HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 1152 užívateľov

Hry > Star Wars: The Force Unleashed 2 > hodnotenie


Star Wars: The Force Unleashed 2
59%

Moje hodnotenie - Star Wars: The Force Unleashed 2





Recenzie - Star Wars: The Force Unleashed 2

Nádherně vypadající akce, která se sice hraje o chlup líp, než první díl, ale jinak je blbá jak wampa a kromě příčetných fanoušků Hvězdných válek rozčílí především hráče, co se nenechají oklamat mind trickem vypiplané grafiky a rádoby temného příběhu.
Omračujúco, v pozitívnom slova zmysle (a že toho nie je v hre veľa), pôsobia len cut-scény, ktorým už iba nepatrný krôčik chýba k filmovej kvalite. Skvelo im však sekundujú prestrihové animácie robené v engine hry. Zo zvyšku hry hrozí upadnutie do kómy z hrozného level dizajnu a nudného gameplayu. Star Wars Force Unleashed II neprináša takmer nijaký pokrok a zostáva si tak len domyslieť klasický čiernobiely obrázkový komiks a zakričať si FFFFUUUUUU.


Užívateľské hodnotenia - Star Wars: The Force Unleashed 2

+Pekna grafika, suboje, obtiaznost, pribeh
- nudne pasaze, niekedy domotane komba
Kazdy si s tohoto pravy nazor.. ale oplati sa vyskusat

+2 Dobré Zlé
Je to velice kvalitní hra je vydět že si s tím tvůrci vyhráli více než s minulým dílem ode mně 87%.Jako zápor čekal jsem že budou světelné meče ještě více efektivní.

+1 Dobré Zlé
100%Tribun
the best oproti 1 veľa zlepšili, ovládanie taktiež a nehovoriac o nádhernej grafike a cinematics lepšie každý kto dal pod 90% túto hru asi ešte nehral

+1 Dobré Zlé
Já vás všechny nechápu. Jak můžete takovému nedodělku dát 80 a více procent.
+asi nic, možná lepší grafika a cinematicy oproti jedničce
-příběh jak ze zlého snu
-krátkost: 3 hodiny na lehkou
-Jen 3! ano 3 lokace (Dagobah se nedá počítat)
-pošpinění skvělé ságy
- komba vypadají směšně
-prostě je to hrozná blbost

+1 Dobré Zlé
Oproti prvému dielu je to veľké sklamanie. Krátke, príbeh dosť od veci a proste je to odfláknuté. 50 percent dávam len kvôli dobrej grafike, hrateľnosti a preto že som fanúšik Star Wars inak by to bolo oveľa menej.

+1 Dobré Zlé
Force unleashed 2 sa mi na rozdiel od profesionalnych recenzentov celkom pacil. Nenudil som sa pri nom a ako dvojdnova akcna zabavka ponorena v prekrasnej grafike svoj ucel splnil. Keby bol dlhsi ako tomu bolo u jednicky hodnotenia by boli este nizsie ako su. Cize osobne si myslim ze je dobre ako ho tvorcovia urobili a ako dopadol a som spokojny. 75%

+1 Dobré Zlé
Vynikajúca hra s peknou grafikou v zaujímavom prostredí + skvelý príbeh s postavami s filmu dodávajú na atraktivite pre fanúšikov SW. Veľký mínus je však opäť krátka kampaň ako v minulom diely.

+1 Dobré Zlé
Kratka, nudna hra, s nezajimavym pribehem. Starkiller ovlada Silu mnohem lepe nez mistr Yoda lol. Krome Dagobahu, jsou v teto hre jestli spravne pocitam, tri mapy!!

+1 Dobré Zlé
fakt dobra hra grafika je vyborna aj hratelnost nema ziadnu ten pribeh je dobry proste super hra davam 100%

0 Dobré Zlé
Táto hra ma náramne bavila...dobre sa ovládala mala krásnu grafiku a príbeh veru nebol zlý. Čo ma na hre bavilo bolo to, že od začiatku som disponoval dosť veľkou mocou a ešte keď som sa vyskillil tak ten pocit moci bol úžasný. Čo mi prišlo ľúto bolo to, že pomerne rýchlo som som hru prešiel, ale nevýčítam hre, že bola krátka. Keby bola dlhšia zbytočne by naťahovali príbeh. Prešiel som ju dvakrát a niektoré levely som hral dokonca niekoľkokrát a vždy ma to náramne bavilo.

0 Dobré Zlé
Grafika dobra, kombá sú dobre aj napriek tomu, že je ich malo, za plus ešte považujem že keď hrám jednu misiu ešte raz tak ostanú všetky body a za mínus považujem, že je dej krátky.

0 Dobré Zlé
tych 5 percent davam za kratkost tej hry ale inak best game what i have ever played .super grafika na novom engine a efekty fuu .. Hratelnost a ta rychlost s tymi jeho kombami

0 Dobré Zlé
Tak ako minule tak aj dnes
+grafika
+pribeh
+schopnosti
+znovu moznost volby
+nepratelia
+lokality

-dlzka hry

Ale aj tam ma to neodradi dat hre 100% lebo Star Wars som velky fanusik TFU 2 sa im moc podaril

0 Dobré Zlé
Perfektný potenciál využitia schopnosti rádu Jedi. Dokonalá grafika na daný rok. Jediné mínusko má len to, že je príliš krátka kampaň. Inak solídnych 95% perfektná hra !!

0 Dobré Zlé
-: bugy, premrhaný potenciál príbehu, takmer žiadne novinky, miestami stereotyp, herná doba, finále, žiaden multiplayer
+: grafika, engine, hudba, efekty, atmosféra bojov, RPG prvky, nepriatelia, planéty, boj s dvoma mečmi, schopnosti, quick time eventy, možnosť úpravy meča, zábava, ovládanie
Verdikt: U autorov musel nastať syndróm vyhorenia. Ináč si ťažko vysvetliť tak viditeľné vykradnutie konkurencie a stereotypný dizajn úrovní. No dobre, začnime pekne od začiatku. V pokračovaní hráme za jeden z klonov Starkillera, aspoň to tvrdí Darth Vader. Príbeh je postavený na slabých základoch, ale to zďaleka nie je všetko. Po technickej stránke sa hra posunula viditeľne ďalej a väčšina bugov aj bola odstránené, no niektoré na druhú stranu ostali alebo sa objavili nové. Od začiatku hry sú sprístupnené takmer všetky schopnosti, čomu je prispôsobený aj nápor nepriateľov vo vlnách, medzi ktorými veľmi ťažko nájsť nejakú novinku. Vďaka zjednodušenému ovládaniu si možno súboje naozaj vychutnať, no hra odsýpa až nebezpečne rýchlo a za 5 hodín je rozprávke koniec. Multiplayer tu nie je a challenge mode to nezachráni. Miestami dochádza dokonca ku gradujúcemu stereotypu, kvôli opakujúcim sa pasážam hry. Vykradnutie konkurencie predstavuje súboj v aréne s gigantom menom Gorog. Ten len dokazuje, že to čo funguje u konkurencie, však nemusí fungovať aj inde. Finále príbehu sa dokonca prie so samotným univerzom Star Wars, čo znechutí nejedného fanúšika.

0 Dobré Zlé
65%PJA
Oku lahodiace predstavenie s krásnymi efektmi, prostredím a detailmi. Na druhej strane s miestami zlou ovládateľnosťou, hroznou kamerou, bojovým prostredím bez inovácií, neuveriteľne krátkym príbehom a až poburujúcim výberom medzi dobrom a zlom. Ale aby som začal pekne od začiatku: Hra ma prekvapila svojím výborným grafickým spracovaním a kvalitnou hudbou. To sú však všetky pozitíva. Akonáhle začnete hrať, nedostatkov pribúda. Vylepšovaním postavy počnúc až po ovládanie, ktoré bolo miestami naozaj hrozné. Prečo sa pri niektorých častiach misie nedá meniť kamera a pozerať sa do strán, je naozaj nepochopiteľné. Ďalším sklamaním sú boje. V hre je stanovený počet typov jednotiek, ktorých bolo okolo 7. So zvyšujúcou sa úrovňou sa počet jednotiek nemení, avšak na bojovom poli stretnete naraz všetky typy a snažíte sa vymyslieť takú taktiku, ktorá by porazila všetkých nepriateľov a najlepšie... všetkých naraz. To je samozrejme nemožné. Najväčšie sklamanie prišlo pri výbere medzi dobrou a zlou stranou, kde sa vás hra spýta, na ktorú stranu sa chcete pridať. Vy si len zvolíte a potom nasleduje 2 minútové video, v ktorom vidieť vaše rozhodnutie a tým hra končí... 65% dávam iba ako fanúšik Star Wars.

-1 Dobré Zlé
+Pěkná grafika
+Filmové sekvence
+Star wars tématika
+Schopnosti - možnost vylepšovat
-Velmi krátké
-Hlavní postava má neuvěřitelnou sílu
-Mačkání kláves při boji s bossy
-Příběh

Hra končí dříve než vůbec začne. Nevím, co měla znamenat ta mise, s Jodou, kdy seberete pár krystalů do meče, pak shlédnete videosekvenci a odletíte. Schopnosti hlavního hrdiny jsou neuvěřitelné, nemusel by se za ně stydět ani superman. Jsem fanda star wars, ale tato hra je pro mn zklamáním.

-1 Dobré Zlé
Hra s obrovským potenciálom, podobne ako prvý diel. Podľa mňa si zaslúži oveľa väčšie hodnotenia ako sú jej pripisované, ale je to opäť prípad kedy autori nevyužili to čo im je ponúkané. Všetko čo ma na jednotke tak uchvátilo je tu ešte viac prepracované, takže medzi plusy jednozačne zaraďujem grafiku, skvelú fyziku, herecký výkon Sama Witwera, likvidáciu nepriateľov, dva svetelné meče, konečne dopracované zameriavanie pri uchopovaní predmetov, "fury" a s tým spojenú deštruktívnu silu starkillera, no a samozrejme ešte vždy uveriteľný príbeh, ktorý sa však hodí na diel 1,5 a nie 2. Taktiež mi nedá nevyjadriť sa k možnostiam nastavenia grafiky, ktoré splnili moje očakávania a samozrejme pohyb v menu, ktorý je konečne na štandardnej úrovni. Ale väčšinou sú to len veci, ktoré sú značne vylepšené z jednotky, toho nového je menej. Negatívne hodnotím aj niektoré bugy a samozrejme žalostne krátku hraciu dobu. Aj napriek tomu som sa bavil a osobne hodnotím hru na 80%, ale nezainteresovaní nech sa radšej držia toho oficialneho čisla, aby neboli sklamaní

-1 Dobré Zlé
Na tuto hru som sa velmi tesil ale dost ma sklamala,hratelnost velmi dobra,grafika sa mi tiez pacila ale je dost kratka,presiel som ju za 2 dni.A moj celkovy dojem pokazil zaverecny suboj s vaderom.Keby tam ten nebol tak dam aspon 80%

-1 Dobré Zlé
ja davam 75% a to len pre to ze som fanusik star wars, grafika je na spickovej urovni ale o hratelnosti najma dlzka hry, boje najma absencia viacerych subojov s bosmi ako v jednodke je sklamanim. Cakal som od toho viac som zvedavy co prinesie trojka ak nejaka vobec bude. Na zaver velka skoda mohla to byt super hra.

-1 Dobré Zlé
5% strhavam za kratku dobu hrania. Grafila na fullke uzasna, hratelnost 5*. Pre fanusikov jasna volba. Naj co som doteraz hral

-1 Dobré Zlé
+grafika
+sila
+je to SW
+ovladatelnost lepsi jako v 1
+a vsechno mozny
-kratka hraci doba...hrozne mala
-jen 3 lokace (dagobah nepocitam, mohli to nejak prodlouzit, ani yoda to nezachrani)
-zase 2 konce, a ani jeden nezapada primo do originalni trilogie(ale zase z jistyho uhlu oba mohou pasovat), ve svete SW bych prosim neprosil o dalsi alternativni konce, v 1 bylo jasny kterej je alt ale tady ne

-1 Dobré Zlé
Je to v pohode hra
bola by premna jedna z najlepsich ale chyba je v dobe hrania.
doba hrania je az prilis kratka
ale dej to ma dobry
ja vsak patrim medzi milovnikov star wars

-1 Dobré Zlé
+ grafika
+ sem tam celkom napínavý dej
- veľmi krátky dej (na ľahkej úrovni prejdené za večer)
- v 80 % z deja sa opakujú stále tie isté veci a kombá dookola.. ten zvyšok je celkom napínavý, v pohode
- príbeh
- zdĺhavé likvidovanie "bossov"... cca 1/3 play-time
- ľahká úroveň je fakt veľmi ľahká, armády stormtrooperov a pod. nemajú šancu ublížiť starkillerovi !!
Napriek tomu že som starý hráč star-warsoviek, myslím že keby som nepoznal dopredu príbeh o čom to bude, nejako by ma to nenadchlo... Jedi Outcast a Jedi Academy som prešiel asi 100 krát na rôznych úrovniach, jednoducho ma to bavilo... Źiaľ ku TFU 2 sa mi vrátiť ani nechce :-) Napriek tomu všetkému 75 % za to, že ma to zopár hodín bavilo



-1 Dobré Zlé
Tak na túto hru som čakal veľmi dlho a z neskutočnou túžbou . Teraz si avšak po jej odohraní hovorím že by sa ešte oplatilo rok ju nechať vo vývoji. Že prečo ? Hra obsahuje nový štýl boja ktorý je omnoho lepší a ladnejší než v prvom diele. Kombinovanie útokov svetelnými mečmi a útokov za pomoci Sily je neskutočne prepracované ale zišlo by sa tých komb trošku viac po čase začne tých 5 alebo 6 Finishing moves nudiť. Ale poďme radšej k časti ktorá je podľa mňa najdôležitejšia a tou je dej. Moment prekvapenia nastal u mňa už keď som zistil že Starkiller žije a dej sa od začiatku vyvíja celkom dobre. Bossovia sú veľký ( aj keď je ich len pár) a videá našťastie nie sú len zmes nudných rozhovorov. Avšak čo ma zaráža je po prvé to aká je hra krátka (prešiel som ju za menej než deň) a absencia viacerých svetov. Pri prvom diely som si hovoril kedy to už konečne skončí ale tentokrát to bol presný opak. Aby som to už ďalej neobkecával prejdem rovno k hodnoteniu.
+
grafika
systém súbojov
dynamičnosť deja
-
hra je príliš krátka
bonusové misie - nič moc
posledný súboj (uvidíte sami)

Celkové hodnotenie u mňa je 80%

-2 Dobré Zlé
Tato hra nepatří k nejlepším, má pěknou grafiku, skvělé souboje ale u mě zase tak hodně nezabodovala. Tvůrci si sice dali velmi záležet ale jedničce se to nevyrovná...........

-2 Dobré Zlé
Takze v prvom rade ide o technicky dokonalu hru, kde aj na starych masinach uvidite grafiku ako nikde. To je velke plus. Oproti jednotke je PC verzia lepsie vyladena. Dalej ingame videa su taktiez na velmi vysokej urovni a len malo hier moze v tomto smere konkurovat. Miestami ma clovek pocit ze ide uz o film. Ale tym to vsetko dobre asi konci. Budem porovnavat s jednotkou, ktora bola podla mna urcite lepsia, dlhsia a zaujimavejsia. Dvojka je znatelne kratsia, suboje su oproti jednotke malo chytlave a zaujimave, system vylepsovania postavy je nie este viac zjednoduseny, ale rovno zruseny, pretoze vsetky schopnosti mate od zaciatku a vylepsovat mozte len silu schopnosti.Stylyzacia jednotlivych misii je sice pekna, ale po par minutach stereotypna. Nemozete si vychutnat ziaden suboj s mecom.

Plusy:
- velmi dobra grafika ( aj pre slabsie PC )
- ingame movie videa
- prijatelne poziadavky na miesto v HDD ( nie ako 1 mala 25 Gb )
- optimalizacia

Minusy:
- 2 mece a s tym spojeny nezazivny suboj, kde zmizli aj ti mizive naznaky foriem s mecmi
- Takmer zmitlo vylepsovanie postavy
- priliz kratky a oproti 1 uz nezaujimavy pribeh
- po case stereotyp, po dohrati mala znovuhratelnost

-2 Dobré Zlé
Velmi povedena gameska jak po graficke strance tak moznostmi boje. Jen me mrzi ze je to na muj fkus velmi kratke..... Celkove za to bych rekl ze stare dobre Jedi Academy a jemu podobne tituly byli daleko ale daleko lepsi co se tyce hratelnosti a moznosti zabijet nepratele vsemi moznymi prostredky. V teto hre boj z neprately, kteri jsou stale na jedno brdo :), velmi rychle zevsedni. Cisty cas na hru v Easy je cca 2 - 3h. V nejtezsi optiznosti je to celkem slusne tezke a ve hre mate opravdu problemi ale herni cas to moc neprotane.... Upravuji na 70%.... Jedine co se mi v teto hre opravdu velmi libilo je celkem hodne povedena grafika...

-2 Dobré Zlé
Ok tesil som sa na tento diel ale v niecom am aj sklamal napriklad koncom a zase ite koncatiny nejdu odseknut :D a vojak vydrzi niekedy aj 6 ran mecom takze sa to moc nepodarilo tu mame:
+garfika,pribeh,zabava :D
-kratke,koniec

a este to menu ved tam mam kockovani obrazok :D

a este mi ej cudne ze ked som mal 1 naplno tak sekala dam si 2 naplno a ide plynule tak na 56 fps

-2 Dobré Zlé
O niečo lepšia než povodná časť. Určite stojí za zahratie, aj za investíciu.
+ slušna grafika, zvuky, príbeh, hratelnosť, kombá, force fury, nový nepriatelia
- (stále) slabšia optimalizácia, občas nudné pasáže

-2 Dobré Zlé
Tato hra je v celku dobra ale nastvalo me ze se slibovalo presekavani tel ale to tu neni ale jinak nejde nic vytknout.

-3 Dobré Zlé
Oproti minulému dielu je to posun k lepšiemu, ale nie k perfektnému. Kladne hodnotím prekrásnu grafiku, pekné detaily a textúry, postavy a mimika sa tiež podarilo. Obtiažnosť je na optimálnom leveli, hra vám dá zabrať aj na strednej úrovni. Príbeh silne nadväzuje na predošlý diel, takže bez neho budete viac-menej stratený. Čo by som skritizoval je kvalita niektorých zvukových efektov a málo efektívne svetelné meče. Vojak čo vydrží 3 rany mečom? Čo ja viem či to nie je veľa. Mohlo to byť viac brutálnejšie čo sa týka odpadávajúcich končatín, avšak toto nie je Soldier of Fortune. Ku koncu mi hra viac pripomínala legendárneho Croc-a alebo Crasha Bandicoota, toho skákania tam je požehnane. Ráta sa mi koniec hry, kde máte na výber z dvoch možností, hru vás tým pádom láka prejsť dvakrát a zistiť dva rôzne konce hry. Force Unleashed 2 je povinnosťou pre Star Wars fanúšikov a hráčov obľubujúcich nikdy nekončiacu akciu plnú výbuchov, kómb s mečmi a haldami nepriateľov. Nech vás sila sprevádza :)...

-3 Dobré Zlé
Hra sa mi veľmi páčila a nemám k nej žiadne výhrady možno iba ak ... vlastne nie nemám žiadne. Lucas Arts sa zase raz ukázali v tom najlepšom svetle silnejšom než samotný Xenón.

-3 Dobré Zlé
Hra je vinikajuca ale tych 5% stratila svojom dlzkou :(( skoda ze bola taka kratka :D Cosa tyka grafiky tak ta bola nadherna aj hratelnost a styl boja nemal chybu :D odporucam vsetkym :D ani na chvilku som sa nenudil...

-3 Dobré Zlé
mno hej je to fakt dobrá hra grafika nadpriemerná....... príbeh velmi dobrý ....... až na zopár bugov v htre je to velmi fajn ako napr taká noha zaseknutá v podlhe a ešte ma aj štve že jedne level neviem prejst ... je tam taký kanon a ani za rit neivem ako mám don dat batériu a prestrelit tie blbé dvere v tom vesmírnom krížniku.... :(

-3 Dobré Zlé
+grafika
+pribeh
+force fury

-dlzka
Na hru som sa dost tesil, no nenaplnila to co som od nej ocakaval. CO je skoda lebo prvy diel bol fakt skvely. Dufal ze som ze tento bude podobny, avsak uz v druhej misii kde sa clovek stretava s dlhymi nudnymi pasazami kde robi stale to iste dookola. No a vsetku tu jednotvarnost a nudu zaklincoval posledny bossfight s Dart Vaderom...
A to anio nevravim o tom, ze som mal pocit, ze hra skoncila este skor nez mala prava akcia zacat...

Ako vravim, je to skoda, hra podla mna nenadviazala na uspech predchadzajuceho dielu...

-3 Dobré Zlé
75%dvC






89%TORN







80%puck



100%misor2






100%msior2

100%misor

80%Ben

100%simak

100%Tomy77





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |