HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21163
5455
5063
1438
1600
7336
6033
12908
1687

Online 45022 užívateľov

Hry > Call of Duty: Modern Warfare 2 > hodnotenie


Call of Duty: Modern Warfare 2
87%

Moje hodnotenie - Call of Duty: Modern Warfare 2





Recenzie - Call of Duty: Modern Warfare 2

I podruhé sází na masivně dramatickou atmosféru a adrenalinový prožitek, který je ale místy snad již přespříliš chaotický a někdy i kýčovitý. Stejně ale projedete zdejší dobrodružství takřka jedním dechem a podobně spektakulární válčení s dokonalými efekty nikdo jiný tak dobře prostě neumí. Herní dobu navíc znamenitě prodlužuje velmi široce pojatý multiplayer a soutěživý režim Spec Ops.
Call of Duty Modern Warfare 2 ostáva presne v šľapajách svojho predchodcu ako hrateľnosťou, tak aj štýlom, postavením, občasnou brutalitou a samozrejme aj krátkou kampaňou. Kampaňou, ktorá až tak neosloví ako naposledy a skôr pôsobí ako expanzia, ktorá by úplne ideálne mala byť už v pôvodnom COD4. Kampaň zachraňuje kooperačnou časťou Special Ops so sériou náročných misií, ale na druhej strane jej výrazne uberá orezaná multiplayerová časť, ktorá by minimálne pre PC hráčov ani nemusela existovať. Reálne Infinity Ward za dva roky spravili pár perfektných misií, pár priemerných misií a kooperáciu, ale na plnohodnotné pokračovanie by to chcelo niečo viac.


Užívateľské hodnotenia - Call of Duty: Modern Warfare 2

100%enqore
+ Grafika
+ engine
+ Hw naroky
+ zvuk
+ prostredie
+ efekty
+ hratelnost
+ inteligencia AI
- steam ochrana

+85 Dobré Zlé
najlepšia hra tohto roku a najlepšia časť celej série!!!!
aj keby bol fungeľ novy engine tak je to ešte lepšie ale aj tak grafika je krasna

+ hratelnost
+ grafika
+ zvuk
+ prostredie
+ AI
+ príbeh
+ CPT PRICE !!!

- steam
- dlzka hry

+58 Dobré Zlé
+ ui alebo lepsie povedane ai
+ je to dlhsie ako cod4
+ hw naroky neni su take velke ako som cakal
+ fajna grafa
- steam
- preca len dlzka hrania

asi najlepsia hra roka ktora ma silnych kokurentov

+38 Dobré Zlé
Skvelá hra... 99%
+grafika
+fyzika
+ovládanie
+iné
-steam
-krátke
URČITE NAJLEPŠIA HRA TOHTO ROKA!!! Škoda, že je nebudem mať šancu vyskúšať Multiplayer mód.

+34 Dobré Zlé
perfekná , vymakaná hra akurát trochu krátka
graficky je tiež na vysokej úrovni
multiplayer som zatial nemal príležitosť odskúšať , ale z videí to vyzerá dosť sľubne

+18 Dobré Zlé
100%Kukki
je to perfektna hra co dodat graficky aj ai je super ked to hrate na najvyssej obtiaznosti zvuk proste perfekt :)...

+12 Dobré Zlé
100%MIK
jednoznacne jedno z najlepsich COD ake som kedy hral nadupana grafika hratelnost AI HW naroky zvuk prostredie a pribeh ........ trosku mi vadi ze tam nieje vyklananie do stran dost mi to pri hrani chyba myslim ze sa oplati si tuto hru zahrat davam 100 %

+7 Dobré Zlé
Vynikajúca hra ako sa už od začiatku dalo čakať !!! COD je proste naj hra akú som kedy hral a dúfam že Infinity bude aj v budúcnosti na tomto projekte naďalej pracovať (škoda že aj COD7 nemajú na starosti oni :( )

+7 Dobré Zlé
Vynikajuca grafika
velmi good dej
dobre spracovane postavy
nechce silne poziadavky
takn ako modern wafare 1 je tak isto super aj modern warfare 2
vsetko super podla mna 100



+3 Dobré Zlé
Fakt nejsem poslední dobou příznivcem FPS. Na chvilku pobavilo a odložilo pár zkoušek, ale to je tak všechno...

+1 Dobré Zlé
100%HAGOS
tato hra je najlepšia tohto roku , skoro každá misia ma správnu dávku akcie .... ale moc ma prekvapila vojenská technika v tejto hre a že je to konečne už MODERN Warfare . Jedine ta grafika a fyzika by mohla byt lepšia .....aj napriek tomu dávam 100 % ...... a dúfam ze bude tretie pokračovanie tohto príbehu

+1 Dobré Zlé
skvela hra, dobra grafika, dobry pribeh, lahke ovladanie, ... aj ked kratke , ale ... v modern warfare3 sa to urcite vynahradi ...

+1 Dobré Zlé
Pre mňa absolútna jednotka všetkých dielov z CoD. Nehral som síce všetky, ale týmto skvostom ma autori presvedčili, aby som pritvrdil. Najlepšia vojnová hra všetkých čias je na svete.

+1 Dobré Zlé
No takze hral som a jednym slovom hruza !! 1%
single- naskriptovani panackovia v uniformach bez akejkolvek ui 1%
multiplayer je obycajna nahanacka po mape bez akejkolvek taktiky 1%
jedine za co davam nejake % je spec ops

a infinity davam 100 bodov za to ze sa im podarilo kvalitne odrbat zas deti



0 Dobré Zlé
Zatím co si tady dětičky a pochybně předujatí "profesionální" recenzanti udělí nebývale vysoké hodnocení a samé oslavné komentáře s podivnými nesmyslnými výroky, já si to ohodnotím nezávisle na ostatních a podle toho, jak to sám vidím. Nic nového. Desítky a desítky zbraní přičemž využijete ani ne třetinu. Tupí nepřátelé s nekonečnými spawny. Příběh mnoha postav, přičemž některé přežijí, jiné ne, ale jen těžko v tom najdete nějakou hloubku. Skvělá grafika a zvukové efekty, což má zastínit (a bohužel úspěšně) nedostatky kterých je přehržel. Prázdné lokace bez jakýchkoli interaktivních předmětů. Žádné prvky jinak tak typické pro spousty stříleček - lékárničky, spínače, dveře, tajné oblasti, zničitelné prostředí, komunikace se spojenci, různé granáty a výbušniny, tiché akce (maximálně řádně nascriptované), nutnost přemýšlet, říditelná vozidla, a mnohé další. Tohle COD je jen kaše, která sází na zvuky, hudbu, epické chaotické bitvy a dechberoucí scenérie, a taky stupiditu hráčů. Vše je tak strašně zjednodušené, až se divím, že to někoho může bavit. Jediná opravdu zábavná věc jsou Spec Ops neboli krátké mise s jednoduchými úkoly a dokonce i pro více hráčů.

0 Dobré Zlé
Proste je to viac než hra. Je to uplne parádne, skvelé. Podla mňa sa to aj rovna cod 4 fakt skvelé. Nechýba tam nič: prekvapenia, výbuchy, zbraňe, dialógy, postavy, obrovske plus GRAFIKA A HUDBA!!
No ta grafika to je neskutočné. Spomeniem dva príklady: ked vyslobodime Cpt. Price a on Roacha bude chcieť zabit tak ta grafika ako sa pozre tie fuzy co ma to je ako keby skutocne. a 2. priklad ked ssa price a soap spustia na lane a tych straznikov daju on ho bodne nozom a potom da kameru nanho a tie oci to je ako keby skutocne
absoltune perfektne
tak davam co ien ako 100%

0 Dobré Zlé
90%Enoo
Super strielačka pri ktorej sa rozhodne nebudete nudiť. Hráte za rôzne typy špecialnych jenotiek pekne misie,dej. Odporučam !

+grafika
+dej
+zbrane
+postavy



0 Dobré Zlé
Táto hra je úplne super. Je tam mega dobré grafické spracovanie a aj herné. Pomerne táto hra má dlhý Single player a ešte k tomu je dobrý Multi player. Páči sa mi to Special ops že si môžeš s kamarátom v kľude zahrať a pobaviť sa. Príbeh tejto hry ma úplne dojal, skoro ma donútil vypustiť slzu. Milujem túto hru, je to moja srdcovka !

0 Dobré Zlé
Posledné fakt dobré COD bohužial. Po túto časť boli všetky diely kvalitné, ba priam definovali FPS žáner ako taký. Vid. hodnotenie jednotlivých častí hovorí za veľa. Bohužiaľ dnešné časti COD zarábajú najviac... a tak stačí Activisionu tvoriť jednoduchý odpad pre jednoduchších ľudí, nabaliť to farebnými skinami, zombíkmi atd. a jop všetci sa radujú a rok čo rok kupujú

0 Dobré Zlé
Hodnotím iba singleplayerovú zložku o MP v zátvorke na konci hodnotenia

+prekrásna grafika
+super audio
+perfektná atmosféra
+postavy
+zábavný special ops a celkovo kampaň
+výbava a zbrane
+obtiažnosti
+finále
+variabilita misií
+stealth misie a a misia v helikoptere
+cutscény

-krátkosť
-FoV changer je nutnosť

Výborne a výborne...skvelé pokračovanie a je super zábavné.

(k MP: kde je balans ? prečo bolo po vydaní milión cheaterov ? Fov Changer ? svinské perky a deathstreaky ? a ešte raz a naposledy kde do hajzlu je balans ?)



0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Je to veľmi dobré lepením CoD4-key veľmi dobrá hra a grafika je tiez veľmi dobrá a hľa dobré zbrane ale bol by som rád keby bola dlhsie Ako CoD 4

0 Dobré Zlé
Je to velmi dobré vylepenie CoD 4-ky velmi dobrá hra a grafika je tiez velmi dobrá a aj dobré zbrane ale bol by som rád keby bola dlhsia ako CoD 4

0 Dobré Zlé
Super hra do teraz som hraval cracklu verziu ale mnozstvo cheaterov a idiotov co si davali nuke jedna basen som sa rozhodol si hru kupit aj s DLC a fakt musim skonstatovat nelutujem MP je super lepsi pocit mam z odomikania veci jak z cracklej verzie zbrane su paradne veci ktore nane odomikate super perky ktore su ucinne a mozete si ich vylevlit do pro vezie(prida dialsiu abilitu-diaslie ability naviac) deathstreaky su casto kritizovane a ja by som nesuhlasil s tym ze to nici hru ja som rad ze to tam je i ked niektore su trosicku OP grafika je genialna (znovu)hratelnost genialita SP kratky je ale uzasny a Special OPS je genialny sutazivy a zabavny proste MW2 je moja najoblubenejsia Online FPS aku som kedy hral ja tie peniaze za nu a DLC nelutujem ani cent nelutujem je to zabava zavislacina so skvelimi mapami(niektore su s CoD4)proste ja si ine CoD ani kupovat nebudem ani nebudem ine hravat toto je genialita a takto ma vyzerat genialna super zabavna hra

0 Dobré Zlé
Buďme reálny... Modern Warfare 2 má k realite asi tak blízko, ako spracovanie jednotlivých zbraní, inteligencia AI, či samotné "superman style" misie a "one-man army" nádych.

Novodobý "Rambovia" a "Terminátori" si však prídu na svoje. Po audiovizuálnej stránke vysoký nadpriemer, nie však taká úžasná paráda, ako si kadekto myslí. Príbehovo naprostý chaos a prázdnota svojou hĺbkou pripomínajúca "kaluž", oproti "jazeru" UT3, alebo "oceánu" SC-Conviction. Čo sa týka hrateľnosti je to masochistický "shoot'em all" simulátor, ktorý sa chce hrať na ukážku moderného vojenstva. To radšej volím Ghost Recon: Advanced Warfighter 2, ktorý je ďaleko pred týmto titulom a to po všetkých stránkach.

CoD-MW2 je proste "simulátor" masívneho "zombí massacere" prezlečený do vojenského kabáta. Tých 70% dávam hlavne za technické prevedenie (ale sklamalo ma, že pri pohľade pod nohy tam žiadne nie su) a zvukovú stránku. Inak naprostý prepadák - V podstate ako väčšina podobných titulov.

0 Dobré Zlé
Legenda sa vrátila... Vo všetkých smeroch lepšie, akčnejšie, krajšie... Masjtrovské dielo, na ktoré sa ozaj oplatilo čakať nejakú tú dobu... Grafika na dokonalej, ba priam nadprirodzenej úrovni, príbeh, ktorý vám vyrazí dych (kvôli zvratom a intrigám), nespočetne veľa zbraní, ktoré pri prvom prechádzaní nemáte šancu vyskúšať... A najviac ma dostal návrat kapitána Pricea a Soapa... Avšak nie je to bezchybná hra... Vyskytnú sa aj tu chybičky (vojaci v stenách), ale pri tempe akcie si to ani nevšimnete... Najväčšia chyba je KRÁTKOSŤ hry, pretože ak na druhej úrovni prejdete hru za 4 hodiny a 45 minút, hmmm, dačo už nie je v poriadku... Avšak túto "závadu" dokonale nahradzuje Spec Ops mód a samozrejme Multiplayer... Ak to mám zhodnotiť, tých 43,99 EUR neľutujem, ba dokonca by som dal aj viac... Len škoda tej krátkosti... Byť to dhšie o také 2 hodinky dám aj 100 percent:)... Najlepšia FPS tejto jesene a dovolím si tvrdiť, že celého roka... Už sa teším na sedmičku:)... VIVAT CoD ! ! !...

0 Dobré Zlé
Stale nudnejsie a nudnejsie. Tato seria uz hra cele roky tu istu pesnicku. Uz ani ten MP nie je zabavny kedze je to stale to iste a stale idu HW poziadavky hore (nie teda, ze by boli vysoke). Pre mna ale tato seria uz skoncila. Nebudem ani hrat dalsie diely lebo by to islo stale dole

0 Dobré Zlé
100%leo
je to super hra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Včera som si ju kúpil a mne stačí misie sú super a tie zbrane jednotka , takúto hru som už dlho nehral.Odporúčam všetkým milovníkom akčných hier.

0 Dobré Zlé
Zatiaľ najlepšie Call of Duty! Super grafika, príbeh a množstvo zbraní. Ale je to trochu krátke. Na mňa táto hra urobila veľký dojem.

0 Dobré Zlé
Call of Duty: Modern Warfare 2 kračia v šľapajach svojho predchodcu, hlavne čo sa týka príbehu a veľmi kvalitného audiovizualného spracovania. Je to naozaj chytľavý titul, ktorý hráč zhĺtne s najväčšiou chuťou. Avšak to, že sa snaží byť hrou, ktorá približuje realitu, ju ťahá o triedu nižšie. Celkovo séria CoD stavia už len na arkádovosti a adrenalinových prestrelkách, ktoré hráča nútia bezhlavo bez taktizovania rútiť sa dopredu ozbrojený po zuby. AI pokryvkáva miestami tiež. Takáto kombinácia tvorí ešte so systémom samoliečenia z ukážky moderného vojenstva skôr Terminátorov proti zlému zvyšku sveta. Na zavŕšenie pre krátku kampaň to napokon celé vyzerá, ako keby cieľom tvorcov bolo len ohúriť grafikou a zvratom v deji. Naopak chválim atmosféru a odvahu tvorcov na pokojné zabitie aj hlavných postáv, čo dokáže väčšmi nadchnúť. Ale bohužiaľ, hladanie hlbšej podstaty hry; niečoho, čo by ju robilo jedinečnou, originálnou, je márne - utopené v arkádovosti.

0 Dobré Zlé
Hru by som hodnotil veľmi pozitívne. Mňa osobne si hra získala vytkol by som možno to že hra ja v celku krátka ( ja som ju prešiel za 4h na strednej obtiažnosti ).

Ovládanie spolu s grafikou sú tiež výborné.
Dej je pútavý, rozmanitý, strhujúci a plný prekvapenia.
V hre sa tiež môžme dočkať veľa nových zbraní a možností.

-1 Dobré Zlé
CELKOM DOBRÁ HRA! No veľmi ma sklamala oproti COD 4 alebo COD 1 a COD 2 veľmi málo misí ako v COD 5 aj keď sú celkom dobré dosť prehnané mohla byť určite oveľa lepšia.

-1 Dobré Zlé
+ mnoho zbraní
+ príbeh
+ Cpt. Price
+ grafika

- dlžka (za 6 hod prejdené)
- stále dokola to isté :D

-1 Dobré Zlé
Tak toto je zďaleka najlepšie CoD, konečne dobrý príbeh s nečakaními zvratmi, viac stealth misií, pekná grafika aj soundtrack. Misie sú v úplne dobrom prostredí, tie v DC a v horách sú fakt dobré, hratelnosť je tiež nejak lepšia než v ostatných CoD. Prestreliek je občas stále až moc ale nie je to až také zlé, ako v iných.

-1 Dobré Zlé
Nie je to zlá hra - ale hraval som ju cca 1mesiac taký black ops ma baví o dosť viac :-))))))))
Dávam 70%

-1 Dobré Zlé
Úplná hovadina ... Nič nezmenené od Cod 4 ... Proste úbohé ... hru som prešiel za chvíľočku... Všetci vojaci sa rovnako hýbu , rovnako zomierajú ... no dosť o ničom... jedniné čo je na tom aspoň troch dobré ... ( 1%) je to múzeum inak nič ... Hamba

-1 Dobré Zlé
Hra ma veľmi oslovila a ktorú som veľakrát prešiel. Sú tam moderné zbrane, vrtulníky. Veľmi dobrý dej.

-1 Dobré Zlé
Konečne sa to podarilo. 2. pokračovanie MW vrazilo dych hlavne epickým príbehom, postavami, HW nárokmi a hlavne príbehom ktorý sa spájal so scriptami zasahujúcimi nielen do SP ale aj do Multiplayeru kde sa opäť preslávili s módmi. Taký príbeh ako v MW 2 ma prekvapil pretože bol veľmi zaujimavý a teaserový :).
+40% grafika
+80% príbeh
+60% kampaň, riešenie misií
+20% MP
+50% epické prvky (menej ako u BO čo ma veľmi teší; tak to má byť :-D )
"Remember, NO RUSSIAN."

-1 Dobré Zlé
75%S3aF
No tak MW2 bolo asi posledné CoD, kde sa niečo zmenilo... aj dej bol cekom obstojný, ale inak, je to dosť špatná hra... kto je zvyknutý na iné hry (Battlefield, Command&Conquer) tak ho bolia z toho oči. Doslova. Naozaj ma z toho začali bolieť oči, a to pri niektorých hrách vydržím hodiny...

-1 Dobré Zlé
Call of duty Modern warfale súboji zo Battlefiled Bad Company.Ale, túto vojnu akoby prehráva, ale to nič nemení na hodnoténi,hra je velmi,dobrá :)

-2 Dobré Zlé
Bez pochýb najlepší diel série. Môžem povedať, že ľudia v Infinity Ward vedia urobiť výbornú hru. Hra vás chytí hneď od začiatku a už vás nepustí. Kampaň ma veľmi zaujala. Príbeh je komplikovanejší ako v jednotke, ale môžem povedať, že je dosť pútavý a zaujímavý. Ak prejdete kampaň pobaví vás aj Special Ops. Multiplayer je celkom v pohode a môže byť. Táto hra je skvelá a chyby sa hľadajú ťažko, avšak ku dokonalosti ešte niečo chýba...

-2 Dobré Zlé
Je to super hra na rok kedy visla a bavi ma stale sp je uzasny ale mohol byt troch dlhsi presiel som to asi 7x Nemam co dodat MW2 JE proste SUPER HRA !!

-2 Dobré Zlé
Úžasný, nepředvídatelný příběh a snad ještě lepší vizuální stránka, velmi se těším na MW3. Jsem velmi zvědav, jak to dopadne... :-)

-2 Dobré Zlé
i presto ze hraju battlefield zaroven s nim si vzdy koupim call of duty.protoze obe dve hry se dokonale doplnuji akce a simulace,grafika a styl.i kdyz sou kokoti co rikaj ze battlefield je na nic je to jen zavedeny stereotyp ze kdo ma cod je proti battlefieldu a naopak.a lidi co sem porad nepresvedsil tak sou bud lidi s 4 a mene jadrovym procesorem a grafickou kartou z herniho praveku nebo uplny ignoranti.a navic nemuzeme pomerovat hru ktera je technicky na spici s hrou ktera ma hratelnost strilej a zabij a moc nepremyslej.(kupte si lepsi komp) :D

-2 Dobré Zlé
100%krr
Call of Duty Modern warfare 2.Tak toto je stielacka ako sa patrí.Perfektný dej,vrátili sa staré dobré postavy je tam vela zbraní,grafika je dost dobrá atď. Proste naozaj dobrá hra.


-2 Dobré Zlé
90%Bugs
Na úvod chcem poznamenať, že niesom žiadny Call of duty fanboy. Príbeh sa mi neskutočne zapáčil, niečo fantastické. Novinkou Spec Ops som bol úplne unesený, prineslo mi to mnoho zábavi s kamarátmi. Na MP som nahral cez 500 hodín a stále ma to neprestalo baviť. Hral som aj Bad Company 2. Neviem prečo ale MW2 ma dostalo narozdiel od Battlefieldu aj ked v MP to tam máte oveľa pestrejšie.

-2 Dobré Zlé
Single player:
Premakané misie.
Výborná grafika.
Výborný príbeh.
Na niektorých misiách možnosť ovládať motorové vozidla.
Na niektorých misiách až kolosálny koniec.

Multi player nemôžem skomentovať lebo som ho ešte nehral ale kamaráti ktorý to hrajú vravia že je to fakt dobre!

-2 Dobré Zlé
- Moje očakávania boli do bodky splnené. Odkedy som hru zapol až kým som ju neprešiel, nevedel som sa od nej odtrhnúť.

- Plusy: Kampaň, mód Spec Ops, AI spolubojovníkov, rozmanitosť misií, nevysoká HW náročnosť.

- Mínusy: Stále ten istý grafický engine ktorý bol aj v COD 4.

- Odporúčam hru závislým gamblerom ktorý radi strieľajú, Ale aj všetkým ostatným.

-2 Dobré Zlé
Call of Duty Modern Warfare 2 sa podobá svojmu predchodcovi ale je o niečo lepšia. Grafika je super hrateľnosť tiež a príbeh? O tom ani nehovorím chvála Infinity Ward! Urobili skvelú hru ktorá sa môže len chváliť a nie ohovárať. Ja si myslím že každy pokročilý hráč mi to tu potvrdí že je to skvelá hra.

Plusy:
+Grafika
+Hrateľnosť
+Príbeh
+Veľa nových zbraní
+Skvelý Multiplayer
+Detaily

Mínusy:
-Zopár malých bugov a nedorobkov

Známka: 1
Doporučenie: 100% si kúpte aj za 70 €

-2 Dobré Zlé
Mne sa to zdá lepšie ako jednotka, no celkovo. Hlavne mi vadia vysoké nároky, k vôli tomu som si kúpil nový PC - takže vlastne ďakujem. Grafika naozaj perfektná, slabší dej - to mi každý uzná, dosť dlhý a nie je stereotypný, no je taký nezaujímavý. Skôr tie misie sú dobrodružné, aj keď pár stereotypov sa nájde. Inteligencia nepriateľov totálne spojená s obtiažou - sama o sebe nie je Božská. Zbrane moderné - čo dodať, lietanie a tie veci super.

-2 Dobré Zlé
100%FDGOD
Je to najlpesia cast modern warfare ,vlastne to je pokracovanie pribehu s cod4 vidno ked si prvikrat pustite tuto hru tak ukaze nazaciatku bribech historiu cod4 a potom sochu zakarova.

-2 Dobré Zlé
Kedze niesom nadsenec prechadzania misii som rad , ze na com zapracovali vydavatelia bol multiplayer ktory uzasne zabavi na dlhe hodiny. Zbieranim levelov a lepsich zbrani je tu na pravom mieste a nemam co podstatne vytknut.

-2 Dobré Zlé
mne sa hra veĺmi páčila po všetkých stránka, je to dalśia vydarená hra od našich skvelých vývojarov, teším sa na ďalšie a dalšie pokračovania lebo hra splnila moje očakavania po vŠetkých stránkach, len multiplayer y mohol byŤ dostupnejší :)

-2 Dobré Zlé
Nemám čo dodať proste hra na svojom mieste klaniam sa pred autormi lebo toto bolo určite najlepšie call of duty aké vydali určite sa nemajú začo hanbiť len to potvrdzuje kolko kúskov sa tejto skvelej hry predalo skvelá graffika, mapy, proste všetko.

-2 Dobré Zlé
Podľa mňa Call of Duty Modern Warfare 2 je najlepšia hra akú som doposiaľ hral. Výborná grafika, prepracovaná hra nieje čo k tejto hre čo dodať. Za plný počet. Už sa teším na ďalšiu časť.

-2 Dobré Zlé
Urcite najlepsia cast celej serie .

+

grafika , pribeh , ovladanie , moderne zbrane , má to spravnu davku adrenalinu

-

na moj vkus velmi kratke , take male fyzikalne chybicky ako ked skocim s 10 metrov a nic sa mi nestane

-2 Dobré Zlé
Super grafika, super hrateľnosť, široký sortiment zbraní. Dobrá hra ale pre mňa sú ja lepšie. Trojka ako pokračovanie, tiež sedí, lenže nič nové.

-2 Dobré Zlé
Pokračovanie obĺúbenej modern warfare, znovu prekvapil.
+dobre premyslený dej
+veľa nových zbraní
+začiatok 3.sv
+Price,Soup
+grafika (aj ked si vela ludi myslí,že nič moc )
-multiplayer cez steam

-2 Dobré Zlé
Táto hra a ďalšie zo série Call of Duty sú najlepšie hry s príbehom, niekedy dejom, ale aj grafikou. Zabíjanie Rusov milujem a tu na tejto hre vidieť ako poriadne vyprášiť Rusom kože. Je to akčná strieľačka čo u mňa dostáva ďalšie plus a je to v časoch vojny a ja dejiny 20. storočia mám rád a táto hra je vizuálna predstava o druhej svetovej. Ale iné je to hrať, ako byť pri tých vojakoch. Posrať sa s Rusov a tak. U mňa to má 99,5 hodnotenie :D je to hra extra super výborná :)

-2 Dobré Zlé
najlepsia hra aka kedy vysla ovela lepsia ako vsetky CoD a to niesom fanusik ale iba sa mi to paci a poviem vam ze je to ta najlepsia hra aku som kedy hral a to nehovorim este o MP

-2 Dobré Zlé
100%Pitko
Super hra...ťažké a veľmi reálne misie ..Ale niekedy to je nereálne v tom že na vás ide 100 vojakov a štvorica vojakov vrátane vás ich všetkých eliminuje :D ...v tom vidím troška sci-fi ..Ale hra je suprová ,zložité misie ,nie raz v malých priestoroch ako misia v Gulagu ...perfektný adrenalín .. :)

-2 Dobré Zlé
Paráda!! Ta hra ma proste chytila za srdce veľmi sa mi páči.
+multiplaje
+hratenost
+grafika
+efekty
+zbarane
Tej hre nieje čo vytknúť

-2 Dobré Zlé
100%-MaTo-
Najlepšia hra zo serie Moder Warfare :D
Navyše vyborny dej a hratelnost tiež pejna grafika.

Mne sa pači najviac :D

-2 Dobré Zlé
Skvělá hra která na svojí dobu byla skoro nejlepší.Musím říct že tenhle díl mně bavil víc než Cod4 přece jenom je vylepšeno dost věcí např:Granáty upravili aby se dokázali kutálet,Zbraně na příkrých svazích nebo na schodem sjíždějí dolů,při scénkách jdou vidět vaše ruce(v Cod4 vidět nebyli) a nové zbraně. :-) svkělá hra.
+vylepšená realnost hry
+Nové zbraně
+Příběh
+Propracované mise
+Hw nároky(není to vůbec náročná hra)
-Délka hry
-Engine je stejný jako v Cod4
-Inteligence Ai klesla :/

-2 Dobré Zlé
Na začiatku som dal 95 % ale hned ako som hru 100 % dohral som percentá opravil na 100 % táto hra si u mňa nezaslúži žiadnu inú cifru. Od polovice hry ma to tak chytilo že som celý den paril až do konca krásne scénky , efekty ... ku koncu hra za Soapa (Roacha aGhosta upálili)
Pomstenie smrti zabitie Sheparda . ! prekvapilo ma to fakt RESPECT brutálne sa teším na : Call of Duty Modern Warfare 3 ! ! !

-2 Dobré Zlé
Podla mňa je call of duty modern warfare 2 celkom dobrá hra. Moc ma na nej bavil multiplayer. Misie sú krátke a grafika sa o moc nezlepšila od cod4.

-2 Dobré Zlé
Super hra bez chyby

plusi:grafika,pribeh,postavy,zbrane,missie,mapa muzeum,multiplayer,special ops

-2 Dobré Zlé
+Dej
+Veľa zbraní
+Multiplayer

-Grafika

Je to dobrá hra ale sklamala ma grafika ktorá sa skoro vöbec od call of duty 4 nezmenila.
Zato multiplayer je super aj keď nič nového neponúka.



-2 Dobré Zlé
100%SlaX
niektory hovoria, ze engine modern warfare je to iste. no neni stiahnete si mw3 alebo mw2 a potom si zapnete cod 4 mw a uvidite ze okolko je ini engine jak mw mw2 a mw3 ovela lepsia grafika plus zbrane. to je vsetko

-2 Dobré Zlé
najlepsia hra na svete velmi prepracovana snazili sa a ocenujem ich snahu masaker moja naj stielacka dobra grafika naroki male

-2 Dobré Zlé
Super hra , skvela grafika, lahke ovladanie, skvely pribeh, no nemam slov doporucujem si tuto hru zahrat. Veľa akcie , starý známy , posledná misia je aj tak najlepšia :D Aj keď je to trochu slabšie než CoD 4 : MW .

-2 Dobré Zlé
táto hra je dokonalá,ľahko hratelná,skvelá grafika,pútavý príbeh,strhujúce bitky, brutálna misia na letisku,a prevteľovanie do roznych postav.A akoby toto nebolo dosť skvelé,je tu multiplayer a novinka:Special ops.

-2 Dobré Zlé
Call of Duty:Modern Warfare 2 je vyborna hra na ktoru sa oplatí počkať pretože keď ju začnete hrať pochopite prečo...najviac ma zaujala grafika a veľké množstvo zbraní ale su tam aj staršie zbrane ako M40-tky.Škoda že nie je trochu dlhšia :D...ale aj tak si myslim že je to vinikajuca strielačka a Call of Duty (myslim všetky serie) je velmi oblubena hra a klaniam sa chlapcom ktory dali tieto hry dokopy 100% :D



-2 Dobré Zlé
vyborna hra presiel som ju sam vam ju mozem odporučať nessklame vas tato hra zaver je najlepsi stiahnite si to ale bo kupte nesklame vas ja to mam na xbox 360 a super kvalita obrazu proste hd

-2 Dobré Zlé
Hra na plnej urovni......nic jej nechyba maximalne tak kratky dej ale ten je vyvrateny uzasnym dejom spolu s filmovym nadychom a hudbou ktora vas nuti neprestavat..........uzasne .... keby taketo hry boli kazde tak asi kazdy bude strajkovat :D:D

-2 Dobré Zlé
Je to skvela hra s perfektnou grafikou a mnozstvom efektov, prepracovane misie a skvely zaver hry! Dufam, ze bude dalsie pokracovanie :)

-2 Dobré Zlé
Dobrá hra, trochu vylepseny engine a nové zbrane :D Už som ju dvakrát prešiel a stále ma to baví . Páči sa mi tam to že sú tam pekné sniperské akcie, jazdenie na skútry.. a mnoho dalších

-2 Dobré Zlé
singleplayer poévedený ale zachvíli omrzí je tu proto aby ste si osvojily ovládáni a podobně bude vás bavit tak první dva dny než oběvíte multiplayer ten vás bude bavit jeste hodně dlouho po zakoupení hry!
+možnost vilepšení a uprav zbraní
+počet zbraní
+hratelnost
+multiplayer
+komunikace přez stream
+efekty
+grafika
+HW naroky
+hry přes stream dou bez CD
+nenáročnost na procesor (a to vím o čem mluvím SÁM MÁM PEKNOU KRABICI procesor stačí jedno jádrovi pokut máte alespon 3.0ghz)
VILEPŠENÍ ZBRANÍ
mužete upagovat na zbraních optiku,barvu,granátomet,tepelný zaměřovač atd.
MULTIPLAYER
získávaní zbraní a hodnosí zterých nebude nikdy dost.sestavte si vlastní arzenál pro vašeho vojaka od primární zbraně sekundární až po specialní tipy grenátu.za zabití více vojáku beze smrti dostanete vihodu dle zasluhy a vlastního víběru např.naváděná raketa,přivolání helikoptery,letadla,nálet,odhalení neprítele (UAV)atd.
SKRÁTKA MULTIPLAYER VÁS BUDE BAVIT

-2 Dobré Zlé
Chabé pokračovanie Call Of Duty 4. Príliš krátke, príliš arkádové. O znovuhrateľnosti ani nemá zmysel niečo hovoriť. Ale ak vám k dokonalému zážitku stačí nadupaná grafika, budete spokojní. Inak ruky preč.

-2 Dobré Zlé
je to vyborna hra v ktorej sa bojuje ako o zivot tady na slovensku to nije neka popularna hra ale v amerike to je hra zivota povim podla môjho nazoru to je druhe najlepsie call of duty

-2 Dobré Zlé
príbeh-100%
grafika-89%
zvuky-99%
postavy-100%
Hra bola celkom dobra musim uznat ale mohla byt aj lepšia

-2 Dobré Zlé
98%maat
Skvělá hra
+Speciální operace
+Dobrá grafika
+Tajná mise v muzeu na konci kampaně
+Nové zbraně
-Nevhodné pro děti (Ale kdo se stará :D )

-2 Dobré Zlé
Tu som si vážil taktiku pri boji, misie, dobrodružstvo a hlavne spektrum zbraní a široké prostredie. Už sa teším na Blac Ops...

-2 Dobré Zlé
Tak takto si hru určite nepredstavujem, len blud z modernej vojny, aj keď žiadne nie je, no toto je proste úbohosť, hlúposť a čo ja viem čo ešte.

-2 Dobré Zlé
Opäť raz skvelá hra. Kampaňou začnem, zaujímavé prostredie a misie robia z kampane božskú, no teraz pristúpi dĺžka. Hra nie je o prehnane masívnych bojoch a tak nie je veľmi stereotypná a tu už ide o dĺžku. Tucet misií by bol veľa, no pár naviac by nezaškodilo. Dej kampane zaujímavý, aj keď nepodstatný a nevýrazný. Lietanie určite fajn bonus k hre, zbrane ozaj dobré, vozidlá (po zemi) sú fajn, aj keď nie je na nich veľa misii.

-2 Dobré Zlé
Toto šieste pokračovanie beriem ako extrémne zaujímavé a rozmanité FPS. Zbrane je obrovské plus, trocha slabší dej v strede a mierny stereotyp v porovnaní s MW1. Hodnotím to ako tretiu najlepšiu hru roka 2009.

-2 Dobré Zlé
Jednoznačne kandidát na hru roka!Koniec príbehu ma dostal najviac.
+misie
+zbrane
+príbeh!!
+grafika
+zvuky
+AI inteligencia ma prekvapila!!
+HW
+multiplayer
+kapitán Price!

-pár bugov
-dlzka hry

-2 Dobré Zlé
100%sam2
Po dlhom čase som znovu začal hrať MW2 a hneď na prvej misii ma ohúrila tá perfektná grafika, atmosféra, prostredie, pestrý arzenál zbrani tak vám vravím že táto hra ani po 4 rokoch nestráca svoje čaro ;) klasika Call of Duty nikdy nevymrie.

-2 Dobré Zlé
Vynikajúca a jedna z najlepších hier aké som hral. Nádherná grafika, výborné ovládanie, super nápady. K tejto hre niet čo viac dodať, iba mohla byť trošku dlhšia...

-2 Dobré Zlé
+vobec nic
-fyzika(ziadna nie je)
grafika ( v roku 2004 by bola mozno pekna)
pribeh ( gyc na n )
dlzka ( iba 5 hod :D )
scripty ( cela hra je jeden velky script )
ai ( tu nie je o com sa bavit su to nascriptovane stroje )
HW naroky ( na tu hnusnu grafiku)


-2 Dobré Zlé
vynikajúca hra.. ale tvorcovia by sa mali zamyslieť nad názvom hry ... sem už "Call of Duty" nepatrí...

-2 Dobré Zlé
je super mna bavi doteraz , je to super dielo : musim zatlieskat graficky je dobre ale viac misii by trebalo lebo mne sa to zda kratke

++ja som to stiahol a ide mi to bez steamu

-2 Dobré Zlé
páčilo sami na tej hre dá sa povedať všetko zbrane grafika všetko akurát veľké mínus je dĺžka hry,ale inak hra sa mi strašne páčila hlavne to spracovanie misie vo dvoch to ma bavilo najviac kde ste s priceom chodili.

-2 Dobré Zlé
Takže nám opět Infinity Ward dokázalo že patří mezi nejlepší mašiny na hry,tendo díl jasně porazil své předchůdce,Doufejme že spolupráce Infinity Ward a Activision vydrží.

-Skvělá grafika
-Realistické zbraně
-úchvatné zvukové efekty
-má to příběh
-Propracovaná AI
-různorodé prostředí
Jen škoda že pro hraní on-line musím mít steam.

Podle mě je to nejlepší hra roku,myslím že za ten měsíc a půl nic lepšího nepříjde.

-2 Dobré Zlé
supeeeeeer hra nic lepsie som v zivote nehral grafika hratelnost misie proste super a tie zbrane infinity ward dokazal opet nieco uzasne

-2 Dobré Zlé
100%heda
super hra hrál jsem ji asi tak třikrát byla to jedna hra moje nejlepši stoho roku
+grafika
+příběh
+zbraně
+prostředí
+multiplayer
+mapy

nemám co dodat chyby jsem ještě nenašel doporučuji

-2 Dobré Zlé
Mne sa to páčilo viac ako jednotka, moderné boje nabrali extrémnosť a zaujímavejšie prostredie, mesto príroda...určite zatiaľ dobrý začiatok pre moderné CoD

-2 Dobré Zlé
Hra hodna inteligencie pat rocneho decka.
Niekolko krat som jej dal sancu ale bohuzial tento gíč nieje hoden vyssieho hodnotenia.
Nerealnost stupidita a krcovitost- v tomto ponati sa CoD Mwf 2 nesie.
Hlupa AI ako vlastnych tak nepriatelsych vojakou zanechava otrasnú pachut ktoru ja nedokazem prehltnut. Zmatok to je dalsia deviza tejto akoze vojenskej akcie. Neskutocny pocet nepriateov rojacich sa z pred poza a aj zo stredu bojovej linie len ukazuje ako sa tvorcovia snazia nahradit svoj nedostatok kreativity kvantitou. Nic viac len strelba na kacice.

-2 Dobré Zlé
Mne to pripadá ako trápna kresba čiarami a tak to aj vyzerá. S ničím sa tu nebili, proste urobili polotovar a dali ho na trh. Jediné čo je tu dobré je celkový dojem po hre.

-2 Dobré Zlé
Najhorsia kokotina na svete. Tato skurvena hra moze za skazu Call of Duty. Prave od tejto to vsetko ide dolu vodou a najradsej by som zlomil kazde CDcko s MW2, vymazal kazdy steam ucet na ktorom je MW2, zavrel kazdy obchod kde propaguju tuto vyjebanu "hru" spinavu!

-2 Dobré Zlé
Veľa sa o tejto hre hovorilo ale ako sa hovorilo tak sa aj splnilo.
Táto hra má veľmi dobrú grafiku aj ovládatelnosť.

+
grafika
ovládatelnosť
zvuk
prostredie

-
trochu krátke


Veľmi dobrá hra oplatí sa kúpiť.



-3 Dobré Zlé
COD6 MW2 Uzasna hra a 2 nesklamala
+grafika
+hratelnost
+stala akcia
+pribeh
+zbrane

-kratka doba hrania
Ale aj ked ju mate za par hodin prejdenu je to skvela hra

-3 Dobré Zlé
Velmy dobra hra pribeh perfektny hratelnost tiez grafika ani nehovorim proste super hra neni co ktomu dodat

-3 Dobré Zlé
100%Mani
Zatial najlepsia vojnova hra o som kedy hral.Grafika,spracovanie detaili proste vsetko co to ma mat tak ta hra ma.Presiel som tu celu hru na Veteranovi a to uz je nieco na pobavenie ;-))) to je konecne Real zavahate a ste mrtvy to je na Veteranovi to najlepsie.A inac hra a hlavny Dej od jednotky NEMA CHYBY.Davam 100%

-3 Dobré Zlé
100%Wako
Tak tenhle díl call of duty (modern warfare) se jim dokanele povedl je to uplne ůžasna hra nej se mi líbil ten začátej jak ste si hráli na horolezce a potom na tom skutru mé hodnocení je 100

-3 Dobré Zlé
+grafika +zbraně +hratelnost -krátký příběh. Ale jinak dobrý mohly to udělat delší takže 99%

-3 Dobré Zlé
Call of Duty: Modern Warfare 2 není pre mňa to pravé. Ako som písal u Battlefield: BC 2. Není to to pravé orechové ako to bývalo a to že už to není klasická vojnovka a to sa týka aj reality. Pretože mňa moderná doba moc neláka( iste aj tú si rád zahrám) ale príbeh o útokoch na USA z Ruskej strany a ešte aj k tomu do vnútrozemia USA tak to už vážne není ono. Já nemám rád takéto veci, že z dobrých CoD vojnoviek prejdu na akčnú transformáciu. Misie čo sa o nich týka tak misia na letisku a vy ste boli terorista a roztrielaliste tam ľudí tak to moc nepoteší. Áno je to aj zábava ale brutality aj keď ju v hrách až milujem ale myslím že toto je prekročenie hraníc. Ešte je tu nedorobená Ai a to dosť. Grafika je tam skvelá aj tá Ai sa dá. Misie sú pekne spracované až na tú ktorú som písal. Zaujmavé to bolo na snežných skútroch a misia v Buenos Aires bola tiež skvelá (socha Krista je zaujmavá). Tak to bolo všetko. Dávam len 45 a to len preto že odbočili od témy. CoD 1, 2,4,5 a MW1 to su najlepšie diely. S nich sú najlepšie CoD 1,2,5. Irák ma moc neláka. Ale som zvedavý aký bude Call of Duty 7: Black Ops. Z Vietnamu, Kórei, Kuby a Južnej Ameriky to bude zábava. Ale dúfam že sa vnich zachovalo to najdvôležitejšie a to: Vojnové akcie.

-3 Dobré Zlé
Call of duty modern warfare 2: hra, ktorá nesklamala.

výhody:
+super grafika som veľmi rád, že sa zlepšila od modern warfare
+dej
+nové zbrane
+výborná atmosféra
+hrateľnosť
+nový black ops

nevýhody:
-dĺžka hry
-multiplayer

-3 Dobré Zlé
PECKA!!!! Bomba!!!
+grafika na vynikajúcej úrovni
+bombový príbeh
+soundtrack pecka
+perfektne spracované postavy

-potreba steamu pre multyplayer cez net (ako pre mna)
-mohlo to byt aspon o jeden act dlhšie :(

Podla mňa bude aj tretie pokračovanie lebo takýto titul má miesto v každom hráčskom srdci :D a už sa tešim naň aj keď je to este vo hviezdach :D

-3 Dobré Zlé
Vinikajuca hra podla mna hra roku 2009. Mam to na Playstation 3 tak steam nepotrebujem ale mam to aj na pc výborna hratelnost a grafika este pribeh a cpt price ma to sokovalo.
Bomba!!!


-3 Dobré Zlé
Je to lepsia hra oproti Call of Duty Modern Warfare...... cize su tam lepsie zbrane niektore su rovnake ale nevadi to ..... jedine co mi vadi na tej hre ze je moc kratka ... asi taka dlha ako CoD MW1 ..... ale inac super hra a este aj preklad by sa zisiel

-3 Dobré Zlé
Call Of Duty je proste Call Of Duty, nieje mu veľa čo vytknúť. Super grafika, dobré efekty, hratelnosť dobrá, AI super, príbeh vymakaný.... miestami až veľmi chaotické a krátky dej.

-3 Dobré Zlé
Tak ja by som ju hodnotil na 98 % pretože je to najlepšia hra ktoru som hral.
Grafika je super,už sa to ani viac nedalo vylepšit.Ovladanie bolo dobre len to malo chybu že si sa nemohol nahnut spoza steny.Zvuky su tiež super,tie vybuchi, zvuk tankov,striel no super! :-) HW naroky tiež neboli take velke a z tim som nadpriemerne spokojny.Pribeh bol super len trocha zmäteny ale super :-).Efekty boli velmy dobre,tie vybuchy...jooj no super.Velmy vypracovane postavy,tie obrisy tvare oblečenie a tak,ale bol by som rad keby v dalšej CoD by mohli byt nohy,lebo ked pozriete dole tak tam nič nieje.No a najviac sa mi nepačilo v hre že tym bol ako keby nesmrtelny,vôbec sa nekryli a všetko išlo do nich a oni ešte stali čo ja by som po tych ranach zomrel (Lebo som hral na najtažšom :-),ale to asi večina z vas :-D ).Ale nepriatelia boli tiež taky ako vymlety,chodili ohore dole sem tam.No zhrnutie,CoD 6 je super,su tam zopar chybičky ale inak super hra !!!

-3 Dobré Zlé
Moc velky brutal sice kratke ale oplati sa zhrat za kazdu cenu vstko na 1 iba mi tam chybala vlastna taktika , ale pribeh grafika hratelnost to nahradila

-3 Dobré Zlé
Už to je naspäť v moderných stopách a to v správnom prevedení, atmosfére, obsah bravúrne pripravený a grafika tiež dobrá.

-3 Dobré Zlé
100%Groon
Plusy:
+ Dobrá grafika i pro slabé PC
+ V podstatě už žádně bugy a ani negramotnost
+ Skvělý a rozsáhlý multiplayer
+ Zábavné hraní Singleplyeru oceňované perkama
+ Nové zbraně, nový nepřátelé
+ Titly a Emblemy v MP
+ Poslední bonusová mise v Singleplyeru Museum

Mínusy:
- Občasné zaseknutí postavy (např. nepřítele) třeba při výbuchu
A to je skoro vše, nic více bych nedodal

A největší plus maj ti, co mají originál, protože maj skvěle hodnecenej Singleplyer perkama a nebude jim padat Multiplayer. :-) Příjemně hraní všem co mají originálky. ;-)

-3 Dobré Zlé
uzastna hra perfekt grafika proste dalsi super call of duty mohol by bit este jeden odporucam zahrat

-3 Dobré Zlé
Uuuuuzastna hra zatial najlepsi call of duty a to som presiel vsetky na to aky mam pocitac mi to islo naplno uplne dobra akcna hra len je to kratke a aj lahke a davam 99.

-3 Dobré Zlé
Druhé pokračovanie v akcii nesklamalo. Opäť výborná atmosféra až na to, že hrací čas je pre takúto hru príliš krátky (osobne 8 hod. 38 min.) a tak z toho vzniká dojem slabej akcie až úplnej prostej jednorazovky. Hra je opäť rozdelená do troch kapitol. Uspokojenie môžem vyjadriť hlavne k tomu, že nedošlo k žiadnym zreteľným zmenám v hre, ktoré prvú verziu právom vynieslo na herné nebo. Novinkou je pridanie cvičných misií. Samozrejmosťou je aj multiplayer. Musím povedať, že prvá verzia zanechala u mňa silnejší dojem...

Pokračovanie tu:
http://members.chello.sk/branislav.pirek/recenz/#call6


Klady
* dej
* zvukové efekty a hudba
* ovládanie a navigácia
* grafika a vizuálne efekty
* detailné scény
* cvičné misie
* videá v hre sú fixné (formát Bink)
* multiplayer

Zápory
* veľmi krátke misie
* rýchle striedanie postáv
* slabšia náročnosť pri úrovni 'Regular'
* primitívna bonusová misia
* neautentické VFX tečúcej vody
* statická obloha

Grafika - 8/10
Ovládanie - 10/10
SFX - 10/10
Hudba - 8/10
Náročnosť - 7/10
Hrateľnosť - 9/10
VFX - 9/10
Autentičnosť - 9/10


-3 Dobré Zlé
mam to doma a je to namakane hlavne misa kde musim zachranit kapitana price :D
neviem co ktomu dodat hlavne ked mam dve pištole alebo uzi alebo ked idem na skutri parada kupte si ju :D :D :D

-3 Dobré Zlé
Táto neuveriteľná akčná hra Vás vtrhne do deja a akcie. Ponúka neuveriteľný herný zážitok ktorý dopĺňa prepracovaná grafika, množstvo rôznych možností boja s desiatkami rôznych zbraní, a pôsobivé efekty.
Hneď ako som ju prešiel, ma ale prestala baviť

-3 Dobré Zlé
Dalšie výborné pokračovanie Call of Duty. Príbeh nemôžem hodnotiť lebo moja verzia hry, mimochodom francúzka, nieje kompatibilná s češtinou :( takže som príbehu veľmi neporozumel, aj keď kamarát sa mi snažil čo-to vysvetliť. Nevadí, aj tak je to skvelá hra ktorá učite zabaví milovníkov akčných FPS.

-3 Dobré Zlé
CoD je podla mna velmi kvalitna hra ale miestami pripopomina sialenu striielacku.Co sa grafiky tyka 99%(100% si nezasluzi)
Kupil som si tuto hru a to je co mne povedat lebo uz 3 roky iba stahujem.
Preco?Kvoli super multlajerovy lebo ochrana je dost sila
Cize v skratke:COD6 je velmi dobra hra a oplati sa aj kupit

-3 Dobré Zlé
Je to skvela hra skvelou grafikou s prepracovanými detaillami proste výborna hra až na niektoré mini chybičky ale to je bežné pri každej hre :)

-3 Dobré Zlé
je to super hra ...grafika, pribeh vsetko co vas len napadne tam je ...jedna z najlepších strieľačiek vôbec

-3 Dobré Zlé
+ grafika, zvuky, hudba, hratelnosť, HW nároky, príbeh, zbrane, napetie, atmosféra
- fyzika, miestami slabšie textúry, absencia leaningu

-3 Dobré Zlé
100%xLawao
Perfektná Hra,Omnoho lepšia ako BO aj príbehom a multiplayerom.Aj ked viacej by som očakával trochu viacej máp bez striku

-3 Dobré Zlé
Call of duty 6 je vinikajuca hra a ja jej dávam 100%.

+grafika
+zbrane
+prostredie
+Multyplayer
+Postavi z COD 4
+dej

-STEAM
-dlžka
Skvela hra určite hra roka.



-3 Dobré Zlé
Pri tejto hre som sa bavil aj keď príbeh bol poslabší, ale hra ako taká výborne spracovaná nenudil som sa ani minútu

-3 Dobré Zlé
UAO. Užasné. nemám slov. vylepšená modern warfare.
Paráda. Premakaná hra pre 2 jednotky. Akcie, zbrane, priestoe ..... všetko je úžasné. Iba grafika mohla byť trocha lepšia.

-3 Dobré Zlé
Parada.skvela atmosfera,skvely pribeh,cpt. price, grafika,zbrane. co sa dalo cakat ine nez Hra roku?

-3 Dobré Zlé
100%harrys
Call of Duty 6 je podle mě nejlepší hra roku 2009, akce jsou mnohem lepší než v pátém díle. Hra má skvělou grafiku, hratelnost a akce. Některé mise se mi zdají opravdu vynikající. V této hře se zabaví každý, koho baví střílečky. Doporučuji všem...........

-3 Dobré Zlé
Vynikajuca hra s ešte lepším soundtrackom!!! Najlepšia COD!!!
Hodnotenie:
+Grafika
+Pribeh
+Spracovanie
+Zaujimave misie
-Krátkosť kampane


-3 Dobré Zlé
super hra
+grafika
+hratelnost,ovladanie
+moznost ovladat vozidla
+pribeh
+postavy
+nizke HW naroky
+prostredie,efekty
+zvuk

-hra mohla byt dlhsia.ja som to presiel za dva dni

-3 Dobré Zlé
Toto sa ani opisat neda. Taky zazitok z hry som este nemal. Dych beruca atmosfera,znova troska poslabsia grafika a opat je to kratke. Ano rec je o pokracovani slavnej serie Call of duty s podnazvom Modern Warfare 2 (MW2). Dej je proste fantasticky tak ako bol aj pri jednotke ale znova je to kratke. Hru prejdete za necelych 6 hodin. Ale nastastie je tu Multiplayer v ktorom sa spaja kombinacia perkov a zbrani. Je tam samozrejme vela modov:team deadmatch,deadmatch(Fre for-all),zaberanie vlajok.....atd. Najdete tam aj mapky v ktorych ste si mohli zahrat aj v singleplayerovej kampani. Dalej pribudol fulnge novy mod nazyvany Special Ops,ktory sa da hrat ci uz single ale kazdy mi da za pravdu ze je to neopakovatelny zazitok hrat to coop.
verdinkt:
Activision a Infiniti Ward za znova vitiahli a ich hru COD MW2 mozem len a len odporucit.
96%


-3 Dobré Zlé
+engine
+grafika
+ai
+multiplayer
+misie
+fyzika
+dej
-steam
5% odoberam zato lebo to potrebuje steam aktivaciu a vecinov sa to kazi a buguje...

-3 Dobré Zlé
85%Dado
Rozhodne sme sa dočkali dôstojného pokračovanie CoD 4: Modern Warfare. Pre tých, ktorý nechcú pri hre premýšľať, ale jednoducho kosiť nepriateľských vojakov a vyskúšať si zaujímavé, no dosť gýčovité misie pozliepané do niečoho, čo má vyzerať ako príbeh, je pre vás táto hra ako stvorená. Pokiaľ však máte nároky vyššie, siahnite po niečom kvalitnejšom typu Crysis. Výsledné hodnotenie patrí hlavne tým, ktorý rýchlo prejdu hru pre jedného hráča a následne si užijú hodiny zábavy pri mutliplayeri, tí, ktorí čakajú od takejto hry hlavne kvalitnú a hlavne dlhú singleplayerovú časť, si minimálne jeden bod z hodnotenia uberte.

-3 Dobré Zlé
Táto hra nemá chybu....jedna s hier pri ktorej som sa konečne zabavil a nenudil :)...neviem čo by som tejto hre vytkol...grafika, ozvučenie, dej..dej ma veľmi milo prekvapil a prechadzanie jednotlivými misiami mi robilo radosť :)...takže túto hru odporúčam..je to bomba 100%

-3 Dobré Zlé
Skvelá hra výborný príbeh a ešte lepší multiplayer prosťe veľmi dobrá hra každému odporúčam čo hral aj nehral iné diely jedno percento strhávam za krátky príbeh a druhe za multiplayer lebo sú tam malé nedostatky ale to je nič.

-3 Dobré Zlé
100%Altair
Jednoznacny adept na hru roku 2010. Perfektne misie,perfektna grafika a super pribeh. SPECIAL OPS nie je az taky dobry ako sa zda. V tejto hre je NAJ multiplayer. Ta to hra si zasluzi 100%...

-3 Dobré Zlé
Táto hra by si zaslúžila hodnotenie aj viac ako 100%, pretože má všetko čo má spĺňať perfektná hra
- parádnu grafiku, zvukové efekty, hudbu, hrateľnosť... tvorcom sa jednoznačne podarila

-3 Dobré Zlé
100%Mahan
Spica hra:
+Grafika
+Hratelnost
+Na svoju grafiku ma nizke poziadavky
+Zbrane vybava

-Steam
-Je velmi kratka.

-3 Dobré Zlé
Neuveriteľne spracovaná hra,výborne misie,ked som začínal hrať túto hru,skoro som spadol zo stoličky.Utok Rusov na USA.Máte možnosť vidiet Soapa MacTavisha,aj Capitana Pricea.No proste super,asi prvá hra ktorej dávam 100%.Mohla byť aj dlhšia,ale aj to mi bohato stačilo.

-3 Dobré Zlé
Samozrejme ako správny fanúšik Call of Duty som si ani tento diel nenechal ujsť no iba v jednej veci ma táto hra ani nie sklamala ale zmiatla ... a to je to preskakovanie z jednej časti zeme do inej ... trošku som bol pri tom zmätený a preto ten 1 bodík dole ale ináč čo sa týka hry bola perfektná a hrateľnosť a grafika super ...

-3 Dobré Zlé
Toto je jedna z mála hier, ktorú som po jej odohratí mal chuť hrať znova. Vynikajúca atmosféra, nadupaná akcia, hudba, dabing, grafika, lokácie... Jednoducho je ťažké nájsť na tejto hre nejakú chybu. Hra je veľmi dobre zoptimalizovaná, takže pre vychutnanie si pekných detailov nemusíte hneď bežat kupovať nový comp

-3 Dobré Zlé
dobra hra, s peknou grafikou misie lepsie ako cod 4 ale multiplayer uz lepsi nema od cod 4 ale inak dost dobre

-3 Dobré Zlé
+
arzenal zbrani
-
grafika
same skripty
tupa inteligencia
nuda
zle fungujuci multiplayer
Proste hra pre ludi co su lahko zmanipulovatelni reklamou a citia sa cool ked to hraju:/

-3 Dobré Zlé
je to naozaj uzansa hra, ak vam pripadal 4. diel akcny tak oproti 6. je to nic,
super dej, mnozstvo super zbrani, vsetko je proste super LEN neviem ci pri programovani na to zabudli, ale neda sa vykalnat spoza rohu cize sa musite ukazat cely a zbitocne dostavate zasahy...
inak je to SUPER


-3 Dobré Zlé
100%naro
Toto je ina peckááá grafika popiči pribeh popiči proste aj Call of Duty4 je tiš dobre ale aj toto a nema to chybu !

-3 Dobré Zlé
100%rybko
nemam co dodat je to super bomba spica nic lepsie som nehral ta grafika je uplne dokonala uz sa tesim na dalsie vydanie hry call of duty


-3 Dobré Zlé
Je to najlepšia hra ktorú som kedy hral. Je pravda že je trošku kradšia ale nič to nemení na grafike,zbraní ,misii. COD(Call of duty) je najlepšia hra,a to nehovorím aj o ostatních hrách COD. Ale COD black ops som nehral ale počul som že je to najhoršie COD aké maju. ževraj nereálne zbrane,veľmi hlúpi protivníci. To je zatial všetko.

-3 Dobré Zlé
O tom, že Modern Warfare 2 sa bude predávať vo veľkom nebolo pochýb, ale takto dobrý výsledok pri uvedení do predaja neočakával snáď nikto.
Za prvý deň sa predalo 4,7 milióna kusov vo Veľkej Británii a USA. Modern Warfare 2 tak prekonalo o rovný milión doterajší rekord, ktorý dosiahlo Grand Theft Auto IV. Najnovší počin Infinity Ward by mal bezpečne prekročiť hranicu 10 miliónov ešte pred Vianocami.

Infinity Ward opravuje rýchlosťou blesku. Trofeje a pozvánky na Playstation 3 sú už od včerajšej noci definitívne opravené. Spolu s updatom PS3 verzie sa aktualizovala aj PC verzia o vylepšený Matchmaking, ktorý teraz vyhľadáva hry s nižšími pingami.

No a na záver len dám do pozornosti, že GameExpres už má hry opäť skladom a v pondelok by mali hru obdržať všetci zvyšný zákazníci.



-3 Dobré Zlé
+ atmosferické prostredia a scény, aké nenájdete nikde inde
+nové kooperačné misie
+niekoľko prekvapivých situácií
+kvalitná hrateľnosť
- len mierne updatnutý engine z COD4
-krátka kampaň s chaotickým príbehom
-výrazne orezaný multiplayer oproti v COD4
-prehnaný efekt zranení
-absencia vykláňania sa

-3 Dobré Zlé
Mne sa nové Call of Duty:Modern Warfare 2 strašne páči...je to veľmi zaujímavá hra.Je tam veľmi veľa zbraní na vyberanie:DMne sa to páči:D

-3 Dobré Zlé
Doslova vynikajuca hra, krasna grafika, super ovladanie, vela zaujimavych scen. Obtiaznost je podla mna tazka, dlzka hry dostacujuca.

-3 Dobré Zlé
jednoznačne najlepšia hra akú som hral...jediný zápor - dľžka...hádam to Black Ops už spravia dlhšie...

-3 Dobré Zlé
100%jordo
No táto hra je naozaj výborná ako graficky, dejovo a asi všetkým ale ako mínus považujem krátkosť, ale to nevadí 100% si zaslúži a teším sa na CoD 7:black ops.

-3 Dobré Zlé
Zo všetkých Call of Duty je podĽa mŇa táto najlepšia....ODPORÚČAM VŠETKÝM!!! Skvelá hrateĽnosť, inteligencia súperov, prostredie, zbrane, neopakujúce sa misie, skvelé akcie, atď...Fakt BEST!!!

-3 Dobré Zlé
grafika:super
brutalita:ne
čeština do hry:nic moc velká a zbytečná
hra: OK
moje hodnocení:97%

hra super jenom te čeština to zkazila!je 2 GB velká a zbytečná.děj dobrej.


-3 Dobré Zlé
+veľmy dobrý a premyslený dej
+akcia počas jednotlivých misií
+Cp. PRICE
+grafické spracovanie
+múzeum na konci hry

- krátky single player

-3 Dobré Zlé
Skvelá hra.Už som ju prešiel.Je to naozaj pecka.Hlavne predposledná misia sa mi veľmi páčila.Skvelé spracované prostredie,fyzika je tu tiež skvelá.Aj systém poranenia je vylepšený.Super hra.

-3 Dobré Zlé
aj podruhy krat sa infinity ward podarilo vyrobit skvelu hru z modernej doby, povedal by som este lepsu. pribeh navazuje na predchadzajuci diel, okrem toho je plny zvratov a necakanych udalosti se super zbranami a este lepsim multiplayerom.
+grafika
+pribeh
+zbrane
+hratelnost
+AI
+misie sa odehravaju v roznych castach sveta
+mnoho dalseho
-zase kratka kampan, ale je dlhsa jak v mw1
-steam ochrana

-3 Dobré Zlé
-Grafika
-Hratitelnost
-Cpt.Price
-Príbeh
-Funkčný MP (netreba stahovat hlupe patche a pod.'
-Engine
-Zvuk
Proste najlepšia hra z Call of duty .. Tieto Modern Warfare alebo moderné hry sú najlepšie..

-3 Dobré Zlé
Tak z tohto som bol welmi prekwapeny najprw som si myslel ze to bude nudne ako call of duty 5 ale ked som to zacal hrat tak som zistil ze je to uuplna bomba a podla mna ma kusok horsi pribeh ako call of duty modern warfare ale grafika to fakt zmenila oproti predoslim dielom je grafika tejto hry fakt supeer odporucam hrat male minus je to ze je kratka hra a to dost a este ze tam je napr. v rio de ja neiru velmiii a to fakt dost vela nepriatelov na kazdom metri je dakto ale nekomu sa to moze pacit preto davam 98%

-3 Dobré Zlé
mne sa to páči je to síce krátke ale ta grafika je proste bombová páči sa mi tam jednoducho všetko vyber zbrani aj tie misie ale čo ma prekvapilo že sa tam objavil Cpt. Price Proste GOOD GAME

-3 Dobré Zlé
Vyborna hra ale pribeh je trochu divny ale pochopitelny je to fajn zazitek jako Call of Duty 7.Ale Cod7 je trochu lepsi.

-3 Dobré Zlé
Niektoré levely (hlavne v Rio de Janeiro) sú docela prehnané - každých 5 metrov útočia zo 4 strán domáci so samopalom, pripadá mi to občas ako taká besná strielačka pre deti. Ďalej mi vadí prílišná lineárnosť - o vlastnej taktike si môžete nechať len snívať. Crysis bol v tomto naprekonateľný, level sa dal prejsť na xxx možných spôsobov.

Graficke sa nič vytnúť nedá, fyzika...no zničiteľnosť prostredia nie je dokonalá, ale ujde to. Hudba a zážitok z hry je ale výborný.
88%.

-3 Dobré Zlé
98%papy
+ přestřelky, multiplayer, zbraně, kapitán Price je zpět

- žádný mě nenapadá.

určitě nejlepší vojenská FPS akce od COD4 Modern Warfare


-3 Dobré Zlé
90%Mis0
Myslim ze v podstate sa hra vydarila, grafika perfektna, takisto aj dojem z hry, az na niektore misie, ktore boli zbytocne preefektovane, a mohly to spavit viac plynulejsie a nie skakat z jednej krajiny do druhej

-3 Dobré Zlé
100%JJ40
Doposiaľ najreálnejší simulátor. Fyzika, dej, prostredie - je to FULL. Odporúčam každému skúsiť si to. Na margo kritiky, trochu krátke a dejovo viac science-fiction ako je možno potrebné, je dosť tém z aktuálneho života, z ktorých mohli vývojari čerpať pri tvorbe misíí. Ale ja dávam aj tak 100%!!!

-3 Dobré Zlé
100%Ades
Dávám 100%, kvůli tomu, že tento díl byl jak graficky tak i dějově nejlepší. V některech momentech jsem se citíl, jak když se koukam na film. Ukázky a akční scény si zaslouží také 100%. Nej. CoD

-3 Dobré Zlé
moc me tobavi opravdu skvela hra...... Grafarna ujde ale na tom nezalezi jde o to jak je hra promakana

-3 Dobré Zlé
Skvelá hra!...CoD je samo o sebe legendou...ale jednotka, dvojka a trojka (ktorú som síce neprešiel ale chvílu som ju hral) boli len strielačky z udalostí ktoré snád každý pozná z dejepisu, a príbeh v nich v podstate vobec nebol.Ale CoD4:Modern Warfare priniesla jemné svetielko príbehu ktorý bol celkom obstojne ukončený =)....Ale Modern Warfare2 tento príbeh perfektne rozvinulo a krásne ukončilo a dúfam že sa možme tešit aj na Modern Warfare3.Skvelá grafika to celé len jemne dokreslila.Najviac ma prekvapila misia v Gulagu.. ked som zistil že ten vezen je Captain Price. To je odomna snád všetko...a vrelo túto hru odporučam :)....

-3 Dobré Zlé
No musím povedat ze tato hra ma velmy ocarila co sa tyka grafiky a deju ale skoda ze je taky kratky.Myslim si ze je to activision najlepsie COD.A preto davam 100%

-3 Dobré Zlé
Pre mňa hra roku... Príbeh, čo je pri akčných hrách vzácne, je geniálny. Grafika úžasná, dynamika deja nedovolí zažmúriť oko, spracovanie postáv a to všetko robí z tejto hry takmer interaktívny film. "Len" 99% lebo SP by mohol rvať aj dlhšie. Ale berem, že hra sa dosť spolieha na MP a predsa problém so servermi je už vyriešený 8)

-3 Dobré Zlé
Táto hra je uplne super, pri hrani som sa ani na chvilu nenudil, je super ze sa tu striedaju prostredia, raz bojujem v zimnej krajine potom zase v normalnej. Je tu veľmi veľa zbraní. Išlo mi to na najvyšších detailoch takže grafika bola výborná. A ešte je tu kapitán Price ktorý bol už v prvom Call of Duty

-3 Dobré Zlé
+ na rok vydania vôbec nie zlá grafika
+ relatívne nízke HW nároky
+ výborná hrateľnosť = vizitka CoD od IW
+ typický soundtrack Hansa Zimmera
+ výborný dej "For the record" plný zvratov a nečakaných situácií
+ nezabudnuteľný (priam "filmový") zážitok akčného príbehu
+ dostatočne dlhá hracia doba singleplayeru
+ plnením Special-ops s kamarátom si ju môžete ešte predĺžiť
+ využitie modernej techniky a zbraní veľmi poteší

- v SP sa medzi dvoma save-ami vyskytnú niektoré ťažké úseky...ktoré sú strašne náročné, je ich tam však iba pár, a treba vedieť ako na ne ;)
- multiplayer nedotiahnutý-príliš veľa kilstreakov ktoré sa končia atomovkou xD
- pri ilegálnej verzii si zahráte Special-ops bez partnera, avšak pri nezmenenej obtiažnosti, čo miestami robí problém...
- epilog-múzeum (čakal som dodatočnú misiu no čo už)

Toto je môj názor-nemusíte všetci súhlasiť-ja sa nehádam...

Podčiarknuté-jedna z najlepších FPSiek čo som hral...

-3 Dobré Zlé
vypada to dobře ale divne je že maju skleněne štíty a nejde to prostřelit a vite co je divne že call of duty2 ma Priceho aji call of duty1 ma Priceho a call of duty4 ho má a call of duty6 ho má ale call of duty 5 ho nemá misto toho tam je Roznov i call of duty 2 ma Macgregora ale ostatní ho nemají!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! proto sundavam 1 procentu pryč

-3 Dobré Zlé
Activision prekvapila, Zasa vyborná hra call of duty grafika je úžasná dej je napínaví no teším sa už na sedmičku

-3 Dobré Zlé
super hra presiel som ju uz 2krat a stale ju hram je to vyborna hra spolu s battlefield bad company 2 odporucam vyskusat 100%

-3 Dobré Zlé
Toto nieje hra, to je husta realita :D kokso taketo hry sa vidia raz za cas... Uzasna grafika, dej, no vsetko 100percent je malo si myslim :DDD

-3 Dobré Zlé
100%mpuco1
Je to super, nieje to ziadny podpriemer ani nejake podobne kraviny.. CoD Modern Warfare 2 je skratka pekna akcia ktora vas napne hned na zaciatku, ale cim dalej tym to je lepsie, special ops to len vylepsuje a zbrane su niekedy az pribrutalne... krasa

-3 Dobré Zlé
SINGLEPLAYER-singleplayer ten vas bude bavit tak tu prvni chvily kdy mate radost ze tuto hru mate jinak neni podle me moc zabavny jsou tam moc skreslene mise neralne ale to nevadi ma to super grafiku hratelnost i efekty zkratka vse co ma mit spravna hra.je tam vazne hodne zbrani od pisoli do raketometu myslim si ze kazdy si najde tu svou.take se mi velice liby ze zbran nema jen jednu podobu ale muze jich myt i vic nejen kvuly barve ale taky kvuly zamerovacum a tlumicum a granatometum atd...(neni to jako ve crysis ze si pri hre muzete zvolit co chcete je to uz predem dane ale v multiplayeru si muzete vybrat co chcete)pokud to bude mit vyhrane)).

MULTIPLAYER-multiplayer je to co vas na teto hre asi nejvice zaýujme je hodne promakane ze vsech stran je tam vse a musite si to vyhrat hafo zbrani vseho druhu.muzete si vytvorit i vlastni hrace se zbranemi a vylepsenimi.tuto hru vsem dopíorucuju i ja jsem si zprvu rikal jaka to bude picovina a tak ze se budete muset kulkam vyhibat skakanim atd...ale vubec to neni pravda je fakt super urcite ji vsem doporucuju.tak a ted plus minus.

+grafika
+hratelnost
+vybaveni a zbrane
+multiplayer
+efekty

-asi nic
mozna jak pro koho STEAM pro me je to teda pĺus ale nevim jak pro koho.tak naschle uý jine hry.

-3 Dobré Zlé
tak toto je naj hra aku som kedy hral.Ja som v nej nenasiel ani len chybičku
Grafika-nadherna
pribech-perfektny(trochu mi tam chyba čeština mohla bi bit na to)
hratelnost-velmi dobra
tejto hre kto da menej ako 100 tak možem len nesuhlasit lebo momentalne na svete lepšej hry neni

-3 Dobré Zlé
Je to super hra presiel som ju za 2 dni.
+Cpt.Price!!!!(on zomrel uz 2 raz zomrel v Call of Duty 1 zomrel aj v CoD4 a v CoD6 vstal z mrtvych :-) ).
+Vyborna Grafika este som hra s takou vybornou grafikou nevidel.
+Viac misii v CoD5 je okolo 20 misii a tu v CoD6 je ich ovela viac.

-3 Dobré Zlé
+ ovladanie

+ nizke poziadavky

+ grafika

+ dobra cena

- steam

- dlzka hry

Najlepsia vydana hra roku 2009.

-3 Dobré Zlé
100%Detron
Riadne dobra no neni slov.Ta snezna misia riadne dobra to neni slov aj po grafickej stranke aj po hratelnosti nenam slov.

-3 Dobré Zlé
je to peckova hra e tie efekty nemaju chybu no proste super hra a neviete kedy ma vist call of duty 7 ??????

-3 Dobré Zlé
je to fajn hra no kampaň by mohla byť dlhšia a bolo by lepšie keby sa dali dať v sp viac profilov. ale ináč grafika, hrateľnosť, ovládanie paráda no aj tak cod 4 trochu lepšia


-3 Dobré Zlé
Je to super hra,od začátku do konce se na vás chrlí akce.Výborná grafika a válečná atmosféra.Lepší nastavovanou kaši jsem ještě nehrál.Po čase se sice dostaví stereotyp a dost mi vadí že po celou hru nemátte možnost řídit auto,vrtulník nebo tank,jinak ta mise na skůtru mě dostala.Uhry jsem se hodně pobavil,lepší než Bad Company to podle mě není ale to bude asi tou totální destrukcí která tu oproti BC2 není.Dávám 90.

-3 Dobré Zlé
100%DomoD
Dobrá hra, pretože to utiahnu aj slabšie PC-ka ale musím vytknúť že je to moc krátke.Ja osobne som to prešiel za jeden deň.Takže tak ale určite dám 100% pretože už od prvého dielu zbožňujem CoD. :D

-3 Dobré Zlé
Fantastická akcia spojená so zaujímavými misiami :
Grafika : 8/10
Zvuky : 7/10
Ovládanie : 7/10
AI : 8/10
Herná doba : 6/10
Zbrane : 7/10
Multiplayer : 9/10
Príbeh : 7/10
___________________
Priemer 74%

-3 Dobré Zlé
Táto hra je pre mňa niečím zvláštna a to tým že ma zo začiatku neoslovila na toľko aby som si ju hneď kúpil.Potom som si spomenul ,že to má aj multiplayer,hneď som išiel zkuknúť pár multiplayer videí a už som sa chytil(a kto nie :).
Singleplayer časť hry je trochu ohraná,okopírovaná a prenesená z CoD 4 MW.
+ nie je celkom rozvinutá,zdalo sa mi že by sa tam ušla jedna či dve misie naviac. Aj cez tieto kritiky (možno len jednu) moje hodnotenie zostáva na tej istej hranici...
Už mi len ostáva odporučiť vám ju...

-3 Dobré Zlé
no proste je to podla mna super hra s niekedy aj celkom ,,filmovim,, dejom je tam kupu dobrych zbrani ale este bi som tam pridal nejake , velmi sa mi paci ta funkcia special OPS , ale naopak na tu velkost je tam malo misii-snad bude multiplayer lepsi.
Ale nieje tam vsetko to coho je americka armada schopna v ozajsnom boji,
ties by som tam pridal nejake vysadky na padakoch a podobne tajne operacie. dal by som tam aj moznost vyklanat sa spoza steny pretoze tam ocividne chiba.Ale inak velmi prijemna hra s suprovov grafikou a zobrazenim boja.

-3 Dobré Zlé
+vyborna grafika
+vyborna hratelnost
+dobry dej
-koniec
-kratke
preco konec LEbo MacTavish mal zomriet lebo mu Sheperd vrazil noz do srdca az po rukovat ale nem on si ho vytiahol a dokonca ho hodil presne ved to by vykrvacal skor ako by ho hodil wtf vidno ze to je naozaj len hra
ALE NAJVIAC MA NASRALO ZE ZOMRREL GHOST lebo vo 4 GAZ ale najlepsie bolo ked sme zachranili prdel Pricovi kua kebyze viem ze idem zachranit toho 100 rocneho dedka tak poviem Cpt.Soapivi ze nech ide sam xD ALE ODPORUCAM HRAT



-3 Dobré Zlé
+Vynikajúce pokračovanie svojho predchodcu MW ,,super hratelnost
- škoda že nie sú dedikated servery

-3 Dobré Zlé
Takže zhodnotím to krátko :
1 . Grafika je dobrá
2 . Multiplayer môžem odporučiť pokila sa nudíte .
3 . Výber zbraní
4 . Pre mna je to nenormálne málo misíí toto je jedna obrovská nevýhoda tejto hry .
Tí čo ju ešte nehrali tak by to maly skúsiť odporúčam hlavne kvoli tomu Multiplayerovi tam sa dokážete jednoducho vyblázniť : )
Ten Steam mi moc nevadí .
Musím ešte dodať to že nechápem ako ked vás niekto podpáli tak mozte hrat dalej , alebo vas niekto na konci misie streli to este chapem , ale ten koniec sa mi moc nelúbil .

-3 Dobré Zlé
CoD 6 je skvělá hra přetékající akcí je to naprosto adrenalinová droga Infity ward prostě ví co chceme a dokáže to vyrobit.Co mi vádí je krátkost hry a z poloviny vymyšlený příběh ale je to vážne bombová hra

-3 Dobré Zlé
100%Bazgy
No coment velmi super hra a ten multiplayer proste bombové super wow

+grafika
+price
+dlzka hracej doby
+special ops
+zbrane
+MP

- ziadne

-3 Dobré Zlé
nejbrutalnejsi hra od Call of duty /6 modern warfare 2 je good i vic nez to hra roku 2009 i pres net je to cool a predator drone

-3 Dobré Zlé
Je to veľmi náročná,ale zato dobrá akčná hra.Odporúčam si ju zahrať.Síce som ju rýchlo prešiel ale rád si ju ešte zahrám.

-3 Dobré Zlé
JE TO super Hra Roka naj zo vsetkych cast
vyhody :
+ Hrateľnosť
+ Zbrane
+ Multiplayer
+ Príbeh kampane
+grafika
+engine
+zvuk
+prostredie
+HW naroky
+dlhsie nez cod4

-3 Dobré Zlé
Je to super peckáá. Veľa zbrani. Ale veľkým mínusom je GRAFIKA. Keď zastrelite teroristu jeho noha ale zbraň vojde to textury a to je Veľmy zle. Prešiel som ju za 3 hod. a bavilo ma to ešte 2 tyždne. A to som to hral po 3 hod. denne. Ja sa už tešim na Black Ops!

-3 Dobré Zlé
100%zbigi
Podľa mňa kvalitný nástupca prvého COD4 s taktiež výborným dejom. Infinity Ward ukázali, že to jednoducho vedia a dosť ma mrzí ich rozpad. Táto hra spolu s prvým dielom sú jedny z najlepších hier aké som doteraz hral.

-3 Dobré Zlé
proste perfektna hra ziadne chyby dokonala grafika perfektne zbrane atd.rozhodne jej davam 100% lebo ma strasne bavi.a najviac ma dostalo ze sa tam objavil i kapitan Price!

-3 Dobré Zlé
100%lubos8
SKVela hra vynikajuce zbrane,dej a perfektne nacasovanie so stastnim koncom tato hra sa jednoznacne tvorcom podarila
skvela grafikaaa

-3 Dobré Zlé
Perfektná grafika a pohyby, engine je proste super. Hra nie je až taká dlhá, no nevadí. Má veľa plus, takže takto :
+Grafika
+Postavy
+Misie
+Doprava
+Zbrane
-Atmosféra
-Ovládanie
-Pre niekoho aj požiadavky

-3 Dobré Zlé
plusy: grafika...dobre zbrane...skvele misie...jednoznacne je to hra roku!!
minusy: dlzka hry...sice je dlhsia ako 4 ale aj tak som čakal dlhsie hranie tejto pecky...a steam

-3 Dobré Zlé
100%CoXer
Toto je najlepsia strielacka aku som kedy hral. V porovnany s BlackOps sa mi to paci viac. Sice je BlackOps novsy v sage Call of Duty a su tam aj zombieci ale aj tak je modern warfare 2 3 krat lepsi. Nadherna grafika,skvele zbrane a naprekonatelny multyplayer.

-3 Dobré Zlé
+Grafika
+AI
+hraťeľnosť
+príbeh
-Nie celkom dlhé :)
Hra je výborná , jediné mínus su len zvuky zbraní ale ináč je všetko v pohode:)

-3 Dobré Zlé
Nenormalne dobra hra, peckova grafika, vyborny dej, super zbrane, velmi realna, ...
Jednoducho SUPER...


-4 Dobré Zlé
je to fakt úžasná hra super efekty proste bomba vsetko je tam vymakané a tie zbrane ty kokso uplne bezva.

-4 Dobré Zlé
Takze kupil som si originalku a stalo to za to.Je tam steam a multiplayer je dost slusny preto davam 98%.Minusom hry je ako tu uz vacsina povedala dlzka hry.V podstate som ju mal prejdenu za necele 4 hodiny a preto 2% dole.Inak vam poviem ze sa oplati kupit a zahrat.

-4 Dobré Zlé
Velmi dobrá hra. Singleplayer je skvelý, svojim príbehom priľáka veľmi vela ľudí. Avšak má tam pár chýb. Je tam až priveľmi veľa zvratov, ktoré človek síce nečaká, ale ak už je to po 5ty krát, človeka to omrzí. Spracovanie SP je ale úctihodné.
Multiplayer je velmi jednoduchý a nenáročný, čiže hráči zo slabším PC majú šancu si zahrať i MP. Celkom nás sklamal STEAM , ktorý má svoje chyby.
Hra 98% ...

-4 Dobré Zlé
Je to pecka je to super hra len chybicka to zranenie by nemuselo byt tak cervene super este nazaver zbrane-skvele,efekty-super,vybuchy-pecky,ovladatelnost-100%,grafika-vyborna,miesta hrania-super,levely -acty--vyborne :D 99%

-4 Dobré Zlé
Prilis kratka hra, ale pekna...Dejovo je hra pekne spravena,grafika pekna.Co ma najviac hneva je,ze je to podla mna ako arkadove strielanie z bodu A do bodu B.

-4 Dobré Zlé
no takže....táto hra nemá chybu, super grafika, nízke HW nároky, bombová hratelnost...... jedna z najlepších hier tohoto roku!!!!!!!!!!

-4 Dobré Zlé
+grafika na vysokej úrovni
+dobrý dej
+veľa zbraní
+veľmi dobrý multiplayer
+cpt. price je s5
+treba mať steam
+AI inteligencia
+herné efekty

-dosť krátky dej (ja som ho dal za 6h na stredne ťažkej obtiažnosti)
-miestami až príliš chaotické hranie

-4 Dobré Zlé
CoD6 je vazne super hra az na niekolko detailov ktore su sice pre niektorych dolezite ale ked chcete tak sa daju prehliadnut. Ale grafika nema chybu to treba povedat. Proste zazitok z hrania je vynikajuci a celkovo realisticky..
97%

-4 Dobré Zlé
Jednoducho super!. Odporúčam každému!!
Call of Duty si zase zaslúži pochvalu a určite patrí medzi tie najlepšie hry roka 2009 a medzi strielačkami je určite prvá s vysokým náskokom. Ja už odmalička milujem túto hru a mám aj nato dôvody. Vynikajúca grafika, vynikajúca hratelnosť, vynikajúca hra a veľmi ma dojal dej s vynikajúcim koncom, ktorý bol podľa môjho názoru najlepší zo všetkých CoD. Trošku ma sklamal steam a krátky príbeh.

-4 Dobré Zlé
Podľa mňa najlepšia akčná hra roku 2009. Ľúbi sa mi hlavne upráva snajperiek, po jednom zásahu ide nepriateľ k zemi. Graficky prostredie je veľmi dobre spracované. Jediné čo sa mi na tejto hre neľúbi je hlavné menu. Podľa mňa je neprehľadné.

-4 Dobré Zlé
Perfektná hra najlepšia z celej série Call of Duty. Super grafika zvuky,efekty proste všetko super. Infinity Ward ma ešte nikdy nesklamal.

-4 Dobré Zlé
anooo nesklamalo vedel som to :) tak toto je urcite lepsie ako prvy MW ..lepsie v tom ze to ma podla mna zazivnejsie misie a lepsi dej..najviac sa mi pacil special ops ..hned ako som dohral single tak som ho hral na veteran no neviem kto presiel tie posledne kola stymi juggernautami lebo ja som na to uz nemal nervy :D..ale inac ten dej... az neskor som si spomenul ktoje mactavish jasne ved to je ten typek s ktorym som hral v jednotke a neskor captain price ..na zaciatku som si polozil otazku kde je price a soap ? hh a neskor mi doslo :D...no ale skoda ghosta a roacha :( ghost sa mi pacil v tej maske nemal zomriet ale dalo sa cakat ghost bol taka postava ako gaz v prvom MW ..gaz v v prvej mw odisiel odpocivat a ho nahradil ghost a ten zase isiel za nim :D.l no ale vratim sa spät uz pisem odveci..mne sa to velmi pacilo ..len uz by trebalo zmenit engine.mozno engine nie ale hratelnost lebo uz je to otrepane..no ved viete hadzanie granatov nabijanie strielane behanie ..tak isto sa sprava panacik od prvej MW....ale davam vysoke hodnotenie pekna hra mna bavila..a urcite si zahram aj MP

-4 Dobré Zlé
najlepsia hra na svete...
+ :krasna grafika,dobre ovladanie,pekne efekty,brutalne dobre misie,moznost hrat spec ops aj po nete :),super multiplayer aj ked iwnet je nahovno, prestige mody
- : znicitelnost budov by mohlo byt ako v battlefield bc2


-4 Dobré Zlé
velmi dobra hra (az moc / singleplayer tiez ale multiplayer bol velmi dobry tie killstreaky predator misile a130 atd nie je to prehnane krvou daval by som
game of year 2009

-4 Dobré Zlé
proste call of duty mna sklamat uz asi nikdy nedokaze....drzia si uz par rokov vysoky standard....no a modern warfare2 ma uplne dostalo.....uplne uzasna akcna hra

-4 Dobré Zlé
Parada.skvela atmosfera,skvely pribeh,cpt. price, grafika,zbrane. co sa dalo cakat ine nez Hra roku?

-5 Dobré Zlé
Hra je super, grafika v pohode, spracovanie hry super. Jedine co ma vzdy na hrach strašne stvalo, nebola grafika alebo nejaka ina vec, ale to, ze single player hry je strasne kratky, priemerne taku hru prejdem za den. Preto tych 5% som dal dole kvoli tej "dlzke" hry. Ale hra fakt je cool
Tolko z mojej strany

-5 Dobré Zlé
86%keno
takze
+zbrane najviac ma dojali
+grafika
+special ops
+multiplayer mne nejde ale kukal som videa

-zrady
-dramaticka kampan
-prehnane misie s vojakmi furt len strielat

-5 Dobré Zlé
Najlepsia hra aku som kedy hral.Presiel som vsetky cod a tento ma naozaj ocaril neuveritelnym pribehom a akciou aku inde nenajdete bravoooo infinity wards fakt super

-5 Dobré Zlé
U mna velke minus --------- je za tu otrasnu grafiku cakal som viac ale hratelnost je bohova ako v kazdom cod sa dokazem pekne zabavit

-5 Dobré Zlé
celkovo sa mi hra paci len jeden level v brazili je trocu blby lebo kazdych 5 metrov na teba vyskoci terac s akackom a zacne do teba strielat ale celkovo je to super zazitok

-5 Dobré Zlé
Bombova hra je tam vsetko skvele zbrane skvele dej skveli multiplayer skveli viborna grafika ale malo misii to jedine je zle ja som ju presiel presne za 5 hod.

-6 Dobré Zlé
90%Fijo
Tuto hru som prešiel viacej krát a musím povedať že som nenašiel jedinej chyby. Výborný príbeh a dobre spracovaný konec. No a po dokončení hry si môžete zahrať špeciálne operácie.

-6 Dobré Zlé
Mno podla mňa je to výborná hra čo sa týka graficky je zo všetkyych dielow naj... aj hratelnost je good ale co je
- v tejto hre je doba hratelnosti ....... kratka jak HOVADO ale inac doporucujem si ju zahrat :D

-6 Dobré Zlé
Super hra jedna z najlepsiz z prostredia "terajsej vojny" ale velmi ale fakt velmi ma sklamala dlzkou ale nahradza to v celku pekny multiplayer aspon co som pocul.

-6 Dobré Zlé
Táto hra je fakt pôžitok a nepustila ma od PC dlhých alebo krátkch 5 hodín. Fantastická je amtosféra až po misie, proste výborná hra, ktorá Vás nepustí na dosť dlho.

Plusy - Grafika - Atmosféra - Misie

Mínusy - Len krátkosť

-6 Dobré Zlé
je to super hra grafika dobra hratelnost tiez dufam ze dalsia cast bude modern warfare 3 kazdemu odporucam

-6 Dobré Zlé
100%Jaro95
tak toto som vobec necakal tolko zvratov v jednej hre a ratasami aj to ze tam su aj stare postavy viac zbrani a ze to je aj tachsie a zaujimavejsie fak to kazdemu odporucam je to fakt vymakana hra od Activision dufam ze nove CoD bune este lepsie

-6 Dobré Zlé
+ amosféra
+ zvuk
+ grafika
+ hrateľnosť
+ rôznorodosť misií
+ proste celkový dojem

- AI
- občastné bugy

ale inak je to fakt pecka :D dávam 95%

-6 Dobré Zlé
Tak táto hra má skvelú vojenskú atmosféru. Ak máte radi vojenské hry tak neviem na čo čakáte. Nachádza sa tu pár špeciálnych misii ako už v zime keď preskakujete z jedného ľadu na druhý. Ako leziete po zľadovatelych horách. No proste paráda alebo ovládanie rakiet z predátora. Najpodarenejsia Call of Duty v dejinách podľa môjho názoru. Bavilo ma to viac ako stále nudné 2. svetové vojny. Radím vám si ju zahrať ak ste ju nehrali.

-6 Dobré Zlé
CoD6 je super hra s perfektným dejom,grafikov,zbraňami,prostredím,no proste všetkým a nemusíte súhlasiť ale podla môjho názoru sú misie za rangerov akčnou verziou World in Conflict.

-6 Dobré Zlé
Uz modern warfare 1 ma dostalo svojou hutnou atmosferou a pribehom ktory bol plny emocii. V dvojke tento napad dohnali k samotnemu vrcholu a ja mozem len a len jasat. Za minus povazujem trosku slabsiu grafiku, isty stereotyp a ohranost prostredi ale inac je MW2 stale plnohodnotnym nastupcom kazdeho COD. 90%

-6 Dobré Zlé
call of duty modern warfare a Modern Warfare 2 su jedny s najlepsich fps vsetkych duob chyba je tam len ta ze hlavneho nepriatela troristu Makarova sa na konci uplne zabudlo , a tiez by mohla byt hra dlhsia ja som ju presiel prvykrat asi za 5 hodin ,a od novembra som to presiel uz asi 16 krat:-),len neviem co mala bit CoD WaW uplne ine ,ale preto lebo treyarch robil call of duty 5

-6 Dobré Zlé
Moje hodnotenie je 98% lebo tato hra ma vsetko co by kazda dobra hra mala mať az na par drobnosti
+graficke spracovanie
+realisticke zbrane okolie
+moznost riadit skuter a cln
-velmi krátka


-7 Dobré Zlé
Toto je asi naj strielacka aku som hral - zvuky, grafika s nie najvyssimi narokmi, AI a vsetko ostatne...az na tu dlzku kampane..6 hod..nic moc..inak nema hra iny problem

-7 Dobré Zlé
to je very good hra. okrem toho ze je to kratke,ale aspon tam dali special ops. a CPT Price sa vratil (zase)...:D aj multiplayer je very GOOD.


-7 Dobré Zlé
98%n0X_
Celkom v pohode Gamesa grafika pekná hrateľnosť v pohode aj keď ovládanie trochu iné ako bolo na CoD 4 ale v pohode... jediné čo ma štve že je zas veľmi kruto krátka prejsť to za 5 hodín + jedna 1 hodinová prestávka je slabé mohli to aspoň trochu natiahnuť aby sa to hralo dlhšie aspoň 20 hodín hrania xD

-7 Dobré Zlé
vynikajuca hra najlepsia zo vsetkych CoD ktore doteraz vysli najlepsia v tomto roku super grafika AI aj atmosfera mohlo to byt trochu dlhsie ale aj aj tak je to super hra

-7 Dobré Zlé
No tak tato hra ma nadchla nadherná hra hlavne ked vyhravam:D ale grafika super ja som našiel jediný mínus a to že niekedy sekne aj na silnom počitači a potom ju musim vypnut a zapnut...skoda

-7 Dobré Zlé
COD:MW2 je podla man v hratelnosti grafike zvuku iteligencia al prostredie fakt velmi dobra ale je dost podobna 4.

-7 Dobré Zlé
takže táto hra ma úplne dostala, vidno veľa zlepšení, ktoré MW 2 dosiahlo oproti prvému dielu a to ako Singleplayer tak aj Multiplayer, grafika myslím,že taká istá ako na CoD 4, hrateľnosť - výborná, HW požiadavky celkovo priemerné,dostupnosť- stiahnuť alebo kúpiť :),ochrana- pekne povedané posrali to stým Steam-om, mali to nechať tak ako to bolo, aj tak už je všetko ocrackované, príbeh- má odomňa 50% :( čo je smutné, bolo to dosť krátke, síce CoD 4 bolo tiež ale malo aspoň nejaký ten logický koniec a keď som hral MW 2 tak koniec ma fakt zarazil, ale aspoň sa môžme tešiť na ďalšie pokračovanie úspešnej akčnej FPS strieľačky CoD.

-7 Dobré Zlé
Na Modern Warfare 2 som sa nesmierne tešil, očakával som lepšie a prepracovanejšie pokračovanie Modern Warfare, ale moje očakávania sa úplne nenaplnili. MW 2 je výborný titul, o tom niet pochýb a nemôžem povedať, že by ma bol sklamal, ale CoD 4 ma bavilo o niečo viac. Grafika je pekná, to je fakt, hrateľnosť je tiež výborná. Atmosféra hry je ako pri každom diely série CoD nesmierne akčná, ale v prípade MW 2 bolo tej akcie na môj vkus niekedy až prehnane veľa. Kvalite hry určite uberá aj krátky-asi 6 hodinový singleplayer, ktorý je však doplnený módom Special Ops. Krátku hraciu dobu singleplayeru síce sčasti zachraňuje multiplayer, ktorý je však oproti CoD 4 tiež dosť orezaný. Takže ak si niekto chce poriadne zastrieľať a odreagovať sa, MW 2 je podľa môjho názoru správna voľba.

-7 Dobré Zlé
Velmi dobra hra s grafickymi efektamy. Bavilo ma to, hlavne snezne kola ktorych bolo malo :( Nevadi, hra je velmi dobra ale kratka a malo sneznych misii :) co ja hodnotim ako zapor ale aj tak 99%

-7 Dobré Zlé
ak mam pravdu povedat tak som cakal ovela viac.....kratka kampan, nie moc pekna grafika, malo spracovana fyzika.....aj ked naopak nieje az taka narocna ae je tu jedno velke plus!!!Prva misia v zime na horach je naj super misia zo vsetkych COD co existuju!!!!kto nehral nech urcite skusi :D na konci sa bude skakat cez priepast so sneznzm skutrom!!! :D

-7 Dobré Zlé
call of duty su moje srdcovky. presiel som vsetky. bolo to a je to nieco ine ako obycajne FPS. a takysto si kazdy call of duty zahram aj ked bude z prvej svetovej vojny. ak bude niekedy )

-7 Dobré Zlé
je to rozhodne najlepšia časť série,na tejto hre je dobré skoro všetko...dynamickosť,akčnosť,grafika,atmosféra,príbeh,postavy...až nato že je to na môj vkus trochu krátke

-7 Dobré Zlé
akože paradny dej aj ta grafika no prosto som odpadol ale je tu jeden háčik a ten že je to krátke preto davam 94ku

-7 Dobré Zlé
Velmi prepracovana grafika pokial ide o detaily, podla mna sa jedna o najlepsi diel Call of Duty som velmi rad ze som si to mohol zahrat a pribeh bol velmi zaujimavy.

-7 Dobré Zlé
Myslím si že je to skvelá hra, ktorá má čo ponúknuť plných 100% nedávam len kvôli krátkosti singleplayeru

-7 Dobré Zlé
Takže začnem ..
+ Dobrá hratelnosť , pekná grafika , zaujímave misie ,
- Miestami nereálne (Jeden vojak porazí 100 vojakov) , steam ,

Je to dlchšie ako cod4 takže v tom problém nevidím ale myslím že celkovo hra stojí za kúpenie/stiahnutie Ale je to len môj názor s Pozdravom Dandos

-7 Dobré Zlé
Tak tuto hru som presiel prednedavnom bol tam dobry dej len bolo to trochu nerealne lebo v tretej misii pred koncom vas postrelili a zapalili a prezil som to tak ze to bolo trochu nerealne ale inak fajna hra uz sa tesil na sedmicku.

-7 Dobré Zlé
Ako fanúšik call of duty serie som sa nemohol dočkať tejto časti. Po prejdení cod 6 som zostal v nemom úžase .
Pozitíva hry :
+ Super hrateľnosť , grafika , zaujímavé misie , prekvapivý dej , hlavný hrdinovia . efekty ,zvuk

Negatíva hry:
-krátka doba hrania , chýba vyklaňanie , multyplayer sa neda hrať po sieti ,

Ak by som to mal zrhnúť Call of duty 6 je výborna hra , ktorú odporúčam každému hráčovi ,ktorý ma rád akčné hry.

-8 Dobré Zlé
plusy: hrateľnosť, grafika (uvádzam ju aj medzi mínusmi, uvediem aj dôvod prečo), arzenál zbraní, priestrelnosť materiálu, atraktívne prostredie a skvelá adrenalínová akcia (či už uličky Rio De Janeira, vrtná veža uprostred oceánu alebo jazda na skútri), kooperačné misie, takto si predstavujem ideálnu strieľačku z pohľadu prvej osoby
priemer: dej
mínusy: absencia vyklaňania, grafika (aj keď je naozaj pôsobivá, je to posun vzad v porovnaní s Call of duty 5), v kampani som sa občas strácal :(, multiplayer

Infinity Ward dokázali prekvapiť a potešiť šiestym pokračovaním hry, ktorú pozná takmer každý!!! ...a to už je čo povedať. Plusy dokonale prekryvajú všetky nedostatky. Odporúčam :)

-8 Dobré Zlé
100%NZXT
Nevedel som sa dockat kedy si uz zahram Cal of duty Modern Warfare 2 .A uz som s konecne dockal. Je to najlepsie Call of Duty . grafika zbrane detaily no proste parada ODRUCAM KAZDEMU !

-8 Dobré Zlé
vymakana hra...pekna grafika...velmi pekna..:)..dlaise o sa mi tam apci..je to ze je tam Soup...z call of duty 4--a je was kapitan..po dalsie..pacia sa mi zbrane...a po dlaise..pacia sa mi vecicky..ktre tam vieme robit..napriiklad...odpalit dvere...peken efekty a atd....majviac ma mrzi ..ze je to kratke..:(..presiel som to za 4 hodinky...

-8 Dobré Zlé
Tato hra je bomba ! Nenáročne HW nároky, skvelé grafické spracovanie, príbeh ako vždy namakaní 5 % strhávam za krátkosť príbehu [misíí]

-8 Dobré Zlé
95%Daxi
tak toto je fakt pecka grafika o dost lepsi ako cod4 ale tim ze to ma ten isti engine tak hw naroki sa skoro vobec nezvisili.ten komu isla cod4 urcite pojde aj toto.super napinava atmosfera akcia.proste super hra kazdemu odporucam kto je fanatik cod

-8 Dobré Zlé

no.takto zaroven by som dal grafike+ aj-.vysvetlim preco.Gragika je vlastne mix z COD4 a COD6 v COD6 je len vylepsena a su tam vlastne vylepsene len detailyxy ako zamrznuta pistol a ako fuka sneh zo strechy ale jeto faj.Misie su nove a je nove aj jazdenie na scootry sneznom.Zaciatocne MEnu sa m vobec nepaci pripomina Splinter Cell....ale ked uz zvolide kampan je to to klasicek CAll of duty menu.....Hratelnost sa celkmo da a fyzika jaks taks tiez nie je to zas take zle a zas nie take dobreviac ko 80%si tato hra nezasluzi

-9 Dobré Zlé
takze tato hra je velmi dobra na grafiku a ovladanie no ale viac ma stve ten multiplayer ked ho chcem hrat potrebujem originalny cd-key a steam a to ma stve pretoze v ostatnych call of duty to bolo inak a dej dobry sice je to zasa kratke ako cod 4 a keby som to chcel mat take dlhe ako napr. COD 2 tak by som si musel zahrat obe naraz a to ma stve a me to mnozstvo bugov a dufam ze na COD vyjde LANfix a nejake patche
takze davam 88%

-9 Dobré Zlé
Paradna hra. Slape mi to bez problemov na GF9500 na rozliseni 1280x800. Dobre ovladanie a grafika. Odporucam.

-9 Dobré Zlé
Fantisticky pribeh ,poprepletany ,uzasne technologie (predator) ,hratelnost vynikajuca ,obtiaznost , a uzasny koniec este "EMOTIVNEJSI" nez v CoD 4.Zase ale znamy "pruser" ...jeto kratke prejst hru o ktorej sa uz dlho basny za jedno popoludnie no tak to nic moc......

-9 Dobré Zlé
Call of Duty: Modern Warfare 2 prinieslo množstvo noviniek, pre mňa osobne neboli až také viditeľné a podstatné ako v minulých dieloch. V tomto novom diele mi chýbala väčšia dejová dynamika, resp. mi chýbalo to čo v ostatných dieloch môžeme lepšie pozorovať, teda okolitý svet za viacero postáv ako to bolo v World at War. Tiež mi strašne kazilo pocit a dojem s hry krátkosť príbehu a tak rýchlo vypršal ten inak skvelý dojem s hry.
Plusy:
- Grafika, hrateľnosť,
Mínusy:
- Krátky príbeh, stereotypný dej

-9 Dobré Zlé
+grafika
+efekty
+príbeh
+atmosféra

To sú naj čo ma zaujali na tejto hre. Zatiaľ asi nebudem mať možnosť zahrať si MP.

- ochrana steam
- krátky príbeh

Steam je fakt zlý, nemám ho rád a hlavne nieje bezpečný. Proste mať doma hru je lepšie. Ja jednoducho neuznávam žiadnu ochranu aj tak sa vždy prelomí.

Celkovo: Hra je asi naj vianočná hra roku 2009, nemá na ňu žiadna hra z tohto žánru a doporučujem zahrať.


-10 Dobré Zlé
lepsiu hru som v zivote nehral aj ked su tam male chybicky ale oproti inim castiam suproveeeeee

-10 Dobré Zlé
Call of duty:Modern warfare 2 je naozaj skvela hra a ja jej nemam moc co vytknut. Rozmanitost misii,nove napady,nove zbrane. Grafika je priam dychvyrazajuca,neviem,ci som uz niekde videl krajsiu. Ak si chcete zastrielat na vysokej urovni,tak toto.

-10 Dobré Zlé
tak toto je pecka.davam celu recenziu:Podľa mňa sa hra vyzerá dobre ako uz po grafike alebo fizike a hrateľnosty,dalsie sa mi páčily rozmnatité misie napríklada ta cliffhanger a tie skútre si super spec ops predlzuje hernú dobu a to je len dobre a zahrajte si to na veteran obtiažnosť hra už taká lahká neny zatial mám odohraté desat hodín a som v polovici a striedam to s dragon age pramene tak neviem co niekto hubuje Že je to krátke to je moj názor................


-10 Dobré Zlé
100%fekino
ja musim dat 100 percent lebo toje najlepsia hra roka najlepsia hra z vojnovich ta grafika prostredie zbrane no ale zatial hram iba demo ale jeto fakt dobra urcite jeto 1000 krat lepsie ako medalof honor ta pico... call of duty modern warfare toje moja naublunejsia hra najlepsia hra na davam 100 percetnt a inac aj ten pribeh je dobri dufam ze to bude este pokracovat ja vraim stahujte kupujte to jedno aka cena stoji to zato super super super hra 100percent

-10 Dobré Zlé
No ja som to presiel za dva dni a je to hrozne kratke .Dej tam je dobry dost nadvezuje na Modern Warfare 1 .Ta misia v Riu De Janeiru sa mi zda dost prepchana vojakmy ale nie mojimy a to je dost divne lebo niekedy som nevedel kam .

-11 Dobré Zlé
z tejto hry som bol dosť sklamaný.. nebolo to to, čo som očakával.. call of duty modern warfare 2 je graficky nádherne spracovaná, perfektne vymyslené nové prostredia ako sú napr. potápanie sa, prestrelka pri prenasledovaní na snežných skútroch, prestrelka na člnoch, lezenie po ľadových vrchoch.. no aj tak som sklamaný z hlavne veľmi krátkej hry preto dávam tejto hre 90%

-11 Dobré Zlé
Tak je tam husta grafika a aj lokacie kde sa to odohrava ale zbrane hroza ak-47 vypada ako neopracovany kus zeleza zvuky zbrani minus a to ze ja som s jednym kamosom proti 500 rusom a ich vystrielame a mi sme zivy tak to je blbost a ked niekoho zastrelim a potom ho stielam na zemi znova nema v tele ziadne diery alebo ked tam hodim granat nic im neodtrhne ale dobre je tam spravene muzeum na konci hry

-11 Dobré Zlé
Prijemne uvoľnenie s prijemnym spracovanim, grafikou a najlepsou akciou za posledny rok. Presiel som s jednym dychom a poklona vyrobcom. call of duty ma nikdy neskalmalo a ani tentoraz. Som rad ze niekto si da zalezat na hre a nie vyda nejake sracky neprepracovane

-15 Dobré Zlé
No tak sice som tu hru celu este nepresiel ale na to nejak nemam ani chut. Moj nazor je ze nech sa autori akokolvek znazili napodobit Modern warfare 1 tak sa im to vobec nepodarilo Sice je tu pekna grafika znahaa vierohodnu fyziku ale inak tato hra nema ziadne plus. Namies t hoho ma ovela viac minusov. Chyba mi to viac tymova spolupraca ... niektore misie si clovek prestriela sam a to je fakt nerealne.... a neviem o tom ze by som hral za Chucka Norrisa. V niektorych misiach som nevedel rozlisit ktory su so mnou a ktory proti .. AI je tiez dost podpriemerna ... takze ja davam 65% lebo napriek vsetkemu je to Call of duty.

-16 Dobré Zlé
+ neustála dynamická atmosféra
+ rozmanitosť misií
+ epický zážitok z hry

- priemerné grafické spracovanie
- krátka doba hrania
- absencia taktických ťahov

-16 Dobré Zlé
Call of Duty Modern Warfare 2 je velmi podaření pokračování Call of Duty 4 Modern Warfare, jsou zde velmi podebné prvky!!! A když CoD 4 byla tak dobrá, tak jsem rad, že v tom CoD 6 pokračuje.

-17 Dobré Zlé
pekna grafika, schopny dej, zopar prekvapeni v deji, super jazda na skutri a clne, kopa zbrani, strhujuca strielacka - masaker. kto prejde hru, je masovy vrah. vadilo mi, ze hru treba prejst presne urcenym sposobom a este aj pod natlakom casu. preto som si ani vsetko nemohol vychutnat. hru nie je mozne prejst nijakou vlastnou strategiu. skoda. vsetko ako keby chodbovy sposob prechadzania hry. zbrane vybrate vopred bez mojho rozhodnutia... hmm to mi vadilo. kratky dej v pomere k velkosti hry. slaba znicitelnost prostredia.

-19 Dobré Zlé
velmi dobra grafika dej celkom v pohodičke...hrateľnosť a fyzika nič moc...ale......................

-21 Dobré Zlé

85%Ben





100%rotten









85%dvC





85%juro








100%Januel




100%jazz81



95%Lyra








































80%puck






















100%Saad20




100%Isco23

100%Thiago






100%91Kiko

100%jkb





100%Koke6

100%Reese

100%Finch







100%Foren






100%Neeuer



100%Randy9

90%Pens













100%BooM




100%Najt

100%Linc9


100%Vito9

100%Tom9



100%Joe7

100%John7

100%Jack7










| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |