HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21180
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 24405 užívateľov

Hry > The Sims 3: Ambitions > hodnotenie


The Sims 3: Ambitions
70%

Moje hodnotenie - The Sims 3: Ambitions





Recenzie - The Sims 3: Ambitions

Povolání snů nabízí zajímavé zpestření profesního života simů. Sice poměrně stereotypním způsobem a z hlediska hratelnostní atraktivity dosti nevyváženými profesemi. Nicméně Povolání snů hráčům Sims 3 nabídne několik příjemných možností v běžném životě simů, ale zdaleka nenabídne takový samostatný hráčský prožitek jako předešlé rozšíření Cestovní horečka.


Užívateľské hodnotenia - The Sims 3: Ambitions

Úžasné, keby to bola len základná hra tak by som dal 85%, ale keďže je to dodatok tak o desať menej. Perfektné spracovanie celkovej hry a množstvo vecí, ani nemenujem a mesto ma naozaj odstalo, aj keď je už po čase nuda a je také farmárske. Musím uznať, že sa im to podarilo na rozdiel od TS2, lebo tam som nemohol hasiť ani nič. Je to už náročné na čad a pevný diska ale či ste chlapec a či dievča, tak Vás to chytí. Je to zábavka aj pre mladších a aj starších, tu to pobaví malých hasičov čo kukajú v TV toho Hasiča Masa, či ako sa to volá. No ,proste super hra na úrovni ako sa patrí.

+23 Dobré Zlé
100%eaer
V celku veľmi dobrá hra, dávam 100% len pre vylepšenie priemeru. Inač dávam 75%, už bolo všetko spomenuté pred mojim hodnotením a tak nemám čo dodať.

+14 Dobré Zlé
Zas ničo dobré, ambície to je ono, dobrý nápad hneď na úvod. Nové povolanie, ktoré môžeme jednoducho ovplyvňovať sú síce nedomyslené a málopočetné, ale zabaví na dva týždne určite.

+13 Dobré Zlé
Dávam tomu obrovské šance, má to kopec zaujímavých vecí :
1.Práce, povolania, profesie sú naozaj rozmanité a ovplyvniteľné ako chcem.
2.Nové predmety v podobe primeraného nábytku a pár doplnkov.
3.Nové budovy, mesto, možnosti sú skvelé, trocha stereotypné, no nevadí.
Mohli síce vylepšiť grafiku a odobrať tu stereotypnosť, no je kopec ďalších dodatkov.

+9 Dobré Zlé
To je podľa mňa druhý najlepší dodatok, nie preto lebo ponúka nové prostredie ,ale preto lebo zlepší grafiku, pridá fajn mesto a neobjavné možnosti. Tiež nie je náročné na PC a zvlášť na HDD a DVD. Dal by som 75%, len preto dávam sto lebo chcem vylepšiť priemer ako už kolegovia predo mnou.

+6 Dobré Zlé
Je to jeden z prvých dodatkov do hry a veľmi podarený, má veľmi veľa tých profesií a tých vecí...Tak som si to predstavoval.

+5 Dobré Zlé
Je to úžasné aký pokrok od základnej hry to urobilo. Keby to pridalo len tie nové veci a mesto, tak tomu dám 44%, ale teraz si to zaslúži o 50% viac.

+5 Dobré Zlé
Pekný dodatok, ktorý som hral spomedzi dodatkov ako prvý. Úplne skvelé, mierne stereotypné profesie, vylepšené živnosti + pridaná jedna, pár budov v pôvodných mestách, mesto a budovy, oblečenie, domy, predmety...

+5 Dobré Zlé
Vidím, že to má kopec dobrých známok, tak ja sa pridám, určite veľmi podarený diel, jeden z najlepších, asi aj najlepší dodatok zatiaľ vôbec v sérii. Množstvo nových profesii, predmety, iný obsah, mesto, vylepšenia a iné.

+4 Dobré Zlé
Je to fakt akože faaaakt dobre porobené, normálne sa mi to silno moc páči, je to bomba..=) Herný požitok to má...ale na Worl Adventures to žial nemá, to sa mi zdá byť lepšie..=)

+4 Dobré Zlé
No takze tato hra je velmi pekna:
+Mesto
+Nove budovky
+Uprava mesta
+Nove provesie a ucitel
+Pracky
+Nove veci a tetovania
-No ja neviem ale nieco mi tam chyba

Vyborne davam 93%

+3 Dobré Zlé
Hmm...klobúk dole ľudia, priznajme si je to to čo chceme...asi áno. Neviem ako Tiscali mohli dať tak málo, super profesie - síce veľa starostí, ale ako bolo v Spider-man "Veľká moc, vyžaduje veľkú zodpovednosť", tu to platí tiež nejak tak. Nové predmety, oblečenie, budovy, mesto...paráda.

+3 Dobré Zlé
Musím uznať skvelú prácu výrobcov a tiež pochváliť distribúciu, hlavne v ČR. Nové možnosti, profesie, budovy, mesto, predmety, domy, oblečenie, efekty, hudba, nábytok a kopec iného. Proste hra ak osa patrí, len je to trocha nedokonalé a náročné na čas, tiež m,á to svoje chyby.

+2 Dobré Zlé
Je to veľmi zaujímavá vecička, ktorá so mnou pohla. Kopec nových predmetov, oblečenia, budov, nádherné mesto a pár zaujímavých profesií plus nové možnosti. Ak tento dodatok skombinujete s Late Night, tak Vám vznikne veľmi dobrá kombinácia. Podarené a kvalitné...

+2 Dobré Zlé
no tak tento datadisk je zatial najlepsi v serii The sims lebo rozhodovat v praci co budete robit a potom ju aj vykonavat tak to je dobra zabava odporucam si zahrat

+1 Dobré Zlé
Najlepší dodatok vôbec v celej sérii podľa mňa - zatiaľ. Má všetko čo som chcel aj nechcel a aj to načo som ani nepomyslel.

+1 Dobré Zlé
100%anti
Veľmi dobrý dodatok k Sims 3 a aj aspoň máš nové zamestnania a záľuby a môžeš mať rôzne záľuby, a aspoň sa nenudíš.

+1 Dobré Zlé
Super!! Konečne sa môžete stať čim chcete. Len je tam menšie rozšírenie niektorých predmetov, preto som dal 95%.

+1 Dobré Zlé
Velmi podarený datadisk ktorý obohatí hru.

+Mesto,budovy,domy
+Pračky
+Konečne zábavné povolania a joby
+Nové veci a premety
+Tetovacie salóny

-stereotyp
-zdĺhavý kariérny vzostup

0 Dobré Zlé
O dosť lepšie ako to bolo pri TS2, rozmanitejšie a lepšie ovplyvniteľné práce kombinované s ponukou vecí od šiat, cez nábytok až po budovy a domy.

0 Dobré Zlé
100%l1v1a
Je to úžasná hra, lepšie než to v TS2 a označujem to za najlepší dodatok po TS2: Voľný čas a Ročné obdobia.

-1 Dobré Zlé
Táto hra ma sklamala na plnej čiare. Celý čas od oznámenia vydania datadisku som sa tešil, že konečne môžem hrať aj za policajta a zatýkať ľudí, za hudobníka a hrať kvarteto v opere atď. Nič z toho v hre nebolo. Veľké sklamanie. To znamená, že aktívne hrať povolanie ako napr. za hasičov (byť na stanici, čakať na poplach, hasiť ohne atd.) nemôžete za staré povolania ako je zlodej a ďalšie. No dobré veci na tejto hre sú: Nové povolania ako je: Maliar, Sochár, Rybár... , nové oblečenie a nový nábytok, nové životné odmeny a vlastnosti. Preto 7.

-2 Dobré Zlé
100%icetox
Tooo je bomba, až na málo povolaní a všetko okolo toho...inač podarennnnnnýýýýý dodatttoooookkkk jeseň mi tam chýba...

-4 Dobré Zlé



100%GMC


100%misor2


100%misor

100%msior2

100%simak


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |