HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 14390 užívateľov

Hry > Risen 3: Titan Lords > hodnotenie


Risen 3: Titan Lords
76%

Moje hodnotenie - Risen 3: Titan Lords





Recenzie - Risen 3: Titan Lords

Risen 3 pokračuje tam, kde skončila predošlá časť. Neprináša veľa nového, ale dokáže zaujať svojim rozsiahlym príbehom s pirátskou tematikou, ku ktorej pasujú vcelku nápadité námorné bitky. Ak sa vám páčil Risen 2, trojka vám bude vyhovovať, už preto, že je prakticky všetko po starom. V prípade, že sa vám druhý diel nepáčil, z rovnakého dôvodu vám nesadne ani Titan Lords. No aj keď sa hra udržala nad vodou, v prípadnej ďalšej časti už recyklovaný obsah stačiť nebude a uvítali by sme nové prvky, aby séria neprešľapovala na mieste. Nateraz sme ale vcelku spokojní.
Risen 3 je jako oblíbený žvanec v restauraci, kde už patnáct let vaří jeden a ten samý kuchař. Moc dobře víte, co čekat, už vás to i trochu unavuje a kuchaře očividně také. Jenže zvyk je železná košile, vám to stále chutná a faktem je, že takovou role-playing gastronomii nikde jinde nepodávají. Jinými slovy, extázi na úrovni Gothic II tu nenajdete, solidní kus práce však ano.


Užívateľské hodnotenia - Risen 3: Titan Lords

Hrám to len chvíľu, ale hra ma neskutočne vtiahla do deja. Slabšiu grafiku nahradí skvelý bojový systém, a pekne vymodelované postavy. Príbeh zatiaľ fajn.

+2 Dobré Zlé
nový risen je o niečo lepši ako jeho predchodca aj ked sa mi zda že grafika je o niečo horšie su lepšie vymodelovane modely postav a mimika tvare, chybajuca česka lokalizacia nepoteši tych ktory neviedia angllicky, ale podla mna je to skvela hra vynikajuci dialogi hlavny hrdina ma hlas ako stary alkoholik a fajčiar ale je to pirat tak je poho :D patty vyzera ako bordelmama :) ja som zatial spokojny ale tato hra nie je pre každeho ... ja som na hrach ako gothic vyrastal hry od PB su pre mna vždy naj a vždy budu :)

+1 Dobré Zlé
Finální pokračování skvělé RPG série risen mě opravdu dostalo. Konečně zde přidali možnost plavání a hru úžasně optimalizovali. Velké mínus bych dal hlavnímu charakteru který je jiný než v předchozích dvou dílech. Hrdina mi nesedl a špatně se mi s ním hrálo. Hra se vlastně odehrává ve světě risen 2 ale i tak nám zde pár nových lokací přibylo. Všechny staré lokace jsou nyní zdevastované od útoků temných tvorů a bestií. Hra nyní dostala ještě otevřenější svět než kdy byl. Možná by se dal srovnat se světem gothic 3. Nový bojový systém se velice povedl a nyní na každé monstrum platí úplně
jiná taktika což je naprosto úžasné. Opět je tu rozšířené o nové frakce a NPC postavy. Největší plus je že zde není absence magie.

Jediné mínus risen 3 je grafika která je horší.

0 Dobré Zlé
fakt neviem čo sa vám ľudia na tejto hre nepáči :( takú hru s podobnou tematikou (risen 2 nepočitam) nikde inde nenájdete. hoci ma par bugov, slabšiu grafiku ale pri vinikajucej hratelnosti tejto hry si to ani nebudete všímať. tútu hru môžem iba odporučit každemu kto ma rad piratov a nepotrpi si na dokonalosť, hral som skoro každú časť risen a gothic a musim povedať že táto hra ma bavila najviac, proste pecka.

0 Dobré Zlé
dosť nudná hra, finále som ani nedohral, zhadzujú ju úplne nezáživný súbojový systém a nízka náročnosť, ktorá vás nenúti XP-riencovať, nedokázala ma vtiahnuť do dáného sveta ako ich predošle hry( čo si myslím, že je hlavné a najväčšie pozitívom RPG žánru), najslabšia hra od Pyraní, slabý, nezáživný 2x prevarený čaj

0 Dobré Zlé
Zakončení RPG trilogie Risen neurazí, ale ani nenadchne.
+ dabing a česká lokalizace
+ skvělé hlášky ("Doufám, že máš jehlu, nit a pár končetin do zásoby", "Kdo ti, kurva, nachcal do rumu?", "Byls tuhej jak kokos, chlape!" apod.)
+ gnómština je fajne
+ s léčitelem Bonesem zvládnete všechno
+ soubojový systém - soupeře nelze umlátit prostým klikáním
+ délka hry tak akorát
+ příběh vč. nečekaného zvratu v ději
+ dohrajete v pohodě i bez cheatů a trainerů (stejně těžko najdete funkční)
- dlouho trvá, než se vyexpíte, ale na konci jste nepřemožitelný superman
- díky zrecyklovaným částem map z druhého dílu hra vypadá spíše jako DLC, než samostatná hra
- neposlušná kamera - vegetace často zakrývá výhled na boj
- i v Enhanced Edition zůstaly bugy (např. Bones zaseknutý v koruně stromu, poskakující barely, kolísající framerate apod.)
- ošklivé ženy - nejhezčí je mrtvá titánka Mara v Podsvětí
- okopírování některých herních prvků z Assassins Creed (kruhové hádanky, mořeplavba)
- létání papouškem vzůru je peklo
- chvílemi to vypadá, že třetí díl vznikal jen z povinnosti, kterou si chtěli Piranha Bytes odškrtnout
- souboje v páce jsou nezáživné a dlouhé
- v chaotickém inventáři nelze vyfiltrovat úkolové předměty
- lovů mořských příšer mělo být víc a nápaditějších

0 Dobré Zlé
Totálna bomba!! Po sklamaní z Risen 2 som od Risen 3 očakával návrat k tomu, čo urobilo Risen populárnym - grafika, bojový systém, príbeh. Musím skonštatovať, že Risen 3 vysoko prekonalo moje očakávania.

Grafika vzhľadom na nároky je na jednotku, príbeh je pútavý a bojový systém? Autori sa síce nevrátili k systému, ktorým prekvapila prvá časť série, no priniesli niečo úplne nové a verte mi, po tom ako som zvolil frakciu Strážcov mágov (Guardians), nastal u mňa pocit eufórie ;) Kryštálová mágia postúpila na úplne iný level a musím priznať, že efekty a spracovanie sú proste AWESOME!
Aby toho nebolo málo, autori sa rozhodli pre každú frakciu vytvoriť špeciálne kúzla, ktoré vám hru rozhodne spestria. Combat system teda prešiel riadnou zmenou a novinkou je aj možnosť zmerať si sily s niekoľkými protivníkmi súčasne, čo bolo v predchádzajúcich častiach znemožnené "zameraním sa na jedného protivníka a nejednoduchým odpútaním sa od neho." Jednoducho, je to skvelý pocit, keď stojíte v strede kruhu tvoreného 4 kostlivcami, 2 tieňovými bojovníkmi a 3 pekelnými psami a svižným otáčaním sa ich všetkých zmasakrujete behom pár sekúnd - navyše Lovci Démonov majú skvelú animáciu úskokov (ale veď posúďte sami) ;)

Osobne som nenašiel žiadne vážne bugy (hru som prešiel zatiaľ 2-krát - Guardian a Demon Hunter) a jediná vec, ktorá ma trošku nahnevala je nedostatok Slávy (skúseností) na z

-1 Dobré Zlé
Oproti Risen 1 je to slabé ale na druhej strane lepšie ako Risen 2.
Patty vyzerá hrozne zle... , príde mi že tam je až zbytočne veľa postáv s predošlých dielov, ako keby sa hra točila okolo 10 ludí na celom svete.
Chýba mi tam moment prekvapenia ako napríklad prepadnutia a pomoc iným postavám , hra je príliž lineárna a nedá sa od nej nič prekvapivé čakať , a zároveň tam je veľmi málo miest na bádanie, teda aspoň ja som to na risen vždy miloval najviac behať po jaskyniach a podzemných tunelov a hladať zlato či iné itemy, v trojke je toho príliž málo s čoho som asi najviac sklamaný.

-1 Dobré Zlé
Nebudu lhát.
Příběh je průměrný, grafika líbivá. Ale ten bojovej system aaach to je něco, nad čím by se divila kdejaká pochybná existence. Je to bezbarvé, nudné a neoriginální. Pistole je schopná minout i když vám nepřítel čumí do ksichtu. Magie to trochu vylepšuje ale celkové nic moc.
65% dávam jenom z respektu k vývojářům.

-2 Dobré Zlé
Bez špetky nápadu či zlepšení oproti původním dílům. Dohraje to opravdu jen zastánce série. Pro lidi co očekávají kvalitu nemá hra co nabídnout. Vřele doporučuji hru první stáhnout a vyzkoušet, než vyhodíte peníze do kanálu.

-3 Dobré Zlé

100%simak





85%J0ZQ














100%misor2


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |