HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 40598 užívateľov

Hry > PlanetSide 2 > hodnotenie


PlanetSide 2

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - PlanetSide 2





Užívateľské hodnotenia - PlanetSide 2

Planetside 2 je moje prvé FPS MMO čo hrám a musím povedať, že sklamaný nie som. V hre sú 3 impéria, ktoré bojujú o územia na 3 kontinentoch (čoskoro budú 4, počul som že vytvárajú ďalší). Sú odlišné vo farbách, technológiách a vozidlách no sú dobre vybalancované. Mapy sú obrovské, pohybovať sa po nich bez vozidiel by bola veľká strata času. V hre sú rôzne classy a každá má inú úlohu (napr engineer, medic, heavy assault ...) a najlepšie je že si môžete classu meniť ako a kedy len chcete na základni. Bitky bývajú obrovské. Škoda len stereotypu po pár dňoch sa začínal dostavovať. Super ale je, že hra je úplne zadarmo, stačí si ju stiahnuť zo steamu a hrať.

0 Dobré Zlé
super hra, podpora pre 200 hráčov a OBROVSKÁ mapa. 3 frakcie sú dobre vybalancované a grafika je síce dosť náročná na HW ale inak je skvelá. zo začiatku síce máte veľkú nevýhodu nad protivníkmi ale po pár hodinách hrania už budete mať upgrady a budete silnejší. časom trochu stereotypné. je tu niekoľko rozdielnych vozidiel a každá frakcia má iné. lietadlá na ktoré
sa nedá len tak nasadnúť a lietať jak Profík. tu to chce trocha skil. vytknem len to že je to náročné na HW ale ak na to váš počítač má a máte radi FPS hry s veľkými bitkami okamžite choďte na steam a začnite sťahovať.

0 Dobré Zlé
-Rozsiahle mapy,16kmx16km plocha čož je úžasné kedže taku plochu ma len 1 mapa.
-Super zbrane a vozidlá
-grafika
-super vojny ak voláte s dobrými hračmi cez skype
-ale zle je na tej hre optymalizacia,dosť náročné na RAM a procesor.

0 Dobré Zlé
Nahraných cca 600 hodín. Skvelá MMO, ešte lepšia keď ste v týme. Čím viac tým lepšie. Aj keď to už hrá menej ľudí ako pred tým, ale každý si príde na svoje. Grafika slušná, ovládateľnosť tiež. Ako v každej hre aj tu sa nájdu bugy, ale tie pravidelnými updatmi opravujú.
A ku tomu je free.

0 Dobré Zlé
Celkovo hra je perfektné spravená, a potešilo aj F2P ale ako u vacsnihe hier to je pay to play.Grafika je velmi pekná rozsiahle mapy a podpora 200 hračov je úžasné.Ale čo z toho ked to ma na hovn* optimalizáciu kde aj najnovší HW ma problem to rozbehat na full.

-1 Dobré Zlé











| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |