HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 27355 užívateľov

Hry > DeathSpank: Thongs of Virtue > hodnotenie


DeathSpank: Thongs of Virtue
59%

Moje hodnotenie - DeathSpank: Thongs of Virtue





Recenzie - DeathSpank: Thongs of Virtue

Škoda len, že prídavná co-op postavička je skôr iba okrasu. Zaspatý mág alebo ninja jazdiaci na malom jednorožcovi síce zapadajú do DeathSpankovho blázinca, no nie je možné im meniť inventár, ani si ich inak špeciálne prispôsobovať, čo ich odsúva na druhú, tretiu alebo možno až štvrtú koľaj.
Arkádovky v poslednom čase vládnu konzolám. Čoraz viac autorov sa necháva uniesť vlnou jednoduchších hier za nižšie ceny, pričom sú za menšiu sumu peňazí schopní ponúknuť vysokú porciu zábavy, s dlhou životnosťou a sympatickým technickým prevedením. Ani DeathSpank na tom nie je inak a smelo sa môže pozerať do očí aj ozajstným arcade klenotom (áno, narážam na teba, slečna Craftová). Navyše oproti nej prináša poriadnu dávku humoru. Nedotiahnutý co-op a opakujúca sa herná náplň, ktorá nemusí sadnúť každému, DeathSpanka posúvajú o čosi nižšie a Lare sa nepozerá do očí, ale na jej obrovské, skvelo formované a vždy patrične vypnuté... plecia. To však nebráni fanúšikom žánru, aby k výslednému hodnoteniu pripočítali pol boda až bod.


Užívateľské hodnotenia - DeathSpank: Thongs of Virtue

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |