HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 45713 užívateľov

Hry > Age of Empires 2: The Conquerors Expansion > hodnotenie


Age of Empires 2: The Conquerors Expansion
76%

Moje hodnotenie - Age of Empires 2: The Conquerors Expansion





Recenzie - Age of Empires 2: The Conquerors Expansion

The Conqureros Expansion je velice dobrým datadiskem, který původní AOE2 opravdu o notný kus rozšiřuje. Pravda, těch vylepšeních mohlo být i více a ona inteligence vesničanů mohla být také vypilována k dokonalosti, ale i tak to rozhodně za ty peníze stojí, pro fandy AOE2 nutnost.


Užívateľské hodnotenia - Age of Empires 2: The Conquerors Expansion

100%Latin
tato hra si zasluzi 100% prosto zasluzi este aj dnes co je uz rok 2012 12 rokov od vydania tejto hry ma tato hra este vzdy bavi tie boje na mape a tie kosticky co po mrtvych ostavaju to sa mi na tom paci aj to spracovanie atd. graficky to neieje zle si myslim a tiez si myslim teda viem..ze tato hra je lepsia ako neiktore sracky co vychadzaju v ticho rokoch tato hra bude pre mna furt jednotka =)) 4 ever

+1 Dobré Zlé
Skvelý doplnok k AoE II bez ktorého si radšej ani nespúšťajte základ hry Age of Kings pretože toto je super datadisk s veľa užitočnými doplnkami aj keď nájdu sa aj veci ktoré by som nepridal a hlavne kôli nim je hodnotenie také aké je teda 84%. Veľké + je pridanie národov, nov. jednotiek a hlavne máp :-)

+1 Dobré Zlé
Skvelý datadisk na Age of Empires 2 ktorý vám ponukne nové hrateľné frakcie, nové misie, nové jednotky a nové mapy. Čo sa týka tak je to vylepšenie a rozhodne sa ho oplatí mať.

0 Dobré Zlé
tak,je to celkom fajn datadisk,bez ktorého si ja už základnú hru predstaviť neviem,nové kampane,nové národy,proste nutné stiahnutie:)

0 Dobré Zlé
Veľmi dobrá hra, zaujímavé scenáre. Myslím že AOE dosiahla vrchol v Age of Kings + The Conquerors. Trojka sa mi až tak nepáčila

0 Dobré Zlé
-: trochu nudná a krátka kampaň, náplň misií
+: nové národy, nové prvky v editore, zábava, nové mapy pre multiplayer
Verdikt: Podarený datadisk, len mi pripadá zameraný na multiplayer. Jediné mínus vidím v kampani.

0 Dobré Zlé
Dobré rožšírenie. Veľa vecí ktoré mi chýbali keď som hral klasickú verziu dali do tejto rožšírenej. Nieje to dokonalé ale pokiaľ ste za také klasické nenáročné stratégie tak si to zahrajte.

0 Dobré Zlé
Po dobrej jednotke, tu je legenda, ktorá u mňa ostane ako hra čislo 1 akú som hral. Po výbornom AoK prichádza rozšírenie vo forme expanzie, ktorá opravuje a vylepšuje veľa vecí a privádza hru k dokonalosti. Musím sa priznať, že kampaň som celú nikdy nedohral a ani ma bavilo, ale to čo mi vyrazilo dych je multiplayer a s tým spojené válčenie medzi civilizáciami, ktoré v žiadnej hre nieje tak vyvážené ako tu. žiadna civilizácia nemá veľkú prevahu nad druhou, s kaťdou civilizáciou ide vyhrať nad inou a pritom každá civlizácia je niečim špecifická. Samotné hranie je niečo neuveritelné, existuje nekonečno taktík, vojaci sú výborne vybalancovaní a ku vítazstvu je potreba rýchlosti vynaliezavosti a vedomostí. Aj tearz po 12ich rokoch som nenašiel stratégiu, ktorá by sa ku tejto priblížila.

0 Dobré Zlé



95%Keth







| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |