HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 44084 užívateľov

Hry > Braid > hodnotenie


Braid
78%

Moje hodnotenie - Braid





Recenzie - Braid

Dříve se říkalo, že čas je čtvrtý rozměr. A i když Braid má dvourozměrnou grafiku, třetím rozměrem je zde právě čas. Jeho provedení je naprosto výborné a všechny aspekty hry fungují jako švýcarské hodinky. Současně jde o nejlepší novodobou plošinovku na PC. Ten, kdo Braid bez cizí pomoci dohraje, se může považovat za vysoce inteligentního.


Užívateľské hodnotenia - Braid

Toto je fajn hra.Grafika dobra,postava super a pribeh nepochopitelny.Na začiatku som zbieral pucle ako som mal.Ale potom to bolo moc logicke.keby ste nevedeli ako zohnať puclu tak si to pozrite na videu.90 percent za to že to je hlavne o logike a pribeh je zle ukončený.Inak super hra.

0 Dobré Zlé
EEEmmm... nuž. Pred chviľkou som hral Limba... Vyhral som to kopu krát ale nevedel som tomu pochopiť... Potom som si sem naťukal nejakú hovadinu sa Vám priznám. Našlo mi Braida aká náhoda. Samozrejme že som si to musel pozrieť lebo ma to zaujalo. Celkom, celkom pekné a žiadna brutalita haha. Ani som nečakal a hurá na ňu. Hádanky mi robili problém asi tak hodinu žeby? No predsa že som to zistil (po tej hodine). Táto hra má v sebe niečo čo v iných hrách nenajdete... čas do zadu a do predu. To bola ale sranda :-D. PROSÍM NECH VYMYSLIA AJ TO POKRAČOVANIE :-) (Aj Limba)

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
2D hry vôbec nezvyknem hrat. Toto som s zahral cisto s vyzvy koli logicnosti. Asi len s 6 puzzlami som potreboval pomoc, ostatne som ziskal sam. Hra neskutocne dobre funguje tym casom, je to vazne neskutocne uzasne spravene a funguje na 100%. K tomu prekrasna hudba a mysticky zaujimavy pribeh. 93%

-1 Dobré Zlé
Hra bola velmi logická a niekedy aj neznesiteľne zložitá.Avšak trošku mi nejde do hlavy príbeh a hlavne jeho koniec...

-1 Dobré Zlé
Moja piata 2D hra co som hral. Ale tato ma uprimne a skvelo prekvapila.Necakal som taku zabavu pri rieseny a zbierani Puzzlov. Roztomila grafika,super hudba a atmosfera,s casti podobnost s Mariom, to je len par kladov tejto hry. a zapory....ani niesu:D
dbra hra,ktory vam mozem len a len odporucit,avsak musia vam vyhovovat 2D hry.
95%

-1 Dobré Zlé
Musim povedat ze fakt skvela hra, uz ta velkost instalacky je okolo 100 MB - to je naozaj priatelske, a aj tymi poziadavkami hra velmi laka.
Zapory som nenasiel skoro ziadne, klady su
+ jednoduchost
• ovladanie - sipky, skok, posuvanie casu
• 2D grafika - novodoby Mario
+ originalnost, napaditost (takato hra uz davno nebola vydana)
+ logickost
+ nenarocnost na HW

Plne suhlasim s recenziou (9/10) na games.tiscali.cz, cast verdiktu, citujem:
"Ten, kdo Braid bez cizí pomoci dohraje, se může považovat za vysoce inteligentního."

Vrele odporucam, naozaj stoji vyskusat a zahrat, aspon demo :)

-2 Dobré Zlé









| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |