HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 45395 užívateľov

Hry > Call of Duty: Ghosts > hodnotenie


Call of Duty: Ghosts
63%

Moje hodnotenie - Call of Duty: Ghosts





Recenzie - Call of Duty: Ghosts

Call of Duty: Ghosts je ukážkou toho, čo dokáže stagnácia a každoročné vydávanie narobiť s hernou sériou. Svojho času, hlavne pri začiatku Modern Warafare série bola hviezdou, ktorá zažiarila, ale postupne sa jej žiara vytráca. Activision sa snaží s minimálnymi investíciami neustále vytvárať nové verzie toho istého bez toho, aby inovovali a posúvali sériu technologicky a hrateľne vpred. Stagnáciu sa snažia vyvažovať stále väčšou ponukou obsahu, ktorá tentoraz prekonáva všetky hry Call of Duty. Singleplayer, multiplayer a dva kooperačné módy vydržia na dlhý čas, stačí ak nemáte veľké nároky a stačí vám prakticky to isté ako v posledných Call of Duty hrách. Plus ako bonus dostanete psa.
Call of Duty: Ghosts je dinosaurus herního průmyslu. Záhuba hru díky výbornému multiplayeru a nezměrnému zájmu věrných fanoušků zatím nečeká, ale je setsakra na čase, aby došlo k nějaké evoluci. Nejnovější díl bohužel svoji šanci v tomto ohledu zcela promarnil.


Užívateľské hodnotenia - Call of Duty: Ghosts

Jedným slovom NIE,NOU,NEIN

40 GB a začo za 1000 rokov starú grafiku ? Tak určitéé ...
NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE

+5 Dobré Zlé
10.díl je ten nejhorší díl Call of Duty. Vysoké požadavky, né moc zajmavý příběh, jediné plus co tam je je asi ten pes ale to je vše. Hodně lidí by ocenilo kdyb se CoD podívalo opět do 2.světové války nebo války ve vietnamu a snížilo HW požadavky.

+2 Dobré Zlé
nehorazne vysoke požiadavky a pritom ich nie je ani treba take vysoke, nech idu niekam. To je aky dobry biznis, aby ludia kvoli jednej hre zbytocne kupovali vacsie ramky a operacne systemy, a pritom ta hra za to ani len nestoji.

+2 Dobré Zlé
Rozhodne nesťahovať ani nekupovať! Táto hra je živúcim príkladom toho ako hlboko môže táto séria klesnúť. Po neúspchu z MW3 by som očakával niečo nové a strhujúce ale oni urobili presnú kópiu MW3 a BO2 dohromady. Ešteže je tam nový píbeh aj keď samozrejme kratučký akurát tak na pár hodín hrania a multiplayer okorenený zase tými debilinami ako lobby kde si môžeš vybrať len typ hry a ak chceš nejakú mapu tak sa strč! Škoda že si nevzali multiplayerový príklad z MW1 to bola, je a bude najlepší MP zážitok v celej sérií! + Za toto tvorcovia pýtajú nehorázne peniaze a pýtam sa za čo? Za krátky gameplay a za nudný multiplayer po ktorom pobehujú samí cheateri. Ľudia nekupujte to kedysi CoD býval dobrý ale tie časy sú dávno preč!

+2 Dobré Zlé
slabota, nuda, grafika onicom cele zle... MP taky isty jak stale.. neoplati sa ani stahovat! 5% davam preto ze je dneska 5teho

+1 Dobré Zlé
Nejlepší díl co jsem hrál úplně bomba hratelnost inteligence přátel i nepřátel+ psů battlefield 4 se mi líbila ale jak vyšlo COD tak je to neporazitelná hra na světě i gta 5 nemá šanci Call of Duty: Ghosts za první den prodejů dosáhlo na 1 miliardu dolarů a gta 5 toto dokázala za 3 dni a cod za 24 hodin.

Grafika je horší advanced warfare ukázal že to jde víc.

+1 Dobré Zlé
podla mna je to celkom dobra hra bavi ma uz som ju presiel dva krat

+pribeh,zbrane,pes,vesmirne misie
-grafika,poziadavky

+1 Dobré Zlé
Call of Duty: Ghosts je fajn, dokonalá ovšem ne, ale myslím, že věrní fanoušci Call of Duty dokáží přimhouřit oko a Ghosts si užít.

+1 Dobré Zlé
o MP v zátvorke

+pes a prvá hodina hrania

-všetko od grafiky až po koniec a hlavne ten trápny coop...

Proste nie...najhorší diel to nie je(to je BO3) ale i tak sa to v CoD sérii zapíše do kroniky veľkým hnedým písmom.

(MP: je to stále unbalanced shit ale...aspoň tam dali CoD points...ale i tak je to shit jak celý tento diel i keď oproti BO3 ktorý nevie čo chce byť a má krízu identity aspoň má nejaké klady a BO3 žiadne nemal...)

0 Dobré Zlé
pomerne sklamanie. ničím neprekvapilo, znouzecnost. našťastie mám v počítači aj iné hry :D ale tejto sa skôr vyhýbam, ako ju vyhľadávam. ghosts skôr call of duty kompromituje, ako šponuje jej kvality smerom nahor. ale čo už nového dnes vymyslíte.

0 Dobré Zlé
Call of duty ghosts je velmi dobre hratelna hra ale chyba jej dobry pribeh ( aby ste je pochopili musite velmi dobre vediet po anglicky). Je tam 18 misii ktore su niektore kratke , niektore dlhe ale vo vsetkych je dobra akcia, zvlastne komponenty a zbrane.

0 Dobré Zlé
Velke sklamanie. Strasny vyplach. Chcelo to viac ozivit sceny, napriklad odputanie pozornosti nepriatelov, aby niekto isiel za zvukom. Ovladanie na PC tejto hry je horor. Zaujimave, ze komunita si to musela riesit sama. Aby sa hra pre PC nedala spravne ovladat klavesnicou a myskou?? To co je? Pri COD4 som dal hodnotenie ovladania na maximum 10/10 a co tu? Ani tych 2/10 to nema, lebo to znamena totalne zlyhanie a potom sa to cloveku nechce ani hrat. Chvalabohu som hru nekupoval, inac by ma fakt *eblo, aby som sa hral ako skrotit mysku. Velky fail, jednoducho nad COD4 nie je a to po vsetkych strankach, ci uz SP alebo MP. Jedine co Ghosts ma dobre, tak to je SFX, hudba a grafika. A novy partak v podani "kybernetickeho" psa to nezachrani. Ak je clovek zvyknuty na taku seriu akou je Modern Warfare, tak toto mu pride ako datadisk.

0 Dobré Zlé
Kratke, zle zoptimalizovane, nezazivny pribeh prezentovany este nezazivnejsie, podpriemerna hudba, otrasne niektore textury... jedine ozivenie je pes, ktoreho aj tak pred koncom postrelia a musite ho nosit na rukach jak decko do skolky. Z ucty k serii Call of duty davam 50%, inac by to bolo tak 30% nanajvys

SLABE JAK CAJ Z LIDLU

0 Dobré Zlé
Call od Duty Ghost nie je zla hra, je ľahko nadpriemerná strielačka ktorá však trpí nevydarením enginom, hlúpym AI, absolútne nevyladenou optimalizáciou, ako aj to že sa jedná o neslabší diel celej serie. Pre mňa sklamanie.


0 Dobré Zlé
Spoznajte skutočných bojovníkov, ktorí stoja v pozadí vojny samotnej. Spoznajte nezastaviteľnú silu, spoznajte Ghosts! Tento v poradí už 10. diel Call Of Duty beží na novom engine a oproti predošlým dielom prináša množstvo zmien a predovšetkým nový príbeh.


0 Dobré Zlé
Bohužel (bohudík) zatím asi po 5ce nejhorší CoD ... Opravdu mě IW zklamalo... Kde jsou ty časy CoD 1&2 :O ... A ty scripty by se tam daly počítat na tisíce...

EDIT: Tak sem si ještě jednou zahrát CoD 5 a rozhodl jsem se trošku pozměnit hodnocení...

0 Dobré Zlé
Pre mňa ako pre veľkého fanúšika serie COD ... obrovské sklamanie čakal som viac s tych sľubou proste ... grafika sa nemení skoro :) ale nároky sa menia proste naroky obrovske ... na to ako hra vypadá ... hratelnosť ta ista ošúchana ... ale potešila ma pritomnosť psa, vesmír, v pohode pribeh, ale už asi nič viac ...

0 Dobré Zlé
45%S3aF
CoD som prestal brať vážne od dielu Black Ops. Neustále opakujúci sa IW engine, ktorý neprekvapí takmer ničím novým, až na menšie grafické zmeny (ktoré nezvyšujú však detaily, ale hardvérové nároky na ne). Tak to bolo aj v "Ghosts" AŽ NA pár zmien v animáciach (aj to len vlastných rúk) + vyššie spomentú grafické zmeny (ako v každom novom dieli). Príbeh je zaujímavý, aj keď keby mal niekto vytvoriť časovú os udalostí, asi by to nedokázal, pretože udalosti skáču, preto sa nedá dobre vyznať v samotných misiách. AI nepriateľov je na bode mrazu (okrem Veteran obtiažnosti, na ktorej sa to oplatí hrať, a je to obtiažnostne primerané). A teraz k zápornejším častiam, ktoré zhrniem len pomocou bodov.
- lacné video efekty, z ktorých tak rozbolia oči, ako upútajú človeka. Osvetlenie je dobré, efekty NIE. A samozrejme, sú rovnaké ako v predošlých dieloch.
- celý Singleplayer je extrémne nascriptovaný, tým pádom to záporne ovplyvňuje celý chod hry.
- animácie smrti... Tie trápne stále sa opakujúce animácie.
- zvuková stránka výstrelov/výbuchov (čo by mala byť jedna z najhlavnejších aspektov hrateľnosti) je otrasná, zvuky zbraní sú takmer rovnaké, explózie sú duté...
A ešte 2 veci, ktoré sú fakt na pobavenie v "modern-FPS shootri." Engine je ultra-mega-legendary vynovený... No nohy si vidieť nemôžme... To... TO URČITE NIE! A ešte jedna vec, ktorú som si náhodou všimol... Je jedno ako dlho zostavene pod vodou čupie&#

0 Dobré Zlé
No ako bolo spomenuté ale zhrniem to:Tento titul je už dinosaurus čo sa snaží len nadalej tažit zo svojho mena.Absolutne žiadna zmena,žiadne inovácie ani nič ine,opat premarnené ako všetko predtým (Black Ops,Bo 2,či MW 3,...) Dej je fajn ale ak by som to mal správne pomenovař ide len o dalšie pokračovanie predošlých titulov...pribudne vám pes,fajn dej a tým som s pozitívami skončil.Mojich 60% je len z rešpektu k titulu a to čo predstavouje/val ...

0 Dobré Zlé
-zbrane
-MP

a to je vseko ine asi to iste ako ostatne COd

Zapory
- opakovanie
- optimalizacia... Twl to jak keby ani nebolo optimalizovane GTX 690 4GB a mam obcas lagy a Znamy ma GTX 660 2gb a uplne v pohode nechapem...

Ale aj tak odporucam oplati sa koli MP

0 Dobré Zlé
66%colo
mám rád tieto hry.
aj ked sa snažím hrať čo najlepšie ,hra je strašne krátka.
najlepšie sa rozohrám a je koniec. :-(

0 Dobré Zlé
Hra je absoltny otras.
Plusy:
Mozes si zalozit obyc multiplayer match z botmi
Minusy:
Otrasna grafika
Neuveritelna velkost hry (jak moze mat tato hra 20GB je zahadou)
Stupidny a uplne rovnaky multak ktory laguje
Totalne demetna kampan
Premrstena cena (za specialnu ediciu na steame pytaju 120 euro)
Servery su plne hackerov (nemam rad hackerov ale teraz im PRAJEM aby hru totalne znicili
-10/10
Hra je totalny otras Activison si zasluzi padnut na hubu za tento odpad ktory predava za premrstenu cenu.

0 Dobré Zlé
14%jkb
Pfffffff... Horzne. Neoplati sa kupovať,sťahovať,požičiavať. Na nič na nič na nič ... nemám slov. Nato že 2013 je to v opdstate to isté ako CoD MW3. MW3 bola celkom goog hra :) ghost frčí na tom istom (grafika,niejake zbrane nove) všetko to isté nič nové grafika to iste Jak na MW3. A ešte k tomu tie nároky keď si chceš zahrať na ultra ... Mne to ťahá ale viacerí ľuda môžu mať s tým problém . Necáhpem tým požiadavkam. Nekupovať!! zbytočná strata strata 35!

0 Dobré Zlé
Tak s čím nas tentokrát prišila nová čast call of money ohúriť tentokrát... Och áno realistickou psov srsťov a master race AI rybičiek !! *thumbs up* 1% aspon za hafana :3

-1 Dobré Zlé
Nemám slov . Hra je absolútny prepadák, už by mohly začať z novou sériou alebo toto skončiť . Umelo vytvorené HW nároky až 8 GB RAM ! 8 rokov starý starý engine od doby COD 2 !! Nič sa nezmenilo, a AI je sprostá (umelá demencia). Neoplatí sa ani hrať ani kupovať či sťahovať !!

-1 Dobré Zlé
-grafika
-optimalizácia
-multiplayer
-singleplayer
-nevyvážená sila zbraní

Jednoznačne nekupovať hlavne kvôli tej optimalizácii. Multiplayer sa neoplatí hrať lebo sila zbraní je absolútne nevyvážená+samí hackeri ako v CoD: MW3. A singleplayer o ničom,AI sprosté ako v každom diely CoD a nudné misie.

-1 Dobré Zlé
Nehorázna sračka... úbohý koridor, stupidná umelá (ne)inteligencia, príbeh jedno obrovské klišé za druhým a ten humusný koniec (ten za prvou časťou tituliek) to totálne zaklincoval absolútnou nelogickosťou, ktorá týmto v rámci série dosiahla naozaj nevídaných rozmerov.
Nekupovať! Najprv stiahnuť, vyskúšať, vyvracať sa, odinštalovať, a kúpiť si za tu cenu hocičo iné.

p.s. to že sa hra oficiálne odmietne spustiť na PC s RAM menšou ako 6Gb ani nespomínam. Stiahol som fix, a prešiel to v pohode na vysokých nastaveniach s 4Gb RAMkou.

-1 Dobré Zlé
Celkom objektívny názor od Sector.sk vystihuje väčšinu spomínaného. Kampaň je dĺžkovo tak akurát, no obsahovo je veľmi rozporuplná. Misie sú viac-menej nezáživné a stereotypné, a asi jediné, čo ich vymaňuje z podpriemernosti, sú misie v kozme, pod vodou alebo so psom. Umelá inteligencia je tiež na tom nie najlepšie - vaši kumpáni slúžia väčšinou len na odlákanie pozornosti, čo je celkom paradox, pretože aj tak skoro všetci pália len do vás. Ale aspoň si zastrieľate, veď o tom to vlastne celé je, no nie?

-1 Dobré Zlé
Keď si budete hľadat v slovníku slovo "fail",tak by ste tam mali nájsť "Call of Duty: Ghosts"
Jedna z najhorších...strašné požiadavky na hratelnosť a čo ja vím čo. Kravina...druhá najväčia blbost hned po CoD Black Ops II.

-1 Dobré Zlé
Umelo zvýšené požiadavky mi znemožňujú hrať túto hru, aj keď by som ju bez problémov rozbehol na vysokých nastaveniach, takže 0%
Ale som rád, že si to nezahrám, pretože by to bola strata času ako pri každom CoD od MW2. Multiplayer stále rovnaký, rovnako nudný.
Nuž, hor sa na Battlefield 4 MP!

-1 Dobré Zlé
Davam dole 10% lebo si myslim ze to je zbytocne narocne

+pribeh (ale COD nikdy nesklamalo v pribehu)
+prostredie apokalypsy
+multiplayer
+hratelnost (ovladanie dronov,automatickych sniperok atd)

-zbytocne narocne na grafiku a procesor

-2 Dobré Zlé
v pohode hra, HW naroky su nenormalne v porovnani s tou grafikou , dej je dobry, nepriatelia tupi, vela scriptov ale vie potesit

-2 Dobré Zlé
65%NjiS
Ako každý rok, tak aj tento, prišlo nové Call of duty, znova prekonalo rekord v predajnosti, prinieslo nový podtitul značky CoD, vylepšenú grafiku engine, pútavý príbeh.
No stojí nové CoD za to? Príbeh je docela pútavy, no cahotický, často krát som nevedel za akú postavu hrám, niekedy sa zdalo že postava je mŕtva no v ďalšej misií už bola naspäť. V hre som narazil aj na zopár bugov, niektoré sa dali prehliadnuť, no niektoré kazily hrateľnosť a boli otravné. Príbeh je už ako zvyčajne krátky a tak na prejdenie kampani vám postačí cca 6hodín a ponúka presne to čo tu už bolo-vypuknutie 3. svetovej, hranie za viac postáv, ovládanie tankov, vrtuľníkov a guľometov v lietadlách, zachraňovanie kolegov, tiché misie a všetko známe zo série CoD. Nová vec v hre je pes, za ktorého budete v pár misiách hrať, misia vo vesmíre, ktorá absolútne nedáva logiku a je nereálna. No príbeh zostáva otvorení a chce to pokračovanie.
Grafika už tradične dostala vylepšenia, tento krát to boli tváre a mimika postáv a detaily oblečenia zbraní a podobne, textúry a terén nedostali takmer žiadne vylepšenia.
Toto CoD bolo u mňa zatiaľ najhoršie , grafika to nijak nezachránila, príbeh je chaotický a otvorený. No otvorením koncom to majú možnosť napraviť, v čo aj dúfam keďže som bol vždy fanúšikom Call of Duty.

+Grafika
+Multiplayer

+- Príbeh

-Chaotickosť
-Neukončený príbeh

-2 Dobré Zlé
Kdyby tohle vyšlo před několika lety, posadily bysme se z toho na zadek a s prominutím čuměl*, jak je to úžasný. Bohužel v dnešní době už lidé posuzují u her jen grafiku, textury atd. a nikdo nehledí na příběh atd. Jaký by pak byl film bez příběhu jen se super vizuálními efekty? Co byste radši, film jako je Forrest Gump, bez pořádných efektů, nebo film se super efekty, jako je například nový Star Trek?? :)

-2 Dobré Zlé
Naozaj ta hra je trošku blbá kvoli tomu 5 rokov starému enginu.
Ten engine je plny blbosti a zbytočnosti zaberaju Ramku.
Veľmi náročná hra a pritom ma 5 ročnej engine a takovou grafiku jakou maji normálni hry.
Ale príbeh je lepší než Battlefield 4 a tiež je tam dobre že použili skutočných ľudi aj psa na niektoré animácie.

-3 Dobré Zlé
Call of duty ghosts je velmi dobre hratelna hra ale chyba jej dobry pribeh ( aby ste je pochopili musite velmi dobre vediet po anglicky). Je tam 18 misii ktore su niektore kratke , niektore dlhe ale vo vsetkych je dobra akcia, zvlastne komponenty a zbrane.
za 40 eur na PC to neodporucam ale ked klesne cena sa to oplati aj kupit.

-3 Dobré Zlé
97%SlaX
MôJ NÁZOR
Nechápem ľudí, prečo hovoria že ghosts je najhoršie. Keď máte šunky, tak sa nečudujte. Boli by ste si dali na max a uvideli čo je to Ghosts. Rovnáky engine grafiky? kto to hovorí, je proste ... lebo ak porovnáte mw3 s Ghosts, tak určite má lepšie ghosts. Odkedy som to dostal, je to proste cool a MW3 ma prestáva bavit. Ani sa nečudujem že to má 32 GB dokopy ked je to taká cool hra.
+Grafika
+kampaň (konečne cod s normalnou kampaňou)
+MP lepší
+nové efekty čo doteraz neboli

jediná nevýhoda je že na to nestačí 900 €ví počítač :-) ale tak sa aj ja čo mám čudovať keď mám grafickú AMD Radeon 8750M 2 gb vram :)

-3 Dobré Zlé
na toto COD som sa tešil už len to že tam má byt song Eminiema mi pršišlo že to bude super ani spat som nemohol jak som to stahoval ale hned ako som to pustil tak prišla studená sprcha vlastne je to to isté čo predtým len tam pridaly nový ,,dlhý´´ SP (až 3-4 hodky hranina) a zdvyhli tomu brutálnee požiadavky na PC mi idú na plnej grafike všetky hry čo teraz vyšli ale toto som rozbehal iba na Mediume proste ma to totalne sklamalo MP oničom a pýtať za tú hru 40€ je podla mna maximálna drzosť, kto to kúpi je maximálny **** ani stahovat sa to neoplati

-3 Dobré Zlé
Zatial najlepšie CoD príbehovo , ktoré som hral . Síce grafika nebola naj a graficke nároky sú až privysoké ale príbeh ma úplne dostal hlavne koniec . Odporúčam si zahrat .

-3 Dobré Zlé
Příjde mi to jako záležitost ryze pro fanoušky COD, poněvadž ostatní tohle nemůže zaujmout! Kdybych COD nehrál už od prvního dílu a narazil na tohle náhodou, asi bych si to ani nekoupil, takže skutečně záleží na značce.

-3 Dobré Zlé
COD série byla ve svých počátcích bezkonkurenční značka. Jenže od příchodu BO1 se kvalita série nezlepšila. Vždycky jsem dával COD přednost, protože to byla popcornovka, která přinesla spoustu zábavy. To samé se dá říct i u GHOSTS. První mise je zkrátka úžasná, bohužel je však jediná. To co následuje klesá na úrovni, a i když občas vystřelí další úžasná mise, není to zkrátka to pravé. Co se týče nového enginu, všiml jsem si pár změn, ale nic výrazného to není. Je tu pár novinek: přeskok přes překážky, pes atd. Co se týče multiplayeru tak ten jako v každém díle zachraňuje hru. AI nepřátel je stále stejná, ale na pohled se malinko změnily pohyby.

+příběh
+hudba
+multiplayer
+novinky, které už ale byly k vidění jinde
+nové módy místo zombies atd.

+-grafika
+-engine
+-požadavky

-efekty
-málo změn

Podle mého názoru by si COD série skutečně polepšila, kdyby si dali tvůrci na každém dílu více záležet a dělali na něm 2-3 roky. Možná kdyby místo COD vznikla jiná vojenská série, kterou by tvůrci uchopili jinak. I přes mé plné hodnocení, si hra zaslouží maximálně 70%, ale jen za příběh a hudbu, jinak bych zůstal u 50%, ale když vidím těch komentářů ve smyslu: ani jsem to nehrál, ale stejně je to sra*ka, tak právě proto dávám plný počet.



-3 Dobré Zlé
Najlepší COD všetkých čias, ovládate helikoptéru, tank, psa (Riley), ste vo vesmíre, vo vlaku, vo vode, proste ma úplne prekvapili, že vytvorily niečo takéto
-Grafika
-Engine
+Možnosti hry
+Príbeh
+Dlžka príbehu
+Riley (pes)

-4 Dobré Zlé
100%Sitk0
Dávam 100%: Príbeh parádny,Efekty parádne,Hratelnosť parádna a požiadavky ma netrápia lebo to hram na Xboxe :D

-5 Dobré Zlé
viac sa mi paci ako BF4 :) grafika + psik :D zbrane pribeh hra je super zatial najlepsie toho roku co hrajem

-5 Dobré Zlé
100%dodush
Ja som uplne prekvapeny hodnoteniami :D ako nechapem u mna 100 .. vesmir pekne urobeny grafika super az na jednu misiu pribeh tiez fajn ano boli tam skripty a co cakas ked nieco sa robi v tom masive keby to nemali byt skripty ale normalne prepocty tak vies jak by to kazdemu islo a pri pribehu sa to este de ... nie jak bf 4 (Dokonca on nemal skripty ? an v MP jak pada budova stale rovnako navlas dovody... ),3 hodiny hrania pribeh plytky ako cecky kate mossovej a o AI a Bugoch ani nehovorim. Podla mna jedna znaj ... a co cakas hry z druhej svetovej uz nikto dlho nerobil. a ak vam chybaju vasa chyba a nemusite si vybijat tu komplexy

-7 Dobré Zlé
Bohužial 30% uberaju velké nároky.Ale aj tak super hra... sice do rozidem v pohode na max detailoch ale to je niečo iné.. niekdo sa do tej hry priam [zamiluje] a nemože ju hrať lebo ma 2 GB ramku.. to je nefér nie??
+Grafika
+Engine
+Príbeh [nesklamal nikdy]
+Multiplayer [nesklamal nikdy]

-Velké grafické nároky

70% a nehejtujte.Každý má na niečo svoj názor :)

-7 Dobré Zlé
100%Samjo
Ado55, vieš ty vôbec čo píšeš, najprv hovoríš o umelo vyrobených HW požiadavkach a potom hovoríš o tom ako je BF4 dobré, pritom BF4 má skoro rovnaké HW požiadavky. Taký ako ty sa nazývajú hateri, dobre že sa z toho BF4 všetci ne******te, niektorý majú radi aj kampaň, a nie len BF 4 MP, reklamaktoré ma svojimimi už dosť nahnevalo nielen tým, že všade spamujú only in battlefield, ale aj tým ako všade ukazujú čo všetko sa tam dá robiť aby to hráčom naservírovali na podnos a aby si to kúpili, no zistia, že to nieje ono, lebo nič tam nevyzerá tak ako v reklame, ale radšej budú nadaváť na CoD ako by si mali priznať, že BF nieje až také dobré ako sa zdá. V každom Prípade CoD ghosts je skvelá hra, Odporúčam. A keď nato nemáš PC tak sa nesťažuj, na BF ti netreba o nič horšie HW. Nechcem týmto povedať, že BF je hrozné ale určite nieje medzi BF a CoD taký veľký rozdiel. V každom prípade jedno z najlepších CoD, určite lepšie než BO.

-7 Dobré Zlé
Konecne vojna ktora sa neodohrava len v Iraku a podobne.Napad zo psom fajny napad.Skoda tak vysokych narokov na priemernu grafiku,ale slusna hra,lepsie ako videami premršteny bf4.A tí co picuju,tak si hrajte dalej cod spred 10rokov ked sa Vam to stale paci.jasne ze vtedy to bola pecka ked vychadzalo 15hier rocne.tiez som na tom vyrastal

-7 Dobré Zlé
Podľa mňa je táto hra neskutočne perfektná, strašne ma bavila, príbeh, grafika super, (to ovládanie toho psa ma veľmi milo prekvapilo) akurát tie požiadavky mohli byť menšie. Dávam 100%

-7 Dobré Zlé
Super CoDko!!Nezklamalo a určitě porazí i Bf4!!Grafika je rozhodně suprová a nezklamala.
P.S.
Co tu dělaj fandové battleshitu??

-9 Dobré Zlé
60%SABS




















100%Elhant





























60%Najt




40%BooM













| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |