa je to len assassins creed :)

ale uplne ju na dno dostávaju buggy.. zla optimalizacia

Tuto hru som si objedal v predobjednavke.. momentalne som ju odinstaloval..
Kym nevyjde opravy patch,, ktory fakt nieco opravi.. tak hra je nehratelna...
20 FPS je na dnesnu dobu malo :D

Ubisoft od hracov asi chce aby sa vratili k dizzy..

Hodnotenie hry dam 60%
nejake 3hodiny som krvopotne odohral.. prepadak to nieje moze to bit pekny a zaujimavy assassins creed... ak to spravia

ak nie tak davam 0%

+2 Dobré Zlé
Zatiaľ dávam 90% z dôvodu tých FPS drop :/ Update som ešte nestiahol tak dúfam že pomôže a budem môcť zvýšiť hodnotenie ;)

+1 Dobré Zlé
vinikajuca hra fakt uzasna krasny pariz a je to velmi dobre
+ grafika
hratelnost
pribeh
parkour

-
ziadne

+1 Dobré Zlé
vinikajuca hra oplati sa kupit odporucam ju kupit
+
prekrasny pariz
parkour
velka mapa

-
len maličkosti

+1 Dobré Zlé
wau super hra ubisoft po novom patch 1.2.0 opravili vsetko ide v pohode

+
grafika
nadhrerny pariz
pribeh
parkour
hratelnost

-
len drobnosti

0 Dobré Zlé
hru hram uz druhy tyzden,pricom zakladnu kampan mam za sebou,uz len ostavaju nieake kooperačky.pribeh sa mi paci,az na to ze je pre mna dost kratky,ale koopretativne misie+multiplayer to dobre vykompenzovali,parkour je doposial najlepsi s akym som sa v assassins creed stretol,no najviac ma ohromilo vylepsovanie zbrani a vybavenia hlavneho hrdinu,pariz je obrovsky s dostatkom miesta na vyblaznenie sa pri behani po strechach...stretol som sa jeden krat aj s nieakym tym bugom(dufam ze naposledy),ale to sa da celkom prehliadnut,co sa mi v hre ale najviac nepacilo,je to ze sa hra vratila k zbieraniu liekov na doplnenie zdravia,mohli to spravit ako v assassins creed 3

0 Dobré Zlé
+ vyborne zpracovani doby, do ktere je pribeh zasazeny
+ docela dobry pribeh
+ uzasny fight system + finishing moves
+ zpracovani davů

0 Dobré Zlé
najlepšia hra aku som zatal hrau tam normalne mozte po budovach skakat, wow, zabil som tam raz knaza HA kokot nech teraz propaguje svoje rasove picoviny, mad dogs studio spravilo zase super pracu

0 Dobré Zlé
Hra nie je dokonalá, ale dá sa hrať, mne neseká, ani nemám žiadne bugy. Ubisoftu by nezaškodilo trošku popracovať na optimalizácii na AMD procesory a nevydávať toľko titulov ročne, lebo ich kvalita sa zhošuje

0 Dobré Zlé
No takže AC Unity: Celkový dojem, je tak viac než priemerný, hra mala kvalitne spracovaný plnohodnotný dej, ktorý vás vtiahne do Francúzkej revolúcie a zažijete tak vojnový konflikt ako sa hovorí na "vlastnej koži" :)

+Grafika
+Hudba
+Dej
+Celkový dojem
+Dabing

-Slabšia hratelnosť
-Slabé textúry vo väčšej vzdialenosti

0 Dobré Zlé
cele zle hnus prepadak zaobstaram si novy procak doplnim ram nova grafika kupim hru vyzera to zo zaciatku vsetko ok a potom to pride hra po nejakom case padne alebo sa postava zasekne napr v sene niekto to uz spominal mam tu istu skusenost hnuuus!! za nahradu starych veci za nove do pc penieze nelutujem trebalo to uz ale peniaze za hru sa dali investovat lepsie brutalne hw naroky ktore si to ani nezuasluzi stacilo sa stym vyhrat a zahrali a kupili by si to aj majitelia slabsich zostav a potom sa vyvojari cuduju a nadavaju ze si hru ludia radsej stiahnu jak kupia tato hra je premna sklamanim je to odpad ziviaci sa na predchadzajucich tituloch ktore za nieco stali tak sklamany z assassina som este nebol!!a to som zakazdym assassina kupoval!!

0 Dobré Zlé
na zaciatok poviem len pre tych ludi ktori si nevedia vybrat medzi compom alebo konzolou. Ja to hram sice na xboxe a musim povedat, že xbox/ps4 sa urcite skor oplati lebo na konzole mate priatelných 30fps a to za 300e a nemusite kupovat comp za 600e mozno na compe za 900e s gtx 970 by vam to slo lepsie :D ku hre: hra ma perfektny pribeh, hram to uz dost dlhy cas a zatial iba jeden mensi bug takze to mi vobec nevadi inac parkour, budovy vsetko perfektne hlavne obrovsky pariz s vela vedlajsimi misiami
+mapa
+cafe theatre a ine podniky
+interiery budov a podzemne kanály
+vela druhov zbraní,výbavy a zručností
+grafika
+hratelnost
+pribeh
+počasie

0 Dobré Zlé
Skvelá grafika, výborne spracovaná Paríž a veľké množstvo vedľajších úloh zakrývajú fakt, že séria Assassin's Creed už recykluje samu seba. Isteže, Ubisoft do každej svojej hry pridá nejaké tie nové prvky, no už to nenadchne tak ako kedysi. Ak nie ste fanúšik, odoberte 5-10%.

0 Dobré Zlé
Tenhle díl mně celkem bavil. Hodně se mi líbila úprava postavy, ale myslím, že tam mohli dát více obleků a vybavení...Příběh mně zaujal, sice to bylo téměř to samé co ACII ale líbilo se mi to. Paříž se celkem povedla, ale místy jsou vidět nedodělky, bugy atd..Je to takový osekaný ACII, jak už sem říkal, příběh byl dobrý, ale hrozně unáhlený a celkově mi ta hra příjde dělaná "narychlo"...hra byla hratelná až po updatech, jinak se mi to pořád vypínalo a nedalo se to hrát, updaty to celkem spravili...kdybych to měl hodnotit v původní vydané verzi, tak nedám ani 1%..měli si s tím dát větší práci a nedohánět vše až po vydání hry no...

0 Dobré Zlé
najhorsia hra nie len z ac serie ale komplet zo vsetkych hier...grafika strasna, ovladanie nedorobene, umela inteligencia ani sa nevyjadrujem...skoda penazi a casu. p.s. Trpim uz len pre to ze ta hra existuje

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Skvelá grafika, výborne spracovaná Paríž a veľké množstvo vedľajších úloh zakrývajú fakt, že séria Assassin's Creed už recykluje samu seba. Isteže, Ubisoft do každej svojej hry pridá nejaké tie nové prvky, no už to nenadchne tak ako kedysi. Ak nie ste fanúšik, odoberte 5-10%.

0 Dobré Zlé
Rozhodne dobré pokračovanie série Assassin's Creed ktoré nás zanesie do Paríža počas Francúzskej revolúcie. Bohužiaľ PC optimalizácia a bugy sú neskutočne otravné. Paríž je nádherné miesto v ktorom je rozhodne čo robiť. Arno je však poslabší hrdina ktorý sa hrnie za vlastnou pomstou.

0 Dobré Zlé
Vydržel jsem to hrát hodinu. Za tu dobu se mi postava dvakrát zasekla (jednou v seně, jednou ve stromě) a několikrát propadla do prázdnoty. Tato hra je jeden velkej bug. Nechápu jak si to můžou dovolit vydat v tomhle stavu a chtít za to peníze. Optimalizace taky nic moc.

-2 Dobré Zlé
Ak si niekto kladie otázku či si kupiť hru najprv i pozrite požiadavky s tým že minimálne neplatia a mne s i7 procesorom 8gb ram a 750m grafickou kartou ide hra na LOW zo sekaním ... gralutujem za úžasne optimalizovanu hru , musím podotknuť že COD AW má lepšiu optimalizáciu o hodne a to je dosť smutné

-2 Dobré Zlé
Mňa to sklamalo veľmi. Odstránili všetko dobré čo mali predchádzajúce diely. Dej o ničom, hrateľnosť zlá, nároky neuveriteľné. Neustále nejaké chyby v hre, súboje zleeee. No škoda.

-3 Dobré Zlé
Hra je úplne o ničom.Po 30 minút hrania som to vypol lebo som nemohol vydržať to neustále sekanie , nechápem prečo je hra tak neskutočne náročná na grafiku. Všetky grafické nastavenia som mal na low a ono to stále sekalo ! Mám procesor 3.3 ghz a 8gb ram. Je to najhorší AC , ktorý som hral. Odporúčam nekupovať.

-3 Dobré Zlé
Hra je pekna zaujimava, jediny creed co sa mi pacil bola 2jka3ka... ostatne nie, no tak dufam ze toto ma neomrzi zatial davam tomu .. no najviac ma serie to ze chuji z ubi nevedia urobit poriadne podporu sli .. u wd to bolo dojebane tu je to tiez..

-4 Dobré Zlé











100%los80







100%misor2


98%Frox







100%misor

100%simak

100%msior2


100%Thiago










100%Crew















85%juro



85%puck


100%Sn4rk


















| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |