HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 6725 užívateľov

Hry > FIFA 13 > hodnotenie


FIFA 13
90%

Moje hodnotenie - FIFA 13





Recenzie - FIFA 13





Užívateľské hodnotenia - FIFA 13

tak hodnotim originalku FIFA 13 PC ceska verze cena 49.99 EUR
+ grafika

+ brankari neskutocne zasahy maju aj v offline mode

+zvuky ( pocujete ako dycha hrac predtym nez idete hrat zapas)

+komentar anglicky - cesky opat nic nove ti dvaja ****

+stadiony prostredie

+online mody

+ instalacia a rozne jazyky

+ aktualizacie hry a updaty cez origin idu ovela lepsie ako v 12 tke

-malo ukazok (online mod )
- oproti FIFA 12 podstatne tazsie ( oberanie hracov atd... )a ovela rychlejsia hra

+6 Dobré Zlé
za tuto prijebanu hru som dal 40€ a je to totalna pičovina grafika za hovno hernosť nulova system prihravok totalne zlý... utechou môžu byť strely ktore neodletia na rohovu zastavku... ale to že dam šmyk 20 cm pred hračom a on sa stihne uhnuť je totalna PIČOVINA žiadny hrač nema take reflexy... taka chujovina strata peňazi dobre to je tak max na online hranie s kamošmi...

+4 Dobré Zlé
Možno sa my budu niektory čudovat alebo smiat ale je to môj osobny nazor FIFA 13 nema ani zdaleka na FIFU 11 ... Proste graficka stranka fifi 13 sa mi nepači a ani hrači napr hrač spadne dôvodom je faul a nevie sa postavit zo zeme iba ho tam hadže atd to som uvideol priklad fifa13 je len tym dobra že su tam zostavy najnovšie a zopar novich veci ako napr hrat za brankara ale inač nič

+1 Dobré Zlé
uplne zle same bugy a ten player impact engine to je tak napi*cu urobene ze to az boli uplne cela hra zla

+1 Dobré Zlé
Túto FIFU hodnotím ako veľmi dobrú hru ktorá má niečo nové do seba na svoje si prídu hlavne tý čo majú originál. Oproti minulému dielu tam toho veľa nového nieje ani byť nemusí kedže 12-ka bola takmer dokonalá a ponúkla hranie na vela hodín. Čo sa 13-ky týka tak hratelnosť je na vysokej úrovni a hra je veľmi podarená aj ked sa tam pár much najde. Minusom je napr. to že niekedy sa stane že ruka prejde cez hráča alebo podobne, dúfam že patch to opraví :)

+1 Dobré Zlé
100%xdiko
Namakaná hrateľnosť, grafika, množstvo herných módov, výučbový systém, ktorý núti prekonávať sa, robustný online, vylepšené správanie hráčov, či už pri nabiehaní si, hlavičkovaní ...
Vytknúť môžem iba to, že odkedy hrám FIFU, deň má pre mňa málo hodín :D

0 Dobré Zlé
98%easy
Jednoznačne najlepší futbalový simulátor na konzoli a PC, PES-ko sa s tým nedá porovnávať. Nič nie je dokonalé, ale táto Fifa k dokonalosti nemá ďaleko. Všetko je na vysokej úrovni(grafika, správanie lopty...) Jediné, čo mi na hre zo začiatku vadilo bolo ovládanie, nevedel som nadstaviť pohyb hráčov, ale nakoniec som to nadstavil :-)

0 Dobré Zlé
Tu sú zbytočné reči treba zažit! Strhujúce,úchvatné majstrovské dielo! Najlepší pc futbal v historii ,klaňám sa majstrom z EA sports a ďakujem im,urobili nesmierne velkú prácu,príklad by si mali vzať aj ostatný... Ako hovorím nejaké rozpisovanie kladov a záporov nemá zmysel toto musí pocíť každý na vlastnej koži sám!Jediné čo by som vytkol,že takto strapniť konkurenciu (PES) môže pôsobyť trochu vulgárne a nevychovane... :D Takže každý do obchodu a kúpit! :D

0 Dobré Zlé
Výborná hra , výborná hrateľnosť , pekne spracované , iba drobné chyby. Ale dokým to nezažijete neviete o čom hovorí . Odporúčam. (Ak si chcete užiť hru za trénera týmu vyberte si tým z 2. alebo 3. ligy malá rada)

0 Dobré Zlé
A je to tu zasa,najlepší futbal od EA Sports!FIFA 13 prebíja minuloročnú verziu!
Tých vylepšení je viac a dohromady tvoria doteraz najprepracovanejší a najrealistickejší futbalovú hru vôbec. Dianie na ihrisku sa znova natoľko zmenilo, že návrat k FIFA 12 prakticky nie je možný, to už jednoducho nie je ono.

+brankár
+vylepšená inteligencia hráčov
+lepšie tváre hráčov oproti PES 13
+veľké množstvo líg
+zlepšenie rozhodcov (máte na výber si rozhodcu vybrať podľa náročnosti)
+hra je bližšie k realite
+atmosféra na štadióne je fantastická!!

-chýba štadión Camp Nou
-málo reprezentácií (najviac mi chýba Chorvátsko,Srbsko,BaH,Čína,Japonsko,Ukrajina, hlavné že je možné hrať za Bolíviu a Indiu)

Jednoznačne je FIFA13 najlepší futbal ktorý doposial vyšiel na PC!! Tak že bey bey PES13.
Hodnotenie hry: zaslužených 98%



0 Dobré Zlé
Tento rocnik sa myslim ze velmi vydaril. Treba vsak dodat ze tuto hru si podla mna mozte poriadne uzit len v tom pripade ze hrate online. Mna ten stereotip proti pc a tej odtrasnej AI prestal bavit uz davno, aj ked zdá sa ze posledne rocniky sa aj toto pohlo daleko vpred.

0 Dobré Zlé
Super hra,naj futbal čo som hral.Parádna kariéra,je tam veľmi veľa tímov.Proste super hra,EA SPORTS sa trafili.

0 Dobré Zlé
Takže, no ako začať. FIFA 13 je veľmi dobrá hra. Má svoje výhody ale aj nevýhody.
" + "
- hrateľnosť
- kariera hráča a trenéra
- aj tie serepetičky okolo toho

" - "
- menu je z 12
- keď vyhrajem nejaku súťaž nie je tam ak odvíham trofej, to mi tam najviac chýba

Takže asi tak. Ale inak FIFA 13 je skvela hra ale musi si dávať pozor na Pro Evolution Soccer, ktorý je čoraz viac popularnejši a popularnejši.

0 Dobré Zlé
Treba uznať že Fifa v posledných rokoch urobila veľký pokrok a Fifa 13 pokračuje v trende.Fifa 12 nastavila latku poriadne vysoko a Fifa 13 ju preskočila tesne ale predsa.Fifa 13 okrem aktualizovaných zostáv obsahuje aj menšie kozmetické zmeny: Detailnejší manažérsky mod,možnosť trénovať národné tými počas kariery a ešte väčšia inteligencia hráčov.V ostatných smeroch je praktický totožná s Fifov 12.

Výhody: Rovnaké ako pri Fife 12,možnosť trénovať národné tými počas kariéry, Fifa=najlepší futbalový simulátor.

Nevýhody: Prepracovaná IT hráčov môže nikomu prekážať, značná recyklácia Fifa 12,horšia hudba ako u predchodcu.

Dávam 87%.


0 Dobré Zlé
+hratelnost,grafika,trenérský režim,trošičku vylepšený přestupový trh,trenér nároďáku,reálnost
-občasné vypadávání míče hráče,občas není tabulka v zápase

0 Dobré Zlé
Hrôza... najhoršia fifa aku som hral... aj 11 je lepšia od tohto... hlavne že wallcota obehne hrač ktory ma šprint menši o 20 čísel a ma aj menej energie... chu*ovina nad mraky

0 Dobré Zlé
Ako začať Nechcem hovoriť ze je to na nič hra ale moc ma to nenatklo myslel som ze tam bude viac možností viac techniki hra ma pobaviť max na 15 hodin potom je t už to iste keby toho bolo viac napríklad technika hrania strelby ovládania klučovích momentou tak bi som dal 90 ale davam iba 75

0 Dobré Zlé
Asi najlepsia FIFA aka zatial vysla. Hra prakticky ani vyrazne chyby nema, ale predsa len, myslim ze to mohlo byt kludne lepsie

0 Dobré Zlé
Najlepšia fotbalová hra na svete, famózna grafika, reálne pohyby,tých čo to porovnávaju so sračkou PES13 lutujem, lebo pes13 sa tomu ani z diaľky nevyrovná, dávam čistých 100%
Ale upozorňujem že bez ovládača si to veľmi nezahráte,s klávesnicou je to takmer impossible a s myšou to je blbosť.

0 Dobré Zlé
95%Koby
Skvělá hra s několika chybami a místy nedomyšleným systémem, ale jinak zábava na celé hodiny a pokud je uživatel schopen zprovoznit českou ligu, pak je ta hra opravdu skvělá. Dobře vymyšlený způsob skautingu, ovládání kariéry trenéra, ale i jiných funkcí, takže 95%

0 Dobré Zlé
Neviem no, ale 2013 veľkými zmenami neprešla. Tuto sa fakt nezdá byť niečo pozmenené oproti 2012. Pár drobných minidetailov, ináč fakt nevidím nič iné len verziu s pozmeneným názvom.

0 Dobré Zlé
Stále som tu fifu hral s kamarátom skoro cele leto keď bol čas či Ultimate Team alebo Turnaje sme hrali proti sebe veľmi ma to bavilo (prostredie) (štadiony) (hrači) (priame kopy) !! dávam 90% nedávam 100% s dovodu grafiky ;)

0 Dobré Zlé
100%Mike9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Mark9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
Je to super hra ale tý čo davate málo % tak je jasné že neviete to hrať alebo pakujte do **** a hodnotím to takto :
plusy
+výborný dribling s loptou
+kariera - je prepracovanejšia ako v 12-ke a možeš ponuknut hrača za ineho hrača ...
+je ich viac...
teraz mínusy :
-Chýba mi tam štadion Nou Camp
-Chýba tam Chorvátska reprezentácia ktorá bola vo fife 12
Hodnotím celkovo 97%

-1 Dobré Zlé
Hrozna hra.Tato fifa im vobec nevysla.Bugy,Chyby,Hrozna ovladatelnost proste fuj.Grafika dobra ale odporucam radsej 12-ku to su len moje slova mozno niektorym sa to paci ale mne nie.

-1 Dobré Zlé
Podľa mňa je to po p*** hra.Mne sa páči ovladanie myšou ktore bolo u 09 ale potom už nie.Je tam malo noveho ale to nevadi Kariéra trenera je dobre vylepšena-mozes trenovat aj reprezentáciu,skill games atď tato hra ma dostal kto nehral nech nehodnoti.


-1 Dobré Zlé
Veľmi podarená hra , ktorú hodnotím maximálne kladne .
+Vylepšenie Grafiky
+Vylepšenie Ovladanie
+First Touch Control
+Menu
+Dojem z hry
-Cena


-1 Dobré Zlé
85%JBan
Oprosti tohtoročnej PESke to je o dosť lepšie, nie len čo sa týka technického spracovania (grafika, zvuky, inteligencia hráčov), ale aj samotný systém, tá hra váš jednoducho vtiahne a už nepustí. Od 12 je tu pár zmien, nie veľkých ale k lepšiemu (na rozdiel od PES13)... no čo meniť, keď je hra dobrá. A strašne sa mi páčilo to nové správanie lopty, je cítiť aj vidieť rozdiel keď ju kopne Messi a keď ju kopne nejaky šupák.

-1 Dobré Zlé
Vždy budem hodnotiť túto Hru takto. Od minulého dielu sa nič nezmenilo. Jedine prestupy ale to je snáď samozrejmosť.

-1 Dobré Zlé
Táto hra je pre mňa skončila fiaskom . Úplne zlá hratelnosť ani tá grafika nieje vyninkajúca . Osobne som sa na túto hru veľmi tešil ale veľmi ma sklamala . Pohybmi mi pripomína fifu 2002 .
+Pekné menu
+Sledovanie online zápasov

-Niektorý hráči sa nepodobajú ako na pes 2013 napr. Ronaldo a Messi vyzerajú strašne
-Málo zmien od fifa 12
-Hratelnosť
-Zase nereálne pády

-1 Dobré Zlé
100%gary
nie je to hra bez chyb ale uz len preto, ako sa tu par tupych pes fanboyov do nej navaza, musim dat 100%
(objektivne hodnotenie tejto hry - 85%)

-1 Dobré Zlé
dobra grafika ale umela,zla hratelnost,zle pohyby hracov,lopty a na PES 13 to nema.Proste uplna somarina to iste co fifa 12.

-2 Dobré Zlé
95%Ben






70%SABS

100%Fedo




100%vajcas













100%misor2









100%misor






100%msior2







100%Foren9




100%Foren


100%Bramir





100%Neuer



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |