HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12903
1687

Online 38912 užívateľov

Hry > Need for Speed: Shift > hodnotenie


Need for Speed: Shift
83%

Moje hodnotenie - Need for Speed: Shift





Recenzie - Need for Speed: Shift

Need For Speed: Shift prekvapil a nečakane dokáže konkurovať aj tým najväčším tohtoročným závodným hitom. Dojmy sú umocnené skvelým pocitom z jazdy, no necítiť z hry rýchlosť. Skvele zvládnutej kariére dokáže sekundovať multiplayer, v ktorom sú hlavne duely zaujímavé a súťaženie o trofeje, odznaky, profilové body a (herné) peniaze tak je až do cieľovej roviny napínavé. Ak patríte k skupinke ľudí, ktorí majú radi niečo medzi realizmom a arkádovým jazdením, tak smelo do zaraďte Shift. Nebudete ľutovať.


Užívateľské hodnotenia - Need for Speed: Shift

Na prvý pohľad neatraktívna hra, ale keď ju čo i len pol hodky hrajete, zistíte pravý opak. Jednoznačne najlepší simulátor za posledné roky, množstvo aut, aký taký tunning, množstvo závodov, slušná grafika a celkom dobre jazdné vlastnosti (najmä s volantom). Čo by som vytkol ja asi tak len ta jednotvárnosť a na "okruhovú hru" s nulovou voľnosťou málo úprava auta. Taktiež pár chýb a blbé ovládanie na klávesnici. V celku podarený diel, ale NFS nie je séria simulátorov, je to série kde ide hlavne o naháňačky s policajtmi a táto hra to práve nespĺňa (podobne ako PS).



+6 Dobré Zlé
No musim povedat ze graficky je to uplne premakane to neni o com. Avsak zase je to nieco ako Pro street, chyba mi tam volna jazda mestom ako napr v klasikach NFS Carbon alebo NFS underground 2. Neviem nainstaloval som par krat zahral ale viac nie, co sa tyka prostredia nieje to zrovna podla mojich predstav.

+2 Dobré Zlé
Najprv sa mi tento NFS vôbec nepáčil, ale zaťal som zuby a hral. No a začal ma veľmi baviť. Nie je to vôbec taká blbosť ako to sa na prvý pohľad zdá. Na ťažšie ovládanie na klávesnici sa dá v pohode zvyknúť. Zo začiatku to je trochu nuda, ale keď sa vám neskôr odomkne úroveň 3 a kúpite si poriadne auto, tak je to proste paráda. Ten pohľad z kokpitu a popri tom krásny zvuk motora to je proste super. A tiež musím spomenúť skvelý soundtrack. Shift má svoje čaro, len trvá trochu dlhšie kým ho objavíte.

+2 Dobré Zlé
Pekný počin... Veľmi reálne ovládanie, dokonca až nezvyk na NFS série... Engine hodnotím veľmi kladne, podarilo sa im vystihnúť všetko čo trebalo... Ovládanie je trošku citlivejšie na klávesnici, ale s volantom dosiahnete to pravé orechové a bude sa vám oveľa lepšie hrať... Musím pochváliť ešte vozový park... Tých aút tam je požehnane a každý si vybere to svoje obľúbené... Čo sa týka Hw nárokov, je to náročnejšie... Ale hra vyzerá veľmi slušne a detailne... Myslím si, že ProStreet bol iba taký predkrm a oboznámenie hráčom kade sa v budúcnosti bude uberať celá séria NFS... Dočkali sme sa toho... Tak hor sa do hrania:)...

+1 Dobré Zlé
na tuto hru som sa strasne tesil,hlavne kôli tomu,ze to bude prepracovany zavodny simulator.
A coho som sa doskal??
Perfektneho zavodneho simulatora,ale je tu podmienka ze to musite hrat na volante a s vypnutim vsetkych asistenov.
Do tejto hry bol "zabudovany" skvely ale hlavne velky obchod z autami,pretoze aj ten najväcsi fajnovec si tu najde auto svojich snov.
Dalej si ho musite,ako bolo zvykom v predchodzich dieloch NFS, tuningovat.
Zase tu mate na vyber siroky vyber farieb,potiskov,karoserii ale hlavne vylepseni vykonu.
Pretekov je tu neurekom a niektore trate su robene podla skutocnych trati,co ma (ako fanusika motoristickych sportov) potesilo.
Vydno ze grafika presla kompletnou rekonstrukciou a narozdiel od predosleho dielu NfS,sa da nanu pozerat.
Ale su tu aj zapory,a to hlavne pomale nacitanie aut v garazi a v obchode ale hlavne slaby soundtrack,co je u serie NFs raritou,pretoze kazde nove NFS prinieslo zo sebou aj perfektne ozvucenie ale do tochto ho asi zabudli "vlozit".
Verdinkt:
Skvela zavodna hra s polovice arkadou,s polovice simulatorom,ktora sa vybrala opacnym smerom ako ich predchodcovia.
88%

+1 Dobré Zlé
+ pekne graficke spracovanie
+ vynikajuca hratelnost
+ zabava na profesionalnej urovni

- tazke ovladanie na klavesnici

+1 Dobré Zlé
Konecne revive Nfs ktory upadaj
Pekna grafika
Velke moznosti tuningu konkretne narazam na manualne nastavenia auta
Auto sa sprava realnejsie /uz je mozne dostat smyk :)

-
Casom prevlada stereotip /ten cas netrva dlho/
Niekomu sa moze zdat ze oproti predchadzajucim dielom tomu chyba akcia
kedze sa jedna v podstate o zavody na trati

Nieje to nic brutalne ale zahrat sa to da

+1 Dobré Zlé
Po pár vydarených kúskoch ide NFS čoraz dole ! Grafika je pekná, ovládanie ujde, škoda je len jedna a to tá že je to simulátor :( viac ma bavilo mesto, pouličné závody a všetko čo k tomu patrí ... najlepší diel bol asi Most Wanted !

0 Dobré Zlé
Jeden z najlepších dielov NFS. Jediné, čo mi trochu prekáža je systém tuningovania ako v Undercoveri.

0 Dobré Zlé
100%bubec
Je naj naj super hra so všetkých Need for Speediek.Keby som mohol tak dám 110%.Neviem čo sa jej dá vytknuť,grafyka na vysokej urovnni no prostelahoda.Velmy dobre sprevyli tu kameru s pohľadu jasca,ovladanie..........atak dalej.mínusy som zatial nespozoroval elbo len teras som ju začal hrať.

0 Dobré Zlé
2. nejlepší NFS. Závody super, grafika super, vše super. Porsche Unleashed je ale lepší. Tomu se nikdy nic nevyrovná. 95% za Deadpoola.

0 Dobré Zlé
Po podpriemerných dieloch Undercover a ProStreet konečne prichádza výborný diel. Má skvelú grafiku a vynikajúcu hrateľnosť a atmosféru. Pokiaľ máte kvalitný volant, tak si túto hru zo skvelého pohľadu zvnútra naozaj užijete.

0 Dobré Zlé
So staršími NFS sa to nedá porovnávať. Toto je iná dimenzia grafikou, ale hlavne realistickým správaním áut ak to človek hrá na volante - či už na priemernom alebo špičkou medzi volantmi. Jediné malé mínus je dlhšia doba načítavania hry medzi závodmi aj na PC kde by som to nečakal (AMD Phenom II 955 X4 BE 3200 MHz, 8GB RAM, 1GB DDR5 grafika). Je to určite konečne krok vpred. Dúfam že pokračovanie bude minimálne tak dobré.

0 Dobré Zlé
dávám plný počet kvůli +grafice a +promakanosti aut... -město -honičky poldů.Takže dávám plný počet.Jeden z nejlepších dílů need for speed. (dle mě) každý má jiný názor ;) :P

0 Dobré Zlé
dobrá hra výborná grafika ale dosť ťažká ovládateľnosť na Logitech dobré autá nízke úpravi aut ale ako som povedal dobrá hra

0 Dobré Zlé
to se mi zda tohle je nfs? strasna hra bez mesta a neceho zajimaveho stejne jak prostreet poulične zavody?! nikde?! tohle beru jako dost blbej vtip ...

0 Dobré Zlé
Strasne,toto je nfs uplna blbost.Nfs ma byt aspon pre mna v otvorenom svete.Koho bavi stale kružit dokola.

0 Dobré Zlé
Kvalitná hra, určite množstvo aut a úprav, tiež tratí, režimov a samozrejme možností. Zaujímavý pohľad z kokpitu, čo sme ešte v sérii nezažili. Dosť nízka náročnosť, keďže som to potiahol aj starý PC, na ktorom ide na max. tak akurát TS2. Inač nemám oč dodať, pekné prostredie, zvuky, efekty...

0 Dobré Zlé
dej ma vobez nezaujal iba ste hne išli na dalšie preteki ako ste jedni dokončili hned ste išli na galši uplne som sa nudil u tejto verzi preto davam iba tolko percent

0 Dobré Zlé
need for speed shift ma velmi prekvapila konečne novi need+grafika,auta,trate-tuning,al celkom podarena hra

0 Dobré Zlé
-: niektoré trate, absencia niektorých kultových vozidiel, nevyvážená obtiažnosť, iba jeden typ počasia
+: grafika, audio, atmosféra, pocit z jazdy, soundtrack, množstvo vozidiel, tunning, kariéra, multiplayer, menu, zábava, hracia doba, možnosti nastavenia medzi simuláciou a arkádou, prievan v sérii NFS, UI, efekty, jazdný model, trate
Verdikt: Po viacerých sklamaniach prichádza možné znovuzrodenie a oživenie už takmer pochovanej hernej série NFS. Síce sa jedná o totálny odklon od zabehnutej línie NFS, ale konečne je tu produkt, ktorý sa dá hrať a vychutnať naplno. Shift si môže každý nastaviť podľa svojej chuti. Otrepaný akčný príbeh nahradila kariéra profesionálneho jazdca. Technická stránka hry je na perfektnej úrovni. Grafika je prekrásna a audio stránka sa blíži k dokonalosti pre zvuky motorov, ktoré krásne pradú alebo revú ako sa patrí. Atmosféra pretekov je naozaj silná a súboje o čo najlepšie pozície trvá až do cieľa. Ako každá hra aj Shift má svoje chybičky krásy. Najviac zamrzí absencia niektorých kultových automobilov a nevyvážená obtiažnosť. Napriek tomu je Shift prievanom v sérii NFS a jej vydareným pokračovaním.

0 Dobré Zlé
N4S-Shift sa vrátil k pôvodnému konceptu z prvých dvoch dielov, čiže k okruhom. Výborná voľba a hlavne akési "retro", pre tých, ktorý sériu sledujú od samého začiatku.

Jazdné vlastnosti, ktoré boli testované profesionálnymi závodníkmi sú skutočne na vysokej úrovni. Pár drobností však uniklo. Troška neprimeraná fyzika a hlavný "neduh" všetkých N4S, čiže nezničiteľnosť áut mierne ochudobňujú túto vynikajúcu závodnú hru. Ovládanie volantom s feedbackom je spracované na jedničku, horšie to je s gamepadom a klávesnica je hlavne pre skutočných "veteránov" série.

Celkovo je N4S-Shift a jeho "retro" návrat ku koreňom perfektným osviežením už až moc zabehnutého tuningového šialenstva, ktoré sa začlo piatym dielom "Porsche Unleashed".

0 Dobré Zlé
Celkom dobrá hra,nový pohľad,pekná grafika,zaujímavé závody. Ale aj tak ma viac bavili nfs kde som mohol jazdiť po meste a naháňať sa s policajtmi.

-1 Dobré Zlé
Myslel som, že sa vrátim do čias PS a dávnejšie, zmiešane z U no toto je úplná úbohosť a vypočítavosť. EA zarobia prachy a mi si lámeme nervy, hlavy...

-1 Dobré Zlé
Zas presne to iste ako Undercover jedine v tom davam plus ze je lesia grafika,hratelnost aj tie auta ale tzv. KÓPIA pro streetu a undercoveru sa rovná : BLBOSŤ

-1 Dobré Zlé
Skvelé NFS, opäť závody z PS v novom podaní S1. Viem, že nové internetové NFS už takú super nebude, no aspoň sa máme na čo tešiť na jeseň, lebo plánujú niečo super. K hre - má dobré autá, grafiku, náročnosť, úpravy, síce kopec obmedzení a zlé ovládanie.

-1 Dobré Zlé
Akože najhoršie NFS čo som kedy hral a to som nehral ešte Undercover takže tak. Kto chce na NFS nadavat nek si to nainštaluje u mna absolutny prepadak...Hanba

-1 Dobré Zlé
81%maat
Velmi dobrá hra, akorát je škoda, že tam nemůžeš volě jezdit a nebo tě nemůžou honit policajti
+Výborné ovládání
+Spoustu aut
+Skvělá grafika
+Hodně druhů tuningu
+Hodnocení (agresivita a přesnost)
-Můžeš jezdit jen na trati
Nehoní tě policie (pro někoho je to +, pro někoho -)

-1 Dobré Zlé
Jakmile se tato hra objevila na internetu , hned jsem si ji objednal a udělal jsem největší chybu v koupi počítačové hry kterou jsem kdy udělal. Asi po hraní v trvání 10 minut jsem ji odinstaloval , no prostě děs a už si ji asi nikdy nezahraji. Upozornění pro ostatní hráče a fanoušky tohoto dílu, toto je můj názor a nikomu ho nevnucuji.

-1 Dobré Zlé
Touto hrou posrali celu seriu je to strasne lahke a zaroven narocne... na kazdom kusku trate to moze stocit ani nevedno ako no nato mame predsa 1,500 000 aut vsak?
Grafika +20
Ovladanie -10
Auta +40
Vylepsenia +30
Trate -40
Muzika +3
Tu naozaj nieje co moc opisovat lebo toto je taka blokovana hra ze jeden by ich povrazdil, ziadny priestor volnost furt dookola to same 1,2,3 GO!

-2 Dobré Zlé
je to slaba hra onicom to je lepsie boli tie predosle verzie.tato nfs je odpad.ani mesto tu neni iba okruhy,gradiku skoro vobec nezlepsili""!!!podla mna sprostost

-2 Dobré Zlé
Need for Speed má za sebou dlhú historiu perfektných zavodov, preto si myslim ,že aj tento diel NFS má čo ponúknuť a tvorcovia hry sa vydali správnym smerom

-2 Dobré Zlé
genialní fyzika, geniální závodění, podle mě nejlepší nfs co se tohoto týče. Na grafice je stále co zlepšovat je ale na velmi dobré úrovni. co je ale velmi slabé je možnost tuningu. Od dob Underground 2 to jde s kopce.

-2 Dobré Zlé
Je to ďalší diel Need For Speed.Nepáčia sa mi HW nároky ako:2GB RAM(3GB RAM Vista), 10 GB HDD.Ale zato vymakaná grafika, veľký výber áut.A sprosté je na tom ze to je stale dokola.

-2 Dobré Zlé
Grafika je super dosť sa zmenila oproti Undercover, Autá, tuningy, celkom OK, hrateľnosť, ovládanie viac živšie... Dávam 85 %

-2 Dobré Zlé
Ano, po Underground 1 a 2 tu je konecne daco nove. Pekna grafika, odporucam hrat s kamerou vnutri auta, je to naozaj zazitok. Tie HW naroky su trosku neadekvatne, ked si to porovnate s GRIDom, kde je aj lepsia hratelnost aj napady.

+ Skutocne zavody (nie nejake poulice ilegalne)
+ Grafika a spracovanie
+ Uprava aut

- HW naroky
- Ovladanie

-2 Dobré Zlé
Shift priniesol nové poznatky o ,,ZÁNIKU" parádnej racingovky od EA. Táto hra by sa dala prirovnať ku RACE: THE WTCC GAME. Grafika je obstojná, ale HW požiadavky hovoria za všetko. Keby som mal zhodnotiť túto hru jednoznačne si nezaslúži tolko, ako sa na ňu tešilo a čakalo. 20% za grafiku, 10% za tunning, 5% za hrateľnosť.

-2 Dobré Zlé
+ pekná grafika ale nič extra
+ široké spektrum áut
- problematické ovládanie a správanie áut
- neustále bugy
- zlé ovládanie
- trochu slabá hrateľnosť
prostreet bol lepší

-2 Dobré Zlé
tak tomuto vravim hra jazdy model ja naozaj uzasny potesilo ma ze hra ma iba 5 aj cosi gb cize mi to tahalo z torrentu 6 hodiniek
- hw naroky a trochu pretacive ovladanie
+ asi najlepsie nfs tahajte na mininova



-3 Dobré Zlé
je to celkom super hra vela aut vela pretekov a moznosti vylepsovania ale najviac my na nej vadi t o ze je velmi zle hratelna aj ked som ju uz skoro presiel auto sa predsa na preteku nemoze smykat ako na lade tot vse

-3 Dobré Zlé
Tato cast NFS sa az tak velmi nelisi od ostatnych ale je vinimocna , skvele efkty,skvely vyber aut proste neni co dodat ..

-3 Dobré Zlé
Akože nehnevaj te sa ale ja neviem čo v tom EA robia!!! Každý další diel série NFS je čoraz vätší a zúfalejší pokus o super hru. Od roku 2003 do 2006 každý diel super pokroky....a od 2006 do teraz mi to pripadá ako by sa vracali do praveku PC hier... hrozné hrozné a ešte raz hrozné!!!!! Hra nie je dobre optimalizovaná, autá na ceste akoby ani odtial neboly a dalšie a dalšie negatívne postrehy. NFS- Carbon , Most Wanted najlepší výsledok EA...ak to pôjde takto daléj nech sa radšéj na to vykušlú!! Vid další diel NFS-NITRO - rozprávka pre deti, grafika ja nemám slov..posúdte sami....Fuuuj!!!

-3 Dobré Zlé
perfektne auta,perfektna grafika,perfektne zvuky, akurat co mi vadi ze zavodenie stale do kolecka je po dlhsjem dobe celkom nudne ... ale co sa taky grafiky tak 100%

-3 Dobré Zlé
ja nechapem kto mohol dat pod 50% sak grafika, fyzika vynikajuca(aj v reali je takato fyzika) no troška ten príbeh chýba ale inac davam 100% sak ta grafika , chcel by som vidiet jedneho z vas ci by vytvoril taku hru (presiel som ju) ,takze...

-3 Dobré Zlé
nemozem ked to niekto porovnava s gridom :DD toto nieje arkada.... hra ma zatial najrealnejsie ovladanie hned po richard burns rally.. samozrejme ak to nehras na klavesnici ale na kvalitnom volante....takze 100!!!!! grafika, hratelnost, zvuk.

-3 Dobré Zlé
85%Dado
Electronic Arts pochopili, že z ilegálnych závodov po mestách a z naháňačiek po meste by toho veľa nevyžmýkali. Myslím si, že spravili dobre, keď vydali ďalší diel, ktorý sa nenesie v tématike, ktorú som už načrtol, ale len v závodení po tratiach. Grafika je na veľmi dobrej úrovni, pokiaľ vlastníte volant, je to ďalšie plus pre vás, keďže si jazdu užijete ešte viac. Pochváliť musím aj výborný mód kariéry, pri ktorom sa určite nudiť nebudete. Tí, ktorý čakali úplne realistické spracovanie však budú trochu sklamaný.

-3 Dobré Zlé
perfektná hra, super grafika, jazda jak má byt, skvele prevedené, oproti predchodcom neskutočné zlepšenie

-3 Dobré Zlé
Hra má velmi dobrou grafiku moc aut(např.Porsche,Bugatti,BMW atd.) akorát to má vysoké HW nároky jinak mně hra moc zaujala a líbí se mi.

-3 Dobré Zlé
grafika pekna okoli ties auta uzastne no ale hra sklamala skakanie aut pri naraze je otrasne smikani uz pri slbom otoceni hruza a fyzika jetam otrasna najlepsie auta co som hral su DIRT 2 najlepsa hra!!

-3 Dobré Zlé
Zatiaľ najhorší NFS, grafika hrozná, ovládanie tiež, príbeh žiadny, žiadna motivácia hrať ďalej - len sa vám otvárajú ďalšie preteky. Bohužiaľ tento diel sa im vôbec nepodaril. Snáď ten ďalší bude lepší.

-3 Dobré Zlé
Ďalší diel NFS s prívlastkom Shift sa tvorcom skoro podaril.Medzi mínusy hry patria vysoké HW nároky ako aj krátky dej, malý výber tuningu atď.Medzi plusy však patria rozhodne veľký rozsah vozidiel, závody pri ktorých vám auto dodajú a budete súperiť s rovnocennými súpermi... .Medzi žáner simulátor by som to však rozhodne nezaradil.Nepodobá sa to ani na arkádu ani na simulátor.Skôr by som povedal arkádový simulátor.

-3 Dobré Zlé
Tak neviem ako vás ale mňa Shift sklamalo a veľmi. Jedine kôli čomu odporúčam si ju zahrať je grafika. Ako simulátor je dobry ale sú aj lepšie. Ak máte volan + pedále tak vrelo odporúčam ale inač nič moc.

-3 Dobré Zlé
100%Brmbo
Je to najlepsi Need for Speed aky som kedy hral. Grafika je peckova mam nastavene HD rozlisenie a plne detaily a ide to v poho.

-4 Dobré Zlé
95%MIC
Zatiaľ asi najlepšie NFS čo som hral. Skoro ako v realite, akurát ak je volant zle nastavený ........ Ale inak fajn


-4 Dobré Zlé
celkově mě Nfs shift nepřesvědšilo.grafika je sice pěkná,závody už se přesunuly na okruh,no ovládání je mizerné pokud máte klavesnici.závody jsou těžší,a auto docela často smykuje.no ještě je tu ta věc s černou obrazovkou.

-4 Dobré Zlé
Odklonenie od série NFS tomuto dielu prospelo. Z nelegálnych závodov sa už nedá nič vyťažiť. Toto má šmrnc, atmosféru, proste všetko, čo má mať dobrá racingovka. Komu chýba stará NFS, nech ide hrať Underground 2 a nech nekydá na túto hru. Rozhodne si to nezaslúži.

-5 Dobré Zlé
Uz som myslel ze virobcovia nfs zaspali a potom pride toto hra je skutocne dobra teda aspon podla mna graficky a ucite lepsia ako undercover.

-5 Dobré Zlé
úplná popičofka...len mi vadí, že to neni ako Underground 2...proste podstvetie...inak nové prvky hry sa mi pačia veľmi ;)

-5 Dobré Zlé
toto je sice napodobenina RACE DRIVER:GRID ale nevadi .je to asi o 1%lepsie ako GRID
proste ja by som dal GRIDu 199% NFS 200% preto lebo v GRIDe sa neda tunovat ale v NFS ano.

-5 Dobré Zlé
Toto need for speed je podla mna najlepsie zo vsetkych dobra grafika pohlad aj z vnutra auta vela aut dobry tuning vsetko proste vinikajuce zatial som este nenasiel chybu a preto davam 100 percent dufam ze budu aj dalsie dieli take dobre ako tento

-5 Dobré Zlé
100%Hendis
Dosť váźna racingovka, fakt najlepšia akú som hral :) po grafickej aj hrateľnej stránke. Super vymoženosti proste cool!

-5 Dobré Zlé
Je to dobra hra pekna grafika prijemne zavody tuning atd lem mne pri niektoyrch zavodoch hra spadne nvm preco pls help kto vie inac odporucam si ju zadovazit je cool hra

-5 Dobré Zlé
davam cca 95 lebo je to vyborna hra aj s cestinou. vyborne optimalizovana (vobec neseka 29-35 FPS na high) .grafika je super a niekde az fotorealisticka,len sem tam nejaka mala chybka inac fakt dobra (hus@) gamesa !!!!

-5 Dobré Zlé
Po dlhej dobe nieco extra.
Grafika-100%
Ovladanie-85%
Uprava aut-89%
HW naroky-celkom to ujde
U NFS toto chybalo.

-5 Dobré Zlé
Oproti predošlým dielom (ProStreet a Undercover) je to jednoznačne lepšie. EA si dala teraz záležať. Vyvážený engine, veľkosť cca 5gb. Ale myslím že je to už skôr simulátor ako hra.

-5 Dobré Zlé
No takze podme k veci nfs shift sa postupne z poulicnych zavodov a peknej racingovky meni casom na prepracovany simulator pretekarskych aút, shfit ma naozaj skvelu grafiku trosku mohli viac popracovat na engine pre hw naroky..ked porovname grid je naozaj pekna hra a ma mozno aj lepsi graficky engine ale urcite sa na shift nechyta hratelnostou.:) preto davam 92%

-5 Dobré Zlé
az take uzasne to neje ... videl som uz aj lepsie simulatory ... na to ze je to nfs nic moc ... cakal som nieco nadupanejsie ako toto ... pripomina mi to prerobenu nfs 1 (alebo neico ako povodne znenie) ...

-5 Dobré Zlé
najlepsie NFS aje som kedy hral proste pecka klobuk dole pred dizajnermy a pred kazdym kto mal s touto hrou nieco spolocne

-5 Dobré Zlé
Konecne paradne hra od NFS nevravim ze tie starsie ma nebavili ale tato cast ma fakt prekvapila je tam aj par mensich chyb ale to uz nevadi napr dakedy vam pri rozliseni vyreze okno na obrazovku ale inak je to pohodicka paradne sa to ovlada grafika je pekna a celkovo vydarena hra a uz je aj 1patch :D :D

-5 Dobré Zlé
je to super hra zo serii nfs je tam super tuning a je to spravene dobre po grafickej strane konecne normalne nfs aj undercover je super su to naj hry.

-5 Dobré Zlé
100%L3nin
MAm tuto hru nainstalovanu a musim povedat ze je to naozaj jedna z najlepsich hier ake som kedy hral a nepochybne zo serii NFS hlavne je to dobre spravene po grafickej stranke

-5 Dobré Zlé
no prekvapujuce ..az velmi...uplne iny nfs ako ostatne ...konecne zrobili zmenu to im ale trvalo a som rad ze uz nerobil black box dalsie nfs.... ked som sa to dopocul..mal som malu nadej ze dalsia nfs nebude az taky brak ako undercover a prostreet....ale aj tak u mna na prvom mieste je carbon..aj ostatne su dobre no a shift ?...ten milo prekvapil.... s hratelnostou ta bola vynikajuca velmi chvalim...no ale wtf ? underocver mi isiel na full a tento uz len na medium ? to som necakal... skoda :(..vzdycky sa tesim na soundtrack ..a tento bol si myslim lepsi ako v undercover...to je dalsie plus a drifty su dost namakane tak dalsie :D......trate pekne auta pekne videl som novinky....som rad bavilo ma to aj bavi..moje hodnotenie je hore :)

-5 Dobré Zlé
100%Vojta8
Super hra. Okruhy me nikdy moc nebavily ale tohle to zmenilo.
Opravdu doporucuju NFS je konecne od dob U2 cool.Zvuky jsou reálné a podle mě je hratelnost lepsi nez GRID.Doporucuje NFS me zase zacina bavit.

-6 Dobré Zlé
Absoulutne slaba hra.. akuraj je tam dobra grafika a to je vsetko... ziadna policia... ziadny bosovia nic proste slabota.. tuning uplne ziadny.. hra je iba o zbierani posratych hviezdiciek a jazdid do okola tie iste okruhy.. uplne slabaaaaaa

-6 Dobré Zlé
94%4444
je to super úžasná hra z vynikajúcou grafikou keby ten damage bol lepší tak by tá hry nemala žiadnu chybu ovládanie ako v realite

-6 Dobré Zlé
Totalnz prepadak cakal som od toho viac ale nie je to nic moc grid je lepsi ako toto to auto co tam robi no to je sila auta keruju bokom akoze to na mobile mam lepsiu ovladatelnost aut auta yatacaju ako na jave asphalt urban

-7 Dobré Zlé




60%dvC



























90%Ben











| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |