HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 183 užívateľov

Hry > Sanctum > hodnotenie


Sanctum
57%

Moje hodnotenie - Sanctum





Recenzie - Sanctum

Další hra ve stylu Tower Defence, tentokrát z vlastního pohledu. Průchodu nebráníte nepřátelům jen stavěním věží, ale také urputnou střelbou, stejně jako v každé jiné FPS. Sanctum chvilku baví, a ta chvilka je docela dlouhá, ale spousta typů věží i nepřátel je nedostačující obrana proti dotírajícímu stereotypu. Hra je bez života, je suchá jako mumie Tutanchamona.


Užívateľské hodnotenia - Sanctum

Ako každý deň som si pozeral Steam. Nič nové som nevidel. Až som uvidel Sanctum. Trošku ma to zaujalo tak som si stiahol demo aby som si to vyskúšal. Zistil som že táto hra je celkom slušná. Potom som si stiahol celú hru a zistil som že je to totalna super hra, kde nie ste nikdy sami, pretože si môžete vyrobiť parádne gulomety (dokonca si ich vylepšiť), mať parádne zbrane (ktoré si za body vylepšíte) a hurá na votrelcov!... Ktorých je toľko že som ich nestíhal počítať :D. Samozrejme že keď neviete ako si vyrobiť gulomety, zbrane a pod. tak je tu tréning. Nuž mohli sem dať viac kôl ale to mi moc nevadí. Aj teraz sa nemôžem dočkať, kým si túto hru zahrám. HURÁ NA ŇU! Keď to budú predávať v obchode tak si to určite kúpim aj za 30 euro aby som tu mal multyplayer.

-1 Dobré Zlé
+ pekná grafika
+ jednoduché ovládanie
+ jasný ciel
+ nepriatelia,zbrane a ostatné

- štýl tower defence ponúka obmedzenú zábavu

-1 Dobré Zlé
Grafika podpriemerná, hrateľnosť ujde, no zábava vydrží tak 10 minút, ako spomínal kolega. Celkovo je hra demotivujúca, až deprimujúca, preto neodporúčam slabším osobám, no v podstate ju neprajem nikomu. Aj keď ide o originálny nápad, prevedenie je nekvalitné, a cieľ hry, priam nedosiahnuteľný, preto som k hre nadobudol taký odpor. Jedinú alternatívu, čo poznám je: Dungeon Defenders, no štýl hry a stratégiu, musíte zvoliť inú, takže niesu to až také podobné hry, aj keď cieľ ostáva, no prevedenie je iné. Na záver, verdikt: neviem aký malo význam, vyvíjať niečo takéto, preto všetky DLC, aj z hrou by mali byť zadarmo, potom by som nemal nárok to kritizovať.

-1 Dobré Zlé


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |